Kuratorvägen 40

Ålidhöjd, Umeå kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Kuratorn i Umeå
Om föreningen
Avgift
4 962 kr/mån
Pris/m²
28 855 kr/m²

Här har du tillfälle att förvärva en mycket uppskattad lägenhet i radhusstil på ett område som har absolut närhet till Umeås största arbetsgivare.

När du öppnat staketgrinden så möts du av den plattförsedda entrén med fina odlingsytor parallellt med gången. Dessutom plats för lite utemöbler till eftermiddagskaffet.

Hallen på nedre plan har gott om plats för barnvagn och förvaring. Dessutom praktiskt försedd med klinkers och golvvärme. Avdelat utrymme för ytterkläder och skor samt ett förråd med spegeldörrar.
När du kommit upp på övre plan så har du det renoverade badrummet rakt fram, med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Uppfräschat kök till vänster med flexibel köksö. Innanför ligger det mindre sovrummet. Till höger ligger vardagsrummet med generösa sociala ytor och utgång till den stora lummiga balkongen. Bredvid finns det större sovrummet och ett fräscht förråd/klädkammare.

Lägenheten har ett trevligt, lugnt läge med utsikt över den stora, gröna och välplanerade gården. Det finns gott om förvaringsmöjligheter, med både två förråd i lägenheten samt ett separat yttre förråd.

Stabil förening med god ekonomi.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

Kontakta mäklaren

Ronald Blomqvist

Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Mäklare Ronald Blomqvist, Svensk Fastighetsförmedling Umeå
+46706933333