Alphyddevägen 9

Alphyddan, Nacka kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76,9 m²
Balkong
Ja
Våning
4, hiss finns
Byggår
1961
Förening
BRF Alphyddan
Om föreningen
Avgift
4 762 kr/mån
Pris/m²
45 449 kr/m²
Antal besök
2 359
Dagar på Hemnet
15

Nu saluförs denna insynsskyddade och perfekt planerade trerummaren med viss renoveringsbehov i det mycket attraktiva Alphyddan området ett stenkast från Sickla köpkvarter! Disponerad på cirka 77 kvadratmeter upplevs denna högt belägna bostad med genomgående ljusa ytsikt betydligt större än sin faktiska yta i och med att varenda kvadratmeter tagits tillvara!

Här får du bland annat en välkomnande hall med fantastiska fövaringsmöjligheter, två stora sovrum med plats för generösa sängar samt annat möblemang så som byråer eller skrivbord och ett helkaklat badrum med badkar. Fullt utrustat kök som erbjuder generösa arbetsytor på bänkskivan i trä samt stora förvaringsmöjligheter i de flertalet över- och underskåp! Vidare har vi lägenhetens trivsamma vardagsrum där många möjligheter till möblering ges och som som berikats med burspråk! Tack vare det fantastiska fönsterpartiet förses rummet här med en riklig dos av dagsljus!
Från vardagsrummet når du även lägenhetens ombonade, högt belägna och inglasade balkong som bjuder på vacker vy och fri sikt i ett solsäkert läge vilket agerar extrarum under stora delar av året!

Här bor du i ett lugnt och stillsamt område med närhet till skog och grönskade natur samtidigt som du snabbt och smidigt kan ta dig in till Slussen med buss på endast 5 minuter. Under 2030 beräknas även tunnelbanans blåa linje som skall trafikera Nacka vara klar!
Utöver bussar når du från porten på en kort promenad både tvärbanan samt Saltsjöbanan!

Alphyddan som gränsar till Sickla Köpkvarter tillhandahåller ett mycket brett serviceutbud med flertalet matvarubutiker, restauranger, kläd- och inredningsbutiker, systembolag, biograf och för den aktiva finns även en klätterhall här!

Inte långt ifrån lägenheten finns även natursköna upplevelser som Svindervik, Nyckelviken, Nackareservatet och invid Sicklasjön samt Järlasjön finns för de badsugna flertalet mysiga badplatser!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Bromma

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.