Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

Mäklare

Skärmarbrinksvägen 5, Johanneshov, Stockholms kommun

Skärmarbrinksvägen 5

Lägenhet
Johanneshov, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

2 600 000 kr

54 m²

2 rum

3 071 kr/mån

48 148 kr/m²

Välkommen till Skärmarbrinksvägen 5 och denna mycket välplanerade 2:a. Bostaden upplåts av Brf Etsaren 2 vilket innebär att intäkten från försäljningen går till föreningen. Här bor ni i ett mycket centralt läge i en trevlig förening med närhet till kommunikationer, shopping, restauranger och små charmiga butiker. Ni har även promenadavstånd till Södermalm och innerstadens puls. En mycket välplanerad bostad i ett trevligt läge med en genomgående planlösning. Vardagsrumsfönster och kök vetter in mot bilfri innergård vilket ger ett lugnt och rofyllt läge. Genomgående fint skick med fina golv (omlagt i vardagsrummet 2023), nyrenoverade ytskikt och bevarad charm. Läget är mycket bra med bara några få minuters gångavstånd till både Blåsut, Skärmarbrinks och Globens tunnelbanestation. Vid Globen och Tele2 finns även ett stort utbud av nöjen och butiker. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Sten Bergmans väg 57, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Sten Bergmans väg 57

Radhus
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

6 995 000 kr

113 m²

4 rum

6 897 kr/mån

61 903 kr/m²

Välkomna till eftertraktade Sten Bergmans väg! Här finner ni ett mycket trevligt och optimalt planerat bostadsrättsradhus om 113 kvm fördelat på 5 rok. Radhuset erbjuder fyra bra sovrum, ett fint kök med stor matplats invid fönster, två väl tilltagna och renoverade badrum samt gott om förvaring. Bostaden är disponerad över två våningsplan och erbjuder ett generöst genomgående ljusinsläpp på vardera planen. Två mysiga uteplatser på radhusets fram och baksida. Här finns alla möjligheter för planteringar, odlingslådor och rabatter. Uteplatsen på framsidan har en väl tilltagen altan som ger plats åt både stor matgrupp/loungemöblemang. Läget är otroligt bra med absolut närhet till T-bana och affärer samt Nackareservatet alldeles runt knuten. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Farstavägen 91, 15 tr, Farsta, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Farstavägen 91, 15 tr, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Farstavägen 91, 15 tr, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Farstavägen 91, 15 tr

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

2 500 000 kr

51 m²

2.5 rum

2 974 kr/mån

49 020 kr/m²

Spektakulär hörnlägenhet i limited edition tack vare mycket attraktiv planlösning, fönster i tre väderstreck samt svårslagen utsikt från 15:e våningen. Detta är med andra ord ett nästintill unikt tillfälle att ropa hem en av de totalt ca sex st lägenheterna i föreningen i den här storleken! Sjöutsikt från charmigt burspråk, som både förgyller tillvaron samt ger ett behagligt ljusinsläpp i vardagsrummet. Utgång till balkong med tidig morgonsol och kvällssol. Två minuters gångavstånd till Farsta centrum, tunnelbanan och natursköna omgivningar. Bekvämt boende med övernattningslgh, tvättstuga samt förråd (entréplan) mm i samma port. Byggnaden är belägen alldeles intill Farsta Centrum, i en av Farstas största bostadsrättsföreningar med totalt 235 lägenheter. Lägenheterna i den här föreningen kännetecknas dels av sina låga månadsavgifter samtidigt som fastigheterna är mycket karaktäristiska med sin för området sällsynta, men ändå tidstypiska, utformning och arkitektur. I Farsta Centrum finns ett utmärkt serviceutbud om ca 150 butiker och restauranger, samt flertalet kommunikationsalternativ via tunnelbana och bussar. Ca 15 minuters promenad från bostaden finns även Farsta Strand som även erbjuder möjligheten att färdas med pendeltåg som alternativ. I området bor du dessutom med närhet till vackra naturomgivningar och långa strandpromenader längs med både Magelungen och Drevviken. Kontakta gärna ansvarig mäklare William Wallsén på 073-421 37 27 för mer information samt för möjlighet till förhandsvisning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Strahlenbergsgatan 23, 2 tr, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Strahlenbergsgatan 23, 2 tr, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Strahlenbergsgatan 23, 2 tr, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Strahlenbergsgatan 23, 2 tr

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

2 895 000 kr

54 m²

2 rum

4 348 kr/mån

53 611 kr/m²

På en av områdets mest attraktiva adresser finner ni denna trevliga och rymliga tvåa. Bostaden är i fint skick med ett renoverat kök med plats för matbord, ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong, ett bra sovrum samt ett fräscht badrum med golvvärme. Lägenheten har mycket goda förvaringslösningar i form av inbyggda garderober. En charmig lägenhet med originalinredning bevarad i ett insynsskyddat läge. Här bor du lugnt och stillsamt med gångavstånd till Södermalm och Hammarby Sjöstad samt med Nackareservatet och Hammarbybacken inom en kort promenad. Det är även nära till tre olika T-banestationer; Skärmarbrink, Hammarbyhöjden och Gullmarsplan.

 • Premium
 • Balkong
Molkomsbacken 9, Farsta, Stockholms kommun
 • Sön 12 feb kl 12:45
Molkomsbacken 9, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Molkomsbacken 9, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Molkomsbacken 9

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

2 750 000 kr

80 m²

3 rum

3 856 kr/mån

34 375 kr/m²

Ta chansen att redan nu anmäla intresse till denna mångsidiga, smakfullt renoverade och mycket rymliga trea, som med lätthet kan göras om till en fyra med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Denna tilltalande bostad har idag ett stort inbjudande kök, som tack vare en skiljevägg mot vardagsrummet även inrymmer den separata matplatsen intill för ca 8 middagsgäster. Stora fönsterpartier ger vardagsrummet karaktär tillsammans med sällskapsytor som kan disponeras med stor flexibilitet. Vidare är badrummet fräscht och helkaklat sedan stambytet -06, samtidigt som lägenheten erbjuder en fin inglasad balkong i lugnt och grönskande läge. Dessutom ligger båda sovrummen i insynsskyddat läge och är samtidigt väl tilltagna. Lägg därtill en låg avgift där både bredband (100/100 mbit/s) och bostadsrättstillägg mm ingår. Här finns goda möjligheter till en trygg och stabil investering i en förening med flertalet hyresrätter kvar som dolda tillgångar (ett 20-tal enligt senaste årsredovisning), vilket förstås är av stor betydelse inför framtida investeringar. Föreningen har som tur är även genomfört flera större renoveringar i närtid samtidigt som avgiften fortsatt vara lägre än genomsnittet i området. Fördelaktigt läge endast en kort promenad om ca 3 minuter till utmärkt serviceutbud samt både bussar och tunnelbana i Farsta Centrum. Alternativt ca 15 minuters promenad till pendeltåget i Farsta Strand. Vackra naturomgivningar runt knuten med strandpromenader längs med vattnet. Låter detta intressant för dig? Anmäl gärna ditt intresse till ansvarig mäklare William Wallsén på 073 421 37 27 för möjlighet till förhandsvisning och för mer info om öppna visningar som kan bli aktuellt inom kort!

 • Premium
 • Balkong
Huvudskärsvägen 7, Kärrtorp, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Huvudskärsvägen 7

Lägenhet
Kärrtorp, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

2 995 000 kr

57 m²

2 rum

3 559 kr/mån

52 544 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a på populära Huvudskärsvägen! Bostaden ligger högst upp i huset och bjuder på en optimal planlösning, fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier, balkong i ett härligt sydvästläge samt med ett smakfullt renoverat kök. Genomgående fina ytskikt och snygga golv. Stambytt badrum med tvättmaskin. Möjlig 3:a genom att dela av köket. Huvudskärsvägen är omtyckt med dess centrala läge men samtidigt mycket lugnt belägen. Kort gångavstånd till Kärrtorps centrum och T-bana samt till natursköna Nytorps Gärde med utomhusbad, utegym och motionsslingor. Det är även mycket nära till underbara Nackareservatet - en stor anledning till varför folk flyttar till området och blir kvar här. ett stenkast från lägenheten ligger även det populära cafét santa fé samt resturang nytorpet. Helt klart ett hem att trivas i!

 • Plus
 • Balkong
Per Lindeströms väg 119, 3 tr, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning

Per Lindeströms väg 119, 3 tr

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

3 495 000 kr

57 m²

2 rum

3 895 kr/mån

61 316 kr/m²

Med ett fantastiskt läge både i området och i huset finner ni denna underbara tvåa. Bostaden ligger tre trappor upp och i gaveln av huset, har ett rikligt ljusinsläpp och minimalt med insyn. Rummen är rymliga och takhöjden generös. Kök och badrum är i mycket fint skick, likaså ytskikten. Här bor du i en stor och välskött förening med övernattningslägenhet och där både basutbud för TV och bredband ingår i månadsavgiften. Attraktivt läge med 500 m. till Hammarbybacken som erbjuder mängder med aktiviteter året runt. Här har du nära till Finn Malmgrens plan där man har Hammarbyhöjdens tunnelbanestation, mataffär, café, restauranger m.m. Södermalm når du med tunnelbanan på fem minuter och det är cykelavstånd till Hammarby sjöstad och Sickla. Nära till underbara Nackareservatet med strövområden, joggingspår, utomhusgym och sjö med badplats.

 • Plus
 • Balkong
Finn Malmgrens väg 2A, 1 tr, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Finn Malmgrens väg 2A, 1 tr

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

4 995 000 kr

77 m²

3 rum

5 257 kr/mån

64 870 kr/m²

Välkomna till Finn Malmgrens väg 2A belägen alldeles intill hjärtat av Hammarbyhöjden. Lägenheten erbjuder en inbjudande planlösning med allt man kan tänkas efterfråga. Hallen öppnar upp till stora delar av lägenheten och från första steget bjuds ni in till ett fantastiskt vardagsrum och kök - en dröm för den som gillar att laga mat, ha koll på barnens sysslor och ha bjudningar. Här kan man mingla samtidigt som maten tillagas tack vare den öppna anslutningen till vardagsrummet. Genomgående planlösning ger ett härligt ljusinsläpp ifrån två väderstreck. Två mysiga sovrum med plats för dubbelsäng samt garderober, ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, gästtoalett samt en generös och härlig balkong i söder med utsikt över föreningens trevliga innergård. En varm sommardag är denna plats given! I en fastighet byggd 2017 finner ni bekvämligheter såsom hiss och garage i huset. Här bor ni med promenadavstånd till Södermalm, närhet till service, t-bana (Hammarbyhöjden och Skärmarbrink) samt Nackareservatet.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 8