Mäklare Margareta Zanotti

Margareta Zanotti

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vendelvägen Hus 8, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vendelvägen Hus 8

Radhus
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Nybyggt
4 695 000 kr
106 m²
4 rum
144 m² tomt

Radhusen i Vikhem är tillägnade dig som önskar en härlig villakänsla, alla fördelar med att bo i ett nyproducerat radhus och inte behöver fundera på underhåll på många år. Härliga, gröna ytor som lämpar sig perfekt för både soldyrkan och lek. Vikhem är Staffanstorps nya område där alla invånare ges hög livskvalitet. Möjlighet att strosa i motionsspåret, fika på torget eller leka i parken. Flertalet skolor, förskolor, grönområden och ett stort antal lekplatser bidrar till att Staffanstorp har blivit en så attraktiv plats för barnfamiljer att slå sig till ro på. Välkommen på adventsfika på Storgatan 1C i Staffanstorp den 3/12 kl. 15–16, då bjuder vi på glögg, pepparkakor och adventsmys medan vi berättar mer om familjehusen på vänliga Vikhem! ?

 • Nyproduktion
Brf Längtan, null, Kävlinge kommun
 • 8 lediga bostäder

Brf Längtan

Lägenhet
Kävlinge kommun
Croisette Nybyggt
fr. 2 995 000 kr
118 m²
5 rum
5 949 kr/mån

Stationsstadens västra del, längs med Signalgatan, har vi byggt fjorton radhus. Det här är ett läge för dig som vill bo bekvämt i ett lugnt, trivsamt och bilfritt område med mycket gröna ytor. Husen är av typen Kvadraten - 118 kvm där du har tre sovrum plus allrum på ovanvåningen. På baksidan har alla hus terrass och förråd. På framsidan finns både gräs och stenlagd yta. Bor du i Brf Längtan har du nära till P-hus och endast ett par minuter till tåg- och busstationen där du snabbt tar dig in till Lund, Malmö och Helsingborg. Helt idealiskt för dig som vill bo barnvänligt och ha ett praktiskt vardagsliv. För att du tryggt ska kunna omsätta din bostadsdröm till verklighet har vi utökat våra garantier och ger dig just nu ett erbjudande som skyddar dig som köpare på flera sätt - räntegaranti, skydd mot dubbla boendekostnader, flexibelt tillträde är bara några av dem.

 • Nybyggnadsprojekt
Blåkullagatan 4A, Nya Drottninghög, Helsingborgs kommun
 • Sön 3 dec kl 15:00

Blåkullagatan 4A

Lägenhet
Nya Drottninghög, Helsingborgs kommun
Croisette Nybyggt
1 450 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/16
3 712 kr/mån
27 885 kr/m²

KAMPANJ! Just nu erbjuds en kampanj med upp till 300 000kr i rabatt på insatsen eller 1 års avgiftsfritt, är du bland de fem första som tecknar sig har du dessutom möjlighet att få både och! Ta chansen att flytta in i en nyproducerad lägenhet i Drottninghögs nya landmärke, där det erbjuds räntegaranti för att du som köpare ska kunna känna dig trygg. Fördelat över 16 våningsplan inryms här 72 bostadsrätter om 1 till 5 rok. Lägenheterna har inte bara en egen balkong eller terrass utan i föreningen finns även två gemensamma takterrasser. Ni finner dessa på våning fem samt våning 17 där det erbjuds magnifik utsikt över hela Helsingborg och Öresund. I byggnaden finns en stor lokal som kommer att hyras utav kulturförvaltning en för att nå allmänheten och balansera utbudet i området. Brf Spira är beläget mitt i det nya Drottninghög och kommer bli en given central plats för området med välkomnande torg och inbjudande lokaler. Drottninghög som nu står inför en omvandling med förtätning, större torg, bättre kollektivtrafik och tydligare koppling till centrum. Precis utanför finner ni busshållplats där den så kallade Helsingborgsexpressen passeras. På gångavstånd finner ni även en park med en välbesökt utomhuspool, utomhusgym och lekplats för prinsessor och prinsar. Som en del av H22 byggs nu ett nytt stadsrum som hjärta för stadsdelen och en ny förtätning som kan ge stöd åt innovation, rum och stråk. 3Hus ingår i familjeägda BrA Invest gruppen och har tillsammans med systerbolagen BAB bygg och BAB anläggning lång erfarenhet och bred kompetens inom alla typer av byggnationer. Anmäl ditt intresse redan idag så berättar vi mer! Lär mer om projektet på: www.3hus.se/projekt/brf-spira/

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Hiss
Parkallén 28, null, Staffanstorps kommun
 • Sön 3 dec kl 11:30
Parkallén 28, null, Staffanstorps kommun, bild 2
Parkallén 28, null, Staffanstorps kommun, bild 3

Parkallén 28

Lägenhet
Staffanstorps kommun
Croisette Nybyggt
2 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/4
3 327 kr/mån
41 855 kr/m²

Välkommen till ditt nya drömhem i hjärtat av Hjärup! Denna fina och nyproducerade 2:a på tredje våningen erbjuder en unik kombination av modern elegans och naturskön omgivning. Steg in i ljuset och rymden i ditt nya hem där varje detalj har utformats med omsorg och kvalitet. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och harmoni, med stora fönster som släpper in generösa mängder naturligt solljus. Här möts du av en stilren interiör med moderna materialval. Den rymliga balkongen i söderläge blir snabbt ditt favoritställe att koppla av. Här kan du njuta av ditt förmiddagskaffe medan du sveper blicken över det grönskande natur- och rekreationsområdet nedanför. På kvällen förvandlas balkongen till den perfekta platsen att avsluta dagen. Denna bostad är mer än bara ett hem – det är en livsstil. Med närheten till natur och rekreationsområden har du möjligheten att njuta av frisk luft och vacker omgivning varje dag. Samtidigt har du bekvämt avstånd till lokala bekvämligheter, skolor och kommunikationer. Välkommen till din nya oas högt ovan marken – ett hem där varje dag blir en påminnelse om ditt fantastiska val. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upplev själv hur detta unika boende kan bli din nya adress!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Familjehus på vänliga Vikhem, null, Staffanstorps kommun
 • 19 lediga bostäder

Familjehus på vänliga Vikhem

Radhus
Staffanstorps kommun
Croisette Nybyggt
fr. 4 595 000 kr
106 m²
4 rum
246 m² tomt

Radhusen i Vikhem är tillägnade dig som önskar en härlig villakänsla, alla fördelar med att bo i ett nyproducerat radhus och inte behöver fundera på underhåll på många år. Härliga, gröna ytor som lämpar sig perfekt för både soldyrkan och lek. Vikhem är Staffanstorps nya område där alla invånare ges hög livskvalitet. Möjlighet att strosa i motionsspåret, fika på torget eller leka i parken. Flertalet skolor, förskolor, grönområden och ett stort antal lekplatser bidrar till att Staffanstorp har blivit en så attraktiv plats för barnfamiljer att slå sig till ro på. ETT NYBYGGT HUS ger dig som ägare lägre driftskostnader samtidigt som du också ges möjlighet att söka ett grönt bolån. Samtliga hus är förberedda för en enkel montering av solceller och parkeringsplatserna är utrustade med laddstolpar. Välkommen på adventsfika på Storgatan 1C i Staffanstorp den 3/12 kl. 15–16, då bjuder vi på glögg, pepparkakor och adventsmys medan vi berättar mer om familjehusen på vänliga Vikhem!

 • Nybyggnadsprojekt
Parkallén 26, Hjärup, Staffanstorps kommun

Parkallén 26

Lägenhet
Hjärup, Staffanstorps kommun
Croisette Nybyggt
2 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
3 863 kr/mån
40 208 kr/m²

Välkommen till din drömbostad i Hjärup! Denna nyproducerade, välplanerade 3:a på andra våningen är en riktig pärla och erbjuder dig en fantastisk livsstil med bekvämlighet och trivsel i fokus. När du kliver in i denna eleganta bostad, kommer du omedelbart att märka att inget har lämnats åt slumpen och det är en plats där kvalitet möter funktion, vilket skapar en omedelbar känsla av välkomnande. Bostaden har en smart och öppen planlösning som skapar en rymlig atmosfär. Kökets placering ger dig möjlighet att laga goda måltider samtidigt som du umgås med dina nära och kära i vardagsrummet. Det stora fönsterpartiet i vardagsrummet släpper in rikligt med naturligt ljus och leder dig ut till den soliga balkongen i söderläge. Det perfekta stället att njuta av avslappnade kvällar. I bostaden finns två rymliga sovrum, här kan du koppla av och ladda dina batterier i lugn och ro. Ett modernt badrum med stilrena detaljer och tvättmöjligheter kompletterar bostaden på ett utmärkt sätt. Denna nyproducerade 3:a på andra våningen är en unik möjlighet att skapa ditt drömboende. Tveka inte att kontakta oss för att boka din visning och upptäcka allt detta hem har att erbjuda. Välkommen till ditt nya hem i Hjärup!

 • Balkong
 • Hiss
Vandringsgatan 23, Kävlinge, Kävlinge kommun

Vandringsgatan 23

Radhus
Kävlinge, Kävlinge kommun
Croisette Nybyggt
3 195 000 kr
118 m²
5 rum
5 949 kr/mån
27 076 kr/m²

Detta charmiga radhus i hjärtat av Kävlinge Stationsstad erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och bekvämlighet med en pittoresk, småstadskänsla. Med sitt idealiska läge och sin välplanerade design är detta hem en dröm för den som söker det bästa av både stads- och förortsboende. Radhuset är ljust och luftigt med generösa fönster som släpper in naturligt solljus i varje rum. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymlighet och samhörighet mellan kök, matplats och vardagsrum, vilket gör det perfekt för avkopplande umgänge med familj och vänner. Köket är stilrent och generöst med förvaringsutrymme. Från vardagsrummet har du en utmärkt utsikt över den egna trädgården, där du kan odla grönsaker eller njuta av sommarens grillkvällar. På övervåningen finns tre bekväma sovrum och badrum med badkar. Här finns gott om plats för hela familjen, och du kan njuta av en god natts sömn i ditt eget privata utrymme. Ett extra plus är närheten till Kävlinge Station, vilket gör pendlandet till Malmö, Lund eller Köpenhamn både smidigt och enkelt. Området har även gott om grönområden och parker, perfekta för avkoppling och friluftsliv. Detta radhus är verkligen ett drömboende för den som värdesätter komfort, bekvämlighet och en trivsam omgivning. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska hem själv – boka din visning redan idag!

 • Uteplats
Blåkullagatan 4A, Nya Drottninghög, Helsingborgs kommun

Blåkullagatan 4A

Lägenhet
Nya Drottninghög, Helsingborgs kommun
Croisette Nybyggt
1 150 000 kr
34 m²
1 rum
vån 6/16
2 427 kr/mån
33 824 kr/m²

UPP TILL 300 000 KR I RABATT OCH ETT ÅR AVGFITSFRITT! Brf Spira och Drottninghögs nya landmärke är nu redo för inflyttning! Just nu erbjuds en kampanj med upp till 300 000kr i rabatt på insatsen eller 1 års avgiftsfritt, är du bland de fem första som tecknar sig har du dessutom möjlighet att få både och! Ta chansen att flytta in i en nyproducerad lägenhet redan nu där det erbjuds räntegaranti för att du som köpare ska kunna känna dig trygg. Fördelat över 16 våningsplan inryms här 72 bostadsrätter om 1 till 5 rok. Lägenheterna har inte bara en egen balkong eller terrass utan i föreningen finns även två gemensamma takterrasser. Ni finner dessa på våning fem samt våning 17 där det erbjuds magnifik utsikt över hela Helsingborg och Öresund. I byggnaden finns en stor lokal som kommer att hyras utav kulturförvaltning en för att nå allmänheten och balansera utbudet i området. Brf Spira är beläget mitt i det nya Drottninghög och kommer bli en given central plats för området med välkomnande torg och inbjudande lokaler. Drottninghög som nu står inför en omvandling med förtätning, större torg, bättre kollektivtrafik och tydligare koppling till centrum. Precis utanför finner ni busshållplats där den så kallade Helsingborgsexpressen passeras. På gångavstånd finner ni även en park med en välbesökt utomhuspool, utomhusgym och lekplats för prinsessor och prinsar. Som en del av H22 byggs nu ett nytt stadsrum som hjärta för stadsdelen och en ny förtätning som kan ge stöd åt innovation, rum och stråk. 3Hus ingår i familjeägda BrA Invest gruppen och har tillsammans med systerbolagen BAB bygg och BAB anläggning lång erfarenhet och bred kompetens inom alla typer av byggnationer. Anmäl ditt intresse redan idag så berättar vi mer! Lär mer om projektet på: www.3hus.se/projekt/brf-spira/

 • Nyproduktion
 • Hiss
Svarte, Svarte, Ystads kommun

Svarte

Lägenhet
Svarte, Ystads kommun
Croisette Nybyggt
2 595 000 kr
118 m²
5 rum
5 949 kr/mån
21 992 kr/m²

Räntegaranti för oförändrad månadsavgift. Vi ger en räntegaranti i minst tre år på föreningens lån. Omgiven av böljande fält, vidsträckta ängar, skogsdungar och bara 500 meter från en lång perfekt badstrand. I västra delen av Svarte planerar vi Brf Svarte Sjöspejare - ett område som kommer att bli något utöver det vanliga. Längs med en slingrande gata placerar vi våra hus Kvadraten och Vinkeln så att alla hus får en fördel. Morgonsol i köket eller på terrassen? Kvällssol i trädgården? Vardagsrum i vinkel med terrass i västerläge eller möjlighet att ha fyra sovrum och allrum på ovanvåningen. Radhus eller parhus? Här finns något för alla som vill njuta av sin vardag och sin fritid. Och du har gångavstånd till tågstationen. På bara 6 minuter är du i Ystad och till Malmö tar det 45 minuter!

 • Nyproduktion
Lyckos Brf Svarte Sjöspejaren, null, Ystads kommun

Lyckos Brf Svarte Sjöspejaren

Lägenhet
Ystads kommun
Croisette Nybyggt
fr. 2 495 000 kr
118 m²
5 rum
5 949 kr/mån

Räntegaranti för oförändrad månadsavgift. Vi ger en räntegaranti i minst tre år på föreningens lån. Omgiven av böljande fält, vidsträckta ängar, skogsdungar och bara 500 meter från en lång perfekt badstrand. I västra delen av Svarte planerar vi Brf Svarte Sjöspejare - ett område som kommer att bli något utöver det vanliga. Längs med en slingrande gata placerar vi våra hus Kvadraten och Vinkeln så att alla hus får en fördel. Morgonsol i köket eller på terrassen? Kvällssol i trädgården? Vardagsrum i vinkel med terrass i västerläge eller möjlighet att ha fyra sovrum och allrum på ovanvåningen. Radhus eller parhus? Här finns något för alla som vill njuta av sin vardag och sin fritid. Och du har gångavstånd till tågstationen. På bara 6 minuter är du i Ystad och till Malmö tar det 45 minuter!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 10