Stockholmsvägen 131

Bålsta, Håbo Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 5, hiss finns
Förening
BRF Snytan 1
Om föreningen
Avgift
3 505 kr/mån
Pris/m²
31 438 kr/m²

- Lägenheter med uthyrningsdel
- Beräknad inflytt Q3-Q4 2022
- Lägenheter i etage finns
- Parkeringsgarage under huset och bilpool i föreningen
- Juridisk person accepteras
- Andrahandsuthyrning är tillåtet
- Fina materialval

Klicka in dig på projekthemsidan för att se alla lediga bostäder.
Till projekthemsida: https://www.lansfast.se/nyproduktion/uppsala/habo/balsta/stockholmsvagen-131/cmnyprod52qk3f8na8voul8q/

Välkomna till centrala och expanderande Bålsta med ett utmärkt pendlingsläge och närhet till Bålsta Centrum, ICA Maxi och natur vid Mälarens strandkant!

BOSTÄDERNA
Totalt 78 lägenheter i varierande storlekar mellan 1 rok om 39 kvm och 4 rok om 142 kvm planeras att byggas och stå klara för inflyttning under sommar/höst 2022. Vissa lägenheter har uthyrningsdel och andra i etage högst upp i huset. Samtliga lägenheter är utrustade med tvätt/tork-maskin. Dem är välplanerade och anpassade för både unga som äldre. Bostäderna kommer att hålla en hög standard med parkettgolv, vitmålade väggar, stilrent kök från välkänt varumärke och helkaklade badrum. Det kommer även att finnas varmgarage under huset för endast 600 kr/mån, en bilpool i föreningen, cykelrum, barnvagnsrum och en tilltalande innergård. Alla lägenheter har förrådsutrymme i bostaden. Gällande intäkterna har föreningen förutom bostäderna även en hyreslokal och har redan kommit överens med en populär och lokal restaurang. Föreningen kommer även att äga marken.

MATERIAL:
Rum
• Trestavig ekparkett
• Vitmålade gipsade väggar

Kök
• Marbodal
• Mattvita luckor
• Grå laminatbänkskiva
• Stänkskydd i liggande vitt kakel 20x10 cm

Badrum
• Marbodal
• Vita badrumsmöbler
• Golv grått klinker 10x10 cm
• Vägg vitt kakel 15x15 cm

KÖPPROCESS
Steg 1: Ni väljer en bostad och skriver ett Förhandsavtal och i samband med det betalas 50.000 kr.
Steg 2: Ca 3-6 månader innan tillträdet skriver vi ett Upplåtelseavtal och då betalas 10% minus dem redan inbetalda 50.000 kr. Här får ni även ett definitivt inflyttningsdatum.
Steg 3: Resterande del betalas vid tillträdet.

OMRÅDE
I området finns främst bostads- och hyresrätter men även villor och parhus. I Bålsta centrum finns simhall, ishall, friidrottsplan, fotbollsplan, gym, utegym, skatepark, frisbeegolfbana samt en hundrastgård. Från centrum har man gång- och cykelavstånd till flera förskolor samt till Västerängsskolan, Gröna Dalenskolan och Läraskolan med förskoleklass till årskurs 9, Potentia med årskurs 4 till 9 samt Fridegårdsgymnatiet. I Bålsta finns både kommunala och privata förskolor, samt två öppna förskolor. Det finns även flera skolor för förskoleklass till årskurs 6 eller 9 samt ett gymnasium. På Åbergs museum i Väppeby äng finns en av världens främsta Disneysamlingar, popkonst och Trazankojan. I kommunen finns flera intressanta historiska platser att besöka, till exempel barockslottet och medeltidskyrkan i Skokloster, Biskops-Arnö med sitt vackra kulturlandskap och Fridegårdsmuseet i Övergran.

SERVICE
I Bålsta centrum bor man nära all tänkbar service, affärer, förskolor, skolor och stationen med bland annat pendeltåg mot Stockholm. Här finns tandläkare, vårdcentral, simhall, ishall, friidrottsplan, fotbollsplan, gym, utegym och skatepark mfl. I och runt Bålsta finns gott om vackra naturområden, vandringsleder, promenadstråk och skogar med svamp och bär. Badplatser finns nära till hands, kommunen ansvarar för två av dem, Ekillabadet i Yttergran och Kalmarsandsbadet. I Håbo finns sportk

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna