Benvägen 21

Bjurhovda, Västerås Se på karta

975 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86,5 m²
Våning
2, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Anund i Västerås
Om föreningen
Avgift
6 695 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
11 272 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna välplanerade lägenhet som är belägen på Bjurhovda. Här får ni som köpare tillgång till stora sociala ytor utöver det vanliga.. Lägenheten är smakfullt och genomgående renoverad med moderna materialval vilket gör att det här är en lägenheten att flytta in och trivas i!

Ljuset är konstant närvarande genom stora, vackra fönster i alla rum, den välplanerade planlösningen gör att lägenheten känns luftig. Lägenheten har en stor hall med bra förvaring för ytterkläder och skor i platsbyggd garderob. I anslutning till hallen ligger det första fräscha badrummet som är utrustat dusch.

Ljust och rymligt vardagsrum med tillhörande loggia som går att använda som extra rum. Renoverat kök som är utrustad med induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl & frys. Här finns bra arbetsytor och gott om förvaring, i anslutning till köket ryms även ett stort renoverat badrum med badkar. Lägenheten är perfekt planerad med de två rymliga sovrummen varav ett går att dela av och skapa ett ytterligare sovrum. Till lägenheten disponeras ett stort förråd som ligger praktiskt bredvid lägenheten.

Här bor du i barnvänliga kvarter med närhet till Bjurhovda badet, löparspår, mataffär och logistikförbindelser alldeles intill.
Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Västerås