Mäklare Anna Strandanäs

Anna Strandanäs

Om mig

Anna Strandanäs är fastighetsmäklaren som brinner för mötet med människor och är oerhört lyhörd för sina kunders behov. Hennes säljare och köpare ska känna sig väl omhändertagna, och hon tummar inte på några detaljer för att i slutändan få alla parter så nöjda som möjligt. Hon strävar också alltid efter tydlig kommunikation och en personlig anpassning av hennes service för att skapa en smidig och givande bostadsaffär. Anna har bott i Åre sedan 2018 och jobbat på Bjurfors sedan 2021.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ol Persvägen 8A, Duved, Åre kommun
Ol Persvägen 8A, Duved, Åre kommun, bild 2
Ol Persvägen 8A, Duved, Åre kommun, bild 3

Ol Persvägen 8A

Radhus
Duved, Åre kommun
Bjurfors Åre
4 750 000 kr
156 m²
5 rum
440 m² tomt

Varmt välkommen Ol Persvägen- ett välplanerat parhus mitt i hjärtat av Duved. Med en yta på 156 kvadratmeter erbjuder detta hem en bekväm och trivsam tillvaro i en av Åres mest populära och familjevänliga områden. Här bor du med ett bekvämt gångavstånd till allt som Duved har att erbjuda, såväl som närhet till naturen. Parhuset är fördelat på två plan och erbjuder en öppen och social planlösning. På nedre plan är husets sociala del, perfekt för familjen med gott om plats för vänner. Här finner ni ett rymligt kök och matplats, vardagsrum, badrum samt tvättstuga. Övre våningen rymmer tre väl tilltagna sovrum, ytterligare ett badrum och ett allrum som erbjuder flexibilitet för familjens behov. För den aktiva familjen är läget perfekt med kort promenad till skola, förskola, tågstation, ICA, restauranger, idrottshall, skidbackar, längdspår och andra fritidsaktiviteter. Välkommen på visning!

  • Premium
Karl Johans väg 13 B, Åre By, Åre kommun

Karl Johans väg 13 B

Radhus
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
9 300 000 kr
109 + 23 m²
6 rum
257 m² tomt

Här erbjuds möjlighet att förvärva ett parhus med äganderätt centralt i Åre by. Här bor man i ett lugnt och trivsamt område med ett mycket bra utgångläge till all tänkbar service i byn. Ett stenkast från huset ligger Coop och Åre bageri och med en kort promenad når ni Åre torg och alla restauranger, butiker samt skidlift. Huset stod klart 2023 så allt är i nyskick med bland annat kök från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Huset bjuder på fina vyer upp mot backar och Mörvikshummeln. Huset är i två plan med social planlösning och lämpar sig för såväl permanent- som fritidsboende för de som önskar ett lugnt men ändå centralt läge. Huset har under säsongen hyrts ut med goda intäkter, du som köpare är dock inte bunden vid något uthyrningsavtal. Välkommen på visning!

Björnänge 2:78, Solbringen, Åre By, Åre kommun

Björnänge 2:78, Solbringen

Tomt
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
2 995 000 kr
979 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva en tomt med söderläge i Åre by inom laga kraft vunnen detaljplan för uppförande av bostadshus med två lägenheter. Läget erbjuder en vacker utsikt över Renfjället och Åresjön där du också har ett trevligt solläge. Som detaljplanen tolkas tillåter byggrätten en byggnation av bostad för fristående hus i en våning plus ett soutterängplan där terrängens lutning så medger. Huvudbyggnad samt ett uthus/annan byggnad. Två bostadslägenheter är tillåtna. Det står också i detaljplanen att ett ytterligare uthus kan få uppföras om byggnadsnämnden godkänner det som lämpligt. Tillåten byggnadsarea, dvs byggnadernas avtryck på tomten, uppgår till 130 kvm. Max tillåten byggnadshöjd är 5,2 meter för huvudbyggnad och 3,0 meter för annan gårdsbyggnad. Se dokument för information om byggnadshöjder. Anslutning för kommunalt vatten & avlopp finns vid tomtgräns. Det finns även rör med draglina draget till tomtgräns för elanslutning där det återstår att dra in kabeln från närmaste elskåp ca 100 meter från tomten. Gällande infartsväg pågår det idag diskussion mellan berörda markägare om att se över möjligheten till att förlänga infarten Frönäsvägen österut, och då ansluta fastigheterna som ligger öster om Vikbölevägen. Det innefattar bl. a denna tomt Björnänge 2:78. Som ett andra alternativ tittar på man också på att bryta ny väg öster om fastigheten Björnänge 2:90 och ansluta dessa tomter österifrån.

Visar alla 3