Torgny Segerstedts allé 85

ROSENDAL, Uppsala Se på karta

3 700 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Byggår
2019
Avgift
3 751 kr/mån
Pris/m²
45 679 kr/m²
Antal besök
968
Dagar på Hemnet
16

Nu finns tillfälle att förvärva en av de bästa lägenheterna i Brf Botanikern som ligger i den nya delen av Rosendal. Lägenheten som är 81 kvm fördelat på 3,5 rok är belägen femte våningen i huset och har därför ett högt och fritt läge med härlig utsikt. Inredningen i lägenheten är framtagen av arkitektfirman Axeloth och som kännetecknas av en sober, nordisk stil. Fastigheten har en unik design som helt är byggt av trä. Här kan du flytta in när det passar dig!

Lägenheten erbjuder en hall med klädförvaring, kök och vardagsrum i öppen och social planlösning där ljuset flödar in från stora fönsterpartier. Köket har skåpsinredning i en stilsäker lergrå färg, inbyggda vitvaror från Siemens. Lägenheten har två balkonger i olika väderstreck. Vidare erbjuds två rymliga sovrum, ett arbetsrum samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. God förvaring via flertalet platsbyggda garderober i hall och sovrum. Hela lägenheten har genomgående vackert trägolv i ask.

Här bor du bekvämt med allt som nyproduktion har att erbjuda, hiss, garage och där allt är nytt och fräscht. I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd och ett källarförråd som hör till varje lägenhet. Till detta tillkommer en fantastisk gemensam takterrass ovanpå huset som får nyttjas av de boende med en härlig utsikt över slottet och domkyrkan från våning 6.

Varmt välkommen på visning!

Vägbeskrivning från centrum: följ Dag Hammarskjölds väg, ta direkt höger efter rondellen (där det finns extra stoppljus uppsatta). Ta höger vid stoppljusen in på skogsvägen. Håll till vänster där vägen delar sig. Fortsätt rakt fram till den stora grusparkeringen. Parkera där och håll till höger (norrut) bort mot byggarbetsplatsen.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren