Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020

Mäklare Pierre Fritz

Pierre Fritz

Om mig

Pierre är en erfaren, målmedveten och tävlingsinriktad fastighetsmäklare som älskar att sälja. Med ett engagemang utöver det vanliga och ett brinnande intresse för försäljning, ser han alltid till att överträffa sina och kundens högt ställda förväntningar. En fastighetsmäklare med högre tillgänglighet får man leta efter. Mellan affärerna är familjen i fokus. Pierre har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2015 både i Kalmar och i Göteborgs innerstad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tre Vänners väg 21, Bergavik, Kalmar kommun

Tre Vänners väg 21

Villa
Bergavik, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 850 000 kr
138 m²
4 rum
362 m² tomt

Varmt välkommen in i detta välskötta radhus. Upptäck en kombination av charm och mångsidighet, detta då flertalet fina detaljer ifrån förr blandas med moderna lösningar. Den genomtänkta och sociala planlösningen välkomnar dig till en värld av ljus och rymd. Det generösa vardagsrummet bjuder in till samvaro och umgänge, med stora fönster flödar ljuset in från den insynsskyddade trädgården. Här möts vänner och familj för minnesvärda stunder och i det rymliga inglasade uterummet förlängs kvällarna och skratten ekar långt. Förutom underbara sociala ytorna erbjuds också fyra väl tilltagna sovrum, något som ger gott om utrymme för hela familjen. Varje vrå är en möjlighet till avkoppling och återhämtning, vilket gör det till den perfekta platsen för en familj att växa och trivas. Dessutom ligger huset i ett mycket barnvänligt område, här finns lekplatser, grönytor och pulkabackar runt varje hörn. För de soliga dagarna är Norrlidsbadet bara några steg bort, där familjen kan njuta av avkopplande bad och roliga vattenaktiviteter. Detta är inte bara ett hus - det är en livsstil, redo att välkomna er hem.

Krankelösa 615, Krankelösa, Kalmar kommun
  • Lör 4 maj
Krankelösa 615, Krankelösa, Kalmar kommun, bild 2
Krankelösa 615, Krankelösa, Kalmar kommun, bild 3

Krankelösa 615

Villa
Krankelösa, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
3 200 000 kr
127 + 14 m²
5 rum
1 658 m² tomt

Denna naturnära och trevliga fastighet i Krankelösa, bara en kort resa från Kalmar, erbjuder en harmonisk förening av landsbygdens ro och stadens bekvämligheter. Med en perfekt kombination av naturnära lugn och närhet till skolor, butiker, restauranger och transportmöjligheter, är detta hemmet som ger dig det bästa av båda världar. Stig in i huset och låt dig omfamnas av dess välkomnande atmosfär. Ett stort och nyrenoverat kök väntar på att bli platsen för familjemiddagar och mysiga frukostar. Med tre till fyra sovrum finns det gott om utrymme för både avkoppling och arbete. Här erbjuds också generösa umgängesytor som skapar en perfekt miljö för minnesvärda ögonblick tillsammans med nära och kära. Trädgården är en fröjd för ögat. Här erbjuds vackra vyer över det omgivande landskapet och en perfekt blandning av ordnad trädgårdstomt och inspirerande naturtomt. Här kan du njuta av sommardagar i skuggan av trädens lövverk, ta ett härligt bad i badtunnan eller samlas runt en grill på kvällarna medan solen sakta sänker sig över horisonten. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna fridfulla miljö. Oavsett om du letar efter en plats att koppla av och komma bort från stadens stress eller om du söker en plats att odla och utforska naturen, så erbjuder detta hus en perfekt bas för dina drömmar.

  • Premium
Styrbordsvägen 36, Drag, Kalmar kommun
  • Sön 28 apr
Styrbordsvägen 36, Drag, Kalmar kommun, bild 2
Styrbordsvägen 36, Drag, Kalmar kommun, bild 3

Styrbordsvägen 36

Villa
Drag, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
6 250 000 kr
178 + 54 m²
6 rum
1 355 m² tomt

Välkommen till ett nybyggt tvåplanshus som omfamnar den naturliga skönheten på Drag med en underbar trädgårdstomt och en idyllisk atmosfär som få platser kan matcha. Byggt med omsorg och precision år 2021, erbjuder detta hem kvalitet i varje detalj och skapar en fristad där komfort och stil går hand i hand. Det stora ljusinsläppet ger varje rum en ljus och luftig känsla. Generösa fönster ramar in naturen, utsikten mot Kalmarsund och omgivande natur. För de som älskar utomhuslivet finns det inte bara en, utan tre uteplatser som fångar solens strålar från morgon till kväll, perfekt för avkoppling eller underhållning med vänner och familj. Här kan du njuta av pool och spabad, perfekta för avkoppling och rekreationsstunder. Det rymliga dubbelgaraget rymmer inte bara dina fordon utan erbjuder även gott om förvaringsutrymme för alla dina behov. Söker du ett nybyggt och lättskött hem som sticker ut på ett ödmjukt sätt och som ger möjlighet att njuta av sjönära natur året runt? Då är detta huset för dig.

  • Premium
Bläsinge 416, Bläsinge, Mörbylånga kommun
  • Sön 28 apr
Bläsinge 416, Bläsinge, Mörbylånga kommun, bild 2
Bläsinge 416, Bläsinge, Mörbylånga kommun, bild 3

Bläsinge 416

Fritidshus
Bläsinge, Mörbylånga kommun
Pontuz Löfgren AB
3 750 000 kr
48 m²
2 rum
895 m² tomt

Har du någonsin drömt om att äga ett unikt sommarhus där varje dag känns som en vandring i paradiset? Då är detta den unika och sällsynta möjligheten du har väntat på. Välkommen till ditt eget sommarparadis, granne med ängar och det vidsträckta havet. Detta är inte bara ett hus; det är en inbjudan till en livsstil som är fylld av naturens skönhet. Redan på vägen till fastigheten kommer dina sinnen öppnas upp och en ro att infinna sig. Stora fönster ger dig panoramautsikt över landskapet och havet, medan den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och ljus, huset upplevs större än vad antalet kvm anger. På fastigheten finns dessutom en förrådslänga med en inrett gästrum! Läget är en av de mest imponerande aspekterna, med ängar som sträcker sig så långt ögat kan se och det blånande havet som låter vågorna sjunga dig till ro, kommer du att känna dig som om du är i en annan värld. Här kan du vakna upp till soluppgångens magi och somna in till havets sus. Endast en kort promenad ifrån huset ges möjligheten att ta ett morgondopp eller kvällsdopp på Bläsinges fantastiska badplats.

  • Premium
Sönnerborg 101, Strandskogen, Mörbylånga kommun
Sönnerborg 101, Strandskogen, Mörbylånga kommun, bild 2
Sönnerborg 101, Strandskogen, Mörbylånga kommun, bild 3

Sönnerborg 101

Villa
Strandskogen, Mörbylånga kommun
Pontuz Löfgren AB
3 750 000 kr
199 + 20 m²
7 rum
3 720 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva ett oerhört gediget och välbyggt hus med stor karaktär. Beläget på en stor tomt på den attraktiva "landborgskanten" med fantastiska vyer över landskap och sjö. Huset har ett fantastiskt vardagsrum med ryggåstak och stora fönsterpartier åt väster. Utanför finns en härlig terrass där du kan njuta av solen från morgon till kväll. Samtidigt som 60-talet gör sig påminnt så har husets äldre del anor ifrån 1920-talet. Charm, karaktär och moderna lösningar i en härlig kombination. Lugnt och lantligt område med närhet till hav, fina bad och naturen med unik ädellövskog. Bra pendlingsavstånd till både Borgholm och Kalmar samt både Ekerums och Saxnäs populära golfbanor på bekvämt avstånd. Cykleavstånd till Färjestaden. Ett avslappnat boende i genuina Strandskogen. Husets placering på tomten gör det väldigt tyst och tillgången till väg 136 bör endast ses som en fördel då det ger god kommunikation till närliggande orter. Välkommen att boka visning!

  • Premium
Golfbyvägen 102, Ekerum, Borgholms kommun
  • Sön 5 maj
Golfbyvägen 102, Ekerum, Borgholms kommun, bild 2
Golfbyvägen 102, Ekerum, Borgholms kommun, bild 3

Golfbyvägen 102

Fritidshus
Ekerum, Borgholms kommun
Pontuz Löfgren AB
3 600 000 kr
90,1 m²
4 rum
vån 1
3 418 kr/mån

Mycket välskött fritidsvilla i Ekerums Golfby! Nära till fantastisk natur, Kalmarsund, bad och Ekerum Resort med sin fantastiska golfanläggning. Fritidsvillan tillhör BRF Ekerum 1 med adress Golfbyvägen 102 och har ett bra läge med skyddad uteplats i väster samt härliga grönområden runt hörnet. Förutom att man har nära till Ekerum Resort är det gångavstånd till fantastisk natur och Kalmarsund. För att inte glömma Ekerums Camping med sin fina sandstrand och poolanläggning. Vid husets infart erbjudes plats för två bilar och här finns även praktiska förråd och uppställningsplats för golfbil (som ingår i försäljningen). Här finns stenläggning som sträcker sig längs med hela uteplatsen som är belägen med ett skyddat läge och med markis. Vardagsrummet med tak öppet till nock, tillsammans med den öppna planlösningen mot köket ger bottenvåningen en fantastisk rymd. Kök med extra yta för matbord, två stora sovrum och ett gästrum samt två badrum gör det bekvämt att bjuda hit stora sällskap. Ett bekvämt fritidsboende för hela året där föreningen sköter om allt utvändigt, som skötsel av gräsmattor etc. så du kan ägna dig åt att vara ledig, njuta av golfrundor, sola, bada och upptäcka Öland. Vid intresse ingår det mesta av lösöret i försäljningen, varmt välkomna till visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kårehamnsvägen 72, Kårehamn, Borgholms kommun
  • Sön 19 maj
Kårehamnsvägen 72, Kårehamn, Borgholms kommun, bild 2
Kårehamnsvägen 72, Kårehamn, Borgholms kommun, bild 3

Kårehamnsvägen 72

Villa
Kårehamn, Borgholms kommun
Pontuz Löfgren AB
8 975 000 kr
167 + 66 m²
8 rum
3 530 m² tomt

Välkomna till en sann idyll på Öland östra kust. Privat, lugnt och oerhört fridfullt! Lugna sommarkvällar, representation eller fest med familj och vänner? Kårehamnsvägen 72 erbjuder det bästa av alla världar. Huset är oerhört välskött och erbjuder all komfort man kan önska. Boarean är hela 167 kvm, fördelade på 6 rok varav 4 sovrum. På fastigheten finns även flera gästrum/gästhus vilket öppnar upp möjligheter för uthyrning eller övernattning för långväga gäster. För den som är nyfiken på uthyrning av både bostadshus och gästhus finns stor potential till mycket förmånliga hyresintäkter under sommarhalvåret. Nuvarande ägare har haft hyresintäkter på ca 400 000 SEK / år. Trädgården är mycket välskött och erbjuder en fin kombination av växlighet, generös gräsmatta och boulebana. På södra sidan av fastigheten är det ett naturreservat vilket gör att man slipper nya grannar och istället kan njuta av naturen. Precis runt hörnet erbjuds en av Ölands vackraste ständer, denna når du via en charmig grind och en kort promenad. Omgivningarna kring Kårehamn är fantastiska oavsett årstid med sina öppna strandängar, sin omtyckta badstrand, dess välbesökta och jättefina hamn med bl.a Kårehamns Fisk och havskök. Varmt välkomna att höra av er för visning!

  • Premium

Visar alla 7