Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020

Mäklare Pierre Fritz

Pierre Fritz

Om mig

Pierre är en erfaren, målmedveten och tävlingsinriktad fastighetsmäklare som älskar att sälja. Med ett engagemang utöver det vanliga och ett brinnande intresse för försäljning, ser han alltid till att överträffa sina och kundens högt ställda förväntningar. En fastighetsmäklare med högre tillgänglighet får man leta efter. Mellan affärerna är familjen i fokus. Pierre har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2015 både i Kalmar och i Göteborgs innerstad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Svinövägen 100, Talludden, Kalmar kommun
Svinövägen 100, Talludden, Kalmar kommun, bild 2
Svinövägen 100, Talludden, Kalmar kommun, bild 3

Svinövägen 100

Villa
Talludden, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
16 000 000 kr
450 + 96 m²
9 rum
4 023 m² tomt

En av Jeanssondynastins juveler från 1902. Denna Patriciervilla framstår nu i enastående skick, efter en omfattande renovering 2017. Huset är idag utan tvekan ett av Kalmars mest exklusiva hus. Varje detalj har noggrant genomgåtts för att nå absolut toppkvalitet. Oavsett om du söker en bostad, ett representativt kontor eller kombinationen av de båda så är detta en unik möjlighet. Njut av fyra generösa sovrum, varav två erbjuder storslagna balkonger med en otrolig utsikt över havet. De eleganta sällskapsrummen är utformade med stora panoramafönster, vilket ramar in den spektakulära utsikten på bästa sätt. Italiensk marmor pryder genomgående, med fyra lyxiga badrum och ett imponerande kök som bjuder in till kulinariska upplevelser. Matsalen har plats för över 20 sittande gäster och är idealisk för både vardagliga middagar och storslagna tillställningar. Den parkliknande tomten sträcker sig över drygt 4000 kvadratmeter och erbjuder en privat och fridfull miljö med underbar närhet till vatten och natur. Tillgång till båtplats och dubbelgarage möjliggör bekväm hantering och trygg förvaring av såväl bil som båt.

  • Premium
Golfbyvägen 102, Ekerum, Borgholms kommun
Golfbyvägen 102, Ekerum, Borgholms kommun, bild 2
Golfbyvägen 102, Ekerum, Borgholms kommun, bild 3

Golfbyvägen 102

Fritidshus
Ekerum, Borgholms kommun
Pontuz Löfgren AB
3 600 000 kr
90,1 m²
4 rum
vån 1
3 418 kr/mån

Mycket välskött fritidsvilla i Ekerums Golfby! Nära till fantastisk natur, Kalmarsund, bad och Ekerum Resort med sin fantastiska golfanläggning. Fritidsvillan tillhör BRF Ekerum 1 med adress Golfbyvägen 102 och har ett bra läge med skyddad uteplats i väster samt härliga grönområden runt hörnet. Förutom att man har nära till Ekerum Resort är det gångavstånd till fantastisk natur och Kalmarsund. För att inte glömma Ekerums Camping med sin fina sandstrand och poolanläggning. Vid husets infart erbjudes plats för två bilar och här finns även praktiska förråd och uppställningsplats för golfbil (som ingår i försäljningen). Här finns stenläggning som sträcker sig längs med hela uteplatsen som är belägen med ett skyddat läge och med markis. Vardagsrummet med tak öppet till nock, tillsammans med den öppna planlösningen mot köket ger bottenvåningen en fantastisk rymd. Kök med extra yta för matbord, två stora sovrum och ett gästrum samt två badrum gör det bekvämt att bjuda hit stora sällskap. Ett bekvämt fritidsboende för hela året där föreningen sköter om allt utvändigt, som skötsel av gräsmattor etc. så du kan ägna dig åt att vara ledig, njuta av golfrundor, sola, bada och upptäcka Öland. Vid intresse ingår det mesta av lösöret i försäljningen, varmt välkomna till visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kärrabo 130, Kärrabo, Torsås kommun
  • Sön 18 aug

Kärrabo 130

Villa
Kärrabo, Torsås kommun
Pontuz Löfgren AB
2 200 000 kr
165 + 100 m²
6 rum
4 595 m² tomt

Välkommen till ett trevligt hus med anor ifrån 1920-talet i Kärrabo. Huset under senare år moderniserats med nya solceller. Kärrabo är ett trivsamt och lantligt samhälle strax utanför Bergkvara. Här erbjuds det bästa av två världar – en fridfull tillvaro med närhet till alla bekvämligheter samt de vackra badplatserna längs kusten. En dryg kilometer från huset hittar du Skeppeviks camping med dess inbjudande badplats, en underbar plats för barnen och familjen att njuta av sommaren. Kommunikationerna är goda och man tar sig enkelt med bil eller buss till Kalmar och Karlskrona. Det charmiga huset på hela 165 kvm imponerar med sina härliga utemiljöer, stora sociala ytor och tre rymliga sovrum. Dessutom finns det en outnyttjad yta på vinden med stor potential för den kreative. Utöver bostadshuset hittar du ett växthus för trädgårdsentusiasten, en studio för den konstnärligt lagde samt rejäla garage och förrådsytor som ger gott om plats för förvaring. Både bostadshuset och de tillhörande sidobyggnaderna utstrålar charm och skapar en trivsam och omfamnande miljö, perfekt för dig som söker ett hem med själ och hjärta.

  • Plus
Timmermansgatan 45, Getingen, Kalmar kommun
Timmermansgatan 45, Getingen, Kalmar kommun, bild 2
Timmermansgatan 45, Getingen, Kalmar kommun, bild 3

Timmermansgatan 45

Villa
Getingen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
6 400 000 kr
168 + 90 m²
950 m² tomt

Den perfekta möjligheten för dig som vill bo i en villa på Getingen med låga drift och boendekostnader. Huset är oerhört välskött och har en underbar trädgårdstomt med stor potential. Hyresintäkterna ifrån hyreslägenheterna uppgår idag till ca 150.000kr/år vilket med dagens ränteläge skulle kunna täcka räntekostnaden för ca 3 000 000 kr. Möjligheten att bygga om huset till enfamiljshus finns naturligtvis - något som har varit populärt i området. Inkl. trapphuset uppgår husets totala area till ca 198 kvm vilket då skulle kunna bli husets boarea. På andra våningen är en fantastiskt trevlig ägarlägenhet belägen. Planlösningen är smartm, både umgängesytorna och sovrummen är generösa. Det nyrenoverade badrummet känns lyxigt och ifrån badkaret kan man blicka ut över takåsarna och grönskan i området. En trappa upp finns dessutom en vind med stor potential för den som vill expandera bostaden.

  • Premium
Kårehamnsvägen 72, Kårehamn, Borgholms kommun
Kårehamnsvägen 72, Kårehamn, Borgholms kommun, bild 2
Kårehamnsvägen 72, Kårehamn, Borgholms kommun, bild 3

Kårehamnsvägen 72

Villa
Kårehamn, Borgholms kommun
Pontuz Löfgren AB
8 975 000 kr
167 + 66 m²
8 rum
3 530 m² tomt

Välkomna till en sann idyll på Öland östra kust. Privat, lugnt och oerhört fridfullt! Lugna sommarkvällar, representation eller fest med familj och vänner? Kårehamnsvägen 72 erbjuder det bästa av alla världar. Huset är oerhört välskött och erbjuder all komfort man kan önska. Boarean är hela 167 kvm, fördelade på 6 rok varav 4 sovrum. På fastigheten finns även flera gästrum/gästhus vilket öppnar upp möjligheter för uthyrning eller övernattning för långväga gäster. För den som är nyfiken på uthyrning av både bostadshus och gästhus finns stor potential till mycket förmånliga hyresintäkter under sommarhalvåret. Nuvarande ägare har haft hyresintäkter på ca 400 000 SEK / år. Trädgården är mycket välskött och erbjuder en fin kombination av växlighet, generös gräsmatta och boulebana. På södra sidan av fastigheten är det ett naturreservat vilket gör att man slipper nya grannar och istället kan njuta av naturen. Precis runt hörnet erbjuds en av Ölands vackraste ständer, denna når du via en charmig grind och en kort promenad. Omgivningarna kring Kårehamn är fantastiska oavsett årstid med sina öppna strandängar, sin omtyckta badstrand, dess välbesökta och jättefina hamn med bl.a Kårehamns Fisk och havskök. Varmt välkomna att höra av er för visning!

  • Premium

Visar alla 5