Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Garagevägen 7, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Kommande

Garagevägen 7

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

6 700 000 kr

105 m²

4 rum

5 749 kr/mån

63 810 kr/m²

Välkommen in till denna mycket trevliga och väldisponerade 4:a om 105 kvm. Under 2021 renoverades hela lägenheten med ett mycket smakfullt och genomtänkt resultat. Bostaden har i dagsläget tre sovrum varav ett med möjlighet att dela av för att få ett fjärde. Köket är renoverat i funkisstil med övriga bostäder i området som förebild. Dubbeldörrarna i köket öppnar upp mot ett rymligt vardagsrum där båda rummen utgör hjärtat av lägenheten. Bostaden har ett stort badrum med badkar och en gäst-WC. Här finns två ytterdörrar vilket gör att en del av bostaden kan användas som uthyrningsdel. Brf Härden 107 är en mycket välskött förening med låga lån och god ekonomi. I föreningen finns föreningslokal som går att hyra, pingisrum och fina innergårdar med lekplatser, gräsytor och grillplatser. Nära till både Hammarbyhöjdens och Blåsuts tunnelbana som snabbt tar en in till stan. I närområdet når man Tele2 arena och Globen som erbjuder bra shopping, idrottsevenemang samt konserter. I närheten finns även det underbara Nackareservatet med fina promenadstråk, badsjöar, motionsspår, friluftsgym och golfbana. Sommartid öppnar utomhusbassängen vid Nytorps gärde där man kan bada och njuta under varma sommardagar. Se pågående byggplaner för området: https://vaxer.stockholm/projekt/135-bostader-vid-garagevagen-och-lidkopingsvagen/

  • Balkong
  • Hiss
Farsta Strandplan 7, 1 tr, Farsta, Stockholms kommun
  • Kommande

Farsta Strandplan 7, 1 tr

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

3 300 000 kr

89 m²

4 rum

5 953 kr/mån

37 079 kr/m²

På uppdrag av HSB Brf Ängsö upplåts en efterlängtad fyrarummare i välhållet originalskick sedan byggåret 1996, med två kompletta badrum där både dusch och wc finns att tillgå. Denna tidigare hyresrätt har ett omsorgsfullt omhändertaget kök, i anslutning till vardagsrummets stora sällskapsytor. Bostaden har generösa utrymmen och goda förvaringsmöjligheter samt tre sovrum i bra storlek, varav två av sovrummen har sina fönster mot innergården. Från vardagsrummet nås även den stora inglasade balkongen i lugnt och privat gårdsläge, där solen förgyller tillvaron tack vare läget i söder. Lägenheten erbjuder ett genomgående ljusinsläpp tack vare den mycket tilltalande planlösningen. Bekvämt boende med hiss i fastigheten, som går ner till förrådet i entréplan. Lägenheten är belägen ca 1-3 minuters promenad från tunnelbana, pendeltåg samt bussar i Farsta Strand. Pendeltåget tar er in till stan på ca 12 minuter, samtidigt som ni här även har fördelen att bo nära naturen när det är dags att varva ner. Promenadavstånd till badplatser vid sjöarna Magelungen och Drevviken, med sina långa strandpromenader längs med vattnet. Här bor du dessutom i Farstas största bostadsrättsförening med ett tvåsiffrigt antal hyresrätter kvar som dold tillgång. HSB Brf Ängsö erbjuder garagemöjligheter (ca 475-525kr/månad), övernattningslägenheter, gemensamhetslokaler, gym och moderna tvättstugor (varav närmsta finns nära till hands i grannporten på Farsta Strandplan 5). Föreningen har under många år haft en hög amorteringstakt till följd av bland annat försäljningar av hyresrätter och intäkter från alla sina uthyrda lokaler på torget mm. På Stieg Trenters torg i Farsta Strand kan du med fördel nyttja bland annat mataffären Coop, Pressbyrån, Farsta Strands pizzeria, liten närlivsbutik samt ett gatukök. Varmt välkommen på visning inom kort! Anmäl gärna ditt intresse på hemsidan redan nu, alternativt kontakta gärna ansvarig mäklare William Wallsén på 073 421 37 27 vid eventuella frågetecken!

  • Balkong
  • Hiss
Fyrskeppsvägen 110, Kärrtorp, Stockholms kommun
  • Kommande

Fyrskeppsvägen 110

Lägenhet
Kärrtorp, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

3 700 000 kr

72 m²

3 rum

5 388 kr/mån

51 389 kr/m²

Välkommen till denna mycket smakfulla 3:a som med sitt underbara kök utmärker sig. Bostaden är i genomgående fint skick med fina ytskikt och golv. Ni bjuds dessutom på bevarad charm med den fina originalparketten i vardagsrummet. Köket är verkligen en dröm, mycket trevligt planerat med öppen planlösning mot hallen samt med gott om förvaring och arbetsytor. En stor matplats ryms utan problem. Ett mycket bekvämt och praktiskt boende på en trappa men utan känsla av insyn. Ett av Fyrskeppsvägens mer omtyckta lägen med närhet till allt och bostaden är belägen på lugn innergård med fönster mot innergårdarna och ej mot gatan. På denna del av återvändsgatan är det dessutom väldigt lugnt, utan genomfartstrafik. Här bor ni i nyrenoverad fastighet som nyligen dränerats om, balkong samt fasad- och fönsterrenoverats. Mycket trevlig planlösning med generösa rum, gott om förvaring samt ett rymligt badrum med tvättmaskin. Härlig balkong i ett fritt sydvästläge med sol från lunch till kväll och med utsikt mot innergården. Trevliga lekplatser och grillmöjligheter på gårdarna. Här bor ni granne med Nytorps Gärde och natursköna Nackareservatet, med flera T-banestationer inom gångavstånd samt nära till både Kärrtorp och Sandsborgs centrum.

  • Balkong

Visar alla 3