Mäklarhuset Västerås

Mäklarhuset Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skjutbanegatan 6A, Haga, Västerås kommun

Skjutbanegatan 6A

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
1 390 000 kr
79,2 m²
3 rum
vån 3/4
4 001 kr/mån
17 551 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet med ett stort vardagsrum som ger gott om plats för både soffgrupp och matbord, perfekt för sociala tillställningar eller avkoppling. Från vardagsrummet nås den rymliga, inglasade balkongen som erbjuder en trevlig utsikt över grönområden – den perfekta platsen att njuta av morgonkaffet eller en kväll med vänner. Lägenhetens kök är smakfullt och relativt nyrenoverat med stilren vit inredning och en mörk bänkskiva som ger ett modernt och exklusivt intryck. Här finns gott om arbetsyta och plats för ett matbord, vilket skapar en trivsam matlagningsmiljö. Det stora sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och förvaring, med möjlighet att möblera med en garderobsmöbel för extra praktisk förvaring. Lägenheten erbjuder dessutom ett mindre sovrum, som även kan användas som arbetsrum, beläget i anslutning till köket. Detta rum har gott om ljusinsläpp och en praktisk nisch med plats för garderobsmöbel. Lägenheten är belägen i en välskött och stabil förening, vilket skapar trygghet för framtida boende.

  • Balkong
Kasselgatan 1 A, Lillhamra, Västerås kommun

Kasselgatan 1 A

Lägenhet
Lillhamra, Västerås kommun
1 795 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
3 579 kr/mån
29 917 kr/m²

Sällsynt tillfälle att förvärva en rymlig 2:a högst upp på våning 3 med hiss. Bostaden har stor balkong i västerläge belägen i det populära området Lillhamra. Denna moderna bostad från 2017 har allt du behöver för bekvämt boende, inklusive diskmaskin, ångugn och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lillhamra är ett trevligt område med närhet till allt du kan önska dig - bra skolor, vackra parker och bekvämligheter som mataffärer och restauranger. Enkel tillgång till både E18 och Hälla Shoppingcenter med dess utbud.

  • Hiss
Rotorvägen 4, Aseastan, Västerås kommun

Rotorvägen 4

Lägenhet
Aseastan, Västerås kommun
2 095 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 3/8
4 623 kr/mån
27 032 kr/m²

Denna väldisponerade 3-rum och kök erbjuder en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Lägenheten präglas av naturligt ljusflöde och en öppen känsla, vilket skapar en trivsam atmosfär. Bostaden har ett och samma laminatgolv som är lagt tröskellöst genom hela bostaden. Parkering med motorvärmaruttag går att hyra omgående. Bostadsbeskrivning: Vardagsrum: Generöst med stora fönster som släpper in rikligt med ljus, perfekt för avkoppling eller sociala tillställningar. Kök: Ett stilrent och modernt kök med eleganta vita köksluckor, en vacker ekbänkskiva och rostfria vitvaror som ger en touch av lyx. Här finns gott om utrymme för matlagning och gemenskap. Badrum: Det fräscha helkaklade badrummet är utrustat med egen tvättmaskin, vilket ger både bekvämlighet och praktiska lösningar i vardagen. Balkong: Den rymliga inglasade balkongen är en perfekt plats för avkoppling, oavsett väder. Här kan du njuta av kvällssolen och den friska luften under hela året. Område: Beläget i Aseastan, en av Västerås mest eftertraktade stadsdelar, erbjuder denna bostad närhet till såväl grönområden som city. I området finner du mysiga kaféer, restauranger och affärer, samt bra kommunikationer till resten av staden. Sammanfattning: Denna lägenhet är en perfekt möjlighet för den som söker ett modernt och bekvämt boende i hjärtat av Västerås. Välkommen på visning – här är det bara att flytta in och trivas! Kontakta oss för mer information och för att boka en visning!

  • Balkong
  • Hiss
Johanneshöjden 4, Centralt / Karlsdal, Västerås kommun

Johanneshöjden 4

Lägenhet
Centralt / Karlsdal, Västerås kommun
2 700 000 kr
90 m²
3 rum
vån 4/14
5 010 kr/mån
30 000 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade 3-rumslägenhet belägen på fjärde våningen i ett populärt område. Här möts du av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, ett fräscht badrum samt två generösa sovrum. Det stora vardagsrummet bjuder på utgång till en inglasad balkong där du kan njuta av utsikten. Köket är modernt och erbjuder generösa arbetsytor samt högkvalitativ maskinell utrustning. Denna bostad är perfekt belägen i det attraktiva området Karlsdal, med gångavstånd till Västerås City, Centralstationen och Mälardalens Universitet. För den som pendlar finns snabb access till E-18 och närheten till Kopparlunden ger möjlighet till gym, restaurang och bageri. Förskolor, lekparker och vackra grönområden finns också inom bekvämt avstånd. BRF Johanneshöjden är en stabil förening med god ekonomi där bredband och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Här kan du bo med modern utrustning och njuta av det centrala läget samt närheten till kommunikationer. Bostaden är 90 kvadratmeter stor och ligger på fjärde våningen i fastigheten. Välkommen att boka visning redan idag!

  • Hiss
Bakbordsvägen 10, Skälby, Västerås kommun

Bakbordsvägen 10

Villa
Skälby, Västerås kommun
3 575 000 kr
128 + 34 m²
6 rum
844 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och luftiga bostad belägen på Bakbordsvägen 10 i barnvänliga Skälby, Västerås. Med en yta på 128 kvadratmeter och samtliga sovrum på samma våning erbjuder denna moderna bostad en praktisk planlösning för hela familjen. Den trevliga uteplatsen, som får gott om soltimmar, blir en naturlig förlängning av det ljusa och luftiga vardagsrummet. Perfekt för både avkoppling och umgänge med vänner och familj. Här finner du även modern utrustning som underlättar vardagen och ger extra komfort. Med två förråd finns gott om plats för förvaring av till exempel cyklar och trädgårdsredskap. Området är barnvänligt och erbjuder närhet till lekplatser och grönområden. Dessutom finns det goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både skolor och kollektivtrafik. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad ett modernt och bekvämt boende med bra förvaringsmöjligheter och en härlig uteplats för soliga dagar. Välkommen att bli en del av detta familjevänliga område i Skälby!

Sigtunagatan 1 M, Hemdal, Västerås kommun

Sigtunagatan 1 M

Radhus
Hemdal, Västerås kommun
2 975 000 kr
101 m²
5 rum
6 375 kr/mån
29 455 kr/m²

Välkommen till detta stilrena radhus beläget i det populära området Hemdal i Västerås. Här erbjuds en bostad med generösa ytor och en genomtänkt planlösning som passar den moderna familjen. Redan i entrén möts du av en välkomnande hall med praktiskt klinkerbelagt golv och gott om förvaringsmöjligheter. Köket är stilrent och erbjuder gott om förvaring bakom gråa släta luckor, samt en matplats intill fönstret. Vardagsrummet är socialt och lättmöblerat med generöst ljusinsläpp från flera fönster och utgång till en härlig uteplats i söderläge. På övre plan finns ett allrum som kan användas som extra vardagsrum, samt tre rymliga sovrum. Master bedroom erbjuder gott om utrymme för en dubbelsäng, medan de övriga sovrummen rymmer större sängar. De två badrummen är fräscha och stilrena med kaklade vita väggar och grått klinkergolv, och är utrustade med handfat, dusch/badkar och WC. Bostaden på 101 kvadratmeter erbjuder även praktisk tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter. Dessutom finns möjlighet till parkering. Beläget i Hemdal har du närhet till grönområden, lekplatser, skolor och kommunikationer. Detta är ett perfekt boende för den familj som vill ha ett modernt och bekvämt hem i en attraktiv del av Västerås. Välkommen till din nya bostad på Sigtunagatan 1 M.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Patentgatan 9, Tegnérlunden, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 17:00
Patentgatan 9, Tegnérlunden, Västerås kommun, bild 2
Patentgatan 9, Tegnérlunden, Västerås kommun, bild 3

Patentgatan 9

Lägenhet
Tegnérlunden, Västerås kommun
1 695 000 kr
50 m²
2 rum
vån 4/5
3 010 kr/mån
33 900 kr/m²

Välkommen till en perfekt planerad tvåa på Patentgatan 9 – ett hem som kombinerar modern stil med bekvämlighet! Denna lägenhet erbjuder ett ljust och luftigt boende med genomgående hög standard. Kök och vardagsrum smälter samman i en öppen planlösning, där köksön blir en naturlig plats för matlagning och umgänge. Från vardagsrummet når du den stora, inglasade balkongen – en plats att njuta av både sommar, vår och höst. Det rymliga badrummet är helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagslivet extra smidigt. Läget är oslagbart, bara ett stenkast från ICA och med cykelavstånd till City. Här bor du både bekvämt och centralt, med allt du behöver inom räckhåll. Perfekt för dig som söker ett hem där allt redan är klart – stilrent, bekvämt och inflyttningsklart!

  • Premium
  • Hiss
Klövervägen 8, Kungsängen, Sala kommun

Klövervägen 8

Villa
Kungsängen, Sala kommun
4 300 000 kr
245 + 47 m²
7 rum
1 246 m² tomt

Välkommen att ta en titt på en tjusig atriumvilla i vit mexisten anno 1970 om hela 245 kvm ! Villan är stilmässigt sammanhållen och hantverksmässigt löpande ombyggd & uppdaterad till modern & bekväm standard. Vad sägs om spa med bubbelbad & bastu, bästa hotellkänsla i master bedroom med dressing room & eget badrum, uterum om 22 kvm med skjutdörrar, soldäck i söderläge, stensatt atrium på entrésidan och ett fint växthus/orangeri ! En härlig villa som erbjuder det mesta för ett modernt boende. Välkommen att ta en titt på bilder och missa inte panorama/360-bilder för bästa upplevelse av bostaden. På 245 kvm boastadsyta erbjuds gott om utrymme för stort umgänge i generösa sällskapsytor, och såklart plats för en stor familj i 3-5 sovrum och ett generöst kök. Bergvärme och vattenburet system ger gynnsam driftskostnad. Familjens bilar har gott om plats i 25 kvm garage med fjärrstyrd port plus parkeringsytor och el-bilsladdare. Villan är besiktad i oktober 2024 med gott resultat - protokoll presenteras i samband med visningar Välkommen att boka din visningstid via web !

  • Energieffektiv
Slagårda 6D, Lillhärad, Västerås kommun
  • Tis 29 okt kl 17:00
Slagårda 6D, Lillhärad, Västerås kommun, bild 2
Slagårda 6D, Lillhärad, Västerås kommun, bild 3

Slagårda 6D

Tomt
Lillhärad, Västerås kommun
1 050 000 kr
3 439 m² tomt

Grovplanerad tomt i vackra Slagårda på 3 439 kvm där du tillsammans med Fiskarhedenvillan har möjlighet att skapa ditt drömhus. Tomten är belägen på ett vackert lantligt läge med närhet till Västerås. Tillfartsväg och avlopp (minireningsverk) är samfällt i gemensamhetsanläggning med totalt 3 fastigheter. Egen vattenbrunn finns 72 meter djup. Obligatorisk anslutningsavgift för vatten och avlopp 150 000 kr. Obligatorisk elanslutningsavgift 115 000 kr. Vid nybyggnation betalar man inte fastighetsavgift de första 15 åren. Åk 66an från Västerås/Erikslund och ta av in på den lantliga landsvägen den sista korta biten. Du kan även åka via Skultunavägen. Som köpare ingår du ett avtal med Fiskarhedenvillan, för att ta del av det breda utbudet av husmodeller besök http://fiskarhedenvillan.se/valj-ditt-hus/husmodeller/ För intresseanmälan kontakta Eva Tell Rylander på Mäklarhuset. För husrelaterade frågor kontakta Emil Morell 021-120080 eller Patrik Andersson 021-4440964 på Fiskarhedenvillan.

  • Premium
Slagårda 6C, Lillhärad, Västerås kommun
  • Tis 29 okt kl 17:00
Slagårda 6C, Lillhärad, Västerås kommun, bild 2
Slagårda 6C, Lillhärad, Västerås kommun, bild 3

Slagårda 6C

Tomt
Lillhärad, Västerås kommun
1 050 000 kr
3 439 m² tomt

Grovplanerad tomt i vackra Slagårda på 3 439 kvm där du tillsammans med Fiskarhedenvillan har möjlighet att skapa ditt drömhus. Tomten är belägen på ett vackert lantligt läge med närhet till Västerås. Tillfartsväg och avlopp (minireningsverk) är samfällt i gemensamhetsanläggning med totalt 3 fastigheter. Egen vattenbrunn finns 72 meter djup Obligatorisk anslutningsavgift för vatten och avlopp 150 000 kr. Obligatorisk elanslutningsavgift 115 000 kr. Vid nybyggnation betalar man inte fastighetsavgift de första 15 åren. Åk 66an från Västerås/Erikslund och ta av in på den lantliga landsvägen den sista korta biten. Du kan även åka via Skultunavägen. Som köpare ingår du ett avtal med Fiskarhedenvillan, för att ta del av det breda utbudet av husmodeller besök http://fiskarhedenvillan.se/valj-ditt-hus/husmodeller/ För intresseanmälan kontakta Eva Tell Rylander på Mäklarhuset. För husrelaterade frågor kontakta Emil Morell 021-120080 eller Patrik Andersson 021-4440964 på Fiskarhedenvillan.

  • Premium
Långängsvägen 19A-21X, Lokal/garage med äganderätt, Västerås kommun
  • 26 lediga bostäder

Långängsvägen 19A-21X

Övrigt
Lokal/garage med äganderätt, Västerås kommun
fr. 1 085 000 kr
72 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en friköpt lokal som ger extra utrymme för ditt företag eller hobby. Projektet ligger 5 min från Erikslund shoppingcenter och i direkt anslutning till E18. Långängarna är ett verksamhetsområde i västra delen av Skälby. lokalerna beräknas klara Q4 2024. Äntligen har du chansen att investera i en fin fastighet till ditt företag eller din hobby i Västerås. Ta tillfället i akt och förvärva en egen fastighet som är friköpt vilket innebär att du slipper dyra månadsavgifter. De är dessutom byggda helt i trä vilket både är klimatsmart och trevligt att vistas i. Fastigheten är rymlig och har högt i tak vilket möjliggör att du kan utforma fastigheten så det passar just dina behov. I fastigheten kan man bedriva produktion, lagerverksamhet och samtidigt ha ditt kontor. Allt under samma tak. Även privatpersoner kan köpa en fastighet för att utöva sin hobby, förvara sina fordon eller ha en gemensam lokal att samlas i för nära och kära. Vi skapar förutsättningen och du får möjlighet utforma just din kubik.

  • Nybyggnadsprojekt
Stora Gatan 46, Centralt, Västerås kommun

Stora Gatan 46

Lägenhet
Centralt, Västerås kommun
4 375 000 kr
106 + 21 m²
3 rum
vån 5/5
4 695 kr/mån
41 274 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt belägen på Stora Gatan 46 i centrala Västerås. Denna lägenhet är inte bara rymlig med sina 106 kvadratmeter, den är även välplanerad för att tillgodose alla dina behov. Med modern utrustning och en vacker utsikt över takåsarna erbjuder denna bostad en unik atmosfär. Två balkonger ger möjlighet till frisk luft och avkoppling. Dessutom kan du njuta av mysiga stunder framför kakelugnen i vardagsrummet under kalla vinterkvällar. Föreningen är stabil och har en god ekonomi, vilket ger trygghet och en känsla av säkerhet för dig som boende. Dessutom har du förmånen att bo centralt med närhet till allt du kan önska dig, inklusive shopping, restauranger och kommunikationer. Missa inte denna unika möjlighet att skapa ditt drömhem i en attraktiv del av Västerås. Kontakta oss idag för att boka en visning!

  • Hiss
Blomstergatan 26, Gideonsberg, Västerås kommun

Blomstergatan 26

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 395 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/3
4 293 kr/mån
20 821 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trea högst upp i huset på Blomstergatan 26! Här bor du i ett hem med stil och komfort, där både kök och badrum är modernt renoverade med fräscha materialval. Lägenheten erbjuder en optimal planlösning utan insyn, vilket ger dig en privat och lugn boendemiljö. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt så här är det bara att flytta in. Njut av eftermiddags- och kvällssolen på den rymliga balkongen i fritt sydvästläge med en rogivande utsikt över den grönskande innergården. Perfekt för avkoppling och sociala stunder. Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och flera bekvämligheter, såsom gym, bastu, övernattningslägenhet och grillplatser med trädgårdsmöbler. Belägen en kort promenad från ICA-butik och med cykelavstånd till både universitetet och city. Ett hem att längta till – välkommen på visning!

Tujagatan 9, Skiljebo Äng, Västerås kommun
  • Tis 29 okt
Tujagatan 9, Skiljebo Äng, Västerås kommun, bild 2
Tujagatan 9, Skiljebo Äng, Västerås kommun, bild 3

Tujagatan 9

Lägenhet
Skiljebo Äng, Västerås kommun
1 350 000 kr
49 m²
2 rum
vån 6/7
3 733 kr/mån
27 551 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trivsamma 2 rum och kök lägenhet på Tujagatan 9, belägen i det populära området Skiljebo Äng i Västerås. Med en yta på 49 välplanerade kvm erbjuder denna bostad en bekväm och avkopplande livsstil med en fin utsikt från våning 6. Lägenheten är nyproducerad vilket innebär ett bekymmersfritt boende, hiss finns till varje våningsplan och till bostaden finns ett tillhörande förråd att tillgå. Området erbjuder mysiga promenadstråk där du kan utforska naturen och njuta av vacker omgivning. Perfekt för den som uppskattar friluftsliv och motion. Med närhet till staden har du också tillgång till alla bekvämligheter och service du kan önska. Kommunikationerna är goda och du har enkel tillgång till både kollektivtrafik och vägar. Detta är den perfekta bostaden för dig som söker en modern och trivsam lägenhet med närhet till både natur och stadsliv. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna attraktiva del av Västerås. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gunnilbogatan 28A, Malmaberg, Västerås kommun

Gunnilbogatan 28A

Lägenhet
Malmaberg, Västerås kommun
995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 785 kr/mån
18 426 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen på Gunnilbogatan 28A i populära Malmaberg, Västerås. Med en yta på 54 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en bekväm och tilltalande boendemiljö. Visst renoveringsbehov ger möjligheten att skapa ett hem efter egna önskemål och behov. Här kan du låta din kreativitet flöda och skapa det perfekta boendet för dig och din familj. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger trygghet i vardagen. Här kan du känna dig säker på att gemensamma utrymmen och underhåll sköts på ett professionellt sätt. Läget är perfekt för dig som uppskattar närheten till kommunikationer. Med bra pendlingsmöjligheter i form av både buss- och cykel finns det goda möjligheter att snabbt ta sig till både Västerås centrum och andra delar av staden. Med två rum och en genomtänkt planlösning erbjuder denna bostadsrätt både utrymme för umgänge och avskildhet. Här finns möjlighet till ett harmoniskt boende för såväl singlar som par. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning av denna trevliga bostad. Välkommen till Gunnilbogatan 28A!

Västmannagatan 27, Vasastaden, Västerås kommun

Västmannagatan 27

Lägenhet
Vasastaden, Västerås kommun
3 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/4
4 941 kr/mån
40 443 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska trerumslägenhet om 79 kvm i det attraktiva 55+ boendet Sundemans backe! Här erbjuds en ljus och trivsam hörnlägenhet med fönster i två väderstreck, vilket skapar ett härligt ljusinsläpp och en rymlig känsla. Den inglasade balkongen i kombination med en charmig spansk balkong ger dig möjlighet att njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Lägenheten är nyproducerad och stod färdig för inflyttning 2022 och är således i mycket gott skick. Här finns genomgående parkettgolv, ett stilrent helkaklat badrum samt en gäst-wc för extra komfort. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med en rymlig walk in closet, smarta skjutdörrsgarderober och ett tillhörande förråd i källaren. Här bor du med hög standard i en lugn och trevlig miljö, med närhet till både natur och bekvämligheter. Ett boende som kombinerar bekvämlighet, funktionalitet och stil! I Brf Sundemans backe finns flertalet faciliteter såsom bilpoolsbil, övernattningslägenhet, gemensamhetslokal och motionsrum mm. Fin gemenskap och gemensamma aktiviteter erbjuds även för den som önskar. Mycket bekvämt läge med promenadavstånd till city, fina promenadstråk i närområdet samt endast ett stenkast till bussen och mataffär. Varmt välkommen att boka in er på visning!

  • Hiss
Ruagatan 38, Barkarö, Västerås kommun

Ruagatan 38

Villa
Barkarö, Västerås kommun
5 995 000 kr
183 m²
8 rum
877 m² tomt

I det barnvänliga Barkarö, på den lugna återvändsgatan ligger Ruagatan 38. En barn- och familjeidyll med insynsskyddad trädgård med uteplatser utöver det vanliga. Huset erbjuder 183 kvm och ligger välplacerat på tomten vilket ger en insynsskyddad och inbjudande trädgård som ger plats för både avkoppling och lek. Några utmärkande faktorer med denna bostad är den väldisponerade planlösningen med tilltagna ytor för socialt umgänge på båda planen och de 5 till 6 sovrummen. Uteplatser utöver det vanliga Här finns härliga uteplatser i alla väderstreck. Altan och balkong i söderläge. På altanen får du skugga och här ser du vindruvor dinglande ovanför bordet. I västerläge finns en stor insynsskyddad altan med eftermiddags- och kvällssol. En liten skifferyta med italiensk inspiration i österläge där du kan avnjuta frukost/kaffe i förmiddagssol och samtidigt vid heta sommardagar få skyddande eftermiddagsskugga. En insynsskyddad trädgård med plats för avkoppling och lek. Trädgården bjuder på Bigarrå-, äppelträd, vindruvor samt pallkragar för odling och smultron till barnen. När du kommer in i huset välkomnas du av en stor inbjudande hall med klädkammare. Entrén har klinker med golvvärme. Köket är rymligt och ljust med massivt ekgolv. Det har gott om förvaring och en köksö som erbjuder extra arbetsyta. Stort fräscht kaklat badrum med både bubbelbadkar och dusch. Ett stort ljust vardagsrum i L-form som erbjuder plats för sociala ytor som såväl soffgrupp, middagsbord och tv-soffa. Från vardagsrummet finns utgång till den stora altanen med västerläge Bottenvåningen har även två sovrum eller kontor samt en tvättstuga med grovingång från södra altanen. På övervåningen möts du av en stor ljus hall med sociala ytor. Hela övervåningen har vitoljat varmt furugolv. På ena sidan hallen finns två sovrum och i den andra sidan ett större sovrum med balkong. Övervåningen har också ett kaklat badrum med dusch och smakfullt inredd bastu med hörn av glasbetong som ger mysigt ljusinsläpp. Familjeidyll med nära till mycket Inom 400 m finns tre olika lekplatser, förskola, grundskola, Barkarö IP med fotbollsplaner, Norrängen med tennis, Isbana och utegym samt när du missat något inköp 150 m till ett ICA to go där du kan kompletteringshandla. Två grundskolor med gott renommé F-åk 6 ligger med promenadvänlig väg för barnen. Solceller ger extremt låg el- & uppvärmningskostnader Huset har mekanisk frånluftsvärmepump med låg energiförbrukning och med solceller på taket så är el och energikostnader extremt låga. Egenproducerad kWh används i fasigheten och överskott säljs på elmarknaden. Nettoförbrukningen (Inköpt/förbrukad kWh reducerat med såld/producerad kWh) ligger på ca 4500 kWh/år. Här får ni därmed trygghet och slipper oroa er för energiprisernas rörlighet. Dubbelgarage & rymliga ytor Dubbelgarage och uppfart med plats för två bilar inklusive laddplats. Här får du även plats för cyklar och släpkärra. Ytterligare förråd finns på kattvindarna som omsluter balkongen

Drottninggatan 31A, Jakobsberg, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Drottninggatan 31A

Villa
Jakobsberg, Västerås kommun
4 500 000 kr
124 + 122 m²
5 rum
936 m² tomt

Trevlig villa med attraktivt läge på friköpt tomt. Stort vardagsrum med matsalsavdelning. Utgång till lummig trädgård med flertalet sittplatser. Kök. WC och badrum med badkar. Klädkammare samt 3-4 sovrum. Garage i husets källare. Tvättstuga. Matkällare. Förråd och Gillestuga. Fibra finns indraget. Nya vattenledningar till huset 2015.

Poseidongatan 15, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Poseidongatan 15, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Poseidongatan 15, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Poseidongatan 15

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
1 850 000 kr
45 m²
2 rum
vån 5/5
3 809 kr/mån
41 111 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 2:a högst upp i ett mycket populärt område. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en generös och luftig känsla. Balkongen i sydost erbjuder en underbar utsikt mot den trevliga innergården. Denna lägenhet har bra förvaringsmöjligheter och rikligt med naturligt ljusinsläpp, vilket ger en trivsam atmosfär. Med sina 45 kvadratmeter har du gott om utrymme att inreda efter dina behov. Objektet ligger på Poseidongatan 15 i eftertraktade Öster Mälarstrand i Västerås. Här bor du med närhet till stadens puls och Mälarens skönhet. Välkommen till ett hem där du kan koppla av och trivas!

  • Premium
  • Hiss
Tärnö-Ö 5, Tärnö, Västerås kommun
Tärnö-Ö 5, Tärnö, Västerås kommun, bild 2
Tärnö-Ö 5, Tärnö, Västerås kommun, bild 3

Tärnö-Ö 5

Villa
Tärnö, Västerås kommun
8 500 000 kr
80 + 55 m²
4 rum
1 639 m² tomt

Välkommen till detta vackra hus vid Mälaren i Tidö/Tärnö, Västerås. Här erbjuds en modern och välplanerad bostad med alla bekvämligheter på ett plan. Den öppna planlösningen skapar ett luftigt och ljust rum där vardagsrummet och köket smälter samman. Genom de stora fönstren kan du njuta av en fantastisk utsikt över Mälaren och mycket solsken. Du har möjlighet att spendera dagarna vid vattnet eller ta en båttur på Mälaren. För familj och vänner finns även ett gästhus samt en snickarbod för de som är kreativa. Denna unika bostad är perfekt för dig som söker lugn och ro, samtidigt som du har nära till stadens bekvämligheter. Missa inte chansen att äga detta pärlband vid vattnet. Välkommen hem!

  • Premium
Musseronvägen 16, Enhagen-Ekbacken, Västerås kommun
  • Mån 28 okt kl 17:00
Musseronvägen 16, Enhagen-Ekbacken, Västerås kommun, bild 2
Musseronvägen 16, Enhagen-Ekbacken, Västerås kommun, bild 3

Musseronvägen 16

Villa
Enhagen-Ekbacken, Västerås kommun
6 695 000 kr
225 m²
9 rum
789 m² tomt

Mycket rymlig familjevilla i gott skick belägen på populära Enhagen-Ekbacken. Uthyrningsdel med separat huvudentré med sovrum, kök och badrum om ca 45 kvm som ger en extrainkomst på ca. 8000 kr i månaden efter avdragen skatt. Uthyrningsdelen kan även lätt återintegreras till bostadsytan av huvudbostaden igen om man önskar. Stort kök i öppen planlösning mot vardagsrum med en centralt placerad braskamin för skön värme på vinterdagar. Inglasat uterum samt soldäck både på fram- och baksida av huset. Två renoverade badrum, ett på vardera bostadsplan, samt totalt 4 sovrum i huvudbyggnaden. Belägen ett par hundra meter från Mälarens strand med flera bad- och båtbryggor inom gångavstånd. Plan och lättskött trädgårdstomt med stor stensatt uppfart med plats för flera bilar. 2011 byggdes huset om från ett plan till två och huset har i övrigt renoverats löpande genom åren. Huset är förbesiktigat och protokoll finns på visningen.

  • Premium
Tujagatan 10, 4 rok, Skiljebo Äng, Västerås kommun

Tujagatan 10, 4 rok

Lägenhet
Skiljebo Äng, Västerås kommun
2 795 000 kr
98 m²
4 rum
vån 6/6
6 206 kr/mån
28 520 kr/m²

På Tujagatan 10 välkomnas du in i denna perfekt planerade hörnlägenhet där du inte behöver tänka på något annat än att trivas. Här bor du på 98 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. En öppen bostad med stora fönster som släpper in mycket ljus. Lägenheten består av en stor, välplanerad och inbjudande hall, tre sovrum, ett rymligt, stilrent och socialt vardagsrum samt ett kök. I hallen hittar vi platsbyggda garderober och vardagsrummet bjuder bland annat på mycket dagsljus, vacker utsikt, fint ljusinsläpp, fönster åt två håll och plats för soffa och matgrupp. Det stora, sociala och öppna köket erbjuder vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. Det ena av bostadens två badrum är rymligt, smakfullt och fräscht med toalett, kommod, torktumlare, tvättmaskin och duschvägg och det andra är lite mindre och fräscht. De två balkongerna gör att du kan tillbringa hela dagar utomhus utan att behöva lämna lägenheten. Här bor du vid ett av Skiljebo Ängs bästa lägen, med skiljebo centrum, skola och förskola precis utanför porten. Hälla shopping och Västmanlands Sjukhus ligger en cykeltur bort och Västerås Universitet, Centralstationen och Västerås Centrum finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Västerås har att erbjuda. Vi ses på visningen!

  • Plus
  • Hiss
Koordinatvägen 17, Västra Skälby, Västerås kommun
Koordinatvägen 17, Västra Skälby, Västerås kommun, bild 2
Koordinatvägen 17, Västra Skälby, Västerås kommun, bild 3

Koordinatvägen 17

Radhus
Västra Skälby, Västerås kommun
2 850 000 kr
115 m²
5 rum
6 090 kr/mån
24 783 kr/m²

Välkommen till ett modernt bostadsrättsradhus beläget på eftertraktade och familjevänliga västra Skälby! Välplanerat radhus i näst intill nyskick. Här möts du av en inbjudande hall med gott om plats för vardaglig klädavhängning. På bottenplanet finner du även en praktisk tvättstuga, fullt utrustad med tvätt- och torkmöjligheter, samt ett modernt helkaklat badrum. Det välutrustade HTH-köket lockar med smakfulla materialval och en trevlig matplats. Ett praktiskt förråd finns under trappan. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för både matbord och en bekväm soffgrupp, och härifrån har du direkt tillgång till den underbara uteplatsen, komplett med ett rymligt trädäck med spotlights och markis samt egen lättskött trädgård i söderläge. På övervåningen finner ni tre rymliga sovrum, ytterligare ett badrum, en klädkammare samt ett allrum som går att gör om till ett sovrum vid behov. Västra Skälby är ett säkert och nybyggt område med närhet till skolor, förskolor, Erikslund shoppingområde och Skälby IP för idrottsaktiviteter. Dessutom ligger Västerås city bara en kort bilresa bort. Här får man alla fördelar med att bo i hus ihop och bekvämligheten med en bostadsrättsförening som har det stora ansvaret! Välkommen med din anmälan, vi ses på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Förvaltargatan 11, Hammarby, Västerås kommun

Förvaltargatan 11

Radhus
Hammarby, Västerås kommun
2 650 000 kr
120 + 58 m²
8 rum
386 m² tomt

Välkommen till ett smart planerat radhus med 4-5 sovrum - lugnt beläget på friköpt tomt och återvändsgata på Hammarby ! Radhuset i 2 plan erbjuder plats för en stor familj med 4-5 sovrum och umgänge med familj & vänner i 3-4 sällskapsrum. Räkna med att renovera & modernisera bostaden - ta chansen att skapa ett hem som passar familjens smak & behov. Entréplanet disponeras med matsal - TV-rum - vardagsrum i fil, sovrum, duschrum, arbetskök med matplats samt bastu/relax och bra förrådsutrymmen. På övre plan står 3 sovrum färdiga plus ett allrum/TV-rum som lätt konverteras till ytterligare 1 sovrum, badrum plus en hall med garderober plus klädkammare. Samfällighet hanterar uppvärmning via fjärrvärme, vatten & avlopp - driftskostnaderna understiger 50 tkr per år för nuvarande familj. Fiber via Stadsnätet. Parkering för 2 bilar invid huset. Välkommen att boka din visningstid här på web !

Packisvägen 1, Hökåsen, Västerås kommun

Packisvägen 1

Villa
Hökåsen, Västerås kommun
4 975 000 kr
182 + 48 m²
6 rum
1 252 m² tomt

Välkommen till Packisvägen 1, en storslagen villa belägen i det eftertraktade området Hökåsen i Västerås. Med sina 182 kvadratmeter erbjuder denna välplanerade bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Samtliga sovrum är belägna på samma våning, vilket ger en praktisk och funktionell boendelösning. Här finns även ett garage med plats för två bilar, vilket gör det enkelt att ta hand om bilparken. Den stora och lummiga tomten ger möjlighet till lek och avkoppling i trädgården. På den trevliga uteplatsen kan du njuta av många soltimmar och umgås med vänner och familj. Läget är barnvänligt med närhet till skolor och lekplatser. För den som pendlar är det enkelt att ta sig till och från bostaden då det finns bra kommunikationer i området. Packisvägen 1 är helt enkelt det perfekta valet för den familj som söker en rymlig och väldisponerad villa med en fantastisk tomt och närhet till allt man kan önska sig. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla på Hökåsen!

Visar 1 - 25 av 43