Mäklare Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Terrängvägen 1C, Berghem, Umeå kommun

Terrängvägen 1C

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

2 350 000 kr

70,5 m²

3 rum

3 802 kr/mån

33 333 kr/m²

Här bor du med närhet till Universitetet, NUS, fina strövområden samt Gammlias rekreations- och kulturområde. Denna trevliga 3 rummare har härliga fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp, balkong i sydvästligt läge, genomgående ljusa väggar, renoverat kök och nya ekgolv. Trivsam planlösning på lägenheten med en hall som upplevs som ljus och luftig då väggen mot sovrummet har öppnats upp något och nyttjas idag som ett bibliotek/kontor men kan lätt göras om till ett sovrum om behovet finns för det. Det är en mycket bra förening med låg avgift och där man bl. a har gjort stambyte, bytt el och fönster och har även mer saker planerade för att utveckla den yttre miljön.

  • Balkong
Påsklovsvägen 7, Sävar, Umeå kommun

Påsklovsvägen 7

Villa
Sävar, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

4 795 000 kr

155 m²

5 rum

1 803 m² tomt

Ett tillfälle att förvärva en mycket fin enplansvilla med tillhörande verkstadsdel. Villan är genomgående i bra skick med öppen planlösning och fina sociala ytor fördelade på 155 kvm och 5 rok. Här finns plats för den stora familjen och bergvärmen gör att elförbrukningen är låg, endast ca 18 500 kWh för bägge fastigheterna plus en mindre mängd pellets/ved för verkstadsdelen. En stor altan samt inglasat uterum gör att man på sommaren kan sitta och njuta och se ut över den trevliga trädgårdstomten. Verkstadsbyggnaden på ca 281 kvm är byggd i vinkel och har två st garage där den ena är varmbonad med en takhöjd på ca 3,5 kvm och portens höjd är på ca 3 m. Den andra garaget är ej isolerat och är större och med en takhöjd på 5-7 m och har två portar där även deras höjd är på ca 3 m. I denna del finns det även ett isolerat kontor/rum på övre plan. I byggnaden närmast vägen finns ett kontor/butik som är ombyggt och nyttjats som ett generationsboende inom familjen. Fastigheten har även ett förråd med en bredd på ca 1,7 m som går efter hela fastighetens baksida. så förrådsutrymmet är stort. Fastigheten värms upp med luftvärmepumpar men det finns även möjlighet att värma med pellets/ved. Vatten och avlopp finns i det isolerade garaget. Denna fastighet är mycket unik och passar dig som är egenföretagare, har stora behov av förvaringsutrymmen eller dig som ser möjligheten att bo väldigt billigt med din familj genom att hyra ut verkstadsdelen. Oavsett så bör du ta dig tid att komma och titta på denna fina och välskötta fastighet.

  • Uteplats
Kråkbärsvägen 15A, Böleäng, Umeå kommun

Kråkbärsvägen 15A

Radhus
Böleäng, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

3 795 000 kr

138 m²

6 rum

181 m² tomt

På lugna och trevliga Kråkbärsvägen ligger detta fina radhus med fem sovrum. Radhuset är utbyggt med ett stort vardagsrum och har en mycket trevlig och social planlösning med bl.a ett renoverat kök och ombyggt badrum. Här erbjuds ett kvalitetsboende i en populär del av Böleäng Här kommer ni verkligen att trivas! På Kråkbärsvägen bor ni med ett ypperligt läge vid Böleängskolan. Här har du närhet till natur, lekplatser och bra kommunikationer. Mycket trevlig gemenskap i området, där det bor många barnfamiljer. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 3