Nyproduktion

Ebbe Lieberathsgatan 27D

Almedal, Göteborgs kommun Se på karta

3 495 000 kr

3 895 000 kr -10 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF Södertull 1
Om föreningen
Avgift
4 335 kr/mån
Driftkostnad
9 588 kr/år
Pris/m²
48 542 kr/m²
Nyproduktion

Nu har du chansen att flytta in i en helt nyproducerad trea med socialkänsla belägen i det nya spännande projektet Södertull. Här har man tänkt på allt ifrån effektfull belysning till snygga inredningsdetaljer och som om inte det vore nog finns en gedigen uteplats i västerläge som bjuder till social samvaro och sen eftermiddagssol. För optimalt ljusinsläpp har lägenheterna försetts med stora djupa fönster. Som boende i Brf Södertull 1 får du ta del av både välplanerade planlösningar som kvadratsmarta utrymmen och smarta förvaringsmöjligheter. Föreningen förfogar över ett praktiskt garage direkt under fastigheten, gästlägenhet samt cykelparkering.

Här får man plats med säng och tillhörande skrivbord i sovrummen, matgrupp i köket och en större soffgrupp i vardagsrummet. Dessutom finns otroligt goda förvaringsmöjligheter via flertalet breda och djupa skjutdörrsgarderober och klädkammare. Likaså erbjuder bostaden ett badrum med en tillhörande tvättstation. Bostaden lämpar sig perfekt för par eller barnfamiljen som letar efter den skinande lyxiga och bekväma känsla som en nybyggd bostad innebär. Här är det bara att flytta in och trivas!

Fastigheten är under uppbyggnad vilket innebär att bostaden säljs på ritning. Inflyttning är planerad under oktober 2023. Ta kontakt med ansvarig mäklare för mer bilder samt info! Informationsmöte kommer att hållas på mäklarens kontor på Kungsgatan 56, kontakta mäklaren för anmälan.

Här bor du i ett perfekt och centralt läge med närhet till både grönområden och stadens puls. Gångavstånd till mataffärer så som Willys och ICA Maxi, uppskattade restauranger och gym. Från Mölndalsvägen finns även evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium en kort promenad bort. Runt hörnet finns alltid en spårvagn att hoppa på i rätt riktning. Underskatta inte att Korsvägen nås på endast fem minuter!

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum

Kontakt

Elias Rabogliatti

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
Mäklare Elias Rabogliatti, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
0704282655