HusmanHagberg Järfälla

HusmanHagberg Järfälla

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Dressyrvägen 12, Jakobsberg, Järfälla kommun
 • Sön 4 jun kl 12:00

Dressyrvägen 12

Radhus
Jakobsberg, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

3 895 000 kr

129 m²

5 rum

376 m² tomt

Ljust och centralt beläget 1 1/2-plans kedjehus, som erbjuder kök med matplats, stort vardagsrum, 4 sovrum, två WC-/dusch-/badrum, tvättstuga/groventré, klädkammare och tillgång till förrådsvind. Plan och södervänd trädgårdstomt med trädäcksförsedda altaner/uteplatser på baksidan av huset i soligt söderläge. Separat garage med därtill hörande förråd. Nära till förskolor, skolor (Vattmyraskolan & Engelska skolan), buss och på promenadavstånd till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstation. Huset är i behov av invändig ytskiktsrenovering.

 • Plus
Kopparvägen 25, Kallhäll, Järfälla kommun
 • Tor 1 jun kl 17:00

Kopparvägen 25

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

1 295 000 kr

26,3 m²

1 rum

1 918 kr/mån

49 240 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna trivsamma 1:a med utsikt över Mälaren. Bostaden erbjuder en hall med avhängningsmöjligheter, kokvrå, helkaklat badrum med badkar samt ett ljust allrum med utgång till balkongen, här kan du njuta av sjöutsikten över Mälaren och kvällssolen. Bostadsrätten ligger med med bara några minuters promenad till Kallhäll centrum och pendeltåg. För er som vill hålla er aktiva, finns goda friluftsmöjligheter med bl.a elljusspår och Kallhällsbadet med badstrand, Kallhällsparken runt hörnet och Görvälns naturreservat, som är ett stort sammanhängande skogsområde med promenadstigar. Varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stråvägen 1, Viksjö, Järfälla kommun

Stråvägen 1

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

1 895 000 kr

68 m²

2 rum

4 756 kr/mån

27 868 kr/m²

Eftertraktade 2:a på 68 kvm i mycket gott skick och med eftertraktad planlösning till salu. Lägenheten erbjuder bl a stort och mycket välutrustat kök med matplats med direkt utgång till insynsskyddad balkong. Helkaklat och stort WC-/duschrum, rymligt vardagsrum med parkettgolv och fransk balkong. Gångavstånd till såväl busshållplats vid Viksjöleden, som till Viksjö centrum, med brett utbud att handel, service och restauranger. Görvälns naturreservat med stora strövområden och Mälarens orörda strand, med badklippor och strandbad finns på cykelavstånd.

 • Balkong
 • Hiss
Brynjevägen 21, Skälby, Järfälla kommun

Brynjevägen 21

Tomt
Skälby, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

3 995 000 kr

746 m² tomt

Tomt till salu om 746 kvm med frimärksplan och fritt val av husleverantör! FILM finns att se! Skafttomt belägen på ett av områdets högsta lägen, mitt i Skälbys villaidyll med närhet till Strömvallen, Skälby gård med dess strövområde, julmarknad och grill- samt lekplatser. I området finns bra förskolor/skolor med gott renommé, Skälbyskolan och Skälby förskola samt Orgona förskola. Cykelavstånd till Björkeby bageri, Skälbys omtalade pizzeria, populär handelsträdgård, utegym och mindre livsmedelsbutik med postombud samt Mälaren på inte alltför långt avstånd. Till Skälby flyttar många som idag bor i kommunen eller i våra omkringliggande kommuner såsom Solna eller Sundbyberg då det verkligen är en familjeidyll och ett trivsamt område att slå sig till ro i. Skälby har dokumenterad historia sedan 1500-talet, det var då en by med två stora gårdar. Brynjevägen är kuperad och skiljer sig ca 7 meter mellan lägsta och högsta punkt varpå du på denna fastigheten befinner dig på toppen av kullen och därmed möjlighet till byggnation med diskretion, insynsfrihet och underbar utsikt. En av få chanser att bygga sin egen villadröm i ett redan väletablerat villaområde, kanske blir det stora glaspartier med slående utsikt över villaområdet eller en mer traditionell sluttningsvilla? 350 m från Brynjevägen finns busshållplats som går till både Barkarby eller Jakobsbergs pendeltågsstation, 18 min senare är du vid Odenplan. Tunnelbana är under byggnation och kommer till Barkarby där stationen även kommer utgöra ny knutpunkt för regionaltåg s.k. Sthlm Väst. Inom några minuter med bil når du både Barkarbystaden med stort handelsutbud samt hela Outletområdet. Åt andra hållet mot Vällingby finns Åkermyntan C. Tomten har därmed verkligen ett attraktivt läge i en expansiv kommun vars attraktionskraft årligen ökar. Vi ber dig vänligen som ev. blivande köpare att ta del utav de pdf-bilagor som finns att tillgå såsom; detaljplan med planbeskrivning, plankarta, förrättningskarta med protokoll från fastighetsreglering sk avstyckning samt kommunens VA-taxa. Det är även klokt att som intressent läsa mer om bygglovsprocessen på Järfälla kommuns hemsida redan inför visningen så du känner dig väl förberedd. Det ankommer alltid köparen att söka bygglov och själv ansvara för den processen. Du kan innan visning själv åka förbi tomten men vi ber dig att ej beträda tomten med respekt för omgivande grannar. Det är du välkommen att göra vid visningen då även mäklare finns på plats för frågor, självklart är ni välkomna att kontakta mig redan innan för frågor.

Tegvägen 74, Viksjö, Järfälla kommun

Tegvägen 74

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

1 895 000 kr

65 m²

2 rum

4 468 kr/mån

29 154 kr/m²

En mycket fin bostad, en trappa upp med balkong mot lummig innergård. För dig som söker en bostad att bara flytta in i har hittat hem. Bostaden har de senaste åren fått nya ytskikt, nytt badrum och ett fint kök. Nära till Viksjö centrum med allehanda service

 • Balkong
Forellgränd 1, Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun

Forellgränd 1

Lägenhet
Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

1 895 000 kr

58 m²

2 rum

2 498 kr/mån

32 672 kr/m²

Unik 2 rok belägen i 1-plansdel av huslänga varpå känsla av att bo i radhus infinner sig. Bekvämt med egen ingång, uteplats och två förråd precis vid bostaden. En bilplats kan tas över till ny ägare, laddstolpe för elbil finns på föreningens samtliga platser. Denna bostad är egentligen 2 rok men har byggts om för att disponeras som en mindre 3 rok. Kök med matplats, badrum med badkar och tvättmaskin (tvättstuga finns även i föreningen), 2 sovrum varav ett utan fönster, rymlig hall och trivsamt vardagsrum med utgång till egen stenbelagd uteplats. - Låg månadsavgift - Garanterad parkeringsplats med elbilsladdare - Låg belåningsgrad i brf om 3124kr/kvm, årsredovisning 2021. - Två externa förråd - Två lekplatser i området - Närhet till skolor och kommunikationer - Tomt/uteplats med nyttjanderätt Gångavstånd till Viksjö C med välrenommerad Ica butik, systembolag, apotek, vårdcentral, kyrka, flertalet restauranger och café såsom Brödernas och Tacobar samt gym med generösa öppettider. I närområdet finns både Fjällenskolan F-9 med Järfälla musikklasser och Sandviksskolan F-6 samt flertalet förskolor. Kommunikationerna är goda med buss/pendeltåg och när pendeln slutar gå för dagen finns nattbussar till Jakobsberg. Busshållplats Gösvägen precis utanför parkeringen som tar dig till Jakobsberg där pendeltåg 18 min senare når Odenplan. Vid pendeltåget finns även kostnadsfri parkering dagtid för bil.

 • Uteplats
Tegvägen 3, Viksjö, Järfälla kommun
 • Borttagen före visning

Tegvägen 3

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

2 650 000 kr

60,5 m²

2 rum

3 800 kr/mån

43 802 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ruskvädersgränd 27, Jakobsberg - Polhem, Järfälla kommun
 • Budgivning pågår

Ruskvädersgränd 27

Radhus
Jakobsberg - Polhem, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

3 495 000 kr

109 m²

5 rum

5 754 kr/mån

32 064 kr/m²

Unik arkitektur med hög takhöjd! 2 uteplatser - Soligt söderläge - 2 förråd - 2 parkeringsplatser - Öppet i nock - Vinterträdgård - Gaveltomt! Du slipper lagfart och pantbrevskostnaden i jämförelse med ett traditionellt villaköp. För dig som vill leva och bo i ett hem som är mer än bara funktion. Här erbjuds ett eftertraktat bostadsrättsradhus som vetter mot skog och grönska, belägen i omtyckt och barnvänligt område med lugna gator och lekpark i området. Slående takhöjd och spännande arkitektur med stora glaspartier och generösa ljusinsläpp även via takfönster. Fin och lättskött tomt med gräsmatta, grusad uppfart, stensättningar, mindre planteringar samt träbelagd uteplats på både fram och baksida. 4 sovrum, 2 badrum och kök med matplats i delvis öppen planlösning med vardagsrummet. På entréplan är det öppet i nock i både kök, vardagsrum och matplats i den s.k. vinterträdgården. Egen uppfart vid huset med plats för två bilar samt två stora förråd utomhus. Nuvarande ägare har verkligen stormtrivts i huset sedan köpet 2020 och då hade ägarna innan bott där i hela 20 år! Det säger ganska mycket om trivseln i området och i själva huset. Nu är det däremot dags att bli sambo i annan kommun och detta ljuvliga hem är redo att lämna plats åt en ny familj. De som har bott här har värdesatt närheten till grönområden och badplatser. Att kunna ta cykeln eller promenera till Översjön med picknickkorgen eller ta ett stopp för de goda vaniljbullarna på Säby gårds Café, det är vardagslyx för familjen! I närheten finns även sandstrand nere vid Mälaren och Bögs gård med bondgårdsdjur på Järvafältet. För små barn finns lekpark i området och de lugna omgivningarna skapar en barnvänlig miljö. Här finns känslan av att bo i hus fast än mer bekymmersfritt eftersom en hel del ansvar även åligger föreningen. Gångavstånd till förskola/skola förenklar vardagen likväl som uppfarten med plats för 2 bilar direkt utanför bostaden. Eftersom det är radhus med endast fyra hus i varje huskropp så får du i just denna bostad ett fint gavelläge vilket gör att du slipper passera genom bostaden för att nå fram eller baksida, här rör du dig med enkelhet längs ena sidan av huset och har även plats för allt som hör en tomt till i de båda förrådsbyggnaderna. På framsidan badar det i sol och skjutglaspartierna vid matplatsen bjuder in utelivet om sommaren och skapar ett ännu större rum för socialt umgänge där gränsen mellan inne och ute suddas ut. Nu välkomnar ägaren en ny familj in i denna pärla och lämnar den med varm hand vidare, även om de gärna hade bott kvar om det inte vore för kärleken. Detta är ett objekt som gör sig mest rättvis på plats, boka därför gärna din plats redan nu under knappen boka - varmt välkommen!

 • Plus
 • Uteplats
Tvåspannsvägen 23, Jakobsberg - Polhem, Järfälla kommun
 • Imorgon kl 18:00

Tvåspannsvägen 23

Radhus
Jakobsberg - Polhem, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

5 095 000 kr

98 m²

5 rum

408 m² tomt

1,5-plansvilla med källare belägen på lugn återvändsgata med möjlighet till 5 sovrum och garage vid huset! Tak 2003 - Fönster 2015 - Fasad 2015 - Kök 2017 med maskinpark från Neff- Duschrum 2021 - Kamin 2023 - Nibe luft/vattenvärmepump 2021 - Omdränering 1999 - Endast ca 14.000kwh/år! Utmärkt familjevilla utan granne på baksidan och därmed en insynsskyddad oas i soligt läge. I närheten finns hela naturreservatet Järvafältet med café, löparspår, underbara promenadstigar, bondgård för barn och Översjön med badplats. Fyrspannsvägens förskola är belägen vid infarten till Tvåspannsvägen. Närmsta grundskola är Berghemsskolan. Ca 400m från bostaden vid hållplats Berghem går buss 542 till Jakobsberg, därifrån är det 18 min till Odenplan. Det går även att ta bussen till Kallhäll Station. Anmäl gärna intresse via knappen boka, välkommen på visning!

 • Plus
Lagmansvägen 3B, Barkarby, Järfälla kommun
 • Budgivning pågår

Lagmansvägen 3B

Villa
Barkarby, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

9 495 000 kr

168 m²

7 rum

796 m² tomt

Unik chans att köpa ett nybyggt hus, med låg elförbrukning, på uppvuxen tomt - i ett historiskt kvarter. Bara en kort promenad från all tänkbar service och Barkarby station finns detta fantastiska boende. Villa från Myresjöhus byggd 2016 med planlösning som passar en familj utmärkt med stor hall med klädkammare - groventré - sovrum på entréplan - badrum med badkar & dusch - två allrum. Självklart lämpar den sig lika väl för småbarnsfamiljen som tonårsfamiljen som för dig som söker större ytor för dig och din partner. Belägenheten på en gammal fin trädgårdstomt, i uppvuxet villaområde och en historisk miljö i Barkarby Tingsbyn skapar det unika i kombinationen med nytt och relativt underhållsfritt boende. Vid nybyggnation av villa är det vanligt att tomten behöver etableras men här erbjuds en äldre tomt som därmed redan är beväxt vilket ger en fin karaktär. Det går knappast att finna en bättre kombination i närområdet! Om sommarhalvåret blir fastigheten helt insynsskyddad och här finns bl.a plommonträd, syrénhäck, perennrabatter, vindruvor, rabarber, hallon och rosenrabatt. En välvårdad plan gräsmatta med en baksida i soligt sydvästläge. Här finns även ett utekök med grill och stekhäll samt påkostad aluminiumpergola. Förråd i bakkant av carport samt friggebod och cykelbod på tomten. - 9979kwh år 2022, låg energiförbrukning, Energiklass B - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med Contura kamin - Påkostad pergola med elektriskt tak och inbyggd belysning - Suntech Quattro med möjlighet att köpa till screenmarkiser/glasväggar - Master bedroom med walk in closet - HTH-kök med tystgående vitvaror från Siemens i rostfritt - Vedum badrumsinredning - Elfa förvaringslösningar - Laddbox - elbilsladdare från Zaptec - Fiber indraget - Screenmarkiser med solsensorer - markilux (se bild med alla nedfällda) - Luxaflex plisségardiner i vardagsrum - 5 sovrum - 2 allrum - 1 duschrum - 1 badrum med badkar & duschrum samt bastu Endast 450m gångavstånd till pendeltåget som på 15 min tar dig in till Odenplan. Inom några år kommer även T-bana ansluta. 1 km till Ica Maxi och hela Barkarbystadens handelsutbud med outlet, BAS Barkarby och stora välkända butikskedjor. På 5 minuter kan du promenera ut på vackra Järvafältet för rekreation och promenader. Gångavstånd till populära och bra förskolor och skolor. Ett hus som ligger perfekt beläget för en familj som önskar en varierande och smidig vardag med tillgång till friluftsliv likväl som handels- och serviceutbud och pulsen i Sthlm C! Bostaden kommer att förhandsbesiktigas den 22 maj, protokoll kommer. Visning är planerad till den 21 maj men förhandsvisning kan komma att ske. Därav viktigt att du själv bokar din plats på annonserad visning med namn och telefonnummer.

 • Plus
Såningsvägen 58, Viksjö, Järfälla kommun
 • Budgivning pågår

Såningsvägen 58

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

3 795 000 kr

133 m²

4 rum

232 m² tomt

Radhus letar efter ny familj! Här finns möjlighet att skapa sitt egna drömboende i Barnvänliga Viksjö. Huset inhyser idag 3 sovrum men man kan enkelt addera till ytterligare sovrum om man så önskar. Härlig baksida för soldränkta sommardagar. Huset är besiktigat. Gångavstånd till Viksjö C med välrenommerad Ica butik, systembolag, apotek, vårdcentral, kyrka, flertalet restauranger och café såsom Brödernas och Tacobar samt gym med generösa öppettider. I närområdet finns både Lundskolan F-6, Fjällenskolan F-9 med Järfälla musikklasser och Sandviksskolan F-6 samt flertalet förskolor. Kommunikationerna är goda med buss/pendeltåg och när pendeln slutar gå för dagen finns nattbussar till Jakobsberg. Ca 600m promenad till buss 564H eller 554V som på ca 10-15 min tar dig till Jakobsberg där pendeltåg 18 min senare når Odenplan. Vid pendeltåget finns även kostnadsfri parkering dagtid för bil. Tacksam om du bokar din plats på visningen via knappen boka, tack! Välkommen.

Engelbrektsvägen 29, Jakobsberg, Järfälla kommun

Engelbrektsvägen 29

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

2 995 000 kr

110 m²

5 rum

5 407 kr/mån

27 227 kr/m²

2.995.000kr utgångspris för 110kvm i OBELÅNAD förening! Unikt köpläge i obelånad förening! 110kvm renoverad bostad som sällan är tillsalu - utmärkt alternativ till radhus/hus nu när räntorna stigit, du slipper dessutom lagfart/pantbrevskostnaden om 1,5-2%. Här får hela familjen plats i denna gavellägenhet om 5 rok som genomgående renoverats mellan 2018-2022. - INGA LÅN I FÖRENINGEN - Låg avgift om 5407kr/mån - 2 duschrum 2021 - TM och TT i lgh - 4 sovrum - 2 klädkammare - Kök 2017/18 - Ytskikt 2021/22 - Inglasad balkong - 2 förråd. - Stambyte diskuteras i föreningen men inga beslut är tagna Gångavstånd till Jakobsberg C samt Barkarby handelsplats med all tänkbar service och restauranger samt p-tåg med enbart 20 min till Sthlm C!

 • Plus
 • Balkong
Hättkvarnsgatan 5, Jakobsberg - Söderdalen, Järfälla kommun

Hättkvarnsgatan 5

Lägenhet
Jakobsberg - Söderdalen, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

1 395 000 kr

33 m²

1 rum

2 454 kr/mån

42 273 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen att förvärva denna smakfulla och välplanerade 1:a om 33 kvm. Bostaden erbjuder en rymlig insynsskyddad uteplats belägen mot lugn innergård med gott om plats för loungegrupp och egna odlingar. Interiören är smart disponerad och erbjuder allt du behöver i en etta. Här finns vardagsrumsdel, kök med matplats, helkaklat badrum med praktisk kombimaskin, sovalkov med stiligt laminerat glas som avskärmar från övriga sällskapsutrymmet samt en stor hall med gott om förvaring i garderobsvägg. Kort promenadavstånd till pendeltåg, bussar och centrumgallerian. Perfekt första bostad för dig som bara vill kunna flytta in och möta våren på den ljuvliga uteplatsen. Varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Forellgränd 12, Viksjö, Järfälla kommun
 • Budgivning pågår

Forellgränd 12

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

3 495 000 kr

86 m²

4 rum

3 778 kr/mån

40 640 kr/m²

- Ett av dom större tomterna i området med bästa läget! - Låg månadsavgift - Garanterad parkeringsplats med el laddning - Låg belåningsgrad lån/kvm - Två uteplatser och balkong i bästa solläge - Två externa förråd - Två lekplatser i området - Inga lagfart och pantbrevskostnader - Närhet till skolor och kommunikationer Hjärtligt välkomna att förvärva ett av Viksjös mest eftertraktade bostadsrättsradhus. Här väntar ett välplanerat och ljust radhus på två plan som fördelar sig på 4 rum och kök med två fantastiska uteplatser och trädäckad balkong i bästa solläge! – Det perfekta boendet med den optimala disponeringen för hela familjen. På Forellgränd 12 bor ni i ett radhus med låga avgifter med närhet till det mesta som Järfälla har att erbjuda. När ni väl tar fösta klivet in i bostaden välkomnas ni av den inbjudande hallen som leder in till samtliga rum på entréplan. Här erbjuds ett välutrustat kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet. Vidare på entréplan möts ni även av det rymliga och ljusa vardagsrummet med utgång till husets härliga uteplats i soligt läge på fram och baksida av huset, perfekt plats att njuta av morgonsol samt sena sommarkvällar med hela familjen och ta vara på solens ljuvliga soltimmar utan några bekymmer eller insyn. Intill hallen på entréplan finns även ett modernt gäst-wc samt två externa förråd för extra förvaring. En trappa upp kommer ni upp till bostadens samtliga rum, dvs familjens privata avdelning. På övre plan finner ni ett stort sovrum med plats för säng och garderober. Vidare erbjuds två rymliga sovrum med plats för säng och förvaring. Från ett av sovrummen kan ni enkelt ta er ut till bostadens härliga balkong med vy mot husets fina bakgård. Intill ett av sovrummen finner ni även det stora badrummet utrustat med badkar, vädringsfönster, VVB, tvättmaskin och torktumlare. Ett allrum finns även på övre plan som enkelt kan disponeras som kontorshörna om så önskas. Här bor ni i lugnt och barnvänligt område med närhet till både förskola/skola samt gångavstånd till Viksjö Centrum med all tänkbar service som restauranger, mataffär, apotek, systembolag, vårdcentral med mera. I närheten finns flera busslinjer att välja på om man vill ta sig till Jakobsberg, Barkarby eller mot Solna. Runt hörnet finns härliga grönområden och Mälaren med bad och båtklubb inom räckhåll. För mer information om radhuset - Vänligen kontakta ansvarig mäklare!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Spettvägen 7, Viksjö, Järfälla kommun
 • Budgivning pågår

Spettvägen 7

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

4 150 000 kr

128 m²

6 rum

389 m² tomt

Välkommen till denna eftertraktade bostad på Rävkullen i Viksjö, med möjlighet till 5 sovrum, balkong, uteplats i västerläge och garage samt uppställningsplats för bil utanför. Här har nuvarande ägare stormtrivts med sin familj sedan 1975! De har värdesatt flexibiliteten i huset, att låta det förändras allteftersom att familjen växer och ser nu fram emot att få ge det nytt liv till en ny familj. Med en enda ägare till bostaden kan du förvänta dig ett välhållet hem med potential för moderniseringar. Trädgårdens baksida, lugnet i området och promenadavståndet till såväl Jakobsbergs centrum med pendeltågsstation som Viksjö C är ytterligare några faktorer som familjen uppskattat. Här erbjuds du en rymlig, familjevänlig bostad belägen på lugn återvändsgata. Besiktigad & Säljansvarsförsäkrad! - 11.649kwh/år - Yttertak bytt 2008 - Fiber finns

 • Plus
Svetsarvägen 17, 1 tr, Kallhäll, Järfälla kommun
 • Budgivning pågår

Svetsarvägen 17, 1 tr

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

2 495 000 kr

92 m²

4 rum

4 929 kr/mån

27 120 kr/m²

4:a på 92 kvm, 340m från Mälaren och 800m till pendeltåget som på 21 min når Odenplan! Välkommen till ett bra alternativ till radhus, för dig som vill bo tillsammans med familjen, ensam med dina barn/tonåringar eller som lämnar villalivet för ett bekvämt lägenhetsliv med hiss. Här kan du njuta av härliga promenader längs med Mälaren, träna på Bonäs utegym, Friskis & Svettis eller Extremfabriken i Bolinder Strand. Njuta av en måltid på Bolinder krog eller annan restaurang i Kallhäll C. Där finns även livsmedelsbutik för daglig handling och ytterligare serviceutbud. I Folkets hus kan du gå på bio eller andra evenemang. I närområdet finns även Kallhälls badet och dess sandstrand samt båtklubb. Tacksam om du bokar din plats på visningen via knappen boka, tack! Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Traktorvägen 20, Viksjö, Järfälla kommun

Traktorvägen 20

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

1 695 000 kr

44,5 m²

2 rum

4 449 kr/mån

38 090 kr/m²

- Sällan till salu - Radhuskänsla - Möjlighet till parkeringsplats omgående - 2 st förråd varav 1 i bostaden - Stor insynsskyddat uteplats i söderläge - Stenkast till Viksjö C Hjärtligt välkomna till denna ljusa & unika 2:a med uteplats i soligt läge i hjärtat av Viksjö. I Brf Pinjen bor du med radhuskänsla i de röda och gula charmiga husen intill Viksjö centrum. Bostaden erbjuder enhetligt ekparkettgolv inlagt 2017 i samtliga rum, helkaklat duschrum med tvättpelare, rymligt sovrum, förråd samt öppen planlösning mellan vardagsrum och det renoverade köket från 2015. Från vardagsrummet finns anslutning genom charmiga dubbeldörrar till den stora uteplatsen med plats för stor möbelgrupp där du kan njuta av solen under större delen av dagen. Som bostadsrättsinnehavare har du rätt att disponera denna uteplats. I Viksjö bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både förskola/skola. Gångavstånd till Viksjö Centrum med all tänkbar service som restauranger, mataffär, apotek, systembolag, vårdcentral med mera. Runt hörnet finns härliga grönområden och Mälaren inom räckhåll. För mer information om bostaden - Kontakta ansvarig mäklare!

 • Plus
 • Uteplats
Kvarnvägen 40, entréplan, Jakobsberg, Järfälla kommun
 • Budgivning pågår

Kvarnvägen 40, entréplan

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

1 595 000 kr

55 m²

2 rum

3 848 kr/mån

29 000 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS 1.595.000kr!*** Trivsam 2:a om 55 kvm på entréplan utan trappsteg, med helkaklat badrum från 2008 och fönster i två väderstreck. Kök med separat matplats renoverat 2005. Samtliga väggar målade 2023 och laminatgolv från 2016. En riktig liten pärla för dig som skall flytta hemifrån eller bli sambo. På några minuter promenerar du till Jakobsbergs Centrum och pendeltågsstationen som tar dig till Odenplan på endast 18 min! Stambyte kommer ske i augusti 2023 varpå det är ett ypperligt tillfälle för dig som köpare att själv vara med och påverka de val som skall ske i badrummet. På föreningens bekostnad får du som ägare ett helt nytt badrum! Tacksam om du bokar din plats på visningen via knappen boka, tack! Välkommen.

 • Plus
Tröskvägen 104, Viksjö, Järfälla kommun
 • Imorgon kl 19:00

Tröskvägen 104

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

4 975 000 kr

133 m²

4 rum

325 m² tomt

Ljust och högt beläget gavelradhus i mycket gott skick, ombyggt kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet och skjutglasdörr ut till stor och trädäcksförsedd altan/uteplats delvis under tak och med möjlighet för umgänge med såväl familj som vänner. Huset rymmer i övrigt 3 stora sovrum, rymlig walk in closet, helkaklat gäst-WC, tvättstuga och WC-/duschrum med bastu. Tillgång till balkong i söderläge. Huset är perfekt för småbarnsfamilj med gräsyta på framsida, gaveln och baksidan med utrymme för studsmatta. Tillgång till garage i länga, med elbilsuttag. Flertalet förskolor och skolor i närområdet, Viksjö centrum med brett utbud av handel och service på promenadavstånd och goda bussförbindelser till såväl Jakobsbergs centrum och Barkarby centrum, för vidare transport till Stockholms city.

 • Plus
Reavägen 4, 3 tr., Barkarby, Järfälla kommun
 • Budgivning pågår

Reavägen 4, 3 tr.

Lägenhet
Barkarby, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

1 975 000 kr

39 m²

1 rum

2 206 kr/mån

50 641 kr/m²

Stilrent och smakfullt inredd 1:a på 39 kvm., högst upp i låghus. Lägenheten erbjuder kök med matplats, rymligt rum med plats plats för såväl matbord, soffgrupp och sovalkov med plats för dubbelsäng. Utgång till balkong i lummig omgivning och med eftermiddags-/kvällssol. Stambytt och helkaklat (2017) WC-/duschrum med tvättmaskin. 5 minuters promenadavstånd till Barkarby pendelstågsstation och framtida tunnelbanestation.

 • Plus
 • Balkong
Skördevägen 14, Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun

Skördevägen 14

Radhus
Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun
HusmanHagberg Järfälla

3 950 000 kr

122 m²

5 rum

7 559 kr/mån

32 377 kr/m²

Ny möjlighet för dig som missade chansen. Nybyggt kedjehus i 2-plan med trädgård och carport. Närhet till skolor, natur och stad. Husen rymmer alla de funktioner som den moderna familjen ställer på sitt boende idag, öppen planlösning, generösa förvaringsytor, allrum för barnen och ett kök som klippt och skuret för umgänge. Här finns även tvättstuga med groventré. Parkering för två fordon, varav ett i carport. Ring mäklare för mer information då vi inte har möjlighet till visning av huset då det ej är färdigställt. Inflyttning är beräknad i början av Juni i år. Ekonomiska planen och stadgar finns uppladdat under dokument i annonsen.

 • Uteplats
Plommonvägen 4, Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun
Plommonvägen 4, Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun, bild 2
Plommonvägen 4, Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun, bild 3

Plommonvägen 4

Radhus
Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

4 995 000 kr

123 m²

5 rum

350 m² tomt

Ljust och smakfullt inrett kedjehus om 123 kvm på välbelägen gaveltomt. I huset möts du av en ljus öppen hall med goda förvaringsmöjligheter. Fördelat på två plan finns två helkaklade duschrum, tre rymliga sovrum, tvättstuga, funktionellt kök med matplats, luftigt vardagsrum och ett allrum. Husets öppna planlösning ger sömlösa övergångar mellan sociala ytor, kök, matplats och vardagsrum, varifrån du enkelt får tillträde till trädgården och trädäcksförsedda uteplatser på husets fram- respektive baksida. Här kan du njuta av solen från morgon till kväll! Gott om förvaring på tomten i form av förråd och friggebodar, garage i länga samt fri gästparkering finns i området. Huset visas i början av februari 2023, men gör gärna intresseanmälan redan nu, så får ni information om visningstider. Under januari kommer kompletterande interiörbilder att annonseras. Här bor du i lugnt och barnvänligt område med närhet till både förskola/skola samt gångavstånd till Viksjö Centrum med all tänkbar service som restauranger, mataffär, apotek, systembolag, vårdcentral med mera. I närheten finns flera busslinjer att välja på om man vill ta sig till Jakobsberg, Barkarby eller mot Solna. Runt hörnet finns härliga grönområden, Viksjö golfklubb och Mälaren inom räckhåll. - Garage i länga - 2 uteplatser - Gavelläge - Renoverade WC-/duschrum

 • Premium
Axvägen 81, Viksjö, Järfälla kommun

Axvägen 81

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

2 295 000 kr

107 m²

4 rum

7 717 kr/mån

21 449 kr/m²

Fint renoverad och ombyggd 3:a om 107 kvm på Entréplan. En mycket välplanerad och en lite annorlunda planlösning med badrummet placerat inne vid de 2 sovrummen, separat tvättstuga med ingång från köket och en separat Gäst Wc i hallen. Ljus och trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en stor umgängesyta. I genomgående fint skick med renoverat kök och stambytta våtutrymmen och smakfullt inredda rum. Ett stenkast till Viksjö centrum med ICA-butik, vårdcentral, systembolag och allehanda service.

 • Balkong
Blåviolstigen 14E, Bro, Upplands-Bro kommun

Blåviolstigen 14E

Lägenhet
Bro, Upplands-Bro kommun
HusmanHagberg Järfälla

1 595 000 kr

69 m²

3 rum

5 541 kr/mån

23 116 kr/m²

Nytt pris! Ni är varmt välkommen att kontakta mig som ansvarig fastighetsmäklare för visning. En trappa upp och med egen ingång finner ni denna fina och optimalt planerade lägenhet. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong i soligt läge. Trivsamt område nära både skog och natur, samtidigt en kort promenad från centrum med butiker och allehanda service. Bussen tar dig smidigt till tågstationen och på endast 34 minuter är du i centrala Stockholm eller så finns en direktbuss till Kista. Välkommen till ditt nya hem.

 • Balkong
Ekedalsvägen 11 A, 2 tr., Jakobsberg, Järfälla kommun
 • Budgivning pågår

Ekedalsvägen 11 A, 2 tr.

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

2 095 000 kr

89 m²

3 rum

6 174 kr/mån

23 539 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och insynsskyddad seniorlägenhet beläget i Jakobsberg i ett etablerat villaområde. Bostaden erbjuder kök med matplats i öppenplanlösning, stort vardagsrum med utgång till balkong i söderläge som förlänger sommaren. 2 sovrum, WC-/duschrum, förråd och klädkammare. Centralt belägen bostad med närhet till kommunikationer, gångavstånd till centrum, mataffärer, apotek och övriga serviceutbud. Ring för att boka visning. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Ulvsättragränd 10, Kallhäll, Järfälla kommun

Ulvsättragränd 10

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

1 595 000 kr

34 m²

1.5 rum

2 559 kr/mån

46 912 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Ring för visning! Varmt välkommen att förvärva denna yteffektiva 1,5:a. Ljusa materialval och goda förvaringsmöjligheter genomsyrar hela lägenheten med ett fint ljusinsläpp från fönster. Bostaden erbjuder ett fullt utrustat kök med allrum i öppen planlösning och utgång till den rymliga balkongen, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett smart planerat sovalkov. Här bor du med närhet till vackra promenadstråk utmed Mälarens strandremsa och grön natur. På promenadavstånd finns pendeltågsstationen och Kallhälls centrum med matbutik och nödvändig service. Resan med pendeltåg till Stockholm central tar ca 23 minuter. Vidare erbjuds goda friluftsmöjligheter både sommar och vintertid och Friskis & Svettis samt Extremfabriken finns i området. På gångavstånd når man Görvälns naturreservat, som är ett stort sammanhängande skogsområde med promenadstigar. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Frihetsvägen 2C, Jakobsberg - Söderdalen, Järfälla kommun

Frihetsvägen 2C

Lägenhet
Jakobsberg - Söderdalen, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

2 795 000 kr

78 m²

3 rum

5 380 kr/mån

35 833 kr/m²

**Accepterat pris 2.795.000kr** Fåtal minuters promenad till pendeltåget som tar dig till Odenplan på 18min! Detta är verkligen en pärla för dig som vill bo modernt och bekymmersfritt nära stadens puls, med livsmedel/service inom gångavstånd och fotbollsplan, sim-/padelhall i kvarteret bredvid. Blicka ut mot Söderdalens mysigaste innergård? Det kan bli ditt nya hem. En rymlig 3:a med härlig balkong i soligt söderläge med stora fönster som skänker gott om ljusinsläpp och fönster som vetter i två väderstreck. Vardagsrummet ligger med delvis öppen planlösning mot köket som är modernt inrett med vita kökssnickerier och grått kakel. Köket är fullt utrustat med inbyggd maskinpark från Siemens. Vidare erbjuder bostaden två rymliga sovrum med förvaring och hall med garderob och städskåp samt helkaklat duschrum med tvättdel. Till bostaden finns källarförråd. I området finns en nyöppnad förskola; Kunskapsförskolan Jakobsberg på Mjölgatan 5. Läs mer på: kunskapsforskolan.se. I området finns en fin nyanlagd park och lekplats. Här bor man nära Jakobsberg centrum med all möjlig service som bank, butiker, caféer, restauranger etc. Pendeltåget från Jakobsbergs station tar 21 minuter till Stockholms Central. Det finns också tillgång till flera busslinjer, med en hållplats ett stenkast från bostaden. I området finns förskolor, skolor och gymnasium med närhet från bostaden. Med några minuters promenad finns även ny simhall, tennishall, padelhall, fotbollsplaner och hockeyhall samt en bensinmack. Med cykel når man Järvafältets naturområde på ca 15 min samt att Mälaren finns på liknande avstånd. Sist men inte minst finns Barkarby handelsplats runt hörnet. Där finns verkligen allt du behöver och bostadens läge är, som du hör, utmärkt för dig som vill ha lite av allt i livet!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Väderkvarnsgatan 6, 2 tr, Jakobsberg, Järfälla kommun
 • Budgivning pågår

Väderkvarnsgatan 6, 2 tr

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

1 975 000 kr

49 m²

2 rum

3 135 kr/mån

40 306 kr/m²

Varmt välkomna att förvärva denna välplanerade och hemtrevliga bostad i hjärtat av Söderdalen. I ett av Järfällas mest eftertraktade och expansiva bostadsområden finner du denna 2:a där ingenting lämnas åt slumpen. Bostaden är fördelat på 2 rum och kök om 49 välgenomtänkta kvadratmeter, som ger dig plats åt allt att man behöver för ett bekvämt lägenhetsliv utan att tänka framtida renoveringar. Bostaden erbjuder ett modernt och stilrent arbetskök, vardagsrum med plats för såväl matgrupp som soffgrupp, i öppen planlösning med köket, helkaklat wc/duschrum med tvättmaskin, vältilltaget sovrum med inbyggd skjutgarderob. Sist men inte minst har vi bostadens stora balkong med vy mot föreningens gröna innegård, perfekt att bjuda hem nära och bekanta under sommaren. Lägenheten ska ses! Här lever du ett bekvämt lägenhetsliv med promenadavstånd till centrum och pendeltåg som tar dig in till Sthlm C på endast 21 min. Fem minuter bort med bilen finns Barkarby Handelsplats med Quality Outlet, IKEA, ICA Maxi och 90 olika butiker. Tätt inpå bjuder Järvafältets fantastiska strövområden in till skogspromenader.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Legendvägen 27, Kallhäll, Järfälla kommun

Legendvägen 27

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

2 500 000 kr

80 m²

2 rum

5 868 kr/mån

31 250 kr/m²

FAST PRIS! Kontakta ansvarig mäklare för visningstid! Varmt välkomna att förvärva denna unika och stilrena bostaden uppfört 2015 som särskiljer sig helt från övriga lägenheter i området. Denna bostad fördelar sig på 2 rum och kök om hela 80 kvm som enkelt kan göras om till en 3:a (Se planritning). Bostaden erbjuder ett modernt kök från Marbodal med plats för en stor matbord för ca 6 personer. Från köket kan man ta sig ut till bostadens stora uteplats i lugnt läge mot grönska med eftermiddag och kvällssol, perfekt plats att njuta av sommarens ljuvliga soltimmar med nära och bekanta. Vidare erbjuder bostaden ett stort vardagsrum som är planerat för att dela av och skapa ytterligare ett sovrum eller kontor om så önskas, stort sovrum med ett separat walk in-closet i rummet, modernt wc/duschrum, gäst-wc och ett eget tvättrum i bostaden. Denna bostad har många bekvämligheter på 80kvm och ger dig möjlighet att disponera såsom du själv önskar. Självklart finns det tvättstuga i föreningen, på samma våningsplan som bostaden. Smidigare blir det inte. Här bor du med kort promenadavstånd till pendeltåget som tar dig till Sthlm C på ca 23 min och du tar dig även snabbt och enkelt med bil till E4/E18 mot Sthlm City eller Arlanda. Legendvägen ligger centralt i Kallhäll med närhet till mataffär, restauranger, apotek och övrigt serviceutbud. Under sommarhalvåret kan du ta cykeln eller promenad ner till Mälaren och dess badplatser längst med Kallhäll/Bolinder strand och njuta av solen. - Påkostade materialval - Låga driftkostnader! - Radhuskänsla - Byggt 2015 - Stora fönster partier som släpper in rikligt med ljusinsläpp - Tvättrum i bostaden och tvättstuga på samma våningsplan - Nära till förskolor och skolor - Gångavstånd till Pendeltåg och Kallhäll centrum - Parkeringsplats precis utanför huset Ta nu chansen att förvärva denna unika bostaden i Kallhäll!

 • Plus
 • Uteplats
Fölvägen 1B (förmodad adress), Jakobsberg, Järfälla kommun

Fölvägen 1B (förmodad adress)

Tomt
Jakobsberg, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla

2 975 000 kr

716 m² tomt

Trivsamt belägen villatomt om 716 kvm. i lugnt och etablerat villaområde i Vattmyra i Jakobsberg, med möjlighet att bygga 1 - 1 1/2-planshus (ej högre än 4,5 meter till takfot) och högst 1/4 av tomten får bebyggas. Fritt val av husleverantör. Skapa ditt egna boende. Anmäl intresse via mail och/eller telefon till mäklaren. Nära förskolor, skolor, Järvafältet, centrum & p-tåg. Spekulanter är välkomna att själva, vid tillfälle som passar, besöka tomten. Vänligen visa hänsyn till familjen som bor i angränsande hus.

Visar alla 30