Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Holmögaddsvägen 20, 2 tr, Kärrtorp, Stockholms kommun

Holmögaddsvägen 20, 2 tr

Lägenhet
Kärrtorp, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
2 750 000 kr
58,9 m²
2 rum
vån 2/4
4 408 kr/mån
46 689 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade tvåa belägen i ett lugnt område nära till service. Bostaden är ljus och luftig samt har stora och lättmöblerade rum. Stort fönsterparti som vetter mot föreningens fina trädgård och balkongen är inglasad och kan nyttjas året om. Lägenheten ligger i grönskande omgivning med några minuters promenad till Kärrtorp Centrum. I Kärrtorp centrum finns bl.a. tunnelbana, livsmedelsbutiker, Apotek, gym, restauranger och frisörsalong. I närområdet finns även Nytorps gärde och underbara Nackareservatet.

  • Balkong
  • Hiss
Högalidsgatan 23, Södermalm Högalid, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Högalidsgatan 23

Lägenhet
Södermalm Högalid, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
2 750 000 kr
22 m²
1 rum
vån 3/5
2 098 kr/mån
125 000 kr/m²

Välkomna till detta drömhem på populära Högalidsgatan, en av Södermalms mysigaste adresser. Bostaden bjuder på bevarad charm, fina spegeldörrar och fönster och en hög takhöjd som ger en ökad känsla av rymd. Här bor ni på tredje våningen med svårslagen utsikt över trädtoppar och mysiga Pålsundsparken. Toppenläge med närhet till T-bana och affärer. Bostaden är i genomgående fint skick och är mycket välplanerad och ljus. Den har en vacker fiskbensparkett och ett stort fönsterparti i ett insynsskyddat läge med härlig utsikt. Här ryms både en bred säng, en bra soffgrupp, en arbetsplats samt en matplats. Badrummet är rymligt med badkar och köket mycket välutnyttjat med gott om förvaring. En klädkammare finns i hallen. Från Högalidsgatan har du lika nära till stora grönområden och promenadstråk till Långholmen och i Tantolunden som Hornstulls strands glittrande vatten. Under sommarhalvåret har man gångavstånd ner till badplatserna på Långholmen och i Tantolunden. Ett par minuter från porten når du även Hornstulls galleria med sitt stora utbud av butiker, prisade restauranger och caféer samt bästa möjliga kommunikationer med både T-bana och flertalet bussar. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Emågatan 18, Bagarmossen, Stockholms kommun

Emågatan 18

Lägenhet
Bagarmossen, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
1 500 000 kr
18 m²
1 rum
vån 3/3
2 262 kr/mån
83 333 kr/m²

Högst upp i huset, på lugnt belägen återvändsgata ligger denna renoverade 1:a. Perfekt första boende eller övernattningslägenhet med låg avgift och i ett centralt och samtidigt lugnt läge i populära Bagarmossen. Bostaden är belägen högst upp och är fri från insyn. Genomgående fint skick med ett nyrenoverat kök (2019) samt ett stambytt och renoverat badrum. Här bor du centralt i Bagarmossen, ett stenkast (2min) från centrum och T-banan. I centrum finner du matbutiker, affärer, restauranger och annan service. Med t-banan tar det ca 15 minuter att ta sig in till city. I närheten börjar även vackra Nackareservatet med motionsspår, badsjöar och golfbana.

Visar alla 3