Mäklare Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Välkommen till Umeå mest centrala boende, Centrum, Umeå kommun
  • 4 lediga bostäder

Välkommen till Umeå mest centrala boende

Lägenhet
Centrum, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
fr. 1 813 500 kr
39-71 m²
2-3 rum
2 800 kr/mån

Diös bygger här bostadsrätter med inflyttning i 2026 för att möta behovet av nyproducerade bostäder i centrum. Här har du möjlighet att köpa en helt ny lägenhet i ett åttavåningshus med totalt 50 moderna och stilrena lägenheter. Det kommer byggas både stora och små lägenheter, allt från 1 rum och kök till 4 rum och kök, där du högst upp har tre härliga terasslägenheter. I denna förening kommer det finnas bostäder passande för alla åldrar där behovet av ett eget fortskaffningsmedel kommer vara litet men där möjlighet att hyra garageplats i underliggande garage kommer finnas. Föreningen har 25 platser reserverade åt de boende i garaget. Omgivet av Umeås främsta knutpunkt för kollektivtrafik och en stadskärna i ständig rörelse kännetecknas området kring kvarteret Vale av tillgänglighet, liv och aktivitet. En kombination av moderna kontorsmiljöer, flexibla lokaler för urban service och attraktiva bostäder kommer att bidra till att staden får en ny, vibrerande mötesplats med ett starkt flöde av människor under större delen av dygnet Hållbarhet är ett viktigt ledord i utvecklingen av kvarteret Vale, och Diös miljöcertifierar både bostäderna och de kommersiella ytorna. Ett begränsat antal juridiska personer kommer att godkännas som köpare. BOVÄLJARE Under fliken nedan som heter Länkar kan ni gå in under Boväljaren och titta på samtliga lägenheters planlösning, läge i huset, pris och månadsavgift. För mer detaljerad beskrivning av fastigheten och lägenheterna hittar ni under fliken DOKUMENT nedan.

  • Nybyggnadsprojekt
Mariehemsvägen 27E, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 27E

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
2 095 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/3
5 156 kr/mån
25 241 kr/m²

Renoverad lägenhet med separat uthyrningsdel. Idag 2 rok samt 1 rok. Enkelt att återställa till en 3:a om så önskar. Den här lägenheten är ett praktexempel på stilfull renovering och genomtänkta materialval. Från det ögonblick du kliver in möts du av en atmosfär av modern elegans och omsorgsfullt utvalda detaljer. Denna tvårumslägenhet har genomgående hög kvalitet i varje rum och är för närvarande upplåten med en separat uthyrningsenhet, perfekt för att optimera din ekonomi genom att hyra ut. Men det är inte bara ekonomin som imponerar här; utrymmet erbjuder även flexibilitet för framtida anpassning. Genom en enkel omgörning kan du lätt förvandla den till en trea om dina behov förändras. Köket är ett paradexempel på modern design och funktionalitet, med högkvalitativa vitvaror och generöst med förvaringsutrymme. Vardagsrummet är ljust och luftigt, perfekt för avkoppling och underhållning. Sovrummet erbjuder en fristad av lugn och komfort, med gott om plats för en avkopplande natts sömn. Badrummet är elegant och stilrent, komplett med moderna bekvämligheter. Denna lägenhet är inte bara ett hem, det är också en möjlighet att skapa en hållbar ekonomi genom att hyra ut en del av utrymmet. Med sin kombination av stil, flexibilitet och ekonomisk potential är det en investering som verkligen förtjänar att uppmärksammas. Här bor du naturnära med närhet till bland annat Nydalasjön med dess underbara omgivning. Här finns badstrand, elljusspår, lekplatser, grillplatser och ett underbart promenadstråk kring sjön. Matbutiker, Apoteket och restauranger ligger precis runt hörnet, Universitetsområdet och sjukhuset ligger också med gångavstånd från lägenheten. Detta är en bostad med ett perfekt läge med bra kommunikationer.

  • Balkong
Lantvallen 161, Lantvallen, Robertsfors kommun

Lantvallen 161

Villa
Lantvallen, Robertsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
2 950 000 kr
93 + 32 m²
4 rum
2 542 m² tomt

Med ett härligt läge vid havet och endast 35 min från Umeå finner du denna pärla. Här får man kvalitét, havsutsikt, fin planlösning, carport framför garaget, indraget bredband, vinterplogad väg och en egen båtplats vid kajen. Tomten är lättskött med mestadels gräsmatta och en egen boulbana att umgås vid. Oavsett om du har för avsikt att bo här permanent eller nyttja den som fritidsbostad så kommer du älska att tillbringa era stunder här med familj och vänner.

  • Uteplats
Vallmovägen 30, Västerslätt, Umeå kommun

Vallmovägen 30

Lägenhet
Västerslätt, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
2 195 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 114 kr/mån
30 699 kr/m²

Välkommen till denna mycket trivsamma 3:a med trevlig planlösning med en välkomnande stor hall, renoverat kök, helkaklat badrum och en inglasad balkong. Sovrummen är rymliga där det ena har en klädkammare. Månadsavgiften är låg och inkluderar värme, vatten, internet & kabel-TV. Här blir du medlem i en stabil bostadsrättsförening med välskött ekonomi. Området är trivsamt och lämnar lite att önska; här finns fina grönytor på föreningens mark att nyttja, ICA-butik ca 200 m från lägenheten, goda kommunikationer till universitet & övriga delar av Umeå samt bekvämt promenadavstånd till centrum. Rödberget, som ligger ca 1,5 km från bostaden, erbjuder spår för både cykling och skidåkning. Här ansluter även den 4 mil långa, vackra Tavelsjöleden.

Kustlandsvägen 18, Bygdeå, Robertsfors kommun

Kustlandsvägen 18

Villa
Bygdeå, Robertsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
1 800 000 kr
190 + 100 m²
6 rum
1 578 m² tomt

Detta ombyggda hus, som ursprungligen var ritat för en bank och möbelaffär, erbjuder en unik blandning av historisk charm och moderna bekvämligheter. Den ursprungliga breda trappen välkomnar dig till huset och ger en hint om dess historia. Planlösningen har förändrats över tid, men där visa ursprungliga detaljer såsom t.ex den öppna spisen på övre plan är kvar. Renoveringar har också omfattat viktiga uppgraderingar genom åren som t.ex kök, fönster och installation av bergvärme, vilket säkerställer både komfort och energieffektivitet. Köket har också moderniserats för att möta dagens standarder och förväntningar. Vissa ytskikt i huset är äldre och behöver uppgraderas. Till fastigheten hör en vidbyggd lokal som tidigare huserade möbelaffären. Denna lokal är för närvarande uthyrd och genererar en stabil inkomst för ägaren. Under denna lokal finns en lika stor lokal i souterräng mot baksidan av tomten, komplett med egen ingång. Denna flexibilitet öppnar upp för en mängd olika användningsmöjligheter, från företagslokaler till bostadsutrymmen eller hobbyrum. Förutom huset finns också ett fristående garage på ca 35 kvm och med generöst med parkeringsytor på fastigheten. Denna extra bekvämlighet ger gott om utrymme för fordon och förvaring. Sammanfattningsvis erbjuder detta ombyggda hus en kombination av moderna bekvämligheter samt flexibla utrymmen för olika behov och användningsområden. Med sin unika historia och möjligheter är det här en fastighet som verkligen sticker ut.

Kvarnvägen 3DA, Väst På Stan, Umeå kommun

Kvarnvägen 3DA

Lägenhet
Väst På Stan, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
1 725 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/11
2 596 kr/mån
50 735 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade (2021) lägenhet med ett rum och kök, belägen i markplan vid älven. Med en egen ingång på marknivå öppnar sig möjligheten till en direkt anslutning till den vackra omgivningen. Uteplatsen, som är exklusiv för lägenheten, erbjuder en avslappnande atmosfär mot innergården där du kan njuta av lugnet och den natursköna omgivningen. Lägenheten präglas av genomgående hög standard och moderna bekvämligheter. Den öppna planlösningen skapar en luftig känsla och låter ljuset flöda fritt genom rummet. De stilrena ytskikten och de välutrustade köks- och badrumsfaciliteterna bidrar till en bekväm och trivsam boendemiljö. Det ypperliga läget vid älven innebär en enastående närhet till strandpromenaden, vilket gör det möjligt att njuta av avkopplande promenader längs vattnet. Samtidigt erbjuds bekvämligheten av gångavstånd till centrum, där ett brett utbud av shopping, restauranger och kulturella aktiviteter väntar. Bra med bussförbindelser till centrum och universitetsområdet. För den som uppskattar lugn och ro är detta boende perfekt beläget i ett mycket fridfullt område. Här kan du koppla av och njuta av din egen lägenhet, samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens puls och aktiviteter. En underbar bostad för den som söker en lägenhet med egen ingång i markplan och möjligheten att kunna njuta på en egen uteplats.

  • Hiss
Skärvstensgatan 28, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 28

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
2 195 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 4/6
4 755 kr/mån
33 008 kr/m²

Med ett naturnära läge på Skärvstensgatan 28 erbjuds nu denna fina trea på Mariehöjd. Detta är en modern, ljus och välplanerad lägenhet om 66,5 kvadratmeter med öppen planlösning och genomgående fin standard. Bl.a en stor inglasad balkong, ett välplanerat kök med gott om förvaring, samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt parkettgolv i hela lägenheten. En mycket välskött lägenhet där det knappt syns att någon bott i den, det är bara att flytta in. Här bor du naturnära med närhet till bland annat Nydalasjön med dess underbara omgivning. Här finns badstrand, elljusspår, lekplatser, grillplatser och ett underbart promenadstråk kring sjön. Matbutiker, Apoteket och restauranger ligger precis runt hörnet, Universitetsområdet och sjukhuset ligger också med gångavstånd från lägenheten. Detta är en bostad med ett perfekt läge med bra kommunikationer.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Järnvägsgatan 7 I, Östermalm, Umeå kommun

Järnvägsgatan 7 I

Lägenhet
Östermalm, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
1 495 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/2
3 017 kr/mån
42 714 kr/m²

Med gångavstånd till både universitetet, NUS och självklart även centrum har du denna nyproducerade lägenhet. I denna mycket välplanerade bostad får du en egen entré via loftgång, stort badrum med egen tvättmaskin, möjlighet att ha ett separat sovrum samt ett allrum med plats för både matbord och soffa. En perfekt lägenhet för dig som studerar eller varför inte dig som behöver en övernattningslägenhet.

Spinnvägen 13G och 13H, Rödbergsmyran, Umeå kommun

Spinnvägen 13G och 13H

Övrigt
Rödbergsmyran, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
3 800 000 kr
256 m² tomt

Här är ett perfekt industrifack på ca 205 kvm för dig som har krav på utrymmen för din verkstad samt behov av fina personalutrymmen som omklädningsrum med dusch och tvätt utrymme samt kontor och stort sammanträdesrum på övre plan. Kök samt plats för soffgrupp finns även i sammanträdesrummet. Extra fönster till kontoret är insatta för fint ljusinsläpp och två stora fönster med utsikt ned mot verkstaden finns också från övre plan. Tvättmaskiner, klädskåp m.m. i omklädningsrummet ingår ej. Den större verkstaden är på 72 kvm och det mindre på ca 38 kvm, båda har stora vik portar med gångdörr som mäter 4,5m i höjd och 4m i bredd.

Visar alla 9