Robert Almströmsgatan 4

Birkastan, Stockholm Se på karta

5 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Balkong
Nej
Byggår
1929
Förening
BRF Stengodset 23
Om föreningen
Avgift
2 898 kr/mån
Driftkostnad
7 554 kr/år
Pris/m²
93 250 kr/m²
Antal besök
281
Dagar på Hemnet
0

Attribut anno 1929 - Fungerande öppen spis - Kvadratsmart planlösning - Utomordentlig förvaring - Genomgående planlösning med vackert ljusinsläpp från två väderstreck.

Stilfull och välplanerad 3:a i fantastiskt skick på en av Stockholms mest attraktiva och eftertraktade adresser. Modernt kök i skandinavisk design med gashäll, stilrent och optimalt planerat badrum med tvättmaskin, och stort vackert socialt vardagsrum. Vackert vitt där bevarad charm från byggåret - inte minst en öppen brasa som höjer mysfaktorn - möter modern standard i fin harmoni.

Genomgående planlösning, fantastiska fönsterpartier i original, och högt i tak skapar rymd och härligt generöst ljusinsläpp. Lägenheten har renoverats med känsla, elegans och medvetna materialval och har en optimerad planlösning samt utomordentlig förvaring som gör boendet trivsamt. Båda sovrummen vetter dessutom mot en rogivande och lummig innergård – i denna lugna oas sover man gott.

Här bor ni i ett förstklassigt boende i en vacker fastighet i hjärtat av populära Birkastan – fast på ett tyst och lugnt läge på den charmiga, avskilda och enkelriktade Robert Almströmsgatan. Genom det vackra valvet, når ni renommerade restauranger, kommunikation och liv och rörelse liksom grönområden.

Välkommen att längta hem till Robert Almströmsgatan 4.

Läs mer hos mäklaren
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB

Visningstider

 • 19
  jul
  Sön 19 jul kl. 15:30–16:00
  Varmt välkomna på visning!
 • 20
  jul
  Mån 20 jul kl. 17:30–18:00
  Varmt välkomna på visning!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.