Mäklare Javiera Robertsson

Javiera Robertsson

Om mig

Javiera har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2008. Sedan 2009 är hon verksam i Söderort där hon sålt hundratals bostäder och därmed fått en mycket god lokalkännedom samt ett stort nätverk. Javiera skräddarsyr din försäljning så att den med fingertoppskänsla förmedlas på bästa sätt. För att kunna göra en framgångsrik bostadsaffär så erbjuder Javiera ett stort personligt engagemang, kunskap gällande både marknad och bostaden samt kreativa lösningar anpassade till den enskilda affären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Paternostervägen 74, 1 tr, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Paternostervägen 74, 1 tr

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
5 795 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/3
6 184 kr/mån
63 681 kr/m²

På uppdrag av Brf Nytorp 1 säljs nu denna fantastiska fyra som uppfyller allt man kan tänkas önska om man söker en större bostad i Hammarbyhöjden. Här bjuds man på ett underbart moderniserat funkiskök, tre stora sovrum, stambytt badrum, gäst-WC samt ett rymligt vardagsrum med dubbeldörrar ut till den trevliga balkongen. Matplats ryms i såväl kök som i vardagsrum. Bostaden ligger i gaveln av huset, har stora vackra fönsterpartier åt tre väderstreck vilket bidrar till ett fint ljusinsläpp och om sommarhalvåret blommar björkarna utanför. Lägenheten är i fint skick och har renoverats med känsla för byggåret och där originalinredning bevarats. Bostaden går att dela av och därmed få en uthyrningsdel med egen ingång. Intäkterna för denna försäljning går till föreningen och bidrar till förbättring av föreningens redan goda ekonomi. Föreningen är välskött och alla stora renoveringar är utförda såsom stambyte, fasad och fönsterrenovering. Föreningen har en övernattningslägenhet. Fint och lugnt läge vid Nytorps gärde med utomhusbad och motionsslingor runt knuten samt med Nackareservatet på promenadavstånd. På Paternostervägen bor du lugnt och trivsamt med kort gångavstånd till tre olika tunnelbanestationer - Blåsut, Skärmarbrink och Hammarbyhöjden.

  • Balkong
Fyrskeppsvägen 87, 2 tr, Kärrtorp, Stockholms kommun

Fyrskeppsvägen 87, 2 tr

Lägenhet
Kärrtorp, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
2 800 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 725 kr/mån
50 909 kr/m²

Accepterat pris. Ring för visning! Välkommen till denna fina och charmiga tvåa belägen i populära Kärrtorp. Bostaden har en genomgående planlösning med fönster åt två väderstreck vilket bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Samtliga rum är av perfekt storlek, ingen kvadratmeter har lämnats åt slumpen. Här bjuds man på ett praktisk kök med plats för matbord, vardagsrum med utgång till balkong, sovrum i lugnt läge, stambytt badrum samt en rymlig klädkammare. Bostaden är belägen i ett lugnt läge med gångavstånd till Kärrtorps centrum där det bl.a. finns tunnelbana, apotek, bageri, bank, livsmedelsbutiker samt restauranger. Det är lika långt till Björkhagen centrum där ni finner tunnelbana, restauranger, gym m.m. Nytorps Gärde ligger alldeles intill lägenheten med bl.a. promenadstråk och utomhusbad. Det är även bekvämt gångavstånd till populära Nackareservatet med sina långa motionsslingor, elljusspår, golfbana och flera sjöar.

  • Balkong

Visar alla 2