Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020

Mäklare Eric Giljam

Eric Giljam

Om mig

Rutinerad mäklare med många år i branschen och har varit en del av Pontuz Löfgren sedan 2017. Kundrecensioner vittnar om att han är noggrann, trygg, förtroendeingivande och ärlig. Mellan försäljningarna laddar han batterierna med golf, fotboll och genom att umgås med sambon och deras två fina grabbar. Eric beskriver sig själv som envis och en dålig förlorare som inte ger sig i första taget.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Unionsgatan 11E, Centralt, Kalmar kommun
 • Sön 28 apr
Unionsgatan 11E, Centralt, Kalmar kommun, bild 2
Unionsgatan 11E, Centralt, Kalmar kommun, bild 3

Unionsgatan 11E

Lägenhet
Centralt, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 850 000 kr
78,6 m²
3 rum
vån 1/2
6 192 kr/mån
36 260 kr/m²

Med bekvämt gångavstånd till Kalmars vackra stadskärna Kvarnholmen ligger denna mycket trivsamma trea med egen uteplats. Bostaden totalrenoverades 2018 och är i ett genomgående gott skick. Utan ett enda trappsteg bor ni bra med en rejält tilltagen, stenlagd uteplats i söderläge med sol från eftermiddag till kväll. Interiört bjuds ni på ett komplett utrustat kök, ett stilrent och helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare, lättmöblerbart vardagsrum samt två sovrum i bra storlek. Fin förvaring i praktiska garderobslösningar och tillhörande källarförråd. Bostadsrättsföreningen är välskött och har sedan ombildningen 2010 varit en omtyckt förening att bo i. Man har dessutom sparkapital i ett antal hyresrätter kvar sedan ombildningen. Föreningens trevliga innergård skyddas av högt staket och längs husets baksida är det ingen biltrafik - lugnt och tyst. På Unionsgatan 11E bor du på ett mycket centralt, men ändå lugnt läge. Du har promenadavstånd till det mesta som Kalmar har att erbjuda - Kvarnholmen med dess stora utbud av shopping, restauranger och nöje. Centralstationen, Universitetet och inte minst vacker miljö vid Kalmar slott och Kalmarsundsparken ligger också på bekvämt avstånd. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Jutegatan 11A, Lindö, Kalmar kommun
 • Sön 21 apr
Jutegatan 11A, Lindö, Kalmar kommun, bild 2
Jutegatan 11A, Lindö, Kalmar kommun, bild 3

Jutegatan 11A

Lägenhet
Lindö, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 300 000 kr
68,6 m²
2 rum
vån 1/3
4 163 kr/mån
33 528 kr/m²

Sjöutsikt, centralt läge och arkitektritat - välkommen till en av Kalmars mest eftertraktade adresser! Nu finns möjlighet att bosätta sig i stans första funkishus som stod färdigt 1932. Ett karaktäristiskt hus med ett alldeles ypperligt läge där promenader längs vackra Malmfjärden blir vardag. Här blir man bortskämd med gångavstånd till det mesta som Kalmar har att erbjuda! Bekvämt belägen på första våningen, endast en halvtrappa upp, ligger bostaden som inrymmer ett rymligt sovrum med klädkammare och fönsterparti mot Malmfjärden med utsikt som är lätt att vakna till. I det ljusa vardagsrummet pryder en vacker fiskbensparkett golvet och fönster åt öster bjuder på sjöutsikt medan du åt väster har fönster och en balkong mot innergården. Badrummet är helkaklat och det rejält tilltagna köket bjuder på ljusinsläpp från två håll, är väl utrustat och har fint utrymme för middagsbord. En rakt igenom ljus bostad med fönster i tre väderstreck och tilltagen takhöjd. Lägenheten är i behov av viss ytskiktsrenovering - perfekt möjlighet att själv välja färg och material! Brf Stören 9 erbjuder inte bara ett vackert hus med underbart läge - föreningen är dessutom välskött med god ekonomi och en noga genomarbetad underhållsplan. Bland annat byttes samtliga fönster under 2022. I den låga månadsavgiften ingår såväl värme och vatten som tv och bredband. I huset finns tillhörande förråd samt gemensam tvättstuga och torkrum. Välkomna till Jutegatan 11A!

 • Premium
 • Balkong
Fatabursvägen 9A, Skälby, Kalmar kommun
 • Mån 22 apr kl 16:30
Fatabursvägen 9A, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Fatabursvägen 9A, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Fatabursvägen 9A

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
750 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 916 kr/mån
20 000 kr/m²

Välkommen till en optimalt planerad etta om 37,5 kvm med rejält tilltaget kök, rymligt rum med sovalkov och fransk balkong, kaklat duschrum samt hall med förvaring. Därtill generös förvaring i såväl vinds- som matkällarförråd. Hissen tar dig bekvämt upp till tredje våningen där både fint ljusinsläpp och härlig vy över innergården väntar. Perfekt bostad för dig som studerar, söker ditt första boende eller är ute efter en övernattningslägenhet! Läget är omtyckt med närhet till härlig natur, mataffär tvärs över gatan och busshållplats med täta avgångar till centrum knappt 100 meter från ytterdörren. Fina cykelvägar tar dig smidigt till såväl Kvarnholmen som Universitetet och centralstationen. Ytterligare gediget utbud av shopping och service finns på bekvämt avstånd vid både Berga centrum, Hansaområdet och Giraffens köpcentrum. Kort och gott ett väldigt tillgängligt läge! Föreningen är Kalmars största bostadsrättsförening och är en mycket välskött sådan - dessutom med låg belåning. Föreningen har en noga genomarbetad underhållsplan och har utfört flertalet stora investeringar genom åren. I det senaste har man satsat mycket på hållbarhet med bland annat installation av solceller och införande av individuell mätning av el. Obligatoriskt tillägg om 174 kr/mån ger dig förmånlig tillgång till tv och bredband via Telia. I föreningen finns utmärkta faciliteter och fina mervärden för medlemmarna i bland annat övernattningslägenheter, samlingslokal, motionsrum och välordnade tvättstugor. Varmt välkommen att trivas på Fatabursvägen 9A!

 • Premium
 • Hiss
Tegnérgatan 23, Malmen, Kalmar kommun
 • Sön 21 apr kl 13:00

Tegnérgatan 23

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 695 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2/2
3 684 kr/mån
28 978 kr/m²

Suveränt belägen på vackra Malmen är denna rymliga vindslägenhet om 93 kvm. Högst upp i huset med charmiga snedtak, takkupor och infälld balkong i utmärkt västerläge med eftermiddags- och kvällssol! Bostaden erbjuder två tilltagna sovrum, klädkammare, stor dusch/wc förberett för tvättmaskin, väl tilltaget kök samt ett stort vardagsrum! 20-talshusen på Malmen är välbevarade och karaktäristiska och läget på Tegnérgatan är både centralt och lugnt - här tar man sig enkelt och snabbt till såväl Kvarnholmen som Giraffens köpcentrum. Föreningens innergård är privat och mycket trivsam med stor gräsyta och plats för lek, grill och umgänge. Bostadsrättsföreningen är välskött med mycket förmånliga månadsavgifter! Här trivs medlemmarna med varandra och beslut tas i samråd, det är aldrig svårt att få tvättid och ni behöver inte trängas i trädgården. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Kungsgårdsvägen 16C, Skälby, Kalmar kommun
 • Tor 2 maj
Kungsgårdsvägen 16C, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Kungsgårdsvägen 16C, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Kungsgårdsvägen 16C

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 095 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
5 524 kr/mån
15 423 kr/m²

Trivsam och välplanerad trea om 71 kvm i omtyckt förening! Bekvämt belägen en halvtrappa upp och med hiss från markplan. Bostaden erbjuder två tilltagna sovrum som båda är försedda med bra klädförvaring, rymligt kök med nya vitvaror, hall med klädkammare samt fräsch dusch/wc. Det lättmöblerade vardagsrummet förlängs av en rejäl inglasad balkong i soligt söderläge. I huset finns välordnad tvättstuga samt tillhörande vinds- och matkällarförråd. Brf Hagtorpet är Kalmars största bostadsrättsförening som stoltserar med fina faciliteter, låg belåning och en väl genomarbetad underhållsplan. Föreningen erbjuder bl a sina medlemmar gästlägenheter, samlingslokal och motionsrum. De senaste åren har man satsat på solceller och stora investeringar är utförda genom åren - bl a stambyte, inglasning av balkonger samt tak- och fönsterbyte. I månadsavgiften om 5 524 kr ingår värme, vatten och nätavgift el. Förmånligt tillägg om 174 kr/mån inkluderar tv och bredband! Läget på Kungsgårdsvägen 16C är utmärkt - här bor du nära vacker natur, fina strövområden och kommunikationer till centrum. Gott om service finns på bekvämt avstånd vid såväl Berga centrum som Hansa-området. Dessutom finns mataffär precis över gatan. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lybecksvägen 11C, Djurängen, Kalmar kommun

Lybecksvägen 11C

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
4 868 kr/mån
16 188 kr/m²

Bekvämt belägen i markplan, utan ett enda trappsteg, finner vi denna mycket väldisponerade trea om 80 kvm. Genomtänkt planlösning med två tilltagna sovrum, hall med klädkammare, badrum med tvättmaskin, ljust vardagsrum och rymligt kök med fin förvaring och matplats. Därtill en balkong i utmärkt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Här finns dessutom möjlighet att bygga ut sin egen uteplats med t ex altandäck och gräsmatta omgärdad av staket. Kontakta mäklaren för mer information kring detta. Brf Bruksgården är en mycket omtyckt och välskött förening som erbjuder sina medlemmar fina faciliteter som övernattningslägenhet, stora och luftiga innergårdar och fantastiska grönytor. Föreningen är dessutom en av få där hushållselen ingår i månadsavgiften! Den låga månadsavgiften om 4 868 kr/mån inkluderar, förutom elen, även värme, vatten, tv och bredband. Till lägenheten hör fina förvaringsutrymmen i förråd i huset samt ett utvändigt förråd. I den lågt belånade (981 kr/kvm) föreningen har man i det senaste satsat på bl a installation av solceller som bidrar till minskade driftskostnader samt installation av laddstolpar för elbil. Möjlighet till parkeringsplats finns. På Lybecksvägen 11C bor ni på ett mycket trivsamt läge med närhet till stora, fina grönområden, gott om service och affärer vid såväl Berga centrum som Hansa samt kommunikationer in till centrum. I bostaden har nuvarande ägare trivts i nästan femtio år! Lägenheten är väl omhändertagen men i behov av modernisering - en perfekt möjlighet för er som önskar skapa ert egna drömboende! Till köparens förfogande finns ca 15 700 kr i reparationsfonden. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Frejagatan 2C, Bremerlyckan, Kalmar kommun
 • Tor 25 apr kl 16:30
Frejagatan 2C, Bremerlyckan, Kalmar kommun, bild 2
Frejagatan 2C, Bremerlyckan, Kalmar kommun, bild 3

Frejagatan 2C

Lägenhet
Bremerlyckan, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 790 000 kr
84 m²
3 rum
5 098 kr/mån
33 214 kr/m²

I ett av Kalmars vackraste och mest omtyckta kvarter, Bremerlyckan, ligger denna trea med både egen ingång och egen uteplats! På Frejagatan 2C, i ett av de ståtliga husen från förra sekelskiftet, presenteras här en bostad med många av de eftertraktade attributen som kännetecknar arkitekturen - bågfönster, bröstpanel, stuckaturer, takrosetter och en slående takhöjd. Lägg därtill en tilltalande planlösning med välutrustat kök i tidsenlig stil, generösa förvaringsmöjligheter, helkaklad dusch/wc, underbart vardagsrum samt två sovrum - ett rejält tilltaget föräldrasovrum med hel garderobsvägg och ett mindre sovrum som fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Den egna uteplatsen med altandäck vetter mot föreningens innergård och erbjuder eftermiddags- och kvällssol. Läget på Frejagatan 2C är svårslaget! Här bor ni mitt bland några av Kalmars vackraste hus från början av förra seklet och med gång- eller cykelavstånd till det mesta av det bästa som staden erbjuder i form av shopping och restaurang- och nöjesliv på Kvarnholmen, Kalmarsundsparken med fantastisk havsmiljö och Kalmar slott. I kvarteret finns även livsmedelsaffär och i närområdet finns skola och förskola. Stabil bostadsrättsförening med låg belåning. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Stensbergsvägen 40C, Södercentrum, Kalmar kommun
 • Mån 6 maj

Stensbergsvägen 40C

Lägenhet
Södercentrum, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 275 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/3
3 587 kr/mån
27 128 kr/m²

Bekvämt belägen en halvtrappa upp ligger denna mysiga tvåa i fint skick. Här får du optimal planlösning med tilltaget sovrum, hall med klädkammare, kaklad dusch/wc och praktiskt kök. Det rymliga vardagsrummet förlängs av en inglasad balkong i härligt söderläge. Fönster i två väderstreck tillsammans med generös takhöjd skapar ett fint ljusinsläpp. Bostaden är renoverad i tidsenlig stil med bl a framtagna brädgolv som ger en genomgående trivsam känsla - här är bara att flytta in och börja trivas! Läget är utmärkt ca 2 km från stan! På Stensbergsvägen 40C bor du med gångavstånd till vacker natur och havsmiljö vid Kalmarsundsparken och Stensö, sjukhuset, Södercentrum med välsorterad mataffär samt kommunikationer till centrum. Bostadsrättsföreningen är en äldre och mycket välskött förening med låg belåning. Bredband ingår förmånligt i ett tillägg om 115 kr/mån. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Safirvägen 1G, Färjestaden, Mörbylånga kommun
 • Sön 28 apr

Safirvägen 1G

Radhus
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Pontuz Löfgren AB
2 275 000 kr
117 m²
5 rum
5 601 kr/mån
19 444 kr/m²

Varmt välkomna till ett mycket välplanerat bostadsrättsparhus i två plan om 117 kvm. Perfekta boendet för den växande familjen eller för er som önskar ett lättskött boende med alla smidiga fördelar som en bostadsrätt för med sig men ändå vill njuta av känslan av att ha sitt egna. Extra utrustad med appstyrda markiser, luft/luft-värmepump som kyler varma sommardagar och tillför värme under de kyliga vinterdagarna samt bubbelbadkar för vardagslyxen. Här får man en generöst tilltagen, asfalterad uppfart med plats för tre bilar, altandäck på framsidan med kvällssol och altandäck med tillhörande gräsmatta på baksidan med förmiddagssol. Intill uteplatsen på baksidan har ni ett praktiskt förråd och den gemensamma gräsytan är som gjord för lek och bus för grannskapets alla barn. Här finns såväl studsmatta som fotbollsmål! Bostaden som stod färdig 2019 är oerhört välplanerad och inrymmer tre rymliga sovrum, mysigt allrum som fungerar som utmärkt tv-rum samt dusch/wc på övre plan. Entréplan erbjuder ett välutrustat kök med matplats, hall med förvaring, badrum med tvättmaskin/torktumlare och ett vardagsrum med plats för både tv-möblemang och middagsbord. Önskas ytterligare sovrum kan man med fördel göra om allrummet uppe till ett fjärde sovrum. På Safirvägen 1G bor man bra med direkt närhet till skolor, lekplatser, skatepark, parkour, multiarena och Färjehallen! Dessutom bekvämt gång- och cykelavstånd till populär badplats vid Talludden! Sammanfattningsvis ett alldeles ypperligt boende för barnfamiljen! Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Frejagatan 2A, Bremerlyckan, Kalmar kommun
 • Tor 25 apr
Frejagatan 2A, Bremerlyckan, Kalmar kommun, bild 2
Frejagatan 2A, Bremerlyckan, Kalmar kommun, bild 3

Frejagatan 2A

Lägenhet
Bremerlyckan, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
4 200 000 kr
120 m²
3 rum
vån 4/5
7 284 kr/mån
35 000 kr/m²

I vackert sekelskifteshus på anrika Bremerlyckan ligger denna underbara bostad om 120 kvm. Hissen tar dig upp till fjärde våningen där ljuset flödar in från två väderstreck. Här blir du bortskämd med ett genomgående fint skick tillsammans med generös takhöjd och tidstypiska detaljer som höga golvsocklar, stuckaturer, spegeldörrar och bågfönster. Därtill två balkonger som bjuder på solchanser hela dagen och en underbar utsikt! Genomtänkt planlösning med två stora rum i fil med fantastiskt ljusinsläpp, möblerbar hall, rejält tilltaget och välutrustat kök som är renoverat i tidlös stil, rymligt sovrum med ostört läge samt ett modernt, helkaklat badrum! Läget på Frejagatan 2A är svårslaget! Här bor ni mitt bland några av Kalmars vackraste hus från början av förra seklet och med gång- eller cykelavstånd till det mesta av det bästa som staden erbjuder i form av shopping och restaurang- och nöjesliv på Kvarnholmen, Kalmarsundsparken med fantastisk havsmiljö och Kalmar slott. I kvarteret finns även livsmedelsaffär. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Norrlidsvägen 104C, Norrliden, Kalmar kommun
 • Tor 2 maj

Norrlidsvägen 104C

Lägenhet
Norrliden, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
495 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2/2
5 291 kr/mån
7 557 kr/m²

Rymlig tvåa i lugnt och trivsamt område! Här erbjuds 65,5 välplanerade kvadratmeter med stort kök med gott om plats för matbord, vardagsrum med generöst ljusinsläpp, badrum med tvättmaskin, tilltaget sovrum samt hall med praktisk klädkammare. Därtill en rejäl balkong i suveränt västerläge med eftermiddags- och kvällssol! På Norrlidsvägen 104C bor du i ett välskött område med stora, fina innergårdar med bl a gemensamma grillplatser. Aktiv förening som satsar på gemenskap och hållbarhet. Tv och bredband (250/250 Mbit/s) ingår i avgiften! Granne med vacker natur och Kalmars underbara havsmiljö finns inom cykelavstånd! Kommunikationer till centrum och gott om service finns även det inom bra avstånd. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Ölvingstorp 413, Öbbestorp, Kalmar kommun

Ölvingstorp 413

Villa
Öbbestorp, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
800 000 kr
88 m²
5 rum
1 899 m² tomt

På vackert och rogivande läge omgiven av åkerlandskap ligger denna fastighet med stor potential. Här erbjuds ca 1 900 kvm uppväxt tomt omgärdad av härlig grönska. Huset som ursprungligen uppfördes 1940 och byggdes till på 90-talet inrymmer fem rum, varav tre till fyra sovrum, dusch/wc med plats för tvättmaskin samt ett ljust kök med skafferi och vedspis. På tomten finns även en äldre jordkällare i behov av upprustning. Kommunalt vatten och avlopp. I Ölvingstorp bor du på ett lugnt och trivsamt läge knappt tjugo minuter från centrala Kalmar och i Ljungbyholm, som nås med ett par minuters bilfärd, finns all tänkbar service och omtyckt skola. Utmärkt möjlighet för er som söker lugnet och önskar skapa ert eget drömboende utifrån egna förutsättningar och önskemål. Renovera huset som det står eller bygga nytt? Här finns alla möjligheter! Fastigheten säljes med så kallad friskrivningsklausul - kontakta mäklaren för mer information. Välkomna på visning!

Jägarevägen 3, Funkabo, Kalmar kommun

Jägarevägen 3

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 395 000 kr
86,8 m²
3 rum
vån 2/3
6 883 kr/mån
27 592 kr/m²

Varmt välkommen till Brf Bovieran - en oas i Kalmar där medlemmarna njuter av behaglig värme året runt. Den 1 600 kvm stora vinterträdgården innehåller palmer och växter från jordens alla hörn, fiskdamm, gemensamma sittgrupper och boulebana. Allt under glasat tak! Här får man känslan av att vara utomlands alla dagar på året - även när snön yr utanför! I Bovieran är den sociala samvaron aldrig långt borta - här är ledorden gemenskap och trivsel och möjlighet till flera olika aktiviteter erbjuds. Bostaden är modern och bekvämt utrustad med allt som önskas. Välutrustat kök i delvis öppen planlösning mot stort vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, tilltaget master bed room samt ett gästrum/kontor. Förvaringsmöjligheterna är goda i såväl garderober som klädkammare. Genomgående fint skick och noggrant valda material. Förutom den gemensamma vinterträdgården har bostaden två egna uteplatser - en entrébalkong mot vinterträdgården och en stor balkong på utsidan av huset i öster med morgon- och förmiddagssol. I huset finns givetvis hiss från markplan och föreningen erbjuder fina faciliteter i övernattningslägenhet, samlingslokal och motionsrum. Möjlighet till parkeringsplats finns och tv/bredband (fiber) samt fast avgift för telefoni ingår i månadsavgiften. Solceller bidrar till hållbarhet och håller nere driftskostnaderna. På Jägarevägen 3 bor ni nära vacker natur och underbar havsmiljö. Gott om service finns på bekvämt avstånd vid Berga centrum och likaså kommunikationer till centrala Kalmar. Välsorterad Coop-affär finns dessutom en kort promenad bort. Ett bekymmersfritt boende för er som söker något utöver det vanliga!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Norrlidsvägen 146C, Norrliden, Kalmar kommun

Norrlidsvägen 146C

Lägenhet
Norrliden, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
725 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 045 kr/mån
9 006 kr/m²

Rymlig och välplanerad trea om ca 80 kvm på trivsamt och naturnära läge. Här bor ni i en välskött förening med låg belåning och fina gårdar med gemensamma grillplatser, lekplatser och grönytor. Trevligt läge med närhet till vacker natur, kommunikationer, skolor och fint serviceutbud vid såväl Berga centrum som Norrlidens centrum. Aktiv förening som satsar på gemenskap och hållbarhet. Tv och bredband (250/250 Mbit/s) ingår i avgiften! Bostaden har genomgående fina ytskikt med parkettgolv/klinkergolv och inrymmer två rymliga sovrum, varav det ena är försett med en praktisk skjutdörrsgarderob. Möblerbar, öppen hall med klädkammare. Smakfullt renoverat och välutrustat kök med stor matplats. Badrum med badkar och fönster. Vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Därtill en rejäl balkong i utmärkt västerläge med eftermiddags- och kvällssol! Till lägenheten hör förråd på husets gavel och i föreningen finns välordnad tvättstuga samt samlingslokal. Välkommen på visning!

 • Balkong
Sagovägen 39, Berga, Kalmar kommun
 • Tor 2 maj

Sagovägen 39

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 195 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 891 kr/mån
15 031 kr/m²

I omtyckt område, bekvämt belägen på första våningen, ligger denna mycket trivsamma trea. Försedd med flera kvaliteter som ofta efterfrågas i inglasad balkong i fritt västerläge, renoverat och välutrustat kök och såväl separat gästtoalett som dusch/wc med egen tvättmaskin. Därtill genomgående fina ytskikt, härligt ljusinsläpp och bra förvaringsmöjligheter i garderober och förråd. Bägge sovrummen är tilltagna och vardagsrummet ger plats för både soffgrupp och middagsbord. Brf Trollet är en välskött bostadsrättsförening där medlemmarna trivs med stora, luftiga innergårdar med gemensamma grill-, lek- och sittplatser samt fina faciliteter i bland annat tennisbana, bastu, träningslokal samt gästlägenhet. Föreningen satsar även på hållbarhet där stundande installation av solceller är en viktig investering. Låg belåning tillsammans med förmånligt, kollektivt avtal för tv och bredband garanterar låga boendekostnader. Läget på Sagovägen 39 är suveränt för er som uppskattar närhet till såväl natur som all nödvändig service. Vid Berga centrum finns välsorterad Ica samt hälsocentral och vid Hansa finns ett gediget utbud av butiker och stormarknader. Busshållplats ligger en kort promenad från bostaden och för er med barn finns flera förskolor och skola på bekvämt avstånd. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Ronny Nilssons gata 2, Fredriksskans, Kalmar kommun

Ronny Nilssons gata 2

Lägenhet
Fredriksskans, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 795 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/4
6 207 kr/mån
41 103 kr/m²

Med svårslaget läge på nybyggda Fredriksskansområdet presenteras här en rymlig tvåa om 68 kvm med alla de kvaliteter som önskas. Promenadavstånd till Kvarnholmen med stort utbud av shopping, restauranger och nöjes- och kulturliv tillsammans med en ständig närvaro av Malmfjärden och vattnets rogivande miljö skapar ett av Kalmars kanske mest attraktiva lägen. Bostaden präglas interiört av genomgående hög standard, fina materialval, ett generöst ljusinsläpp från flertalet fönster och modern, öppen planlösning. Bekvämligheter som tvättmöjligheter i det helkaklade badrummet, komplett utrustat kök och givetvis hiss från markplan. Lägenheten har försetts med fina tillval i golvvärme, infälld belysning, målade väggar i varma pasteller samt tvättmaskin och torktumlare med extra kapacitet. Goda förvaringsmöjligheter i såväl hall som sovrum kompletteras med tillhörande förråd i källaren. Tilltagen balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol! Önskar du ett extra sovrum går vardagsrummet att dela av på ett smidigt sätt, se alternativ planlösning. Möjlighet för er som söker en central tvåa eller trea med det lilla extra! Brf Fredriks Udde erbjuder sina medlemmar en trygg miljö med fina mervärden i bilpool, möjlighet till bilplats i garage, övernattningslägenhet, gemensamhetslokal och förråd till varje lägenhet. Därtill fina gemensamma grönytor med lekplats och pergola.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 16