Ymsenvägen 8, 3tr

Årsta / Gullmarsplan, Stockholm Se på karta

4 450 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Ja
Byggår
1946
Förening
HSB BRF Sköntorp i Stockholm
Om föreningen
Avgift
3 110 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
63 571 kr/m²
Antal besök
5 872
Dagar på Hemnet
12

På Ymsenvägen 8 finner ni ett riktigt drömboende där ingenting lämnats åt slumpen! Belägen i ett vackert funkishus från 40-talet finner ni här en stilren lägenhet med välplanerade kvadratmetrar där det är lätt att känna sig hemma. Bostaden har totalrenoverats under de senaste åren där en noga uttänkt färgsättning på både ytskikt och detaljer löper som en röd tråd genom hela bostaden samtidigt som originaldetaljer lyfts fram. Tack vare sutterängläget bor ni här i ett högt läge som erbjuder såväl en fantastisk utsikt som avskildhet med insynsskyddade rum mot den grönskande omgivningen och blir till ett hem för hela familjen att trivas i.

Här finner ni ett ljust vardagsrum som rymmer flera funktioner, där såväl soffgrupp som trivselmöblering ryms utan att det känns trångt. På golv ligger den tidstypiska fiskbensparketten i original som slipats och behandlats med hårdvax och väggarna omfamnas av ljusa toner. Med gavelläge och fönster i fil erbjuds ett fint ljusinsläpp årets alla månader med fri utsikt mot den grönskande omgivningen. Härifrån nås lägenhetens balkong som rymmer plats att inreda med såväl utemöbler som odlingsprojekt och blir såklart en härlig utsiktsplats där ni kan njuta av solen från lunch till kväll.

Vardagsrummet och kök ligger i en runtgående och delvis öppen planlösning som tillsammans utgör en mycket trevlig och social yta och blir till ett rum man gärna stannar lite längre i. Köket är rymligt och erbjuder gott om förvaring bakom släta luckor i ljust grå färgpalett med detaljer i ek som gör sig snyggt mot bänkskiva i stenkomposit. Standardmässigt finns här en komplett maskinell utrustning där ni hittar både ugn och mikro i bekväm arbetshöjd och vitvaror integrerade i skåpinredningen vilket skapar ett lugnt intryck. Det vackra golvet i kalksten är både snyggt och praktiskt och löper vidare in till den inre hallen.
I lägenheten finns två rymliga sovrum där man sover gott i lugna och insynsskyddade lägen. Här finns plats att inreda med såväl dubbelsäng som trivselmöblering om så önskas. Förvaring gömmer sig i garderobsväggar med luckor i den grå kulör som även återfinns i köket vilket blir till en fin detalj. Väggarna är målade i sobra toner och vackra trägolv har nyligen lagts in.

Den inre hallen binder samman lägenhetens alla rum som tillsammans med entrén bjuder på gott om förvaring i såväl klädkammare som på hatthylla. Förutom mycket bra förvaring i bostaden disponerar nuvarande ägare även ett vindsförråd samt en matkällare.
Badrummet är helkaklat där kakelplattor i vitt halvförband gör sig snyggt mot italienskt betongklinker. Under renoveringen utökades badrummets storlek och rymmer plats för bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin/torktumlare och bra förvaring i väggskåp och kommod. Här finns även golvvärme som värmer skönt under bara fötter och handdukstork erbjuder en varm handduk att svepa in sig i.

Brf Sköntorp är en populär förening med god ekonomi vilket speglar sig i avgiften. Föreningen har en gemensam takterrass med fantastisk och milsvid utsikt. Föreningen har även en snickarbod och ett pingisrum som de boende får utnyttja. Tvättstugan är i mycket gott skick och finns i källaren. Här finns även en spontan tvättstuga. Besök gärna föreningens hemsida för mer information. https://www.hsb.se/stockholm/brf/skontorp/

På Ymsenvägen bor du både stads- och naturnära, med enbart 15 minuters gångavstånd till Södermalm/Skanstull och med Årstaskogens naturreservat strax utanför och bara några minu

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019