Mäklare Anna Strandanäs

Anna Strandanäs

Om mig

Anna Strandanäs är fastighetsmäklaren som brinner för mötet med människor och är oerhört lyhörd för sina kunders behov. Hennes säljare och köpare ska känna sig väl omhändertagna, och hon tummar inte på några detaljer för att i slutändan få alla parter så nöjda som möjligt. Hon strävar också alltid efter tydlig kommunikation och en personlig anpassning av hennes service för att skapa en smidig och givande bostadsaffär. Anna har bott i Åre sedan 2018 och jobbat på Bjurfors sedan 2021.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tomter i Duvedsbyn, Duved, Åre kommun
Tomter i Duvedsbyn, Duved, Åre kommun, bild 2
Tomter i Duvedsbyn, Duved, Åre kommun, bild 3

Tomter i Duvedsbyn

Tomt
Duved, Åre kommun
Bjurfors Åre
1 550 000 kr
3 325 m² tomt

Nu har du chansen att skapa ditt drömboende på en rymlig tomt om ca 3300 kvm, belägen i ett idylliskt och lantligt läge i charmiga Duvedsbyn. Här får du en unik möjlighet att bygga ett hem i en naturnära miljö, med närhet till alla bekvämligheter. För den skidintresserade ligger elljusspåret precis intill tomten, redo att erbjuda vinterglädje direkt utanför dörren. Duvedsbyn ligger endast tre kilometer från Duved, där du finner allt från skidbackar och paddelhall till butiker, restauranger och gym. Här finns även hälsocentral, tågstation och flera förskolor. Den nybyggda Duved skola (förskoleklass till årskurs 9) gör området idealiskt för barnfamiljer som vill njuta av lugnet och tryggheten i Duvedsbyn, utan att kompromissa med närhet till skolor och aktiviteter. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område, och ett godkänt förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus finns redan på plats, vilket ger dig friheten att påbörja din byggdröm. Närmaste anslutningspunkt avseende el är inom 200m, anslutningskostnad för el tillkommer med f.n 50 000 kr och bekostas av dig som köpare. Säljaren bekostar ny väg samt en gemensamhetsanläggning för avlopp.

  • Premium
Brf Tott Exclusive, null, Åre kommun

Brf Tott Exclusive

Lägenhet
Åre kommun
Bjurfors Åre
fr. 1 495 000 kr
24-53 m²
766 kr/mån

Varmt välkommen till Brf Tott Exclusive - Äntligen har du möjlighet att förvärva ett fritidsboende i en skuldfri förening på kanske ett av Åres allra bästa lägen med ski in/ski out via bron till Tottbacken, gångavstånd till Åre by och fantastiska vyer över fjäll och sjö. Allt detta i kombination gör Tott Exclusive till ett toppval för dig som vill ha ett bekymmersfritt ägande i Åre och istället bara kunna njuta av otrolig fjällmiljö tillsammans med familj och vänner. Välj mellan exklusiva, fullt utrustade och välplanerade lägenheter i storlekar från 20 till 115 kvm, där många erbjuder en storslagen utsikt över Åredalen. Samtliga bostäder har kök och badrum av hög standard och säljs fullt möblerade – redo för inflyttning från den 7 november 2024. Med andra ord så står lägenheten redo för dig inför kommande skidsäsong. Dessutom öppnar en ny restaurang i huset som kommer servera både frukost och á la carte lagom till säsongsstarten 24/25. Flera av de större lägenheterna har bastu, och för övriga finns två avdelningar i huset med gemensam bastu/dusch och spabad för föreningens medlemmar. Förråd/ skidskåp finns till samtliga lägenheter. Tack vare att bostadsrättsföreningen är helt obelånad så är månadsavgifterna väldigt låga, vilket i sin tur genererar i fördelaktiga boendekalkyler. Bostadsväljaren med fasadbild på fastigheten med tillhörande lista visar var i huset respektive lägenhet är belägen. När du klickar dig vidare in på lägenheterna finns bofaktablad med planskiss för varje enskild lägenhet. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och för visningsmöjlighet!

  • Nybyggnadsprojekt
Kyrkängesvägen 7E, Ängarna/Tegefors, Åre kommun
Kyrkängesvägen 7E, Ängarna/Tegefors, Åre kommun, bild 2
Kyrkängesvägen 7E, Ängarna/Tegefors, Åre kommun, bild 3

Kyrkängesvägen 7E

Lägenhet
Ängarna/Tegefors, Åre kommun
Bjurfors Åre
2 950 000 kr
70 m²
4 rum
vån 3/3
4 050 kr/mån
42 143 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade fyrarummare med ett öppet och socialt allrum och kök, där du enkelt kan ta dig ut på den generösa balkongen med ett högt läge. Här kan du njuta av utsikten mot Renfjället. Bostaden erbjuder tre sovrum, ett stilrent badrum med bastu, samt en gästtoalett. Den generösa takhöjden på 2,70 meter ger en härlig rymd och en luftig känsla. Genomgående golvvärme via bergvärme ingår i månadsavgiften vilket även parkering med motorvärmaruttag gör. Ängsvallen är ett omtyckt och familjevänligt område, beläget bara några minuter från Tegefjälls skidbackar. Här finns skidåkning som passar alla åldrar och nivåer, från mini-Tege för de yngsta till breda carvingbackar och utmanande skogsåkning för de mer erfarna. Lokalbussen stannar nedanför området och går mellan Duved och Åre. På sommaren lockar fjället med vandring, cykling, fiske och bad vid Tegeforsen, vilket gör att det finns något för alla oavsett årstid. Många bor permanent i Ängsvallen, vilket innebär att det är liv och rörelse året om vilket gör att det är ett hemtrevligt område att bosätta sig i. Lägenheten passar även perfekt som fritidsboende och möjligheten för att hyra ut finns. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kabinbanevägen 22, lgh 617, Åre By, Åre kommun
Kabinbanevägen 22, lgh 617, Åre By, Åre kommun, bild 2
Kabinbanevägen 22, lgh 617, Åre By, Åre kommun, bild 3

Kabinbanevägen 22, lgh 617

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
4 450 000 kr
50,5 m²
3 rum
vån 1/4
3 717 kr/mån
88 119 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt renoverade trea, med en modern och elegant design i sobra färger och materialval. Denna hörnlägenhet har ett oslagbart läge, bara ett stenkast från Åre Torg, och erbjuder en härlig uteplats i soligt sydostläge med glimt mot både Renfjället och Åresjön. Lägenheten har två sovrum, varav ett med plats för en dubbelsäng. Den öppna och sociala planlösningen mellan kök och allrum skapar en inbjudande atmosfär för umgänge, medan det helkaklade badrummet med egen bastu ger en extra touch av lyx efter en dag i skidbacken. Brf Mitt i Åre I är en lågt belånad förening med en välbyggd fastighet som erbjuder smarta, väldisponerade lägenheter med skidförråd utanför entrén. Bostaden har ett av Åres mest centrala lägen, med gångavstånd till Åre Station – knytpunkten för flygtransfer, fjärrtåg och Skistars skidbussar, vilket gör din vistelse smidig och bekväm utan behov av bil. ICA Supermarket och flera butiker finns nära till hands, och via gångbron når du Holiday Club med SATS gym, bowling och äventyrsbad. För skidälskare är närmsta lift Åre Bergbana, som tar dig direkt upp till backarna från torget. Du har även nära till VM6, Stjärnliften och kabinbanan, och från skidbacken kan du åka hela vägen ner till Åre Torg. Behöver du parkering under din vistelse kan det enkelt bokas separat via Aimo. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 4