Kyrkängesvägen 12J

Ängarna/Tegefors, Åre Se på karta

1 950 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
50 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
2019
Förening
BRF Ängsvallen 1
Om föreningen
Avgift
2 161 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
39 000 kr/m²
Antal besök
2 447
Dagar på Hemnet
4

Välkommen till denna möblerade 3:a i nyskick med ett av de bästa hörnlägena i hela Ängsvallen med utsikt över Renfjället, älven och in mot Åredalen. Promenadavstånd till skidbackarna i Tegefjäll där man även når skidbussen och man vill åka in till Åre. Lägenheten har två sovrum, allrum med bäddsoffa möjliggör bäddplatser åt 6 personer. Kök från Ballingslöv och rostfria vitvaror från Cylinda, badrum med kakel/klinker och kombimaskin. Genomgående golvvärme via bergvärme ingår i månadsavgiften vilket även parkering med motorvärmaruttag gör.
Lägenheten ligger på uthyrningsavtal via Skistar men nyttjas fritt av ägare alla veckor som inte är uthyrda samt under vår/sommar/höst.
Lägenheten säljs fullt möblerad och utrustad.

Varmt välkommen på visning!

Området Ängsvallen ligger med gångavstånd till Tegeliften och nedanför området stannar lokalbussen flera gånger dagligen som trafikerar sträckan Duved-Åre.
Tegefjälls carvingbackar och skogsåkningen ligger högt på listan över Åres skidåkning. Gångavstånd även till Tegetornet med restaurang och busshållplats för skidbussen som tar dig in till Åre. Här finns under vintern även butik och reception.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors i Åre

Kontakta mäklaren

Cecilia Edfeldt Jigstedt

Bjurfors i Åre
Mäklare Cecilia Edfeldt Jigstedt, Bjurfors i Åre
070-666 28 70