Mäklare Anna Strandanäs

Anna Strandanäs

Om mig

Anna Strandanäs är fastighetsmäklaren som brinner för mötet med människor och är oerhört lyhörd för sina kunders behov. Hennes säljare och köpare ska känna sig väl omhändertagna, och hon tummar inte på några detaljer för att i slutändan få alla parter så nöjda som möjligt. Hon strävar också alltid efter tydlig kommunikation och en personlig anpassning av hennes service för att skapa en smidig och givande bostadsaffär. Anna har bott i Åre sedan 2018 och jobbat på Bjurfors sedan 2021.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tottvägen 113/ lgh 223, Åre By, Åre kommun
Tottvägen 113/ lgh 223, Åre By, Åre kommun, bild 2
Tottvägen 113/ lgh 223, Åre By, Åre kommun, bild 3

Tottvägen 113/ lgh 223

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
1 850 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/4
2 963 kr/mån
63 793 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och väldisponerade studiolägenhet belägen på våning två i Brf Totthouse med fönster mot Tottbacken. 29 välplanerade kvadratmeter där du möts av hall med klinker och plats för avhängning till höger samt två garderober, varav en är låsbar. Till vänster från hall finns helkaklat badrum med dusch, toalett och handfat med spegel ovan. Rakt fram finns allrum med dubbelsäng, bäddsoffa samt matplats för fyra personer, sideboard med TV. Pentry utrustat med med kylskåp, två kokplattor och spisfläkt. Ljusmålade väggar och fiskbensparkett på golv. Bostaden är fint belägen med lugnt och tyst läge långt in i korridoren. Lägenheten är inte bunden till något uthyrningsavtal därmed finns möjlighet till ett snabbt tillträde, önskar man att hyra ut finns goda intäktsmöjligheter. Boendet är välplacerat mitt i Åre by där du antingen skidar direkt ut i systemet via Tottbacken eller tar en bekväm promenad ned till Åre Torg och byns stora utbud av både shopping, restauranger och nöjesliv. Via Tottliften åker du ned till Fjällgården och Fjällgårdsexpressen för att ta dig till området Sadeln, eller glider vidare ned mot VM6:an, nya Stjärnliften och Kabinbanan för skidåkning i centrala Åre och på Åreskutan. Sommartid bor man i centrum av Åre bike park och du har också direktaccess till vandring ut i Åres vackra fjällmiljö. Fantastiskt skidåkarläge med direktaccess till Tottliften via gångbro på plan fyra i huset. Bostaden överlåtes möblerad och utrustad med reservation för personliga tillhörigheter. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Källvägen 13, lgh 1203, Åre By, Åre kommun
Källvägen 13, lgh 1203, Åre By, Åre kommun, bild 2
Källvägen 13, lgh 1203, Åre By, Åre kommun, bild 3

Källvägen 13, lgh 1203

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
2 695 000 kr
51 m²
1 rum
vån 5/6
3 390 kr/mån
52 843 kr/m²

Välkommen till en charmig och välplanerad lägenhet i stabil bostadsrättsförening med närhet till allt Åre by har att erbjuda. Lägenheten har en inbjudande och väl genomtänkt planlösning som rymmer en sovalkov med dubbelsäng, förråd ombyggt till "kabyss" med våningssäng, ett helkaklat badrum med bastu och en fin öppen yta med kök och allrum för att njuta av middagar och socialt umgänge. Från vardagsrummet kan du gå ut på den inglasade balkongen i sydvästläge, där du kan njuta av solen och utsikten mot Åreskutan, Åresjön och Renfjället i alla väder. Många i föreningen och i närområdet är idag bosatta permanent i Åre vilket gör Källvägen till ett trevligt och familjärt område att bosätta sig i. Det i kombination med närheten till hälsocentral, barnområden, gym och med Åre torg på promenadavstånd gör bostaden till ett toppval i Åre. Föreningen har egna tvättstugor, cykelförråd finns på entréplan samt ett lägenhetsförråd (-2). Parkering ingår också till lägenheten i föreningens carport/garage. För mer matnyttig besök gärna föreningens hemsida www.totten.nu

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2