Bjurfors Åre

Bjurfors Åre

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fjällbyvägen 24, nr.122, Åre By, Åre kommun
Fjällbyvägen 24, nr.122, Åre By, Åre kommun, bild 2
Fjällbyvägen 24, nr.122, Åre By, Åre kommun, bild 3

Fjällbyvägen 24, nr.122

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
2 000 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/2
2 776 kr/mån
68 966 kr/m²

Trevlig och praktiskt planerad skidåkarvåning i Åre Fjällby i söderläge mot Renfjället och gångavstånd till Åre by. Fint belägen intill VM8:an så man lätt kan kila ner för ett par kvällsåk eller morgonskidåkningen. I närområdet finns service som t ex Grädda ett utmärkt bageri med allt man kan tänka sig, Skiduthyrning och Afterski på Bygget ca 100 meter nedanför. Praktisk förvaring för skidor i farstukvisten. Säljes möblerad och utrustad. Uthyrningsavtal med Skistar för vintern 2024-25, intäkter om ca 75.000:-/år.

 • Premium
 • Uteplats
Vålådalsvägen 431, Ottsjö, Åre kommun
 • Imorgon
Vålådalsvägen 431, Ottsjö, Åre kommun, bild 2
Vålådalsvägen 431, Ottsjö, Åre kommun, bild 3

Vålådalsvägen 431

Fritidshus
Ottsjö, Åre kommun
Bjurfors Åre
4 250 000 kr
92 + 1 m²
4 rum
1 202 m² tomt

Välkommen till Storån som är ett litet paradis intill Ottsjön. Fantastiskt vackert med naturstigar och för den fiskeintresserade är detta ett Eldorado. 1-plans fritidshus om ca 92kvm, två rejäla sovrum med god förvaringsmöjlighet. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, eldstad, meditationsrum/sovrum, Badrum med, wc, handfat och dusch samt en tvättstuga i litet utrymme intill. Fridfullt beläget med en generös och plan tomt i soligt sydväst läge mot Storån. Liten enkel brygga där man kan att ta båten upp till badplatsen och Ottsjön, eller varför inte hela vägen till Ottsjö och en promenad upp till ICA Bua, den lokala butiken. Rejält förråd om ca 21kvm Bastuhus om ca 8kvm Attefallshus om ca 25kvm med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt en liten vedkamin, det finns både litet sovrum och sovloft, badrum med wc, handfat och dusch. Mountain Holiday Homes är hyresgäst i Attefallshuset samt förrådet om 20kvm, dom sköter en lokal och mycket uppskattad uthyrning av fritidshus och ser om huset till ägaren när han inte är på plats. Claire och Richard driver också Wildspirit Dog Sledding and Bushcraft som ägnar sig åt draghundar och vildmarks upplevelser. https://www.mountainholidayhomes.com/ https://wildspirit.se/ Om en ny ägare önskar att Claire och Richard finns kvar i någon form är det uppskattat men inget krav från säljaren. Vi kan varmt rekommendera deras tjänster utifall ni som ny ägare vill hyra ut litegrann eller få hjälp att se till huset. Fiske i Jämtland är välkänt för sina vackra fjällsjöar, strömmar och tjärnar på fjällen. Ottsjö med omnejd är enastående vackert och har fantastiskt fiske, här i direkt anslutning till Storån som rinner ut från Ottsjön vidare till Håckren befinner man sig mitt i ett fiskeparadis. Skulle man mot förmodan inte få napp så får man alltid en naturupplevelse att ta med sig hem. https://www.ottsjo.se https://dromfiske.com/ottsjo-fvo/ https://www.ifiske.se/

 • Premium
Handöl 340, Handöl/Snasahögarna, Åre kommun
Handöl 340, Handöl/Snasahögarna, Åre kommun, bild 2
Handöl 340, Handöl/Snasahögarna, Åre kommun, bild 3

Handöl 340

Tomt
Handöl/Snasahögarna, Åre kommun
Bjurfors Åre
1 500 000 kr
1 898 m² tomt

Välkommen till Forsåsen i Handöl. Det är en helt unik plats precis på gränsen till vildmarken och Storulvåns naturområde. Bortom detta område finns bara den makalösa fjällnaturen med sina storslagna vidder och underbara natur. Platsen är den perfekta kombinationen av närheten till den fina lilla byn Handöl, vildmarken utanför dörren och ändå närhet till Åre. Forsåsen blir ett område där man känner fjällmagin både inne och ute. Här har du möjlighet att koppla av i ditt drömboende med naturens lugn runt omkring. Bjurfors har nöjet att tillsammans med Björnberget Åre och Bra Hus erbjuda en nyckelfärdig paketlösning för tomt och hus. Föreslaget hus om ca 70kvm passar i den lokala miljön och är anpassad för den bästa fjällupplevelsen. Fokus har lagts på naturmaterial, utsikt, mysiga gemenskapsutrymmen och praktiska detaljer som förenklar din fjällvistelse. Du har sedan alla möjligheter att skräddarsy boendet utifrån dina behov och önskemål. För er som önskar går det såklart bra att bygga ert eget lilla hus. Möjligheten att bygga ett boende på denna unika plats dyker väldigt sällan upp. Utanför dörren finns bokstavligen starten till den berömda Jämtlands tringeln och fjällmiljön med dess otroliga vidder. På sommaren kan man vandra och fiska, på hösten plocka bär och svamp och på vintern gå på tur, topptur eller åka skoter. Låt drömmen om ett eget vildmarksboende bli verklighet, skapa ditt unika fjällboende och njut av naturen på ditt sätt! Fastigheten Handöl 1:365 i Forsåsen är en högt och vackert belägen tomt, det finns grusad väg fram till tomten och det är förberett för el, fiber samt vatten. Avlopp löses genom till exempel gemensam infiltration eller minireningsverk, förbränningstoalett.

 • Premium
Björnen Ekorren 7, Åre Björnen, Åre kommun

Björnen Ekorren 7

Lägenhet
Åre Björnen, Åre kommun
Bjurfors Åre
1 590 000 kr
19 m²
1 rum
vån 2/4
2 115 kr/mån
83 684 kr/m²

Välkommen in till en mycket yteffektiv lägenhet med platsbyggda möbler och skidåkning samt service beläget precis utanför dörren. Lägenheten ligger bekvämt på entréplan vilket ger en smidig access och utöver det är takhöjden även högre än övriga våningar i föreningen vilket ger en rymligare känsla i lägenheten. Bostaden ligger mitt i Björnen Centrum vilket innebär att vintertid finns alpinåkningen och Björnens barnområde inom bara några meter och längdåkningen nås också enkelt via en kort promenad från lägenheten. Här finns också restauranger och Skistars reception för bland annat skiduthyrning och även livsmedelsbutik runt hörnet som har öppet dygnet runt som underlättar fjällsemestern. Området är trevligt även sommartid då man ställer om skidområdet till en trevlig cykelbana och här finns också för de lite mer adrenalinfyllda även en häftig höghöjdsbana. Bostaden ligger på uthyrning via Skistar med möjlighet till mycket goda intäkter. Här är det ett enkelt ägande i stabil förening där värme, vatten, kabel TV, bredband och hushållsel ingår i månadsavgiften. Med andra ord är lägenheten ett litet men charmigt boende som passar perfekt för dig som vill ha det enkelt och bekvämt i fjällen.

 • Hiss
Enafors Enabacken 9 & 5, Handöl/Snasahögarna, Åre kommun
Enafors Enabacken 9 & 5, Handöl/Snasahögarna, Åre kommun, bild 2
Enafors Enabacken 9 & 5, Handöl/Snasahögarna, Åre kommun, bild 3

Enafors Enabacken 9 & 5

Tomt
Handöl/Snasahögarna, Åre kommun
Bjurfors Åre
425 000 kr
938 m² tomt

Högåsen är ett vackert beläget fritidshusområde med storslagen natur och vildmarken inpå husknuten. Området är litet och familjärt med fin gemenskap och har en trevlig blandning av norska, svenska och danska turister som slagit ner sina bopålar i området. Detaljplanen godkänner en generös byggyta om 150kvm inklusive garage och uthus. Se Detaljplanekarta och Detaljplan Högåsen under fliken "Dokument" Högåsens Samfällighetsförening sköter vatten & avlopp, vägunderhåll, snöröjning. I anslutning till området finns också en miljöstation för hushållssopor med källsortering. Fiber finns i området och beställs av respektive ägare om man så önskar. Samfälligheten har en fjärrstyrd bom in till området. För er som vill fara dit och kika på området och tomterna ber vi er ringa ansvarig mäklare Magnus Sandström när ni kommer till bommen så öppnar han den, samma procedur när ni lämnar området.

 • Premium
Sahlins väg 31D, Åre By, Åre kommun
Sahlins väg 31D, Åre By, Åre kommun, bild 2
Sahlins väg 31D, Åre By, Åre kommun, bild 3

Sahlins väg 31D

Fritidshus
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
10 500 000 kr
108 m²
5 rum
90 m² tomt

Nu säljer vi det sista radhuset på Sahlins väg 31D! Fyra nöjda köpare har förvärvat ett nyproducerat hus om ca 108 kvm fördelat på fem rum, mitt i centrala Åre by. Nu har vi alltså ett sista hus kvar att sälja. Läget erbjuder ett promenadavstånd till allt som erbjuds centralt med restauranger, barer, butiker, ICA, systembolag och bageri. Med en kort promenad på ett par minuter når du också den närmaste liften för att ta dig in i det centrala liftsystemet som tar dig hela vägen upp på Åreskutan. Det centrala läget gör att du inte behöver bil utan du kan resa med tåg eller flyg och ankomma till Station Åre där du sedan tar dig smidigt och enkelt upp till huset. Det är totalt fem hus som ska uppföras och dessa bostäder säljs som äganderätter med egen fastighet vilket är unikt i jämförelse med de stora utbudet av bostadsrätter i Åre där det generellt också ligger ett lån i bostadsrättsföreningen. Inflyttning sker i juni/juli 2024.

 • Premium
Älvstigen 4B, Duved Strand, Duved, Åre kommun
Älvstigen 4B, Duved Strand, Duved, Åre kommun, bild 2
Älvstigen 4B, Duved Strand, Duved, Åre kommun, bild 3

Älvstigen 4B, Duved Strand

Fritidshus
Duved, Åre kommun
Bjurfors Åre
7 535 000 kr
140 m²
5 rum
560 m² tomt

Nu säljer vi de sista två husen i första etappen som är redo för omgående inflyttning! Om du letar efter ett nytt och modernt boende i Duved, ska du inte missa projektet på Duved Strand som exploatören BearPeak uppför. Husen är byggda i två plan och har fyra till fem sovrum, två badrum med dusch, ett stort vardagsrum med öppet kök och en härlig terrass. Här finns gott om plats för hela familjen och dina gäster att umgås, koppla av och njuta av livet. Husen har också närhet till älven som rinner förbi nedanför bostäderna, där du kan se vattnet strömma på sommaren och isen glittra på vintern. Duved Strand har ett perfekt läge i Duved, med promenadavstånd till allt vad byn har att erbjuda. Här finns en ny skola för 800 elever, en sporthall, ett gemensamt växthus, en livsmedelsbutik och flera restauranger. Vi ska inte glömma bort skidåkningen och några av dalens härliga pister, vass skogsåkning och utmanande längdspår med elljus. Söker du ännu mer variation kan du enkelt ta dig till Åre med bil eller buss, hållplatsen finns strax ovanför området. Duveds Strand är inte bara ett boende, det är design och arkitektur signerat Hans Murman och Murman Arkitekter. Välkommen att flytta in i Duved! Länk till bostadsväljaren finns under fliken "Dokument" där du kan se vilka hus som finns tillgängliga. Carport ingår i det annonserade priset för respektive hus. Priserna i bostadsväljaren är inklusive de genomförda tillvalen på respektive hus.

 • Premium
 • Nyproduktion
Årevägen 71, Åre By, Åre kommun

Årevägen 71

Villa
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
7 700 000 kr
287 m²
320 m² tomt

Nu ges möjligheten att ta över och fortsätta att utveckla fastigheten Torvtaket - en timmerstomme som andas Åres historia mitt i centrala Åre. Torvtaket är ett välkänt varumärke i Åre. Huset är byggt på 1930-talet av konstnären Peter Sahlin som bostad för den egna familjen och för turistisk verksamhet med fotografibutik, kaffe- och våffelservering och dans i källarvåningen. Nuvarande ägare har påbörjat renovering och restaurering baserat på information och fotografier från Jamtli. Hela takkonstruktion är nygjord med nya takstolar, ny isolering, ny råspont, ny takpapp och slutligen nya betongpannor. Det är även monterat nya hängrännor och nya stuprör. Alla fönster är målade i ursprungsnyansen, flera av fönstren i söder är helt nya. På entréplan finns avdelning förberedd för komplett restaurangkök, öppen matsal i mitten av byggnaden och mer yta längst västerut för matplatser. Det finns två mindre loft med möjlig access inifrån entréplan där den kreative kan skapa idéer att addera till verksamheten. På ett av loften finns idag också wc och dusch i enkel standard. I källarplan finns en helt ny fjärrvärmecentral som installerades i somras och stora ytor som kan användas kreativt på många olika sätt till verksamheten. Tidigare utnyttjades ytan som bar och på 40-talet som danslokal. Ägarna lämnar nu vidare stafettpinnen till dig som vill skapa din egna verksamhet centralt i Åre by och samtidigt äga fastigheten. Möjligheterna ses till att driva verksamheter som exempelvis butik, restaurang, kontor eller café. Detaljplan finns bifogad under dokument.

Bäcksidevägen 7H, Tegefjäll, Åre kommun
Bäcksidevägen 7H, Tegefjäll, Åre kommun, bild 2
Bäcksidevägen 7H, Tegefjäll, Åre kommun, bild 3

Bäcksidevägen 7H

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Bjurfors Åre
3 695 000 kr
75 m²
3.5 rum
vån 1/2
4 336 kr/mån
49 267 kr/m²

Trevlig och smakfull bostad med fina vyer och ett högt och fint läge för att vara markplan. Som pricken över i får du en fantastiskt skön uteplats med stora ytor som du och din familj eller vänner kan röra er på. Social planlösning med rymligt kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till inglasad altan och uteplats med det lilla extra som bjuder på fantastisk panoramavy. Från området har man enkel access till skidåkningen via liften Minitege som tar dig upp till Tegetornet och Tegeliften. Här finns restaurang, minilivs och skiduthyrning som är öppet under vintersäsongen. Samtidigt stannar lokalbussen nedanför området som tar dig in till Åre by eller Duveds centrum. Det ger läget en utmärkt kombination och lämpar sig väl för både permanent- och fritidsboende.

 • Premium
 • Uteplats
Tottvägen 113/ lgh 223, Åre By, Åre kommun
Tottvägen 113/ lgh 223, Åre By, Åre kommun, bild 2
Tottvägen 113/ lgh 223, Åre By, Åre kommun, bild 3

Tottvägen 113/ lgh 223

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
1 850 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/4
2 963 kr/mån
63 793 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och väldisponerade studiolägenhet belägen på våning två i Brf Totthouse med fönster mot Tottbacken. 29 välplanerade kvadratmeter där du möts av hall med klinker och plats för avhängning till höger samt två garderober, varav en är låsbar. Till vänster från hall finns helkaklat badrum med dusch, toalett och handfat med spegel ovan. Rakt fram finns allrum med dubbelsäng, bäddsoffa samt matplats för fyra personer, sideboard med TV. Pentry utrustat med med kylskåp, två kokplattor och spisfläkt. Ljusmålade väggar och fiskbensparkett på golv. Bostaden är fint belägen med lugnt och tyst läge långt in i korridoren. Lägenheten är inte bunden till något uthyrningsavtal därmed finns möjlighet till ett snabbt tillträde, önskar man att hyra ut finns goda intäktsmöjligheter. Boendet är välplacerat mitt i Åre by där du antingen skidar direkt ut i systemet via Tottbacken eller tar en bekväm promenad ned till Åre Torg och byns stora utbud av både shopping, restauranger och nöjesliv. Via Tottliften åker du ned till Fjällgården och Fjällgårdsexpressen för att ta dig till området Sadeln, eller glider vidare ned mot VM6:an, nya Stjärnliften och Kabinbanan för skidåkning i centrala Åre och på Åreskutan. Sommartid bor man i centrum av Åre bike park och du har också direktaccess till vandring ut i Åres vackra fjällmiljö. Fantastiskt skidåkarläge med direktaccess till Tottliften via gångbro på plan fyra i huset. Bostaden överlåtes möblerad och utrustad med reservation för personliga tillhörigheter. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Granlidsvägen 1 lgh 1002, Åre By, Åre kommun
Granlidsvägen 1 lgh 1002, Åre By, Åre kommun, bild 2
Granlidsvägen 1 lgh 1002, Åre By, Åre kommun, bild 3

Granlidsvägen 1 lgh 1002

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
2 950 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/9
4 550 kr/mån
42 143 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga lägenhet i bostadsrättsföreningen Åretorpet1. Lägenheten ligger bekvämt på entréplan så med andra ord är det bara att kliva in med matkassarna utan att behöva använda trapporna eller hissen. Bra planlösning som rymmer ett stort sovrum med separat klädkammare, ett badrum och en fin yta med kök och allrum för att njuta av många trevliga stunder och middagar tillsammans med familj och vänner. Till bostaden hör också ett eget stort förråd smidigt beläget mittemot lägenheten, det tillsammans med gemensamma utrymmena gör boendet perfekt för Årebon med mycket prylar. Här och i området bor många av Åres permanentboende vilket gör Åretorpet till ett trevligt och levande område året runt med bland annat lekpark och grönytor utanför huset. I direkt närhet finns också gym (STC) och Åre Hälsocentral, Totthummeln med fina promenadleder och det bästa av allt är att du även har gångavstånd till Åre torg. Ser framemot att ses på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Vik 882A, Björnänge/Såå/Brattland, Åre kommun

Vik 882A

Lägenhet
Björnänge/Såå/Brattland, Åre kommun
Bjurfors Åre
4 300 000 kr
77,6 m²
3 rum
vån 1/2
2 602 kr/mån
55 412 kr/m²

Välkommen till ett trevligt boende fördelat på två-plan i Vik, Åre. Här bor du i en lägenhet med huskänsla, som är rymlig, ljus och håller överlag en hög materialstandard. På entréplan finns ett mysigt vardagsrum med öppen spis, där man kan koppla av i soffan efter en dag på fjället. Här finns även ett modernt kök med exklusiva vitvaror, där alla förutsättningar finns för att laga goda måltider, kanske för att avnjuta tillsammans med gott sällskap på den rymliga terrassen med utsikt över Åresjön och Renfjället? En trappa upp leder oss upp till de två rymliga sovrummen. Du har även ett smakfullt badrum med badkar precis intill de båda sovrummen, där man kan krypa ner och känna lugnet. Till bostaden tillhör också ett rymligt förråd med plats för mycket prylar och en parkeringsplats. Bostaden som färdigställdes under 2021 passar perfekt för dig som vill ha huskänsla men med enkelheten via bekväm ägandeform som bostadsrätt. Cykel och gångväg passerar längs med E14, vilket förenklar och ger en trygg förbindelse mellan området och Åre by som erbjuder bland annat mängder av aktiviteter och pulsen via det rika utbudet av restaurang och nattliv. Välkommen hem!

 • Uteplats
Källvägen 13, lgh 1203, Åre By, Åre kommun
Källvägen 13, lgh 1203, Åre By, Åre kommun, bild 2
Källvägen 13, lgh 1203, Åre By, Åre kommun, bild 3

Källvägen 13, lgh 1203

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
2 695 000 kr
51 m²
1 rum
vån 5/6
3 390 kr/mån
52 843 kr/m²

Välkommen till en charmig och välplanerad lägenhet i stabil bostadsrättsförening med närhet till allt Åre by har att erbjuda. Lägenheten har en inbjudande och väl genomtänkt planlösning som rymmer en sovalkov med dubbelsäng, förråd ombyggt till "kabyss" med våningssäng, ett helkaklat badrum med bastu och en fin öppen yta med kök och allrum för att njuta av middagar och socialt umgänge. Från vardagsrummet kan du gå ut på den inglasade balkongen i sydvästläge, där du kan njuta av solen och utsikten mot Åreskutan, Åresjön och Renfjället i alla väder. Många i föreningen och i närområdet är idag bosatta permanent i Åre vilket gör Källvägen till ett trevligt och familjärt område att bosätta sig i. Det i kombination med närheten till hälsocentral, barnområden, gym och med Åre torg på promenadavstånd gör bostaden till ett toppval i Åre. Föreningen har egna tvättstugor, cykelförråd finns på entréplan samt ett lägenhetsförråd (-2). Parkering ingår också till lägenheten i föreningens carport/garage. För mer matnyttig besök gärna föreningens hemsida www.totten.nu

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lödings väg 15, Björnänge/Såå/Brattland, Åre kommun
Lödings väg 15, Björnänge/Såå/Brattland, Åre kommun, bild 2
Lödings väg 15, Björnänge/Såå/Brattland, Åre kommun, bild 3

Lödings väg 15

Villa
Björnänge/Såå/Brattland, Åre kommun
Bjurfors Åre
8 900 000 kr
127 + 8 m²
7 rum
595 m² tomt

Lödings väg är ett lantligt och fridfullt område med utsikt mot söder över hästhagar, Åresjön och Renfjället. Huset från Forsgrens Timmerhus är beläget med närhet till naturen, skidåkningen, längdåkningen, cyklingen och övriga aktiviteter som familjen kan tänkas utöva. Det ligger dessutom smidigt placerat för kommunikation med bil till jobbet, buss till skolan och övriga ärenden en bit bort. Från huset når du Björnenliften på några minuters promenad. I Björnen centrum strax ovanför bostadsområdet finns Valles område för barn, liftar, längdspår, cykelleder sommartid, restauranger och skiduthyrning. I nedre plan finns möjlighet att dela av en komplett lägenhet som kan generera fina intäkter. Bostaden ger en härlig fjällkänsla med sin fina utsikt och lämpar sig utmärkt både som permanentbostad och fritidsboende. Interiört skapar timmerpanelen på väggarna en mysfaktor och ger en känsla av värme. Bostaden har sju rum varav fem sovrum, vilket erbjuder en bra funktion och ger gott om plats för familj och vänner. Kök, vardagsrum och matplats är öppna och sociala ytor där du kan umgås och njuta av den vackra utsikten. Samtidigt är sovrummen praktiskt nog i den andra änden av huset vilket underlättar när vissa vill krypa ner och läsa en god bok medan andra väljer att sitta kvar och mingla framför brasan med ett glas i handen. Badrum med dusch och bastu ger dig möjlighet att koppla av efter en aktiv dag utomhus oavsett årstid. Området är populärt för permanentboende där flera barnfamiljer bor idag men det är samtidigt väl lämpat för fritidsboende. Här har du nära till både Björnenliften och Åre Hästsportarena, samt promenadavstånd till Ica Björnänge.

 • Premium
Stamgärde 4:216, Trillevallen, Åre kommun

Stamgärde 4:216

Tomt
Trillevallen, Åre kommun
Bjurfors Åre
795 000 kr
1 001 m² tomt

Ta chansen och skapa din egna fjälldröm på denna tomt med bra läge i Trillevallen. Här bor du bokstavligen med naturen inpå husknuten och Trillevallen erbjuder mycket fina leder och längdåkning tillsammans med skoteråkning, allt detta i direkt närhet från fastigheten. Trillevallens alpina skidanläggning ligger en kort bit upp och det finns en transportlift mitt i området som tar dig dit. Här finns 8 skidliftar och 21 nedfarter samt ca 12 mil med fantastiskt fina och välskötta längdspår. Undersåker med mataffär och tågstation ligger ca 10 km bort. Grannbyarna Edsåsdalen, Ottsjö och Vålådalen har även dom mycket att erbjuda både sommar och vinter. Till Åres skidsystem, restauranger och butiker tar du dig med bil på ca 25-30 minuter. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område och har ett positivt förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus, så möjligheten finns för att börja planera erat drömboende redan idag. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Tottvägen 117A, Fresk A51, Åre By, Åre kommun
Tottvägen 117A, Fresk A51, Åre By, Åre kommun, bild 2
Tottvägen 117A, Fresk A51, Åre By, Åre kommun, bild 3

Tottvägen 117A, Fresk A51

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
14 400 000 kr
156 m²
6 rum
vån 3/5
8 345 kr/mån
92 308 kr/m²

Välkommen till Brf Fresk lght 51 i hus A, med ett mycket attraktivt, skidnära läge och en kort promenad till Åre Torg. 156 välplanerade kvm med 5 sovrum, 2 badrum och kök, matplats och vardagsrum i öppen, social planlösning. Balkong i sydväst. Garageplats och uppvärmning ingår i avgiften. Hall disponerad för skidåkare med platsbyggd förvaring och torkskåp. Här finns även garderob och städskåp. Till vänster i hallen finns lägenhetens ena badrum med dusch, wc, handfat, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Från hallen rakt fram möts du av lägenhetens hjärta genom kök, matplats och vardagsrum i öppen. social planlösning. Kök med köksö och matplats intill. Kök i ek är från Ballinglöv, vilket är utrustat med kyl, frys, spishäll, ugn, fläkt och mikrovågsugn. Vinkyl finns intill kök. Bänkskiva i ek och rostfri diskbänk. Matplats för 6-8 personer. Från rummets alla delar njuter man av elstaden placerad mellan matplats och vardagsrum. Hörnbalkong i sydväst nås från vardagsrummet. Lägenhetens planlösning är väl genomtänkt då man separerat den sociala delen från den privata sovrumsdelen. Här finns 5 sovrum, varav 3 med platsbyggda våningssängar (90/120 cm) och 2 sovrum med dubbelsängar (180 cm). Samtliga sovrum har förvaring genom byråer. Mittemot sovrum 1 och 2 finns badrum med dusch, badkar, handfat och bastu. Separat WC. Intill sovrum 1 finns klädkammare/förråd. Lägenheten har genomgående vattenburen golvvärme via bergvärme, vilket ingår i avgiften. Till bostaden hör ett lägenhetsförråd/skidförråd om 3,9 kvm beläget på plan 2 (souterrängplan). Kommer man från backen med skidor nås förrådet direkt via separat skidentrén på sidan av huset. Förrådet är utformat för skidåkaren, med pjäxvärmare och konsoler för skidförvaring. På plan 2 finns även vallabod och pingisrum. På plan 1 finns garage och cykelförråd. Lägenheten säljes möblerad med reservation för personliga tillhörigheter tex tavlor, skidor på vägg, ljusstakar, sängkläder, handdukar, kuddar/filtar. Inget uthyrningsavtal finns och bostaden kan disponeras fritt från tillträdesdagen. Tillträde kan ske inom kort efter ö.k med säljaren. Välkommen på visning. Finns även möjlighet till videovisning. OM FÖRENINGEN Brf Fresk är en solid förening som består av två flerbostadshus om totalt 23 lägenheter, med en mellanliggande garagedel om 30 parkeringsplatser. Ett mycket attraktivt läge för skidfamiljen med närhet till såväl VM 6:an som Tottbacken. Sommartid har man även vandringsleder runt husknuten och downhillcykling i VM 6:an.Från Brf Fresk går man till Åre torg på 6-7 minuter alternativt tar man Bergbanan där mellanavstigningen är belägen ca 100 m från huset.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sällbacken 40, Duved, Åre kommun
 • Budgivning pågår

Sällbacken 40

Fritidshus
Duved, Åre kommun
Bjurfors Åre
2 950 000 kr
66 m²
3 rum
1 178 m² tomt

Med ett alldeles strålande läge, högt upp i området med en privat och fjällnära känsla finns denna mysiga fjällstuga. Varmt välkommen till Sällbacken 40. Huset har en väldisponerad planlösning med två sovrum, badrum med bastu för sköna eftermiddagar efter en heldag på fjället samt en härlig och social storstuga att avnjuta trevliga middagar tillsammans i gott sällskap med vänner och familj. Till huset finns även en generös altan i söder, perfekt att anordna egna afterskis på med grillen i högsta hugg. Förutom huvudbyggnaden finns också en gäststuga med extra sängplatser och en friggebod att förvara utrustning i. På cirka 15 min i bilen når man Åre Torg och allt vad som erbjuds här och bara med några få minuter från huset så nås golfbanan och fina fiskeområden. Från området Sällbacken finns det också ett förbindelsespår till Duveds längdspår med smidig access från vändplanen beläget precis utanför huset.

 • Plus
Björnenvägen 10b, Åre Björnen, Åre kommun
Björnenvägen 10b, Åre Björnen, Åre kommun, bild 2
Björnenvägen 10b, Åre Björnen, Åre kommun, bild 3

Björnenvägen 10b

Lägenhet
Åre Björnen, Åre kommun
Bjurfors Åre
6 597 500 kr
101 + 10 m²
6 rum
vån 2/2
2 217 kr/mån
65 322 kr/m²

Mycket trevlig våning med perfekt utsikt och perfekt ski in ski out läge. Entréplan: Välkomnande entré med skidförvaring utanför dörren, generös hall och öppet rakt in till stort fullt utrustat kök med matplats för 8-10 personer och utgång till stor balkong med Björnens bästa utsiktsläge med Renfjället till vänster Åresjön & Mullfjället rakt fram och Åreskutan upp till höger. Två rymliga sovrum med fint ljus i söderläge, i entrén ligger också ett badrum med dusch och bastu samt separat wc. Övervåning: Via en trevlig trappa upp från köket kommer man upp i vardagsrummet på övervåningen, den magiska utsikten är ännu lite bättre här. I bakänden ligger två fina sovrum samt ett badrum med wc, handfat och dusch. Fastigheten har totalrenoverats och har en osedvanligt bra ekonomi, skuldfri samt hyresintäkter om 40.000:-/år från en telemast där avtalet löper på 20 år och är indexreglerat vilket borgar för en fin ekonomi för föreningens medlemmar. Föreningen består av fyra bostadsrätter, 2st som den beskrivna 101kvm +10kvm biyta samt 2st om 58kvm med 3 sovrum, med pris 3.503.500:- och månadsavgift på låga 1.273:-/månad

 • Premium
 • Balkong
Björnenvägen 10d, Åre Björnen, Åre kommun
Björnenvägen 10d, Åre Björnen, Åre kommun, bild 2
Björnenvägen 10d, Åre Björnen, Åre kommun, bild 3

Björnenvägen 10d

Lägenhet
Åre Björnen, Åre kommun
Bjurfors Åre
3 503 500 kr
58 m²
4 rum
vån 1/2
1 273 kr/mån
60 405 kr/m²

Mycket trevlig våning med perfekt solläge och ski in ski out då skidtransporten smiter förbi söder om huset. Entréplan: Välkomnande entré med skidförvaring utanför dörren, generös hall och öppet rakt in till stort fullt utrustat kök med matplats för 6 personer i öppen planlösning med vardagrum och utgång till en rejäl uteplats i soligt sydvästläge och utsiktsläge med Renfjället till vänster Åresjön & Mullfjället rakt fram och Åreskutan upp till höger. Ett dubbelsängssovrum samt två mindre sovrum med plats för våningssängar. Mycket trevligt badrum med dusch, wc, handfat och bastu & tvättmaskin. Fastigheten har totalrenoverats och föreningen har en osedvanligt bra ekonomi, skuldfri samt hyresintäkter om 40.000:-/år från en telemast där avtalet löper på 20 år och är indexreglerat vilket borgar för en bra ekonomi för föreningens medlemmar. I dagsläget täcker inkomsten från masten hela föreningens kostnader för samfälligheten. Föreningen består av fyra bostadsrätter, 2st som den beskrivna 58kvm samt 2st om 101kvm +10kvm biyta med 4 sovrum, med pris 6.597.500:- och månadsavgift på låga 2.217:-/månad

 • Premium
 • Uteplats
Lillfjällsvägen 13F, Åre Sadeln, Åre kommun

Lillfjällsvägen 13F

Lägenhet
Åre Sadeln, Åre kommun
Bjurfors Åre
4 500 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
4 761 kr/mån
59 211 kr/m²

Perfekt lägenhet för den skidtokiga med backen passerandes utanför dörren som leder er ner till Sadelexpressen som sedan tar er vidare i hela Åres fina liftsystem. Planlösningen är tilltalande och väl genomtänkt med två sovrum om totalt sex bäddar, ett badrum med bastu, samt en rymlig yta med kök och allrum i social öppen planlösning, här i rummet finns också en kamin strategiskt placerad i rummet som hjälper till höja mysfaktorn i lägenheten. Läget är fint med närhet till det mesta i Sadeln. Mängder med aktiviteter finns utanför dörren både sommar och vinter, på vintern åker man skidor enkelt hela vägen fram till dörren likaså ut från lägenheten. Under sommaren finns möjligheten att njuta av adrenalinfylld cykling i Åre bike park trail i direkt närhet till bostaden. Eller varför inte bara helt enkelt vara ute och vandra bland vackra miljöer, känna lugnet och gå ner i varv. Lägenheten säljes möblerad, exklusive vit skänk, litet bord intill fåtölj samt några personliga tillhörigheter/accessoarer.

 • Uteplats
Tännforsen & Renfjället, Åre By, Åre kommun

Tännforsen & Renfjället

Gård/Skog
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
5 300 000 kr

Här erbjuds unika möjligheter till jakt, fiske och rekreation på huvudfastigheten Totten 9:1 invid Tännforsen/Östra Noren, samt på samägd fastighet på Renfjället med egen timrad Jaktkoja i gott skick som är belägen ca 1km nedanför Renfjällstoppen. Strax intill ligger Skorvhögstjärnen. Virkesförråd Totten 9:1 finns om totalt 4846kbm (se skogsbruksplan under Dokument). På fastigheten finns fina gamla Tottvallen bortom Tännforsen med grunder kvar från tidigare bebyggd fäbodvall. Det finns fiske vid bl. a ÖsterNoren och nedströms, Gevsjöströmmen, Åresjön mm i Åre Fiskevårdsområde, diverse tjärnar. Under "Dokument" finns utdrag på respektive samfällighet samt en sammanställning med kort beskrivning på samfälligheterna. Här finns även en länk vidare in till Lantmäteriets program "Min karta" där du kan söka på respektive samfällighet och fastighet. Fisket regleras genom Åre Fiskevårdsförening och jakt genom Viltvårdsområden. Bilderna är tagna av Niclas Vestefjell och Anette Andersson.

Jannevägen 1D, Hallen, Åre kommun

Jannevägen 1D

Villa
Hallen, Åre kommun
Bjurfors Åre
3 945 000 kr
84 m²
3 rum
184 m² tomt

På en vacker plats med utsikt över Storsjön byggs åtta nya bostäder under namnet Storsjövyn med äganderätt i Hallen. Husen är ritade av arkitekt Hans Murman och den kvadratiska planfiguren är både yt-och energieffektiv samt skapad med förhöjd tillgänglighet. Bostadshusen är fristående och färgsätts i en grön kulör med samma mättnad som den traditionella rödfärgen. Inflyttning kan ske redan från Q1 2024 beroende av vilket hus du väljer att teckna dig för. Det finns möjlighet att göra fina tillval som carport, inredd ovanvåning, installation av braskamin, elektrisk golvvärme i entré & hall, tillval för kök mm. I Hallen bor du i närheten av både fjällvärlden och Storsjön, till de uppskattade Bydalsfjällen är det ca två mils bilkörning. Här finns 45 nedfarter och 17 liftar. Hallen är en by i den vackra Hallenbygden, i östra delarna av Åre kommun. Hallenbygden är en traditionell jordbruksbygd med lång historia och milsvid utsikt. Här finns det många företagare, ett rikt föreningsliv och stark framtidstro. Här får du chans till en trygg lantlig gemenskap, leva i lugnet och ändå ha äventyret runt knuten. Det finns utbud av offentlig service med hälsocentral, mödravård, räddningstjänst och hemtjänst. I närheten finns förskola, skola F-9, restaurang och Hallens Kyrka. Slutligen finns också livsmedelsbutiken ICA Karl Ors Bua som även är ombud för post, spel, apotek och systembolag. Från Hallen, som är centralorten i Hallenbygden, är det bara 50 minuter till Östersund och 25 minuter till Bydalsfjällen med sin fina skidåkning och fantastiska fjällmiljö. Till Östersund tar du dig med trafikfärja över Storsjön, vintertid kan du ta dig över sjön på de isvägar som Trafikverket kontrollerar. Du kan ta skotern direkt från huset och köra ut till närmaste skoterled som ligger ca 150 meter från bostaden.

 • Nyproduktion

Visar alla 22