Mäklare Johan Nilsson

Johan Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vänersborgsvägen 17, 2tr, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Vänersborgsvägen 17, 2tr

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
4 500 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/3
5 649 kr/mån
67 164 kr/m²

Fantastiskt ljus och trevlig gavelbostad på populära Vänersborgsvägen. Lägenheten präglas av generösa utrymmen, fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier i alla rum och fina ytskikt med original golv genomgående. Bostaden är optimalt planerad med stort och ljust vardagsrum i gavel, rymligt och nyrenoverat kök 2023 med fin utsikt och två ordentliga sovrum och goda förvaringsutrymmen. Vad mer kan man begära? Läget är otroligt bra med absolut närhet till T-bana och affärer samt Nytorps gärde och Nackareservatet alldeles runt knuten. Ett hem att trivas i. Välkommen!

  • Balkong
Tidaholmsvägen 34, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Tidaholmsvägen 34

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
2 950 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
4 188 kr/mån
52 679 kr/m²

Välkommen till en fantastisk bostad med bästa läget i Hammarbyhöjden! Bostaden har en väldisponerad planlösning med rymligt vardagsrum som har gott om ljus med två gavelfönster samt högt i tak, stort nyrenoverat kök 2023 med gott om plats för ett större matbord, renoverat badrum 2021 samt ett insynsskyddat sovrum med plats för en större dubbelsäng och bra förvaringsutrymmen. Allt man vill ha helt enkelt! En bostad som måste ses! Välkommen!

Malmövägen 34, 2tr, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Malmövägen 34, 2tr

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
3 400 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 911 kr/mån
66 667 kr/m²

Fantastisk bostad i högt och fritt läge med underbar utsikt utan insyn! På lugn återvändsgata i populära Hammarbyhöjden ligger denna mycket välplanerade 2.a. Trivsamt läge med balkong i högt och fritt läge i söder med underbar utsikt. Lägenheten bjuder på ett rymligt och stilrent kök med utrymme för matplats, ljust vardagsrum med utgång till balkongen samt ett rymligt sovrum med goda förvaringsutrymmen och insynsskyddat fönster mot grönska. Välskött fastighet som totalrenoverats 2010-2011. Toppläge med endast 3 minuter till T-bana och service på Finn Malmgrens plan samt med Nackareservatet och Nytorps Gärde inom kort gångavstånd. Ett hem som måste ses! Välkommen

  • Balkong
Simrishamnsvägen 3, 2tr, Björkhagen, Stockholms kommun

Simrishamnsvägen 3, 2tr

Lägenhet
Björkhagen, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
3 500 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
3 313 kr/mån
55 556 kr/m²

Underbar 2:a (möjlig 3:a) med bästa läge i attraktiva Björkhagen på lugn återvändsgata med vackra Nackareservatet som granne. Stor, ljus samt med renoverade ytskikt, badrum och kök. Här är det verkligen bara att flytta in. Härlig balkong i ett högt och fantastiskt sydostläge med utsikt mot föreningens fina gård. Möjlig 3:a då köket går utmärkt att dela av för att skapa ytterligare ett sovrum. Trevlig genomgående planlösning och mycket välplanerad med ett ljust vardagsrum med utgång till balkongen. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och annan möblering. Smakfullt renoverat kök med härliga arbetsytor, inbyggda vitvaror och gott om förvaring. Rymlig hall med en stor klädkammare/walk-in closet samt ett stilrent badrum med tvättpelare. Endast 3 minuter till Björkhagens centrum och T-bana. Låg avgift i välskött förening där även bredband ingår.

  • Balkong

Visar alla 4