Mäklare Emily Olsson

Emily Olsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlsborgsvägen 19, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Sön 3 dec kl 13:30
Karlsborgsvägen 19, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Karlsborgsvägen 19, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Karlsborgsvägen 19

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
3 200 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/4
5 041 kr/mån
59 259 kr/m²

Välkommen till denna unika hörnlägenhet med trevlig öppen planlösning, härlig balkong samt i ett genomgående mycket fint skick. Det här är verkligen en lägenhet för dig om söker något utöver det vanliga och något extra. Läget är helt underbart, längst upp på lugn återvändsgata med koloniområdet och Nackareservatet som närmaste grannar. Balkongen vetter i ett ostört och skyddat läge med utsikt mot grönska och just koloniområdet. Bostaden är helt fri från insyn och här bor ni inbäddade i en grön oas. Planlösningen är mycket trevlig med kök och vardagsrum i öppen planlösning och fönster i två väderstreck som ger ett stort ljusinsläpp. Mycket generöst tilltaget sovrum med tillgång till stor walk-in closet/klädkammare. Bostaden har även ett separat badrum med dusch och ett för wc så att ni slipper trängas. Karlsborgsvägen är en mycket omtyckt adress tack vare det lugna läget med direkt anslutning till Nackareservatet och koloniområdet men samtidigt med en kort promenad till T-bana och service i Hammarbyhöjden. Här är det bara att flytta in! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Skanörvägen 7, Björkhagen, Stockholms kommun
Skanörvägen 7, Björkhagen, Stockholms kommun, bild 2
Skanörvägen 7, Björkhagen, Stockholms kommun, bild 3

Skanörvägen 7

Lägenhet
Björkhagen, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
3 250 000 kr
51 m²
2 rum
3 074 kr/mån
63 725 kr/m²

Välkommen till denna unika 2:a med härlig radhuskänsla i Björkhagens mest omtyckta förening. Här bor ni i ett underbart läge, högt och fritt med utsikt över trädtoppar och grönska. Den trädäckade uteplatsen ligger i ett skyddat och lugnt söderläge med slående utsikt. Bostaden ligger dessutom i ett ljust gavelläge med ett stort ljusinsläpp från två väderstreck. Mycket välplanerad samt i genomgående fint skick med omlagda golv och ommålade ytskikt. Köket är tidsenligt renoverat med stilren inredning och här finns utgången till uteplatsen vilket är perfekt för grillkvällarna. Vardagsrummet ligger i ett ljust gavelläge och bjuder på härlig utsikt. Rymligt sovrum utan insyn samt ett stort badrum med tvättmaskin. Här är det verkligen bara att flytta in! Utmärkt läge med endast två minuter till T-bana och service i Björkhagen. Brf Stockholmshus nr 12 är en gammal förening från 1948 som är mycket omtyckt med bekvämligheter som tre övernattningsrum, bastu, hobbyrum och föreningslokal. Föreningen har även laddstolpar till samtliga parkeringsplatser och varm-/kallgarage, vilket är unikt i området. Idylliska Björkhagen gränsar till det underbara Nackareservatet med sina långa härliga promenadstråk (inklusive Sörmlandsleden), golfbanor och bad och inom gångavstånd finns även Hammarbybacken där man kan åka skidor och pulka.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Båstadsvägen 4, Björkhagen, Stockholms kommun
  • Sön 3 dec kl 12:30

Båstadsvägen 4

Lägenhet
Björkhagen, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
3 495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 874 kr/mån
62 411 kr/m²

Underbar 2:a med ett smakfullt renoverat kök, bevarad funkischarm och balkong i ett högt söderläge. Här bor ni i ett utmärkt och omtyckt läge på lugn återvändsgata, mitt emellan Hammarbyhöjden och Björkhagen med närhet till allt. Mycket välplanerad med generösa rum, ett genomgående ljusinsläpp samt med sovrum och vardagsrum mot lugn gård. Bostaden bjuder på fina bevarade originaldetaljer såsom fiskbensparkett, högt i tak, platsbyggd förvaring och fina beslag. Stilsäkert renoverat kök 2021 med nya vitvaror och gott om utrymme för en stor matplats. Stambytt och helkaklat badrum med tvättmaskin. Genomgående mycket fint skick så här är det bara att flytta in. Detta är verkligen ett hem som måste upplevas på plats! Från bostaden är det nära både till Hammarbyhöjden och till Björkhagens centrum och T-bana. Ett kort promenad tar dig ut till vackra Nackareservatet med badsjöar, golfbana och utegym mm. Omtyckta bageri Bonne Femme ligger ett stenkast bort.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3