Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nynäsvägen 331, Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun
 • Sön 28 apr kl 13:30
Nynäsvägen 331, Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun, bild 2
Nynäsvägen 331, Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun, bild 3

Nynäsvägen 331

Lägenhet
Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
6 000 000 kr
92 m²
4 rum
vån 0,5/2
5 825 kr/mån
65 217 kr/m²

Underbar Enskedevåning som har renoverats med omsorg och behållit charmiga detaljer från 1920-talet. Lägenheten kännetecknas av högkvalitativa material och bevarade originaldetaljer såsom spegeldörrar och spröjsade fönster. Boendet erbjuder ett välplanerat kök, byggt på plats, som smidigt övergår till vardagsrummet, samt tre sovrum med utsikt över en lugn innergård. Ett elegant badrum och separat toalettrum kompletterar lägenheten. Lägenheten ligger i en välskött bostadsrättsförening i centrala Gamla Enskede, endast en minuts promenad från Sandsborgs centrum och tunnelbanan, som snabbt förbinder dig med Södermalm. Garageplats kan hyras och lägenheten har ett stort förråd. Lägenheten, som totalrenoverades 2012, har vit laserade trägolv som löper genom hela bostaden och nyligen installerade treglasfönster med extra isolering, stilfullt utformade för att matcha 1920-talsstilen.

 • Premium
Vänersborgsvägen 24, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
 • Idag kl 12:00
Vänersborgsvägen 24, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Vänersborgsvägen 24, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Vänersborgsvägen 24

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
2 795 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/3
3 469 kr/mån
66 548 kr/m²

Högst upp i huset på trevliga och lugna Vänersborgsvägen ligger denna underbara 2:a. Fritt och högt läge med härlig balkong i söderläge med fri utsikt mot grönska. Optimal planlösning med en planlösning passande för både singeln och paret. Bostaden bjuder på ett stilrent kök, ett generöst vardagsrum med utgång till balkongen, ett smakfullt renoverat badrum samt ett mysigt sovrum. Planlösningen är genomgående vilket bidrar till ett fint ljusinsläpp. Från Vänersborgsvägen har du nära till Finn Malmgrens plan där man har Hammarbyhöjdens tunnelbanestation, mataffär, café, restauranger m.m. Södermalm når du med tunnelbanan på fem minuter och det är cykelavstånd till Hammarby sjöstad och Sickla. Nära till underbara Nackareservatet med strövområden, joggingspår, utomhusgym och sjö med badplats. Mysiga Nytorps Gärde med utomhusbad, utegym och motionsslingor börjar ett stenkast bort. Ett hem som måste ses!

 • Premium
 • Balkong
Paternostervägen 92, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Paternostervägen 92

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
2 295 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
3 270 kr/mån
58 846 kr/m²

Välkommen till denna generösa 1:a högst upp, med bevarad 50-tals charm samt med underbar balkong i söderläge. Här bor du i ett lugnt läge utan biltrafik intill härliga Nytorps Gärde. Stort ljusinsläpp då bostaden ligger i ett högt och fritt läge med en genomgående planlösning. Otroligt charmigt 50-talskök med bevarad originalinredning och utrymme för en bra matplats, ett generöst allrum med utgång till balkongen, ett stambytt och renoverat badrum samt utmärkt med förvaring via flera platsbyggda originalgarderober. Underbar balkong i ett högt söderläge med utsikt mot härliga Nytorps Gärde. Möjlig 2:a. Ett perfekt första boende! Välskött fastighet som nyligen genomgått både fasad- och fönsterrenovering. På Paternostervägen bor du med Nytorps Gärde som närmaste granne samt med endast 4 minuters promenad till T-bana och affärer i Hammarbyhöjden. På Finn Malmgrens plan finns restauranger, café, Coop, apotek, gym mm. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Paternostervägen 74, 1 tr, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Paternostervägen 74, 1 tr

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
5 795 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/3
6 184 kr/mån
63 681 kr/m²

På uppdrag av Brf Nytorp 1 säljs nu denna fantastiska fyra som uppfyller allt man kan tänkas önska om man söker en större bostad i Hammarbyhöjden. Här bjuds man på ett underbart moderniserat funkiskök, tre stora sovrum, stambytt badrum, gäst-WC samt ett rymligt vardagsrum med dubbeldörrar ut till den trevliga balkongen. Matplats ryms i såväl kök som i vardagsrum. Bostaden ligger i gaveln av huset, har stora vackra fönsterpartier åt tre väderstreck vilket bidrar till ett fint ljusinsläpp och om sommarhalvåret blommar björkarna utanför. Lägenheten är i fint skick och har renoverats med känsla för byggåret och där originalinredning bevarats. Bostaden går att dela av och därmed få en uthyrningsdel med egen ingång. Intäkterna för denna försäljning går till föreningen och bidrar till förbättring av föreningens redan goda ekonomi. Föreningen är välskött och alla stora renoveringar är utförda såsom stambyte, fasad och fönsterrenovering. Föreningen har en övernattningslägenhet. Fint och lugnt läge vid Nytorps gärde med utomhusbad och motionsslingor runt knuten samt med Nackareservatet på promenadavstånd. På Paternostervägen bor du lugnt och trivsamt med kort gångavstånd till tre olika tunnelbanestationer - Blåsut, Skärmarbrink och Hammarbyhöjden.

 • Balkong
Kärrtorpsvägen 2, Kärrtorp, Stockholms kommun
 • Idag kl 14:00

Kärrtorpsvägen 2

Lägenhet
Kärrtorp, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
6 950 000 kr
94 m²
5 rum
vån 3/5
5 810 kr/mån
73 936 kr/m²

I ett trevligt läge, granne med Nytorps Gärde ligger denna välplanerade 5:a på 94 kvm. Ta chansen då stora lägenheter i denna omtyckta förening sällan är till salu. Modernt och barnvänligt boende i hus byggt 2009 med hög standard och rymlig hiss i huset. Bostaden är i genomgående fint skick med renoverade ytskikt och bjuder dessutom på två balkonger, en med förmiddagssol och en med härlig eftermiddags- och kvällssol. Trevlig planlösning med öppna och sociala ytor samt ett genomgående ljusinsläpp. Fyra sovrum finns med gott om garderober samt ett stort badrum med både badkar, tvättmaskin och torktumlare. Attraktivt och populärt läge med Nytorps Gärde och Nackareservatet utanför porten. Endast ett par minuters promenad till T-bana både i Kärrtorp och Björkhagen. Här är det bara att flytta in! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gräsandsvägen 33, Farsta - Fagersjö, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning
Gräsandsvägen 33, Farsta - Fagersjö, Stockholms kommun, bild 2
Gräsandsvägen 33, Farsta - Fagersjö, Stockholms kommun, bild 3

Gräsandsvägen 33

Lägenhet
Farsta - Fagersjö, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
2 000 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
3 262 kr/mån
27 027 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
Maria Röhls Väg 9, Sköndal, Stockholms kommun
 • Idag kl 12:30
Maria Röhls Väg 9, Sköndal, Stockholms kommun, bild 2
Maria Röhls Väg 9, Sköndal, Stockholms kommun, bild 3

Maria Röhls Väg 9

Lägenhet
Sköndal, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
4 000 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
4 926 kr/mån
54 054 kr/m²

Ring för eventuell möjlighet till förhandsvisning! Modern trea på en av områdets mest eftertraktade och attraktiva adresser i barnvänliga och populära Sköndal. Då fastigheten uppfördes 2014 så är detta ett bekvämt boende med hög standard. Lägenheten är både välplanerad och rymlig, vilket skapar en öppen och modern känsla. Den inglasade balkongen är en av höjdpunkterna i lägenheten, vilket utökar utrymmet för umgänge med nära och kära. Lägenheten har även två rymliga sovrum, båda målade i sobra färger som ger en rogivande intryck, med gott om plats för säng och förvaring. Två praktiska klädkammare finns att tillgå, varav den enda bakom skjutdörrar i hallen, ger ytterligare förvaringsutrymme. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en tilltalande atmosfär och möjliggör enkel social samvaro. Köket är utrustat med moderna vitvaror och generösa arbetsytor. Badrummet är utformat med moderna bekvämligheter såsom tvättmaskin och torktumlare. Lägg därtill föreningens gemensamma Bastu/Relaxrum i samma port, samtidigt som föreningen även har en gästlägenhet att erbjuda. Närhet till lekplats, grönområden, service och kollektivtrafik, vilket gör det till en attraktiv plats att bo på. Här finns möjligheter till trevliga promenader och närhet till naturen. Kontakta ansvarig mäklare William Wallsén på 073 421 37 27 för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Farstavägen 104, Farsta, Stockholms kommun
 • Idag kl 13:30
Farstavägen 104, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Farstavägen 104, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Farstavägen 104

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
2 500 000 kr
74 m²
3.5 rum
vån 1/6
6 905 kr/mån
33 784 kr/m²

Tilltalande "minifyra" i absolut toppskick, bekvämt belägen i entréplan med inglasad balkong i lugnt och soligt gårdsläge en bra bit ovanför marknivån. Behagligt promenadavstånd med mindre än 3 minuter till Farsta Centrums serviceutbud om ca 150 butiker och restauranger. Även banker, gym, vårdcentraler, apotek och andra förnödenheter finns således inom en kort promenad från bostaden samtidigt som simhall, idrottsanläggningar och sjön Magelungen är nära till hands åt andra hållet. Den attraktiva planlösningen präglas förstås av generöst ljusinsläpp åt tre håll tack vare sitt fina gavelläge! Lägenhetens externa vindsförråd nås smidigt via den stora hissen, som går hela vägen upp så att man slipper gå i trapporna. Utöver vindsförrådet erbjuds dessutom ett förråd i bostaden, som nuvarande ägare nyttjar som ett mindre ”gästrum”. Lägg därtill oerhört bra förvaringsmöjligheter, tack vare en rejäl klädkammare samt flertalet garderober. Helkaklat och rymligt badrum med tvättmaskin från 2021/2022 samt ny kommod som kompletteras med nytt badrumsskåp och ytterligare förvaring även i badrummet. Invid det smakfullt renoverade köket med ny diskmaskin finns den ursprungliga matplatsen att tillgå, som med fördel kan nyttjas som ett andra sovrum tack vare nuvarande rumsplanering. Bekvämt boende i omtyckt och populär förening som kännetecknas av moderna arkitektritade byggnader från 2002-2003. Föreningens gemensamma utrymmen är mycket rymliga och i samma port finns föreningens moderna gemensamma tvättstuga att nyttja. Lägenheten är på det sättet centralt belägen både i föreningen och i området, med närhet även till cykelrum samt utrymme för källsortering/grovsoprum. Intill finns dessutom ett fördelaktigt parkeringsgarage vid Ica Kvantum där gäster kan parkera utan kostnad i upp till 2 h/dygn. Här bor du dessutom lugnt och skönt nära Farsta Simhall, Farstabadet och vackra naturomgivningar med långa promenadstråk längs med insjön Magelungen. I området finns även flera bra skolor och förskolor. Det är därmed en bostad som passar lika bra för det äldre paret som för det yngre paret, eller varför inte småbarnsfamiljen? Låter detta intressant för dig? Kontakta ansvarig mäklare William Wallsén på 073 421 37 27 för mer information. Gör gärna en intresseanmälan på bjurfors.se eller kontakta ansvarig mäklare för vid intresse.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Svedalavägen 11, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Svedalavägen 11

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
7 850 000 kr
110 m²
4 rum
vån 3/5
7 057 kr/mån
71 364 kr/m²

Välkommen till en eftertraktad 4:a i en av områdets mest populära populära föreningar, Brf Ekbacksskolan. Detta är något för dig som söker ett boende utöver det vanliga. Bostaden ligger i ett fantastiskt och fritt hörnläge med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Stor, inglasad hörnbalkong i fritt söderläge med härlig utsikt mot grönska och Ystadsvägens charmiga radhusområde. Lägenheten är perfekt planerad med tre bra sovrum, ett stort kök med matplats för 6-8 personer, ett mycket generöst vardagsrum med utgång till den härliga hörnbalkongen samt utmärkt med förvaring. En annan stor fördel som denna trevliga lägenhet har är dess två stora badrum, varav det ena utrustat med dusch samt det andra med både badkar och tvättmaskin/torktumlare. Ett modernt och barnvänligt boende i eftertraktad fastighet som sällan är till salu. Mycket populär förening med mysig omgivning med träd, buskar, planteringar och kryddväxter. Fin gård med pergola, utemöbler och grill. Här finns även lekplats för de små med sandlåda och klätterställning samt ett pingisbord. Föreningen har en övernattningslägenhet, gym och soprum med källsortering. Marken ägs av föreningen vilket är ovanligt i området. Lägenheten ligger tre minuter från Hammarbyhöjdens tunnelbana, lägg till ett par minuter och du är vid Finn Malmgrens plan som erbjuder all tänkbar service såsom Coop, apotek, gym, café, stenugnsbageri, restauranger m.m. Nytorps gärde och Nytorpsbadet ligger inom ca 5 minuters gångavstånd. Härliga promenadstråk leder till Nackareservatet med badsjöar, golfbana, elljusspår, skidspår m.m. I Nackareservatet finns underbara Hellasgården med fina motionsslingor, utegym, bastu och vinterbad. Promenadavstånd till Hammarbybacken för den som gillar utförsåkning och där det under sommarhalvåret erbjuds andra fritidsaktiviteter. Nära även till Björkhagen centrum där man finner Coop, Puls & Träning-gym, café, konditori, vårdcentral och bibliotek. Med tunnelbanan är du på Södermalm på 6 min och centrala Stockholm på 13 min. Nära till Gullmarsplan och Globen. Det finns flertalet förskolor och skolor i området samt fina parklekar för barnen. Ett hem som måste ses! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Emågatan 18, Bagarmossen, Stockholms kommun

Emågatan 18

Lägenhet
Bagarmossen, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
1 500 000 kr
18 m²
1 rum
vån 3/3
2 262 kr/mån
83 333 kr/m²

Högst upp i huset, på lugnt belägen återvändsgata ligger denna renoverade 1:a. Perfekt första boende eller övernattningslägenhet med låg avgift och i ett centralt och samtidigt lugnt läge i populära Bagarmossen. Bostaden är belägen högst upp och är fri från insyn. Genomgående fint skick med ett nyrenoverat kök (2019) samt ett stambytt och renoverat badrum. Här bor du centralt i Bagarmossen, ett stenkast (2min) från centrum och T-banan. I centrum finner du matbutiker, affärer, restauranger och annan service. Med t-banan tar det ca 15 minuter att ta sig in till city. I närheten börjar även vackra Nackareservatet med motionsspår, badsjöar och golfbana.

Hässleholmsvägen 11, Björkhagen, Stockholms kommun

Hässleholmsvägen 11

Lägenhet
Björkhagen, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
4 900 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/6
4 997 kr/mån
68 056 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! I ett av områdets bästa lägen, i omtyckta Brf Britts Grannar finner ni denna oerhört charmiga funkis 3:a. Fantastiskt läge med balkong i ett högt västerläge med fri utsikt över området och trädtoppar samt i ett ljust gavelläge med fönster i tre väderstreck. Här bor ni i en av områdets mest populära föreningar med Nackareservatet som närmaste granne. Lägenheten bjuder på bevarad funkischarm med fina originaldörrar, ett härligt 50-tals kök, trägolv, högt i tak och flera platsbyggda garderober från byggåret. Mycket välplanerad med generösa rum och utmärkt med förvaringsmöjligheter. Underbar balkong med härlig eftermiddags- och kvällssol. Badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Ett mycket bekvämt och barnvänligt boende med hiss i huset. På Hässleholmsvägen bor ni i en mycket populär och välskött förening i ett toppläge i Björkhagen samt på lugn och högt belägen återvändsgata. Stor och välskött förening med låg belåningsgrad. I huset finns vinds- och källarförråd samt cykel- och barnvagnsrum. Föreningen har även en övernattningslägenhet. Endast 2 minuter till affärer och T-bana samt med kort gångavstånd till både Nytorps Gärde och Nackareservatet. I Björkhagen centrum finns bl.a. Coop, gym, café, frisörer, sushi och pizzeria. Med tunnelbanan är du på Södermalm på 8 min och centrala Stockholm på 15 min.

 • Balkong
 • Hiss
Fyrskeppsvägen 87, 2 tr, Kärrtorp, Stockholms kommun

Fyrskeppsvägen 87, 2 tr

Lägenhet
Kärrtorp, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
2 800 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 725 kr/mån
50 909 kr/m²

Accepterat pris. Ring för visning! Välkommen till denna fina och charmiga tvåa belägen i populära Kärrtorp. Bostaden har en genomgående planlösning med fönster åt två väderstreck vilket bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Samtliga rum är av perfekt storlek, ingen kvadratmeter har lämnats åt slumpen. Här bjuds man på ett praktisk kök med plats för matbord, vardagsrum med utgång till balkong, sovrum i lugnt läge, stambytt badrum samt en rymlig klädkammare. Bostaden är belägen i ett lugnt läge med gångavstånd till Kärrtorps centrum där det bl.a. finns tunnelbana, apotek, bageri, bank, livsmedelsbutiker samt restauranger. Det är lika långt till Björkhagen centrum där ni finner tunnelbana, restauranger, gym m.m. Nytorps Gärde ligger alldeles intill lägenheten med bl.a. promenadstråk och utomhusbad. Det är även bekvämt gångavstånd till populära Nackareservatet med sina långa motionsslingor, elljusspår, golfbana och flera sjöar.

 • Balkong
Per Lindeströms väg 113, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Per Lindeströms väg 113

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
3 500 000 kr
57 m²
3 rum
vån 1/3
4 284 kr/mån
61 404 kr/m²

I hjärtat av Hammarbyhöjden, på centralt belägen och omtyckt adress ligger denna mycket välplanerade gavel 3:a. Här bor du ett stenkast från centrum och T-bana i Hammarbyhöjden, med vackra Nackareservatet intill samt med kort gångavstånd till Hammarbybacken och Nytorps Gärde. Mycket välplanerad samt belägen i ett ljust gavelläge med fönster i tre väderstreck. Bostaden bjuder på ett generöst vardagsrum med utgång till balkongen, ett stort sovrum i ett lugnt läge mot bilfri innergård, ett stilrent kök med ett mindre sovrum alternativt arbetsrum eller gästrum intill samt ett rymligt badrum. Bevarad charm, fina omlagda golv och gott om förvaring via flera platsbyggda originalgarderober. Bostaden ligger i Brf Sjöfararen som är en av Hammarbyhöjdens större föreningar. Här bor ni i nyrenoverad fastighet som nyligen genomgått en fasad- och balkongrenovering. Runt hörnet ligger Hammarbyhöjdens centrum, Finn Malmgrens plan där det finns ett café, restauranger, Coop, optiker, gym, apotek mm. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong

Visar alla 13