Mäklare Eva Tell Rylander

Eva Tell Rylander

Om mig

Kunskap, erfarenhet och ett stort engagemang! Med 25 års erfarenhet som fastighetsmäklare i Västerås vet jag hur man tryggt och framgångsrikt genomför en fastighetsaffär. Jag får min motivation genom nöjda kunder. Varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tulpangatan 17, Önsta Gryta, Västerås kommun

Tulpangatan 17

Radhus
Önsta Gryta, Västerås kommun
3 990 000 kr
158 m²
6 rum
288 m² tomt

Utbyggt parhus på 158 kvm. Stort härligt kök med burspråk. Groventré med tvättstuga, dusch/bastu. Vardagsrum med utgång till varmbonat åretruntuterum med skjutbara isolerglaspartier. Föräldrasovrum och sovrum på husets bottenvåning. Helkaklat badrum med dusch. Stort allrum på husets övervåning. Helkaklat badrum med dusch och träinredning. 2 st sovrum. Insynsskyddad trädgård. Uteförråd. Friköpt tomt.

Tujagatan 10, 2 rok, Skiljebo Äng, Västerås kommun

Tujagatan 10, 2 rok

Lägenhet
Skiljebo Äng, Västerås kommun
1 295 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/6
3 733 kr/mån
26 429 kr/m²

På Tujagatan 10 välkomnas du in i denna trevligt planerade lägenhet där du inte behöver tänka på något annat än att trivas. Här bor du på 49 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. En öppen bostad med stora fönster som släpper in mycket ljus. Lägenheten består av en stor, välplanerad och inbjudande hall, ett rymligt sovrum, ett rymligt, stilrent vardagsrum samt ett kök. I hallen hittar vi platsbyggda garderober och vardagsrummet bjuder bland annat på mycket bra ljusinsläpp och plats för soffgrupp. Det stora sociala och öppna köket erbjuder vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och gott om plats för matbord. Badrummet är rymligt, smakfullt och fräscht med toalett, kommod, kombinerad torktumlare/tvättmaskin och duschvägg. Uteplatsen är på hela 17 kvm och gör att du kan tillbringa hela dagar utomhus utan att behöva lämna lägenheten. Här bor du vid ett av Skiljebo Ängs bästa lägen, med Skiljebo centrum, skola och förskola precis utanför porten. Hälla shopping och Västmanlands Sjukhus ligger en cykeltur bort och Mälardalens Universitet, Centralstationen och Västerås Centrum finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Västerås har att erbjuda. Vi ses på visningen!

  • Hiss
Siggesborgsgatan 5 B, Gideonsberg, Västerås kommun
Siggesborgsgatan 5 B, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
Siggesborgsgatan 5 B, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

Siggesborgsgatan 5 B

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 990 000 kr
114 m²
4 rum
vån 2/3
7 302 kr/mån
17 456 kr/m²

Härlig lägenhet med inglasad balkong! Ljus och trevlig lägenhet med rymligt renoverat kök. Totalt 4:a rok på 114m² på populära Gideonsberg. Här finner ni 3 sovrum vara ett föräldrasovrum med fransk balkong och eget badrum med badkar. Lägenhetens båda badrum är helkaklade och renoverade med tillhörande kvalitetsdokument. Det finns även en rymlig inglasad balkong. Denna lägenhet har 4 förråd. Beläget i Brf Siggesborg. Mer info om Brf Siggesborg på www.siggesborg.se Välkommen på visning!

  • Premium
Slagårda 6D, Lillhärad, Västerås kommun
Slagårda 6D, Lillhärad, Västerås kommun, bild 2
Slagårda 6D, Lillhärad, Västerås kommun, bild 3

Slagårda 6D

Tomt
Lillhärad, Västerås kommun
1 295 000 kr
3 439 m² tomt

Grovplanerad tomt i vackra Slagårda på 3 439 kvm där du tillsammans med Fiskarhedenvillan har möjlighet att skapa ditt drömhus. Tomten är belägen på ett vackert lantligt läge med närhet till Västerås. Tillfartsväg och avlopp (minireningsverk) är samfällt i gemensamhetsanläggning med totalt 3 fastigheter. Egen vattenbrunn finns 72 meter djup. El och fiberanslutning 1 Gbit/s är beställt. Vid nybyggnation betalar man inte fastighetsavgift de första 15 åren. Visningshus Atmosfär finns möjlighet att titta på adress Slagårda 6B, trevligt hus i ett plan med vinnande planlösning med låga driftskostnader. Åk 66an från Västerås/Erikslund och ta av in på den lantliga landsvägen den sista korta biten. Du kan även åka via Skultunavägen. Som köpare ingår du ett avtal med Fiskarhedenvillan, för att ta del av det breda utbudet av husmodeller besök http://fiskarhedenvillan.se/valj-ditt-hus/husmodeller/ För intresseanmälan kontakta Eva Tell Rylander på Mäklarhuset. För husrelaterade frågor kontakta Emil Morell 021-120080 eller Patrik Andersson 021-4440964 på Fiskarhedenvillan.

  • Premium
Slagårda 6C, Lillhärad, Västerås kommun
Slagårda 6C, Lillhärad, Västerås kommun, bild 2
Slagårda 6C, Lillhärad, Västerås kommun, bild 3

Slagårda 6C

Tomt
Lillhärad, Västerås kommun
1 295 000 kr
3 439 m² tomt

Grovplanerad tomt i vackra Slagårda på 3 439 kvm där du tillsammans med Fiskarhedenvillan har möjlighet att skapa ditt drömhus. Tomten är belägen på ett vackert lantligt läge med närhet till Västerås. Tillfartsväg och avlopp (minireningsverk) är samfällt i gemensamhetsanläggning med totalt 3 fastigheter. Egen vattenbrunn finns 72 meter djup.. El och fiberanslutning 1 Gbit/s är beställt. Vid nybyggnation betalar man inte fastighetsavgift de första 15 åren. Visningshus Atmosfär finns möjlighet att titta på adress Slagårda 6B, trevligt hus i ett plan med vinnande planlösning med låga driftskostnader. Åk 66an från Västerås/Erikslund och ta av in på den lantliga landsvägen den sista korta biten. Du kan även åka via Skultunavägen. Som köpare ingår du ett avtal med Fiskarhedenvillan, för att ta del av det breda utbudet av husmodeller besök http://fiskarhedenvillan.se/valj-ditt-hus/husmodeller/ För intresseanmälan kontakta Eva Tell Rylander på Mäklarhuset. För husrelaterade frågor kontakta Emil Morell 021-120080 eller Patrik Andersson 021-4440964 på Fiskarhedenvillan.

  • Premium
Skiljeboplatsen 1C, Skiljebo, Västerås kommun
  • Mån 22 apr

Skiljeboplatsen 1C

Lägenhet
Skiljebo, Västerås kommun
1 500 000 kr
52 m²
2 rum
vån 7/10
3 967 kr/mån
28 846 kr/m²

Trevlig lägenhet med högt läge och fin utsikt! Härlig 2a på våning 7 med inglasad balkong. Hiss finns med möjlighet att direkt nå husets garage. Garageplats eller p-plats finns att hyra. Lägenheten har en välkomnande hall med bra förvaringsutrymmen. Kök och vardagsrum med öppen planlösning. Kök med stilren köksinredning och full maskinell utrustning. Plats med köksbord intill fönsterparti. Från köket når man den inglasade balkongen. Helkaklat rymligt badrum med Tvättmaskin och Torktumlare. Bredband och kabel TV ingår i månadsavgiften. Förråd i husets källare. Nymålade ytskikt 2021. Lägenheten har ett mycket bra läge intill Skiljebo centrum med livsmedelsaffär, apotek, restaurang, frisersalong och butiker. Inom föreningen finns en gemensamhetslokal för festligheter och har du gäster så finns en övernattningslägenhet att hyra. På kooperativet hjärtpunkten Skiljebo finns tillgång till flera aktiviteter. Här träffas många för att delta i bland annat föreläsningar, allsång, träning, yoga och diverse spel. Det finns även förskola, fritidsgård, bibliotek och cafeteria.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Källhagsgatan 1c, Haga, Västerås kommun

Källhagsgatan 1c

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
950 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/3
3 707 kr/mån
22 619 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva lägenhet med stor balkong med eftermiddags/kväll-sol. Lägenheten har fönster i två väderstreck och för sina kvadrat mycket välplanerad. Här bor du med direkt närhet till mataffär, strövområden och logistikförbindelser. Internet ingår i månadsavgiften! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong

Visar alla 7