Kommande

Falsterbovägen 8, 5 tr

Björkhagen, Stockholms kommun Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
63,5 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 6, hiss finns
Byggår
1948
Förening
BRF Daggen 3
Om föreningen
Avgift
3 826 kr/mån
Pris/m²
70 866 kr/m²
Kommande

Högt belägen och välplanerad trea med milsvid utsikt, bra planlösning och i övrigt fina bestående egenskaper. Fint läge med grönskande naturomgivningar men samtidigt i närheten till tunnelbanan i attraktiva Björkhagen.

Bostadens ytor fördelas på två bra sovrum, stambytt badrum, rymligt vardagsrum samt en härlig balkong i sydväst. Matbord får plats i såväl kök som vardagsrum. Generellt gott skick samtidigt som det finns visst utrymme för standardhöjningar. Här finns med andra ord goda möjligheter att sätta egen prägel för att skapa en drömbostad!

Läget kan inte vara bättre med gångavstånd till Nackareservatet. I Nackareservatet finns bl.a. badsjöar, golfbana, elljusspår, skidspår m.m. Sjöarna i reservatet fryser tidigt och erbjuder fin skridskoåkning. Det erbjuds mängder av fina stigar för mountainbike och löpning. I Nackareservatet finns även underbara Hellasgården med fina motionsslingor, bastu och vinterbad. Utomhusgym finns i både Björkhagen, Hellasgården och vid Hammarbybacken som för övrigt erbjuder utförsåkning vintertid och downhill sommartid samt en fantastisk utsikt över stan och reservatet.

I Björkhagen centrum finns Coop, gym, stenugnsbageri, bibliotek, sushi och pizzeria. Här finns även Yogastudio och vegocafé. Det tar ca 20 min att promenera till Sickla köpkvarter där det erbjuds butiker och restauranger samt bio, klätterhall och bibliotek i kulturhuset Dieselverkstaden. Även Hammarby sjöstad med flertal caféer och restauranger är ca 20 minuters promenad bort.

Måste upplevas på plats! Kontakta gärna ansvarig mäklare William Wallsén på 073-421 37 27 för att anmäla intresse, boka privat förhandsvisning och/eller för att få mer information.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

Kontakta mäklaren

William Wallsén

Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
Mäklare William Wallsén, Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
0734213727

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.