Mäklare Philip Forsman

Philip Forsman

Om mig

Jag skulle beskriva mig själv som driven, målinriktad och flexibel. Naturen och närhet till gymmet är två saker som ligger mig varmt om hjärtat. 2012 påbörjade jag min utbildning till fastighetsmäklare vid Luleå tekniska universitet. När jag var klar med den utbildningen startade jag min karriär som mäklarassistent och började efter det som fastighetsmäklare år 2014. Med 9 års erfarenhet av fastighetsmarknaden kommer jag göra mitt yttersta för att hitta en bra lösning för dig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Centralgatan 5, Åsele, Åsele kommun

Centralgatan 5

Villa
Åsele, Åsele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
395 000 kr
165 + 82 m²
6 rum
997 m² tomt

Välkomna till Centralgatan 5 och en möjlighet att skapa ett drömboende för familjen. Stort bostadshus om 165 kvadratmeter + 82 kvadratmeter. Bostadshuset är byggt som två lägenheter. På tomten står ett stort dubbelgarage. Här bor man centralt i Åsele med gångavstånd till det bästa som Åsele kan erbjuda. Bostadshuset är uppvärmt via fjärrvärme. På en mysig och grönskande hörntomt erbjuds nu möjligheten att förvärva en väldisponerad villa med många sovrum och trevliga umgängesytor. Ni välkomnas in i en rymlig hall med en trapp till övre plan. Bottenvåningen består av kök, badrum, två stora sovrum, vardagsrum med öppen spis samt trapp ner till en gillestuga. Övervåningen som också är som en egen lägenhet består av två sovrum, kök, badrum samt vardagsrum med trevlig balkong. Källaren består av gillestuga, pannrum, wc, förråd, matkällare samt tvättstuga. Utomhus erbjuds ni en hörntomt inramad med växtlighet ut mot vägen. Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning till ansvarig mäklare!

Öndebyn 18, Bygdeå, Robertsfors kommun

Öndebyn 18

Villa
Bygdeå, Robertsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
1 495 000 kr
84 + 60 m²
3 rum
1 905 m² tomt

Varmt välkomna till Öndebyn och detta fantastiska hus. Bara ett stenkast från fastigheten erbjuds goda kommunikationer till både Umeå och Skellefteå. Skolskjuts precis utanför huset. En unik fastighet med hela tre garage. Ett garage bredvid huset med elport, gjuten platta, isolerad och ny el. Ett oisolerat garage med trägolv i anslutning till det första garaget. Man har även ett servitut för att ha traktorgarage längre upp längst vägen. Bostadshuset är i mycket gott skick med nyrenoverade ytskikt så som kök, badrum, tapeter och golv. Vattenburet uppvärmningssystem. Bostadshuset är omringat av altaner som gör att man kan följa solen hela dagen. Man välkomnas av en trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Hallen är smakfullt renoverad och knyter samman husets övre våning. Rakt fram i hallen hittar man badrummet som har mycket hög standard. Här har man inrett med kakel och klinker i ljusa färger. Badrummet är försett med wc, handfat samt dusch med glasväggar. Köket är nyligen renoverat och är inrett med vita köksluckor och smakfull laminatskiva. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, micro, spishäll, diskmaskin, köksfläkt. I köket har man en köksö med plats för barstolar. Delvis öppen planlösning mot matplatsen där man får plats med större matbordsgrupp för hela familjen. Via matplatsen når man den stora och trevliga altanen med ett fantastiskt solläge. Vidare når man vardagsrummet med plats för större soffgrupp samt tv-anläggning. Till höger i hallen hittar man två väl tilltagna sovrum. Via hallen tar man sig ner till källaren där man hittar pannrum, ett sovrum/gillestuga, tvättstuga med nya maskiner och flera förvaringsutrymmen. Varmt välkomna på visning samt att höra av er till ansvarig mäklare!

  • Uteplats
Långsjön 21, Robertsfors, Robertsfors kommun

Långsjön 21

Villa
Robertsfors, Robertsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
210 000 kr
90 + 80 m²
4 rum
4 235 m² tomt

Välkommen till Långsjön 21 och denna fastighet med utvecklingspotential. Här erbjuds nu möjligheten att skapa sitt egna boende i ett trevligt lantligt läge. På tomten står en stor ladugård samt ett stort garage med tre portar. Stor tomt om 4 235 kvm. Man välkomnas in i bostadshuset i en hall med avhängningsmöjligheter. Bottenvåningen består av badrum, kök, vardagsrum samt sovrum. Övervåningen består av två större rum varav det är ett kök i ena rummet. På övervåningen hittar man även en toalett.. I källaren finns gott om förrådsmöjligheter. Fastigheten har både kommunalt vatten och avlopp och värms upp med ett vattenburet system. Fastigheten är i behov av renovering men det går att skapa något trevligt av det. Välkommen att anmäla dig till visning eller kontakta ansvarig mäklare.

Kustlandsvägen 15, Bygdeå, Robertsfors kommun

Kustlandsvägen 15

Övrigt
Bygdeå, Robertsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
795 000 kr
285 m²
1 092 m² tomt

Varmt välkommen till Kustlandsvägen 15 i Bygdeå. Fastigheten avyttras nu och består i dagsläget av en lokal i bottenvåning om 185 kvm samt 1 lägenhet på övervåningen om 100 kvm som idag är uthyrd. Lägenheten på övervåningen generar en hyresintäkt på 69600:- per år. I hyran ingår allt förrutom internet. Tidigare hade man även en hyresgäst till bottenvåningen då hade man ytterligare 61 000:- per år i intäkter. Driftskostnaderna ligger idag på ca 52 798:- per år vilket ger ett driftsnetto på 15 376:- per år så som fastigheten är uthyrd idag. Då man hade lokalen uthyrd hade man hyresintäkter på 130 600 vilket genererar ett driftsnetto på 76 3876:- per år. Här finns en möjlighet för köparen att skapa något av bottenvåningen som tidigare varit uthyrd som lokal. Fastigheten har ett genomgående bra skick där man bland annat har installerat bergvärme som genererar låga driftskostnader. Yttertaket är också något som man har bytt på senare tid. Bra läge i Bygdeå där man har bra pendningsmöjligheter samt butik och mack. Varmt välkommen att anmäla er till visning via vår hemsida eller till ansvarig mäklare.

Del av fastigheten ROBERTSFORS SIKEÅ 35:1, Robertsfors, Robertsfors kommun

Del av fastigheten ROBERTSFORS SIKEÅ 35:1

Tomt
Robertsfors, Robertsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
175 000 kr
1 500 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en tomt i populära Sikeå. Här erbjuds nu möjligheten att stycka av en egen tomt och skapa sitt egna boende mitt i byn vid foten av Sikeåberget. Fiber är inget problem då ledningen går över tomten. Ledningen kommer behövas flyttas och ordnas av Robnet efter köparens önskemål. Vatten och avloppskarta finns bifogad i annonsen under filer. Det går att dra in både vatten och avlopp till fastigheten då ledningarna ligger nära tomtgränsen. Köparen står för avstyckningskostnader. Uppskattningsvis bedöms tomten blir ca 1500 kvm om inte mer. Förhandsbesked för bebyggelse av bostad finns från kommunen. Se bifogat bygglov under filer. Tomten ligger nära till naturen med bär, svamp och skoterleder. Sikeå har goda bussförbindelser till både Umeå och Skellefteå. Här bor man i närheten av Sikeå hamn, med camping och möjlighet att fynda på second hand-butiken Andra varvet. För den musikintresserade kan det sommartid erbjudas musikkafé någon kväll i veckan. Det är fritt fram att fara och titta på tomten. Anmäl intresse till ansvarig mäklare!

  • Plus

Visar alla 5