Nyproduktion

Andrum i Anderslöv

Anderslöv, Trelleborgs kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
97 m²
Balkong
Nej
Avgift
4 905 kr/mån
Pris/m²
23 660 kr/m²
Antal besök
801
Nyproduktion

Utanför fönstren på de nybyggda husen, som kommer att byggas i en traditionell och fin byggstil väntar föreningens gemensamma gröna trädgård med privat pool! Bykänlsan är påtaglig och trots att kvarteret är helt nyproducerat kommer det att knyta an fint till den äldre, omkringliggande bebyggelsen i Anderslöv. Här vill man bo!

I byn finns både skolor, förskolor, bibliotek, handel och fint föreningsliv. I de totalt tre etapperna som planeras, kommer det finnas livsglädje och andrum för alla generationer. En erkänd, lokal byggherre med gott renommé borgar för trygga hem. Stilrent och välbyggt på omtyckta Söderslätt!
Från bostaden går du bara över gatan för att komma till Familjens Hus, Biblioteket och en ny, fin lekplats och förskola. Väståkraskolan för årskurserna F-9 ligger en kort promenad bort. Byn har goda bussförbindelser och i närbelägna Östra Grevie finner vi även Pågatåg som med god frekvens tar oss både söderut och norrut med andra orter som bl.a. Köpenhamn i förlängningen.

Närheten till Sydslättens Ridklubb blir ännu en fördel för dig med hästintresse. Fotbollslag, idrottsplats och utomhusbad gör fritiden enkel för alla barnfamiljer!
Pendlingsavståndet är bra både till Malmö, Lund, Trelleborg och Sturup. Självklart har alla bostäder egen parkering.

Läs mer om bostaden

Kontakt

Margareta Meijer

Våningen & Villan Nyproduktion
Mäklare Margareta Meijer, Våningen & Villan Nyproduktion
0768-92 41 25