Mäklare Johan Lind

Johan Lind

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2002 och trivs som fisken i vattnet. Jag gillar att göra affärer och har ett stort engagemang i mitt arbete där jag drivs av viljan att få nöjda kunder. Stor variation där den ena dagen inte är den andra lik och de många trevliga kundkontakterna är något jag uppskattar. Hör gärna av er för ett förutsättningslöst möte om ni är i begrepp att byta bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Haga Parkgata 7b, Haga, Västerås kommun
  • Sön 28 apr kl 13:45

Haga Parkgata 7b

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
695 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/3
3 336 kr/mån
19 306 kr/m²

Nyrenoverad och fint planerad etta bekvämt belägen en trappa upp i fastighet med hiss. Genomgående nya parkettgolv och vitmålade väggar samt en rymlig balkong i soligt sydvästläge. Helkaklat badrum i gott skick samt ett väl tilltaget kök med plats för matgrupp. I föreningen finns tvättstuga, samlingslokal, övernattningsrum och motionsrum till medlemmarnas förfogande. Ledig parkeringsplats finns att hyra! I närheten finns bussförbindelser, restauranger och matbutik. Ca 8-10 minuter med cykel finns City, Finnslätten, Centrallasarettet och Stenby. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Neptungatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Neptungatan 4

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
2 395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1
3 427 kr/mån
44 352 kr/m²

Nu har du chansen att bo i en exceptionellt snygg gaveltvåa ett stenkast från Mälaren. Bostaden präglas av ett härligt ljus tack vare sin öppna planlösning, stora fönster i två väderstreck och ljusa materialval. Genomgående ekparkettgolv, ljust målade väggar samt ett mycket välutrustat kök med gott om förvaring. Rymligt badrum med kakel och klinker, kombitvättmaskin/tumlare och duschväggar i glas. Här finns också en inglasad södervänd balkong med en glimt av Mälaren. Här bor du ett stenkast från Mälaren, Steam Hotel, caféer och restauranger. En bostad som bäst upplevs på plats så varmt välkommen att boka in er på visning

  • Balkong
  • Hiss
Brödkorgsvägen 1, Skälby, Västerås kommun

Brödkorgsvägen 1

Villa
Skälby, Västerås kommun
5 295 000 kr
145 m²
6 rum
574 m² tomt

1,5-plans familjevilla i utmärkt skick belägen på sparsamt trafikerad återvändsgata på populära Skälby. Här finns det mesta en familj kan önska sig såsom pool med stort pooldäck, utekök, pergola, inglasat uterum samt carport med tillhörande isolerat förråd. Huset är i mycket gott skick med helkaklade badrum (ett på vardera bostadsplan), modernt kök och genomgående parkettgolv. Lättskött friköpt tomt med stenlagd uppfart och baksida närmast gränsande mot allmänning med lekplats. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Bullsta 16, Dingtuna, Västerås kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Bullsta 16, Dingtuna, Västerås kommun, bild 2
Bullsta 16, Dingtuna, Västerås kommun, bild 3

Bullsta 16

Villa
Dingtuna, Västerås kommun
5 995 000 kr
146 m²
6 rum
1 439 m² tomt

ERBJUDANDE! De två första som tecknar avtal om köp av hus i Bullsta får 200 000 kr i rabatt. Här bor du i en nybyggd villa med låga driftskostnad, nästan underhållsfritt de första 10 åren, ingen fastighetsavgift i 15 år och amorteringsfritt i upp till 5 år. Dessutom erbjuder OBOS ett tryggt bostadsköp där du som OBOS-medlem kan ansöka om tillträdesskydd eller skydd mot dubbel boendekostnad. Vill du njuta av livet lagom mycket på landet, men ändå ha stadslivet i Västerås inom räckhåll? Välkommen till Bullsta! Här bor du lugnt och skönt i vacker miljö, lever med årstidernas växlingar och har alla möjligheter att njuta av naturen. Både skola och förskolor finns på cykelavstånd och ca 15 minuters bilfärd tar dig in till centrala Västerås. På den här tomten har Myresjöhus byggt en härlig, ljus familjevilla i en plan. En villaklassiker som håller vad den lovar, med fyra sovrum, två badrum och gott om fantastiska umgängesytor. Här finns också gott om förvaringsytor och ett separat klädvårdsrum med tvättmaskin, torktumlare och en praktisk groventré – allt för att underlätta vardagspusslet ytterligare. Tillträde enligt överenskommelse. • 4 sovrum • Fina öppna sällskapsytor med ryggåstak • Fullutrustat kök • 2 badrum • Separat klädvårdsutrymme med tvättmaskin och torktumlare • Garage

  • Premium
Infanterigatan 79, Viksäng, Västerås kommun

Infanterigatan 79

Radhus
Viksäng, Västerås kommun
3 495 000 kr
94 m²
4 rum
434 m² tomt

Längst in på återvändsgata med bästa läget i området finns detta synnerligen välplanerade 1-plansradhus. Fritt läge med endast en granne och i övrigt tre sidor närmast gränsande mot allmänning. Friköpt hörntomt med stor altan i soligt söderläge, pool på 4 x 8 m samt ett rymligt isolerat förråd. Egen parkering för ca 2-3 bilar direkt utanför huset samt ytterligare parkering i garagelänga. Mycket bra planlösning med 3 sovrum, helkaklat badrum i stilrent utförande samt kök och matplats i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Närhet till skolor, förskolor och service i form av livsmedelsaffärer mm. Ett mycket bekvämt boende i gott skick med bästa läget!

Önstavägen 8, Södra Gryta, Västerås kommun

Önstavägen 8

Lägenhet
Södra Gryta, Västerås kommun
1 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2
5 015 kr/mån
25 776 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta hörnlägenhet på Södra Gryta. Bostaden är nyproducerad 2023 så allt är således i toppskick. Stilrent helkaklat badrum med spotlights i tak och tvättpelare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning samt utgång till den trevliga balkongen i fritt och insynsskyddat nordvästligt läge. Gott om förvaring med både garderober, skjutdörrsgarderob samt ett förråd i separat byggnad. Här behöver man inte tänka på renovering på många år framöver så ta chansen och flytta till detta bekväma boende.

  • Balkong
  • Hiss
Borevägen 15 A, Surahammar, Surahammars kommun

Borevägen 15 A

Lägenhet
Surahammar, Surahammars kommun
450 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 800 kr/mån
7 759 kr/m²

Välkommen till Borevägen 15 A och denna fräscha och välplanerade tvåa högst upp i huset. Genomgående fräscha ytskikt, stor utbyggd balkong i fritt och soligt söderläge samt ett helkaklat badrum. I köket har fler skåp och lådor nyligen installerats och i övrigt är det gott om förvaring med en öppen klädkammare i hallen samt två lägenhetsförråd i källare respektive vind. Här bor man billigt då värme, vatten, el, kabel-tv och parkeringsplats ingår i avgiften. Lugnt och trivsamt område med närhet till det mesta. Välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 7