Svensk Fastighetsförmedling Umeå

Svensk Fastighetsförmedling Umeå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bådagrundet 32, Sävar, Umeå kommun

Bådagrundet 32

Fritidshus
Sävar, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 950 000 kr

66 m²

3 rum

1 998 m² tomt

I Bådagrundet/Skeppsvik finner ni detta gedigna och välskötta fritidshus nära havet ? Här finns "allt", havsutsikt och stora utrymmen. Huset har under senare år fått nytt tak, nya fönster, luftluftvärmepump, ny 3-kammare m.m. så här behöver ni inte börja med att jobba utan njut av semestern på den stora altanen.

Mickelträsk 20, Mickelträsk, Umeå kommun

Mickelträsk 20

Villa
Mickelträsk, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

895 000 kr

67 m²

3 rum

1 500 m² tomt

En trivsam mindre villa i 1 plan med källare på en uppvuxen tomt, goda odlingsmöjligheter. Huset har renoveringsbehov, men för den händige som ser möjligheter så är det överkomligt. Huset är inte omdränerat, men källaren är torr och fin. Bra med biutrymmen, 2 matförråd samt många förråd både stora och mindre. På tomten finns ett rymligt timrat förråd förutom det timrade garaget. Mickelträsk är en by nära naturen både för bärplockning, rekreation, sjö med goda fiskemöjligheter, ca 300 m till sjön, flera badplatser runt om sjön.. Mini-djurpark i närheten. Möjlighet att hyra in häst hos ngn granne. Bra byakänsla, bygdegård för samkväm och gemenskap. En by där man lätt kan trivas.

Biologigränd 51, Ålidhem, Umeå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Biologigränd 51

Lägenhet
Ålidhem, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 595 000 kr

78 m²

3 rum

4 203 kr/mån
20 449 kr/m²

Tillfälle för köparen som vill satsa och skapa en bostad helt enligt egen smak och tycke! Den mest eftersökta modellen av 3:or i området med hiss och inglasad balkong i rakt söderläge. Genomgående bra fördelning av kvadratmeter, både bland sovrum men även vardagsrum och kök. Badrummet är renoverat, övriga lägenheten är välskött men av äldre typsnitt. Planlösningen är perfekt uppdelad där man kommer in i en hall med avhängningsyta till vänster (här kan man med fördel montera ett garderobssystem med skjutdörrar). Direkt till höger från hallen har man ett praktiskt matlagningskök där man har allt på en arms avstånd och matplats för 4-6 personer. Innanför köket öppnar sig vardagsrummet inbjudande med utgång till den inglasade balkongen i bästa söderläget. Tillbaka i hallen rakt fram finner vi en rymlig klädkammare. Till vänster om denna når vi de två sovrummen, som storleksmässigt i stort är identiska, samt badrum med dusch och toppmatad tvättmaskin. Förrådet till lägenheten ligger på samma våningsplan.

 • Plus
 • Hiss
Mariehemsvägen 13B, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 13B

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 195 000 kr

46 m²

1 rum

2 645 kr/mån
25 978 kr/m²

Efter 10 härliga år i lägenheten är det nu dags för nästa ägare att ta hand om denna pärla. En mycket trevlig planlösning där vägg mellan hall och kök är borttagen så nu har man ett rymligt kök med plats för ett stort matbord och där ljuset nu når ända in i hallen. Det är ett stilrent golv i hela lägenheten men där väggarna i framförallt köket behöver uppgraderas. Lägenheten ligger på våning 3 med fint ljusinsläpp och balkong med utsikt i riktning ned mot Nydalasjön. Med gångavstånd till rekreationsområdet vid Nydalasjön, universitetet, flera livsmedelsbutiker och bra bussförbindelser till centrum gör att den här lägenheten är perfekt för dig som söker ett bra boende för flera år framöver. Här bor du i en av Umeås bästa föreningar där allt ingår i månadsavgiften.

 • Plus
 • Balkong
Axtorpsvägen 5A, Umeå, Umeå kommun

Axtorpsvägen 5A

Lägenhet
Umeå, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 095 000 kr

30 m²

1 rum

2 073 kr/mån
36 500 kr/m²

Svårslaget läge och en avgift som inkluderar allt! Högst upp i huset finner vi denna ljusa & trivsamma enrummare, med magiskt ljusinsläpp och en luftig känsla tack vare de stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden. Det finns ett renoverings- och moderniseringsbehov avseende ytskikt och utrustning. Här köper du in dig i en trygg & stabil bostadsrättsförening med välskött ekonomi och en rad fina gemensamhetsutrymmen; såsom bastu, gym, gästrum och hobbyrum. Området erbjuder allt man kan önska - vacker natur, nära både centrum och universitet men samtidigt lugnt och tryggt. Här trivs både barnfamiljen och studenten, den unga och den gamla, stadsbon och friluftsmänniskan. Varmt välkommen på visning!

Bärnstensvägen 20, Carlshem, Umeå kommun

Bärnstensvägen 20

Lägenhet
Carlshem, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 795 000 kr

75 m²

3 rum

4 702 kr/mån
23 933 kr/m²

Allt inkluderat i månadsavgiften! Varmt välkomna till Bärnstensvägen 20 och en såväl väldisponerad som trivsam trerummare på natursköna Carlshöjd. Lägenheten är genomgående välrenoverad där kök, badrum och ytskikt bytts ut. Bostaden är belägen på bottenvåningen i suterränghus, vilket innebär ett insynsskyddat läge åt ena hållet och en magisk uteplats åt det andra. Husets placering är längst in på området, intill skogsparti och elljusspår. Omgivningen är trivsam, med direkt närhet till vacker natur och fina strövområden. Trevlig innergård där lummiga gångvägar samsas med bl.a. lekplats, grönytor, grillplats och odlingslotter. Här blir du medlem i en trygg och stabil bostadsrättsförening, med välskött ekonomi och en rad fina gemensamhetsutrymmen. Goda kommunikationer till centrum, NUS och universitetet från hållplats ca 200 m från bostaden. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Industrigatan 6, Robertsfors, Robertsfors kommun
Industrigatan 6, Robertsfors, Robertsfors kommun, bild 2
Industrigatan 6, Robertsfors, Robertsfors kommun, bild 3

Industrigatan 6

Villa
Robertsfors, Robertsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 395 000 kr

167 m²

1 487 m² tomt

Tillfälle för den större familjen som söker ett representativt boende med stora social ytor, vacker arkitektur och bevarade detaljer. Huset har nyligen fått bergvärme installerat vilket ger en låg boendekostnad, totalt endast 16.100kWh/år inklusive hushållsel. Mycket av huset är relativt orört sedan byggåret vilket skapar en unikt förutsättning att vidareförädla denna vackra borstad. Huset är i omfattande renoveringsbehov, där mycket av det som behöver göras är ytskikt, vilket köparen oftast oavsett vill göra om efter personligt tycke. I entréplanet som är i etage finner man stora sociala ytor där vardagsrum, matsal samt kök ligger i en naturlig öppen planlösning. Möjlighet till tre sovrum finns på detta plan samt utrymme att göra ett mindre badrum (påbörjad rivning idag). Via trappen i passagen kommer vi till det övre planet. Väl uppe möts man av ett allrum med wc samt två stycken sovrum. I källarplanet finns gillestuga/hobbyrum, pannrum, tvättstuga samt bastu och dusch.

 • Premium
Onsdagsvägen 5, Ersmark, Umeå kommun

Onsdagsvägen 5

Villa
Ersmark, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

4 595 000 kr

182 m²

7 rum

990 m² tomt

Detta hus erbjuder en barnfamilj både de praktiska lösningar och generösa utrymmen som man så väl önskar. Till detta får man en trädgårdstomt som har plats för både barnens lekar och den trädgårdsintresserade och där spabadet på altanan snabbt kommer att bli barnens favorit. Huset är i gott skick där mycket har gjorts genom åren, bl.a. nytt tak, renoverat badrum och kök samt ny luftvärmepump för att ge en bra driftkostnad. Här bor ni i ett område med närhet till vacker natur med fina strövområden samt goda kommunikationer till Umeås centrala delar med mataffärer och service. I Ersmark finns skola och fritids samt många lekplatser i området. Ett härligt boende för barnfamiljen i ett lugnt område fullt av barn.

 • Uteplats
Glädjens gränd 1, Umedalen, Umeå kommun

Glädjens gränd 1

Lägenhet
Umedalen, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 595 000 kr

70 m²

2 rum

5 448 kr/mån
22 786 kr/m²

Här erbjuder vi en fin mark lägenhet som är perfekt för er som ville ha lite planteringar och en rogivande uteplats. Lägenheten är trevlig och fräsch med stora ytor och i nuläget har ett sovrum. Där det stora vardagsrummet skulle kunna delas för ytterligare sovrum/rum. Bostadens 70 kvadratmeter är mycket väldisponerade och generöst utformad, vilket ger er goda möjligheter att skapa ett trivsamt hem där ni vill bo länge. HSB brf Pastorn är en trevlig och stabil förening med god ekonomi. Här bor man i ett område med närhet till vacker natur med fina strövområden samt till goda kommunikationer till Umeås centrala delar med mataffärer och service. Välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Storsandskär, Storsandskär, Umeå kommun

Storsandskär

Fritidshus
Storsandskär, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

995 000 kr

40 m²

1 rum

1 185 m² tomt

Ett mysigt fritidshus på arrendetomt, med gäststuga, båtavstånd från Umeå centrum. Ett jättefint läge, strandtomt med älven som granne. På fastlandet-Degernäskajen finns egen båtplats samt gratis parkering för bil eller husvagn. Båt ingår med 8 hkr motor Yamaha. 2 rejäla bryggor med plats för båtar. En fin känsla då man kommer in i storstugan med öppen spis som ger mysig värme. Allrummet är kombinerat sovrum, samt ytterligare sovplatser i gäststugan. Kommunalt vatten i förening, kopplas in i maj-slutet september. Pump finns också vid älven,. Bevattning med älvsvatten. Några året runt boende finns på ön, sommartid lever ön upp med många aktiviteter. Långa promenadstigar. Bad vid tomten, en liten sandstrand. Närhet att med båt ta sig till Ica-Strömpilen. Ett litet drömställe för den som vill ha kontakt med grannar men samtidigt perfekt om man vill vara för sig själv. Säljes med inventarier samt 1 båt med motor.

Ersbodavägen 151, Ersboda, Umeå kommun

Ersbodavägen 151

Lägenhet
Ersboda, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 350 000 kr

80 m²

3 rum

5 386 kr/mån
16 875 kr/m²

Här har du en ytterst hemtrevlig 3 rums-lägenhet med egen ingång, gott om utrymme i ett familjevänligt område. Morgonsolen skiner in på balkongen som har utsikt mot en skogsdunge och fortsätter att lysa upp framsidan av bostaden. Internet ingår i månadsavgiften tillsammans med ett grundutbud på tv, vatten samt uppvärmning. En gedigen förening med väldigt bra ekonomi och god gemenskap gör detta boende till en plats man kan bo länge och tryggt i. Här har du goda bussförbindelser för att lätt kunna ta dig till centrum eller universitet, närhet till både skolor och förskolor samt stora grönområden att ströva runt i. Detta är en lägenhet med många rätt, och dessutom med ett toppenläge för alla oavsett vilket skede i livet du är i. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
Hedlunda 139, Lycksele, Lycksele kommun

Hedlunda 139

Villa
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

4 695 000 kr

100 m²

4 rum

1 940 m² tomt

Drömtillfälle! Nu kan vi äntligen presentera en villa med strandtomt nere på Tannbäcksudden. Huset är byggt 2013 med hög standard, modern planlösning och väl genomtänkta materialval. På entréplan disponeras de sociala utrymmena Utsikten är magisk och tomten inbäddad med frontläge mot älven. Förskola och skola finns i Hedlunda, och till centrum går bussarna från hållplats ca 350 m från bostaden. Varmt välkommen på visning!

Borgsjö 360, Åsele, Åsele kommun

Borgsjö 360

Villa
Åsele, Åsele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

495 000 kr

88 m²

4 rum

3 873 m² tomt

Varmt välkommen till Borgsjö och denna trevliga fastighet med fin utsikt över sjön. Här bor man på 88 kvm med en bra standard i ett bostadshus som uppfördes som lärarbostad. På tomten finns även flertalet förråd och carportar. Fastigheten erbjuder en hälsosam och fridfull utomhusmiljö. Gott om plats för odling av grönsaker och bär. Man välkomnas in i bostadshuset i en trevlig möblerbar hall. I hallen hittar man en gästtoa samt ett sovrum. Rakt fram kommer man till ett fantastiskt trevligt vardagsrum med utsikt över sjön. I anslutning till vardagsrummet finns en matplats med öppen planlösning mot köket. Modern och trevligt kök och matplats med bardisk som separerar rummet. Övervåningen består av två stycken stora sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober. På övervåningen hittar man även ett litet kontor samt ett fräscht badrum. Källaren är i mycket bra skick och består av pannrummet med bergvärmepumpen, tvättstuga med duschkabin och tvättavdelning, gillestuga, gymrum, matkällare samt bra med förrådsutrymmen. Fiber är installerat i bostaden. Välkommen att anmäla intresse samt anmäla till visning. Nuvarande ägare kommer att sköta visningar. Renoveringar: 2010 Byggt hundgård 2011 Bytt vattenledning till vattenbrunn 2012 Renoverat kök 2013 Byggt två hundgårdar 2014 Byggt ny väg till slambrun och källardörr 2014 Installerat bergvärme 2015 Renoverat badrum övervåning 2017 Trädgård, marksten, matjord och gräsmatta 2018 Bredband indraget 2019 Ytskiktsrenovering 2019 Förlängning av tak över carport 2019 Skjutdörrar i förråd 2020 Bytt diskbänk och bänkskivor

Klabbenvägen 19, Umeå, Umeå kommun

Klabbenvägen 19

Villa
Umeå, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

2 895 000 kr

100 m²

4 rum

1 695 m² tomt

Välkommen till ett trivsamt boende på stor inramad tomt, med havet som del av utsikten. Bostaden har många kvalitéer som gör att denna bostad har alla förutsättningar att bli ett ställe att älska, oavsett nyttjande som fritidshus eller permanent boende. Invändigt har mycket förändrats över senaste året. Helt nytt stort badrum med bastu. Ytterligare en ny toalett. Bytt ut den mesta av elen och installerat nya elcentraler och med jordfelsbrytare. Ny skorsten och kamin. Ny stor varmvattenberedare. Installerat robotgräsklippare, vilket är mycket praktiskt till den stora tomten. Egen pool (nedplockad men oanvänd duk och motor finns) och vedeldad badtunna på ett läge skyddat från insyn, på innergården. Dubbla gäststugor sammankopplade med en altan. Flera uteplatser varav ett med nederbörds skyddat tak. Växthus med liten trädgård. Nära till 2 havsbad. Flera permanent boende i området! Snabbt pendlingsavstånd till Umeå! Ett boende värd att se!

 • Plus
Kuratorvägen 28, Umeå, Umeå kommun

Kuratorvägen 28

Lägenhet
Umeå, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

2 950 000 kr

132,5 m²

6 rum

7 683 kr/mån
22 264 kr/m²

Tillfälle för familjen som söker en stor lägenhet med låg avgift, nära till sjukhuset, universitetet och IKSU. Nära till Ålidhems centrum där man finner matvarubutiker och restauranger. I entréplanet möts man av stora sociala ytor där vardagsrum och allrum ligger i fil tillsammans med det rymliga köket. På övre plan, som har egen ingång, finns fyra stycken sovrum samt badrum med tvättmaskin. Balkong rakt i söder, fri från insyn och vy mot skogsdungen. Två stora förråd finns till lägenheten. Mycket stabil förening där inga avgiftshöjningar planerats. Lägenheten är i visst renoveringsbehov, vilket möjliggör för den nya köparen att skapa sin egen, unika prägel på bostaden.

 • Hiss
Välkommen till Umeå mest centrala boende, Centrum, Umeå kommun
 • 26 lediga bostäder

Välkommen till Umeå mest centrala boende

Lägenhet
Centrum, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

fr. 1 794 000 kr

39-77 m²

2-3 rum

2 800 kr/mån

Diös bygger här bostadsrätter med inflyttning i 2026 för att möta behovet av nyproducerade bostäder i centrum. Här har du möjlighet att köpa en helt ny lägenhet i ett åttavåningshus med totalt 50 moderna och stilrena lägenheter. Det kommer byggas både stora och små lägenheter, allt från 1 rum och kök till 4 rum och kök, där du högst upp har tre härliga terasslägenheter. I denna förening kommer det finnas bostäder passande för alla åldrar där behovet av ett eget fortskaffningsmedel kommer vara litet men där möjlighet att hyra garageplats i underliggande garage kommer finnas. Föreningen har 25 platser reserverade åt de boende i garaget. Omgivet av Umeås främsta knutpunkt för kollektivtrafik och en stadskärna i ständig rörelse kännetecknas området kring kvarteret Vale av tillgänglighet, liv och aktivitet. En kombination av moderna kontorsmiljöer, flexibla lokaler för urban service och attraktiva bostäder kommer att bidra till att staden får en ny, vibrerande mötesplats med ett starkt flöde av människor under större delen av dygnet Hållbarhet är ett viktigt ledord i utvecklingen av kvarteret Vale, och Diös miljöcertifierar både bostäderna och de kommersiella ytorna. Ett begränsat antal juridiska personer kommer att godkännas som köpare. BOVÄLJARE Under fliken nedan som heter Länkar kan ni gå in under Boväljaren och titta på samtliga lägenheters planlösning, läge i huset, pris och månadsavgift. För mer detaljerad beskrivning av fastigheten och lägenheterna hittar ni under fliken DOKUMENT nedan.

 • Nybyggnadsprojekt
Ratuvik 138, Bygdeå, Robertsfors kommun

Ratuvik 138

Fritidshus
Bygdeå, Robertsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

995 000 kr

33 m²

2 rum

2 071 m² tomt

Välkommen till Ratuvik och detta genomgående fräscha och trevliga fritidshus på en lummig tomt. Nu erbjuds möjligheten att köpa ett fritidshus ett stenkast från havet och i ett område med fin sandstrand. Fastigheten bebyggdes 2010 och har en stor tomt om 2 071 kvm. På fastigheten har man en storstuga, gäststuga samt förråd och utedass. Fastigheten drivs av solceller vilket medför låg driftskostnad. Man välkomnas in i storstugan genom en trevlig hall. Storstugan består av ett sovrum, kök, allrum, sovloft samt förberett för ett duschrum. Allrummet rymmer idag en matbordsgrupp samt soffa. Här har man även satt in en kamin. Både sovloftet och sovrummet rymmer idag två stycken sängar. I duschrummet är det förberett med avlopp för dusch och varmvattenberedare. I gäststugan hittar man hittar man övernattningsmöjligheter för gäster. Här rymms två sängar eller en dubbelsäng. På fastigheten finns även en stor och trevlig altan där man kan avnjuta solen hela dagen. En väl omhändertagen fastighet som måste ses. Mycket av inventarierna ingår i köpet. Varmt välkommen att anmäla till visning eller kontakta ansvarig mäklare!

Furugränd 2B, Teg, Umeå kommun

Furugränd 2B

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 750 000 kr

59 m²

2 rum

4 010 kr/mån
29 661 kr/m²

Här har man kombinerat moderna inslag med äldre stilar. Klassiskt 50-talskök, stilrent helkaklat badrum, vacker stavparkett och fönsterbänkar i marmor har kombineras med varma och ljusa nyanser och toner på väggarna. Till detta får man även en härligt stor balkong i söderläge att sitta och njuta på och samtidigt titta ut över innergården. Här bor du i ett lugnt område och med en kort promenad är du vid strandpromenaden och dess underbara omgivning vid älven samt även till Centrum, med hela dess utbud av restauranger, caféer och shopping. Till Universitetet och sjukhuset når du enkelt med cykel. Välkommen på visning av denna trevliga lägenhet.

 • Balkong
Timmervägen 43, Lycksele, Lycksele kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Timmervägen 43

Villa
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 695 000 kr

154 m²

6 rum

926 m² tomt

Välkommen till Timmervägen 43 och en genomgående välrenoverad villa med många fina attribut. Här möter 40-talscharmen det moderna med hög standard på såväl ytskikt som utrustning, och en vacker stil som genomsyrar hela bostaden. Utan att kompromissa med sällskapsytorna får du här både många sovrum, praktiska biytor samt rum för hobby, träning eller jobb. Både in- och utvändigt har huset renoverats och moderniserats kontinuerligt genom åren och har således de stora förbättringsåtgärderna bakom sig. Här är det bara att flytta in & trivas! Även läget har många fördelar; till Södermalmsskolan (F-6), Tannbergsskolan (gymnasium) och Finnbacksskolan (7-9) är det bekvämt promenad- och cykelavstånd. Likaså till centrum. Intill huset finns Tannbergets idrotts- och friluftsområde med bland annat multifunktionsbana, skidspår och utegym. Området erbjuder även fina strövstigar, grillplatser och rekreationsmöjligheter. Skyddad bakgård mot Långtjärn, där även elljusspåret går. Varmt välkommen att lämna en intresseanmälan!

Jomyra 142, Robertsfors, Robertsfors kommun

Jomyra 142

Villa
Robertsfors, Robertsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 500 000 kr

80 m²

1 304 m² tomt

Välbyggd mindre villa som tidigare utgjort ett permanentboende och håller mycket god standard. Stor social yta mellan kök och vardagsrum med utrymme för större matsalsmöbel samt sittgrupp. Stor inglasad altan som förlänger utesäsongen från april till oktober. Nära till vattenlinjen och möjlighet att lägga upp en mindre båt. Intill bostadshuset finns en gäststuga med gästrum och vedeldad bastu. Mycket låg boendekostnad tack vara den moderna byggstandarden vilket ger låg driftskostnad och till ett mycket attraktivt pris. Tillfälle!

Ytterbodafjärden 71, Sävar, Umeå kommun

Ytterbodafjärden 71

Fritidshus
Sävar, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

2 800 000 kr

72 m²

1 870 m² tomt

Välkommen till havet. Denna strandtomt angränsar mot havet men har skyddande öar som tar emot större delen av blåsten. Stugan är väldigt välskött om har tidvis även använts som året runt boende Välkomnande rymlig hall. Med badrummet i direkt anslutning med dusch väggar och tvättmaskin. Till höger därefter en tilltalande öppen planlösning med generösa ytor och vacker utsikt mot havet! I förlängningen så tar en fin överbyggd altan vid. I mitten av huset finns det ett fullt utrustat kök med riktiga stenskivor på arbetsytorna som pricken över i:et. Dubbla sovrum avslutar rundvandringen. Känslan är väldigt positiv. Naturligtvis finns det en vedeldad bastu ett stenkast från havet! På den egna strandlinjen finns det en egen brygga! På den grönskande tomten har den på framsidan mot vägen uppförts en friggebod för gäster. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Rödåliden 49, Rödåliden, Umeå kommun

Rödåliden 49

Gård/Skog
Rödåliden, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 995 000 kr

3,2 ha tomt

Välkommen till Rödåliden och denna lantliga idyll. Jordbruksfastighet med villa och ladugård i gott skick , omgiven av mark på 3,2 ha. Passande för den som vill odla. Här är de stora, mest nödvändiga renoveringarna och förbättringsåtgärderna redan gjorda som tak och fönsterbyte, ny el, nya V/A-stammar och dränering. Tyst och härlig omgivning med naturen ända in på gården. Här bor du i en lugn och rogivande miljö, omgiven av skog och natur. Lätt med fritidsaktiviteter. Vintertid fint välunderhållet elljusspår och skoterleder, somrar härliga badplatser, vandringsleder. Barnen går i skola i Rödåsel till klass 6, skolskjuts. Avstånd från Umeå är 4 mil. Här finns alla förutsättningar för att trivas! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Rosettvägen 75, Röbäck, Umeå kommun

Rosettvägen 75

Lägenhet
Röbäck, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 150 000 kr

58 m²

2 rum

4 455 kr/mån
19 828 kr/m²

Här har du möjlighet att bo i en trevlig lägenhet med loftgång (hiss finns) där du dessutom har välplanerade kvadratmeter uppdelade på två rum och kök och rymlig balkong med utsikt mot skogsparti. Trivsam och välplanerad planlösning där det stora köket är perfekt för dig som tycker om att bjuda över vänner på en trevlig middag. Samtliga väggar och tak är nymålade men där bl.a parkettgolvet behöver slipas i vardagsrummet. Allt detta i ett trivsamt och lummigt område i en välskött förening. Röbäck är ett mysigt område med möjligheten att bo på landet och samtidigt ha närheten till stadskärnan. Här finns skog med fina naturstigar, skidspår och travbana. Närhet till skola, daghem, sporthall, elljusspår, pizzeria och mataffär. Endast några minuters biltur in till Umeå samt bra bussförbindelser.

 • Hiss
Klockarvägen 4, Lycksele, Lycksele kommun

Klockarvägen 4

Villa
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 750 000 kr

125 m²

5 rum

569 m² tomt

Trivsamt, välrenoverat och attraktivt läge. Välkomna till Klockarvägen 4! Här erbjuds en fin villa om två våningsplan som disponerar moderna & nyrenoverade sällskapsytor. Trevlig planlösning med varje kvadratmeter på rätt plats. Här finns både ett inglasat uterum och en terrass, som blir två härliga extraytor för de varmare månaderna. Huset är beläget på lugn återvändsgata och ett litet skogsparti som angränsar mot baksidan av huset, intill går även skoterled. Norräng är ett omtyckt, trivsamt och familjärt bostadsområde - I närheten finns bland annat fina stråk, skoterled och skidspår om vintern. Till närmsta livsmedelsbutik är det mindre än 1 km. Flertalet förskolor finns inom bekvämt avstånd precis som ungdomsgård, fotbollsplan och flera lekplatser. Till Norrängsskolan (F-6 är det kort promenadavstånd, ca 350 m). I närområdet finnes också bl.a. golfbana, ridskola, discgolfbana och badpark, till centrum är det mindre än 5 km. Varmt välkommen på visning!

Strandvägen 30, Rundvik, Nordmalings kommun

Strandvägen 30

Villa
Rundvik, Nordmalings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

595 000 kr

138 m²

4 rum

1 427 m² tomt

Ett härligt rymligt hus, ett Modohus i soutteräng. Huset har renoveringsbehov som bl.a. badrum i entre planet, ett ej färdigställt uterum, ej helt ommålat utvändigt, och ett kök i behov av renovering samt alla ytskikt. Men huset har möjligheter, ett underbart läge vid havet med dess möjligheter, en tomt för den odlingsintresserade. Finns fruktträd, bärbuskar, stort växthus, fontän, stenlagda gångar. Huset är omdränerat, har ny kombipanna ved-el samt passar även för pellets, skorstenen slamdragen och två stora härliga altaner i öster och syd-väst. En liten pärla för den som ser möjligheterna. Ett möjligheternas hus.

Knaftvägen 52, Lycksele, Lycksele kommun

Knaftvägen 52

Lägenhet
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

495 000 kr

73,7 m²

3 rum

2 967 kr/mån
6 716 kr/m²

Sällan till salu! Trivsam bostadsrätt med radhuskänsla, med ett fint läge på Södermalm. Här disponeras 3 rum & kök på två våningsplan, med uteplats och tillhörande tomt. Bakgården har ett fritt, öppet läge mot grönområde och skogsparti. Dessutom mot härligt västerläge och därmed eftermiddags- och kvällssol! I bostaden finns generöst med förvaringsyta i stora förråd och flertalet garderober. I övrigt erbjuder bostaden en uppfart med plats för två bilar (och motorvärmaruttag), stora ytor och en mycket förmånlig månadsavgift. Här blir du medlem i en trygg och stabil bostadsrättsförening, med fina gemensamhetsutrymmen och välskött ekonomi. Kort promenadavstånd till ICA Södermalm och direkt närhet till skola, förskola och gymnasium. I närområdet finns flera fina strövområden och på Tannberget finns både elljusspår och multifunktionsbana. Bekvämt promenadavstånd till centrum. Snabbt tillträde möjligt. Varmt välkommen på visning!

Stenbacksvägen 20, Lycksele, Lycksele kommun

Stenbacksvägen 20

Villa
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 395 000 kr

100 m²

5 rum

1 140 m² tomt

På lugn och trivsam gata på Furuvik kan vi nu presentera Stenbacksvägen 20 och en fin villa om 1½ plan med suterrängvåning. Här disponeras stora sociala ytor på övervåningen, med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett isolerat och inglasat uterum med fin utsikt mot älven. Till nedervåningen finns en egen ingång. Tomten är stor och fin med både trädäck, friggebod och garage. Närområdet är omtyckt, trivsamt och både förskola & skola finns i närheten. Direkt närhet till älv, badplatser samt ett bekvämt avstånd till stadskärnan. Varmt välkommen på visning!

Skravelsjö 235, Skravelsjö, Umeå kommun

Skravelsjö 235

Villa
Skravelsjö, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

3 195 000 kr

83 m²

2 rum

966 m² tomt

En trivsam Västerbottensgård med fint läge mot åker och äng, fin tomt perfekt för den odlingsintresserade. Huset i gott skick, har helrenoverats dom senaste åren, ett timmerhus med möjlighet att även inreda en del av vinden. Fin känsla när man kommer in i huset, härliga tidstypiska tapeter passande till huset. Ett välplanerat kök med utgång till den stora altanen ca 28 kvm, byggd 2022. Med syd-väst läge och fri utsikt mot åker och äng. På tomten finns också en timrad lada på 54 kvm som delvis inretts till ett samvarorum på ca 30 kvm. Säljes möblerat, se bilder. Bra med parkeringsmöjligheter. På framsidan av huset en stor grusad tomt som omges av timmerstockar. Bra läge, cykelavstånd från stan. Barnen går i skola i Röbäck och får skolskjuts.

Storgatan 3AC, Väst På Stan, Umeå kommun
 • Idag kl 17:00

Storgatan 3AC

Lägenhet
Väst På Stan, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 595 000 kr

40 m²

2 rum

4 091 kr/mån
39 875 kr/m²

Välkommen till en utsökt lägenhet med hög standard och ett svårslaget läge väst på stan! Huset byggdes 2018 vilket innebär nyproduktionskänsla och ett oklanderligt skick på såväl ytskikt som utrustning. Helkaklat badrum med egen tvättutrustning och golvvärme, stor walk-in-closet och ett fantastiskt ljusinsläpp är få av många tilltalande attribut som gör detta till ett hem att trivas i. Rymligt förråd finns att tillgå och på innergården finns parkering. Här blir du dessutom medlem i en trygg bostadsrättsförening med förmånliga avgifter. Närområdet är tryggt, lugnt och trivsamt. Bekvämt gångavstånd till centrum och busshållplatsen ligger ca 200 m från bostaden (med goda förbindelser till Universitetet och NUS), likaså ICA-butik med generösa öppettider. Med en kort promenad tar du dig ned till älven och den vackra strandpromenaden, samt bron över till Teg-sidan och Bölesholmarna. Med andra ord: vad du än flyttar i så finns här alla förutsättningar för att verkligen trivas. Vi ses på visning!

 • Plus
Anläggarevägen 15, Lycksele, Lycksele kommun

Anläggarevägen 15

Villa
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 725 000 kr

120 m²

1 252 m² tomt

Välkommen till en trivsam villa med ett utmärkt läge på Furuvik - här ges en påtaglig känsla av hemtrevnad direkt man kliver innanför dörren. Planlösningen är öppen och tilltalande med stora, härliga sällskapsytor på entréplan medan sovrummen fördelas på övervåningen. Källaren disponerar de såväl praktiska som nödvändiga utrymmena, såsom pannrum & tvättstuga samt hobbyrum och bastu/relax. Från källaren nås även garaget. Tomten är stor och lummig - här erbjuds fina buskar och små träd. Där finns bland annat rabarber, svarta & röda vinbär samt två olika sorters krusbär. Tomten angränsar dels mot skogsparti, dels mot allmänning vilket innebär ett avskärmat och fritt läge. Varmt välkommen på visning!

Väderhällorna 7, Obbola, Umeå kommun

Väderhällorna 7

Villa
Obbola, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

2 595 000 kr

86 m²

4 rum

1 561 m² tomt

En härlig fastighet med utsikt mot vatten, cykelavstånd till stan eller till Obbola med dess service, badmöjligheter, miljö för naturupplevelser. Lättskött tomt " berg i dagen " går nästan ner till vattnet som är en bäck nedanför som mynnar ut till älven. Möjlighet att ha en mindre roddbåt, men finns ingen speciell båtplats. Huset är utbyggt(ombyggt i omgångar, sista utbyggnaden 1997 då bl.a. ett loft byggdes. En del av taket är utbytt 2021, ett nytt avlopp - minireningsverk 2019. golvet i köket renoverat och isolerat från grunden. Vattnet är via en vattenförening, plogning och skötsel av väg via vägförening. Huset har använts för året runt bruk och allt har fungerat utifrån det. Finns fler åretruntboende i området. En liten pärla om man vill bo i närheten av vatten men ändå närhet till det mesta.

Timmervägen 14, Lycksele, Lycksele kommun

Timmervägen 14

Villa
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 895 000 kr

240 m²

10 rum

1 721 m² tomt

Välkommen till Timmervägen 14 och möjligheternas fastighet! Här erbjuds en stor villa med uthyrningspotential, då varje våningsplan disponerar separata lägenheter; 4 rok på första våningen, 3 rok och 1 rok på andra våningen, samt en vindsvåning om 2 rok. Samtliga kompletta med kök & badrum, och i genomgående gott skick. Under åren har det genomförts en rad renoverings- och förbättringsarbeten vilket innebär en god standard såväl invändigt som utvändigt. Nuvarande ägare har hyrt ut de mindre lägenheterna. Utöver lägenheterna finnes en rymlig källare med 4 separata förråd, tvättstuga, torkrum, pannrum, verkstad och gillestuga. Det finns även ett dubbelgarage med carport. I anslutning till garaget finns ett tillbyggt förråd. Huset angränsar mot allmänning och skogsparti, detta ger tomten ett inbäddat och avskilt läge. Området är lugnt och trivsamt, med kort promenadavstånd till både skola och centrum. Varmt välkommen på visning!

Kustlandsvägen 15, Bygdeå, Robertsfors kommun

Kustlandsvägen 15

Övrigt
Bygdeå, Robertsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

795 000 kr

285 m²

1 092 m² tomt

Varmt välkommen till Kustlandsvägen 15 i Bygdeå. Fastigheten avyttras nu och består i dagsläget av en lokal i bottenvåning om 185 kvm samt 1 lägenhet på övervåningen om 100 kvm som idag är uthyrd. Lägenheten på övervåningen generar en hyresintäkt på 69600:- per år. I hyran ingår allt förrutom internet. Tidigare hade man även en hyresgäst till bottenvåningen då hade man ytterligare 61 000:- per år i intäkter. Driftskostnaderna ligger idag på ca 52 798:- per år vilket ger ett driftsnetto på 15 376:- per år så som fastigheten är uthyrd idag. Då man hade lokalen uthyrd hade man hyresintäkter på 130 600 vilket genererar ett driftsnetto på 76 3876:- per år. Här finns en möjlighet för köparen att skapa något av bottenvåningen som tidigare varit uthyrd som lokal. Fastigheten har ett genomgående bra skick där man bland annat har installerat bergvärme som genererar låga driftskostnader. Yttertaket är också något som man har bytt på senare tid. Bra läge i Bygdeå där man har bra pendningsmöjligheter samt butik och mack. Varmt välkommen att anmäla er till visning via vår hemsida eller till ansvarig mäklare.

Odlarvägen 6, Bullmark, Umeå kommun

Odlarvägen 6

Villa
Bullmark, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 850 000 kr

98 m²

5 rum

1 081 m² tomt

Att bo i Bullmark är för många en plats där man kan bo länge genom livets alla skeden och äntligen finns möjligheten att förvärva en gavelfastighet här. På Odlarvägen 6 får du tillgång till en enplansvilla med källare och garage. På baksidan står dessutom en större lekställning som är en fröjd för dom små. Här ryms både små och stora familjer då planlösningen i källarplan går att ändra samt att matrummet tidigare varit ett sovrum. På bottenplan finner man två sovrum, ett nyrenoverat badrum stort kök och vardagsrum. På källarplan kliver man in i gillestugan och vidare mot ett tidigare hobbyrum som gjorts om till ett större sovrum. Här finns även tvättstuga, mindre toalett, pannrum och förråd. Bostaden är varudeklarerad som innebär att bostaden är försäkrad och besiktigad vilket ger en ökad trygghet för köpare. Bullmark är en växande by där det är god grannskapskänsla och där man har nära till den nya skolan (F-6), mataffären samt bussplats för att enkelt ta sig in till centrum. Här omringas du av lugnet själv med ett tryggt villaområde omringat av skog och natur. Perfekt by att bo i för att få den mindre ortens fördelar med storstaden Umeås möjligheter på behändigt avstånd. Varmt välkomna att höra av er för visning.

Östra Kyrkogatan 30A, Haga, Umeå kommun

Östra Kyrkogatan 30A

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 245 000 kr

27,2 m²

1 rum

2 470 kr/mån
45 772 kr/m²

Tillfälle för köparen som söket ett centralt boende med mycket låg avgift där även parkeringsplats ingår. Lägenheten är välplanerad där man får upplevelsen av större kvadratmeter. Bra standard på kök. För köparen som önskar ett relativt snabbt tillträde går det att lösa.

Travbanevägen 5, Röbäck, Umeå kommun

Travbanevägen 5

Villa
Röbäck, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

5 600 000 kr

173 m²

7 rum

1 020 m² tomt

I lantligt och idylliskt område finnes denna trivsamma villa om 1 1/2-plan - med många tilltalande attribut! Här möts du av en planlösning med såväl smart som modern utformning där sällskapsytorna får ta stor plats i mitten av huset på entréplan, för att lämna sovrummen och biytorna längre in i bostaden och på övervåningen. Såväl ytskikt som utrustning är genomgående fräscha och fina - fönster, dörrar och garageport byttes 2020 och man drog även ny el på hela nedervåningen. Här ryms den stora familjen då sovrummen är många, med möjlighet till avskärmning för ytterligare rum. Till höjdpunkterna hör den stora, grönskande tomten med hörnläge - lika värdefull oavsett årstid. Tack vare dess generösa storlek ges plats för såväl fotbollsspel och lek sommartid, som avkoppling och middagar invid huset. Vintertid blir jordkällaren en perfekt pulkabacke för de små. Läget är med andra ord svårslaget; här bor du i ett lugnt, familjärt och trivsamt område med fin grannsämja och sagolik omgivning. I närområdet finns både skola (F-9), livsmedelsbutik med generösa öppettider, 4H-gård och flera lekplatser. Större och mindre arrangemang hålls i området såväl sommar som vinter. Goda kommunikationer med lokalbussen från hållplats 150 m från bostaden, tar dig till centrum och övriga delar av Umeå. Välkommen ut på landet nära stan! Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer.

VÄNJAURTRÄSK 3:30 , Lycksele, Lycksele kommun

VÄNJAURTRÄSK 3:30

Tomt
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

280 000 kr

4 725 m² tomt

Stor, obebyggd tomt i Vänjaurträsk, belägen ca 3,5 mil från Lycksele centrum. Omgivningen är full av vacker natur, skog och friluftsaktiviteter. Här erbjuds bland annat fina skoterleder hela vägen in till Lycksele och övriga kringliggande byar, skidåkning och fågelskådning. För den fiskeintresserade finns mycket att upptäcka i området; Vänjaurträsket är en del av Sörbäckens fiskevårdsområde och är dessutom en av kommunens bästa öringsjöar. Att ansluta el till fastigheten, med en mätarsäkring på max 25A, så skulle kostnaden idag vara 38 125 kr. Det finns också Telia Sonera AB teleanläggning som går över fastigheterna. Välkommen att lämna en intresseanmälan!

 • Plus
Mannes väg, Borgafjäll, Dorotea kommun

Mannes väg

Tomt
Borgafjäll, Dorotea kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

495 000 kr

901 m² tomt

Tillfälle för familjen som vill skapa sitt eget boende på centralt läge i byn med gångavstånd till skidbacken och byns centrum. Stora tomter med byggrätt upp till 20% av fastighetsarean, men max 300 kvm per fastighet inom egenskapsområdet. Enormt påkostat vägnät i hela området med kommunalt VA, EL samt fiber framdraget till tomtgräns. Anslutningsavgifter betalas av köparen. Tomternas storlek variera mellan ca 900 till 1600 kvm. För information om byggrätt och detaljplan, se Plankarta. Varmt välkommet till ett fint område i hjärtat av byn! Tomt 1: -SÅLD Tomt 2: -SÅLD Tomt 3: -SÅLD Tomt 4: -SÅLD Tomt 5: 1195kvm, Avasjö 1:729, 695.000Kr, Suterrängkrav Tomt 6: -SÅLD Tomt 7: 1429kvm, Avasjö 1:730, 695.000Kr, Platta på mark Tomt 8: 1253kvm, Avasjö 1:731, 695.000Kr, Platta på mark Tomt 9: 938kvm, Avasjö 1:707, 695.000Kr, Valfritt Tomt 10: 940kvm, Avasjö 1:708, 695.000Kr, Valfritt Tomt 11: 995kvm, Avasjö 1:724, 695.000Kr, Platta på mark Tomt 12: 1047kvm, Avasjö 1:732, 695.000Kr, Platta på mark Tomt 13: 1154kvm, Avasjö 1:733 695.000Kr, Platta på mark Tomt 14: -SÅLD Tomt 15: -SÅLD Tomt 16: -SÅLD Tomt 17: 898kvm, Avasjö 1:712, 545.000Kr Platta på mark Tomt 18: 901kvm, Avasjö 1:713, 545.000Kr Platta på mark Tomt 19: 901kvm, Avasjö 1:714, 545.000Kr Platta på mark Tomt 20: -SÅLD Tomt 21: -SÅLD Tomt 22: 1621kvm, Avasjö 1:717, 670.000Kr Platta på mark Tomt 23: -SÅLD Tomt24: 954kvm, Avasjö 1:723, 545.000Kr, Platta på mark Tomt 25: 1129kvm, Avasjö 1:722, 570.000Kr, Valfritt Tomt 26: 1130kvm, Avasjö 1:721, 545.000Kr, Valfritt Tomt 27: -SÅLD Tomt 28: -SÅLD Tomt 29: 1190kvm, Avasjö 1:734, 570.000Kr, Platta på mark Tomt 30: 1218kvm, Avasjö 1:735, 550.000Kr, Platta på mark Tomt 31: 1241kvm, Avasjö 1:736, 570.000Kr, Platta på mark Tomt 32: 1261kvm, Avasjö 1:737, 570.000Kr, Platta på mark Tomt 33: 1286kvm, Avasjö 1:738, 570.000Kr, Platta på mark Tomt 34: 1288kvm, Avasjö 1:739, 570.000Kr, Platta på mark Tomt 35: 1609kvm, Avasjö 1:740, 620.000Kr, Platta på mark Tomt 36: -SÅLD Tomt 37: 1337 Avasjö 1:742 650.000Kr, Platta på mark Tomt 38: -SÅLD Tomt 39: -SÅLD Tomt 40: 1196 Avasjö 1:746 495.000 Kr, Platta på mark Tomt 41: -SÅLD

AVASJÖ 1:715 , Borgafjäll, Dorotea kommun

AVASJÖ 1:715

Tomt
Borgafjäll, Dorotea kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

750 000 kr

898 m² tomt

Tillfälle för köparen som önskar förverkliga sitt drömbygge i Borgafjäll. Med närhet till Avasjöliften och barnliften så går man ledigt till backen hela familjen. Vill man promenera ner till byns centrum så gör man det på 10 minuter. Samtliga vägar i området är brutna och färdigställda. El och VA-avsättning finns vid varje tomt. Anslutningsavgifter tillkommer. Tomten är till stora delar avverkad och en hel del grundläggningsmassor finns redan på tomten. Tillfälle!

Del av fastigheten ROBERTSFORS SIKEÅ 35:1, Robertsfors, Robertsfors kommun

Del av fastigheten ROBERTSFORS SIKEÅ 35:1

Tomt
Robertsfors, Robertsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

175 000 kr

1 500 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en tomt i populära Sikeå. Här erbjuds nu möjligheten att stycka av en egen tomt och skapa sitt egna boende mitt i byn vid foten av Sikeåberget. Fiber är inget problem då ledningen går över tomten. Ledningen kommer behövas flyttas och ordnas av Robnet efter köparens önskemål. Vatten och avloppskarta finns bifogad i annonsen under filer. Det går att dra in både vatten och avlopp till fastigheten då ledningarna ligger nära tomtgränsen. Köparen står för avstyckningskostnader. Uppskattningsvis bedöms tomten blir ca 1500 kvm om inte mer. Förhandsbesked för bebyggelse av bostad finns från kommunen. Se bifogat bygglov under filer. Tomten ligger nära till naturen med bär, svamp och skoterleder. Sikeå har goda bussförbindelser till både Umeå och Skellefteå. Här bor man i närheten av Sikeå hamn, med camping och möjlighet att fynda på second hand-butiken Andra varvet. För den musikintresserade kan det sommartid erbjudas musikkafé någon kväll i veckan. Det är fritt fram att fara och titta på tomten. Anmäl intresse till ansvarig mäklare!

 • Plus

Visar alla 40