Mäklare Pierre Fritz

Pierre Fritz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Emmagatan 2, Centralt, Nybro kommun
  • Mån 13 feb

Emmagatan 2

Villa
Centralt, Nybro kommun
Pontuz Löfgren AB

2 775 000 kr

229 m²

8 rum

1 367 m² tomt

Varmt välkomna till ett möjligheternas hus i centrala Nybro. Fastigheten är idag indelad i tre möjliga lägenheter men har under senaste åren används som boende för en familj. Möjligheterna är många - oavsett om man söker ett rymligt enfamiljshus med stor trädgård och centralt läge eller om man vill hyra ur delar av huset för att få en extra inkomst. Fördelningen av de potentiella lägenheterna är ca 56 kvm, 54 kvm samt 119 kvm. Nuvarande ägare har även utforskat möjligheten till att stycka av fastigheten och på så vis skapa en ny fastighet med möjlighet att bygga ett enfamiljshus, något som man har fått positiva indikationer kring. Fastigheten och huset är i gott skick men har samtidigt potential för utveckling och förbättringar. För mer information kring potentiella hyresintäkter eller alternativa lösningar kring planlösning och boende, kontakta fastighetsmäklaren. Varmt välkommen att höra av er för mer information eller för att boka in er för visning!

  • Plus
Bergauddsvägen 2L, Bergavik, Kalmar kommun
  • Sön 12 feb
Bergauddsvägen 2L, Bergavik, Kalmar kommun, bild 2
Bergauddsvägen 2L, Bergavik, Kalmar kommun, bild 3

Bergauddsvägen 2L

Villa
Bergavik, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

3 975 000 kr

102 m²

3 rum

336 m² tomt

Välkommen till ett mycket välplanerat och påkostat hus i attraktiva Bergavik. Här bor du med med ett natur- och havsnära läge samtidigt som det endast tar ca 15min till centrala Kalmar på cykeln. Stilrent, modernt och lättskött 1-planshus som upplevs större än vad antalet kvadratmeter anger. När huset byggdes gjorde första ägaren tillval i bland annat kök och badrum som redan i sitt standardutförande var väldigt välutrustat. Området är lugnt och fridfullt, ett mycket enkelt och tryggt boende erbjuds. Närhet till barnomsorg, skola, vårdcentral, dagligvaruservice samt två populära badplatser. Detta är ett boende för alla lägen i livet. Oavsett om du har vuxit ur ditt gamla boende eller bara tröttnat på den stora villans alla måsten. Ett enklare och bekvämare villaboende än så här går inte att hitta!

  • Premium
Nyhemsgatan 25, Tegelviken, Kalmar kommun
  • Sön 12 feb
Nyhemsgatan 25, Tegelviken, Kalmar kommun, bild 2
Nyhemsgatan 25, Tegelviken, Kalmar kommun, bild 3

Nyhemsgatan 25

Villa
Tegelviken, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

4 500 000 kr

204 m²

8 rum

812 m² tomt

Välkommen till ett mycket trevligt hus - centralt men ändå lugnt beläget i Tegelviken. Bostadshuset består idag av två lägenheter, en ägarlägenhet som är fördelad över två våningsplan, samt en lägenhet för uthyrning i husets entréplan. Ett välskött hus som genom fortsatt uthyrning kan ge ett ekonomiskt fördelaktigt boende. Nyhemsgatan är en mycket lugn och trivsam gata med närhet till både skolor, natur och stadskärnan. Ett barnvänligt läge och en lättskött trädgårdstomt erbjuds. På fastigheten finns även förråd och ett mindre gästhus, praktiskt för extra förvaring samt för gäster - framförallt under sommarhalvåret.

  • Premium
Tackjärnsvägen 1, Smedby, Kalmar kommun
  • Budgivning pågår

Tackjärnsvägen 1

Villa
Smedby, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

2 375 000 kr

143 m²

5 rum

677 m² tomt

Välkommen till ett välplanerat hus med såväl generösa umgängesytor som väldisponerade sovrum. Det öppna köket med köksö bjuder in till matlagning och umgänge med vänner och familj. I anslutning till köket byggdes den stora altanen till under 2019 och pardörrar sattes in för att ansluta altanen till köket. Altanen har ett nordvästligt läge kvällssol på sommarhalvåret. Husets entréplan består av ett stort kök som delvis är öppet mot vardagsrummet, ett stort sovrum med god förvaring, gästwc och en bastuavdelning med duschrum. På det övre våningsplanen erbjuds ett stort vardagsrum, två sovrum, ett badrum med badkar samt en klädkammare. Ett bekvämt boende erbjuds i ett väl omhändertaget hus, dessutom med ett av Smedbys mest omtyckta lägen. Tackjärnsvägen är en lugn och barnvänlig gata med närhet till flertalet lekplatser, grönytor, bekvämligheter och skola. Med bil tar du dig till centrala Kalmar på ca 10-15min och som alternativ finns en mycket bra cykelväg som tar dig dit på ca 30min. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information eller för visning.

  • Plus

Visar alla 4