Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020

Mäklare Pierre Fritz

Pierre Fritz

Om mig

Pierre är en erfaren, målmedveten och tävlingsinriktad fastighetsmäklare som älskar att sälja. Med ett engagemang utöver det vanliga och ett brinnande intresse för försäljning, ser han alltid till att överträffa sina och kundens högt ställda förväntningar. En fastighetsmäklare med högre tillgänglighet får man leta efter. Mellan affärerna är familjen i fokus. Pierre har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2015 både i Kalmar och i Göteborgs innerstad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Timmermansgatan 45, Getingen, Kalmar kommun
 • Tor 23 maj
Timmermansgatan 45, Getingen, Kalmar kommun, bild 2
Timmermansgatan 45, Getingen, Kalmar kommun, bild 3

Timmermansgatan 45

Villa
Getingen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
6 400 000 kr
168 + 90 m²
950 m² tomt

Den perfekta möjligheten för dig som vill bo i en villa på Getingen med låga drift och boendekostnader. Huset är oerhört välskött och har en underbar trädgårdstomt med stor potential. Hyresintäkterna ifrån hyreslägenheterna uppgår idag till ca 150.000kr/år vilket med dagens ränteläge skulle kunna täcka räntekostnaden för ca 3 000 000 kr. Möjligheten att bygga om huset till enfamiljshus finns naturligtvis - något som har varit populärt i området. Inkl. trapphuset uppgår husets totala area till ca 198 kvm vilket då skulle kunna bli husets boarea. På andra våningen är en fantastiskt trevlig ägarlägenhet belägen. Planlösningen är smartm, både umgängesytorna och sovrummen är generösa. Det nyrenoverade badrummet känns lyxigt och ifrån badkaret kan man blicka ut över takåsarna och grönskan i området. En trappa upp finns dessutom en vind med stor potential för den som vill expandera bostaden.

 • Premium
Dansbanevägen 6, Lindsdal, Kalmar kommun
 • Ons 22 maj
Dansbanevägen 6, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 2
Dansbanevägen 6, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 3

Dansbanevägen 6

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 800 000 kr
104 + 97 m²
4.5 rum
610 m² tomt

Välkommen till en charmig villa som ligger i en fridfull och skyddad omgivning i Lindsdal. Omringad av grönska och med en liten lugn gata framför huset, är detta hemmet perfekt för en barnfamilj eller den som söker lugn och ro med närhet till Lindsdals centrum och dess bekvämligheter. Husets entréplan erbjuder en öppen och social planlösning som smidigt förenar inomhus och utomhuslivet. Det inbjudande uterummet förlänger sommarsäsongen både på våren och hösten. Med en yteffektiv planlösning luras man lätt av de 104 kvadratmetrarna som övervåningen erbjuder. Uterummet och den väl underhållna källaren utökar denna yta och får huset att kännas betydligt större än dess mått antyder.

 • Premium
Bläsinge 416, Bläsinge, Mörbylånga kommun
 • Sön 26 maj
Bläsinge 416, Bläsinge, Mörbylånga kommun, bild 2
Bläsinge 416, Bläsinge, Mörbylånga kommun, bild 3

Bläsinge 416

Fritidshus
Bläsinge, Mörbylånga kommun
Pontuz Löfgren AB
3 750 000 kr
48 m²
2 rum
895 m² tomt

Har du någonsin drömt om att äga ett unikt sommarhus där varje dag känns som en vandring i paradiset? Då är detta den unika och sällsynta möjligheten du har väntat på. Välkommen till ditt eget sommarparadis, granne med ängar och det vidsträckta havet. Detta är inte bara ett hus; det är en inbjudan till en livsstil som är fylld av naturens skönhet. Redan på vägen till fastigheten kommer dina sinnen öppnas upp och en ro att infinna sig. Stora fönster ger dig panoramautsikt över landskapet och havet, medan den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och ljus, huset upplevs större än vad antalet kvm anger. På fastigheten finns dessutom en förrådslänga med en inrett gästrum! Läget är en av de mest imponerande aspekterna, med ängar som sträcker sig så långt ögat kan se och det blånande havet som låter vågorna sjunga dig till ro, kommer du att känna dig som om du är i en annan värld. Här kan du vakna upp till soluppgångens magi och somna in till havets sus. Endast en kort promenad ifrån huset ges möjligheten att ta ett morgondopp eller kvällsdopp på Bläsinges fantastiska badplats.

 • Premium
Kalmarvägen 97, Lindsdal, Kalmar kommun
Kalmarvägen 97, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 2
Kalmarvägen 97, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 3

Kalmarvägen 97

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
3 275 000 kr
113 m²
4 rum
1 068 m² tomt

Välkommen till Kalmarvägen 97 i Lindsdal – en tidlös pärla fylld av historia och karaktär. Detta anrika hus fått sin charm bevarad genom åren och är nu tillgängligt för dig som värdesätter autenticitet och komfort. Med synliga balkar visar om husets historia och fungerande eldstäder som bjuder in till sköna stunder framför brasan, är detta en plats där du kan känna historiens vingslag. Huset har varsamt renoverats under 2000-talet, där moderna inslag smälter sömlöst samman med den rustika atmosfären. Det välutrustade köket och de praktiskt utformade badrummen är en harmonisk kontrast till de äldre detaljerna och ger dig den bästa av två världar. Sommardagarna blir ännu mer underbara på den soliga uteplatsen i söder. Där kan du njuta av en uppvärmd pool och låta dagarna flyta förbi i en avkopplande atmosfär. Och när kvällssolen sänker sig, är uteplatsen i nordväst det perfekta stället för grillkvällar och umgänge med nära och kära. Med tre sovrum erbjuder huset gott om plats för familjen, men det finns också utrymme för att skapa ännu fler sovrum på vinden om så önskas. Här kan du låta din kreativitet flöda och skapa ditt eget unika utrymme. Området är familjevänligt och här finns allt du behöver inom bekvämt gångavstånd. ICA-butiken, apoteket, frisören, gymmet, sporthallen, fotbollsplanerna, pizzeria, lekplatserna och skolan gör vardagen smidig och praktisk. Kommunikationerna till Kalmar är utmärkta med bussar som avgår var 20:e minut, så du har alltid nära till stadens puls när du önskar det.

 • Premium
Golfbyvägen 102, Ekerum, Borgholms kommun
 • Lör 8 jun
Golfbyvägen 102, Ekerum, Borgholms kommun, bild 2
Golfbyvägen 102, Ekerum, Borgholms kommun, bild 3

Golfbyvägen 102

Fritidshus
Ekerum, Borgholms kommun
Pontuz Löfgren AB
3 600 000 kr
90,1 m²
4 rum
vån 1
3 418 kr/mån

Mycket välskött fritidsvilla i Ekerums Golfby! Nära till fantastisk natur, Kalmarsund, bad och Ekerum Resort med sin fantastiska golfanläggning. Fritidsvillan tillhör BRF Ekerum 1 med adress Golfbyvägen 102 och har ett bra läge med skyddad uteplats i väster samt härliga grönområden runt hörnet. Förutom att man har nära till Ekerum Resort är det gångavstånd till fantastisk natur och Kalmarsund. För att inte glömma Ekerums Camping med sin fina sandstrand och poolanläggning. Vid husets infart erbjudes plats för två bilar och här finns även praktiska förråd och uppställningsplats för golfbil (som ingår i försäljningen). Här finns stenläggning som sträcker sig längs med hela uteplatsen som är belägen med ett skyddat läge och med markis. Vardagsrummet med tak öppet till nock, tillsammans med den öppna planlösningen mot köket ger bottenvåningen en fantastisk rymd. Kök med extra yta för matbord, två stora sovrum och ett gästrum samt två badrum gör det bekvämt att bjuda hit stora sällskap. Ett bekvämt fritidsboende för hela året där föreningen sköter om allt utvändigt, som skötsel av gräsmattor etc. så du kan ägna dig åt att vara ledig, njuta av golfrundor, sola, bada och upptäcka Öland. Vid intresse ingår det mesta av lösöret i försäljningen, varmt välkomna till visning!

 • Premium
 • Uteplats
Kårehamnsvägen 72, Kårehamn, Borgholms kommun
 • Lör 8 jun
Kårehamnsvägen 72, Kårehamn, Borgholms kommun, bild 2
Kårehamnsvägen 72, Kårehamn, Borgholms kommun, bild 3

Kårehamnsvägen 72

Villa
Kårehamn, Borgholms kommun
Pontuz Löfgren AB
8 975 000 kr
167 + 66 m²
8 rum
3 530 m² tomt

Välkomna till en sann idyll på Öland östra kust. Privat, lugnt och oerhört fridfullt! Lugna sommarkvällar, representation eller fest med familj och vänner? Kårehamnsvägen 72 erbjuder det bästa av alla världar. Huset är oerhört välskött och erbjuder all komfort man kan önska. Boarean är hela 167 kvm, fördelade på 6 rok varav 4 sovrum. På fastigheten finns även flera gästrum/gästhus vilket öppnar upp möjligheter för uthyrning eller övernattning för långväga gäster. För den som är nyfiken på uthyrning av både bostadshus och gästhus finns stor potential till mycket förmånliga hyresintäkter under sommarhalvåret. Nuvarande ägare har haft hyresintäkter på ca 400 000 SEK / år. Trädgården är mycket välskött och erbjuder en fin kombination av växlighet, generös gräsmatta och boulebana. På södra sidan av fastigheten är det ett naturreservat vilket gör att man slipper nya grannar och istället kan njuta av naturen. Precis runt hörnet erbjuds en av Ölands vackraste ständer, denna når du via en charmig grind och en kort promenad. Omgivningarna kring Kårehamn är fantastiska oavsett årstid med sina öppna strandängar, sin omtyckta badstrand, dess välbesökta och jättefina hamn med bl.a Kårehamns Fisk och havskök. Varmt välkomna att höra av er för visning!

 • Premium

Visar alla 6