Maskinistvägen 11, 1 tr.

Bolinder Strand - Kallhäll, Järfälla Se på karta

2 975 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 7, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Bolinders Terrass
Om föreningen
Avgift
4 054 kr/mån
Driftkostnad
6 640 kr/år
Pris/m²
40 753 kr/m²

Varmt välkommen till denna nyproducerade och unika bostaden i Bolinder Strand, med 5 minuters bekväm promenad till tåget! Detta är en välplanerad och fräsch lägenhet med balkong i sydvästläge där man njuter av solnedgången över Mälaren. Huset uppfördes 2020 så här erbjuds en bostad i absolut toppskick, som dessutom uppdaterats efter inköp med modern duschvägg, nya blandare med mera. Utöver det har man även installerat takhängd (skorstensfri) braskamin som ger en underbar känsla i den öppna planlösningen. Öppen planlösning med bra plats för matbord mellan köket och vardagsrummet. Bra med förvaring med klädkammare och inbyggda garderober i båda sovrummen. Förråd i källaren och bilplats med separat kö i förening. Söker man boende i Bolinder Strand men ändå vill ha nära till kommunikationer är det här perfekt boende för dig, från bostaden promenerar man till tågstationen på några minuter och pendeltåg tar dig till Sthlm på ca 24 min.

Bolinder Strand är ett mysigt område med direkt närhet till Mälaren med båthamn, strandpromenad, ångbåtsbrygga och badplatser både med sandstrand och från klipporna. Här bor du i en industriromantisk miljö, där gamla k-märkta byggnader från 1900-talet på ett smakfullt sätt blandas med modern arkitektur. Idag är det ett attraktivt och lugnt bostadsområde i Mälarens närhet där industrilokalerna i tegel med sina karaktäristiska trappstegsgavlar har bevarats. Området är rena drömmen för den båtintresserade med både Piluddens båtklubb och Kallhälls båtklubb samt marinan bara en kort promenad från bostaden.

Träningsmöjligheterna är många med Extremfabriken, Friskis&Svettis och elljusspåren i Görvälns naturskyddsområde utanför knuten. Kallhälls Centrum är i ett expansivt läge med nybyggd pendeltågsstation med högfrekventa avgångar till och från Stockholm City var 7-15 min, Coop och ICA. Med bil eller buss tar ni er enkelt till populära Barkarby handelsplats med bland annat IKEA och Barkarby Outlet. Nära E18, Arlanda, buss och pendeltåg, och med byggnationer för T-bana till Barkarby, ligger Kallhäll i ett kommunikationsnät med största möjligheter.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Järfälla