Körvelgatan 3 C

Årsta, Uppsala Se på karta

1 995 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79,7 m²
Byggår
1971
Förening
BRF Kvannen
Om föreningen
Avgift
3 912 kr/mån
Driftkostnad
5 424 kr/år
Pris/m²
25 031 kr/m²

Välkommen till ett stilrent och modernt hem i genomgående gott skick! Här bor ni i högst upp i huset med begränsad insyn samt balkong i öppet och fritt läge. Intill bostadens entré, på föreningens skyddade innergård finns lekplats som även ses från köks- och sovrumsfönster, perfekt för er som vill ge barnen möjlighet att leka tryggt med avstånd från större vägar. Eller helt enkelt bara uppskattar ett lugnt läge!

Planlösningen fördelar sig på en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober samt en klädkammare längre in i hallen. Ett kök i stilrent utförande med plats för större matgrupp invid fönster samt bekvämligheter som bl.a. diskmaskin och inbyggd mikro. Vidare finner ni ett helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar utrustat med både tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Från hallen nås bostadens båda sovrum, det ena vetter mot föreningens lugna och skyddade innergård och det andra helt utan insyn med utsikt över större gräsyta. Bostadens vardagsrum rymmer plats för både större soffgrupp samt matsalsmöbler för er som gärna bjuder hem till trevlig middagar. Här i från nås även bostadens balkong där man kan sitta ostört i och med det öppna och fria läget.

BRF Kvannen består av 253 lägenheter. Här finner du 4 st servicebyggnader innehållandes tvättstugor, en gymlokal, övernattningsrum samt en fest- och samlingslokal.

Som boende på Körvelgatan i Årsta finns närservice via Årsta Centrum med bl. a. mataffär, apotek och vårdcentral och det är även nära till Gränby Köpcentrum med all tänkbar service. Goda kommunikationer med stadsbuss nr. 6 som bl. a. trafikerar till centralstationen med täta avgångar. Det finns flertalet förskolor i området med Fasanens förskola som närmast bostaden samt grundskolorna Årstaskolan och Ångelstaskolan, båda årskurs F-5. Trevliga grönområden finns vid Årstaparken och fotbollsplaner vid Årsta IP.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala