Nyproduktion

Forskargatan

Höganäs, Höganäs kommun Se på karta

2 175 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
74 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 6, hiss finns
Byggår
2022
Avgift
4 100 kr/mån
Pris/m²
29 392 kr/m²
Nyproduktion

Nu är Tornlyckan säljstartat - ett helt nytt projekt i Höganäs nyaste stadsdel med samma namn. En växande stadsdel mellan hav och böljande fält i de södra delarna av Höganäs.
Projektet Tornlyckan ligger i kvarteret bakom ICA Kvantum och med Tornlyckeskolan i nordlig riktning. I området finns bl a padelhall, tennisbanor, simhall och flera gym. Hela den nya stadsdelen präglas av ett hållbart och grönt tänk, här har gående och cyklister företräde för en trygg vardag.

Den perfekta trean! Eller kanske fyran eller t o m en gigantisk och luftig tvåa? Den flexibla planlösningen där upp till två rum kan väljas bort ger valmöjligheter utöver det vanliga. Se planritningen. Köket och vardagsrummet ligger öppet men ändå med tydlig avgränsning mot matplats respektive soffgrupp. Härifrån nås balkongen i soligt söderläge och med vy över föreningens gröna gård. Master bedroom mäter hela 14 kvm och har en längre garderobsvägg som slukar förvaring. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare.

Gården har grillplats och planteringar. Här finns en mindre byggnad med lägenhetens förråd samt den privata parkeringsplatsen. I huset finns givetvis hiss.

Bostäderna har genomgående vitmålade väggar och ett ekparkettgolv i tre-stav. Grundinredningen håller hög standard med bl a kök och garderober från Ballingslöv och badrum med komfortvärme och varje köpare har också möjlighet att välja sin personliga inredningsstil från ett generöst tillvalsutbud.

Lagom stor yta, lagom mycket skötsel, lagom nära till allt. Och runt omkring dig har du hela den magiska Kullahalvön. En värld för sig, lite sagolik, lite mediterran och alltid förföriskt vacker.

Läs mer om projektet och ta del av det fulla utbudet på https://www.gbjbygg.se/projekt/lagenheter-i-tornlyckan-i-hoganas/.

Inflyttning beräknas ske under kvartal 4, 2023.

För att boka din bostad kontakta mäklarna redan idag.

Läs mer om bostaden
Bjurfors Nyproduktion

Kontakt

Eric Klüft

Bjurfors Nyproduktion
Mäklare Eric Klüft, Bjurfors Nyproduktion
0701646732