Mäklare Per Stenmark

Per Stenmark

Om mig

Jag utbildade mig först till jurist, innan jag för snart 25 år sedan kompletterade min utbildning och arbetar 
sedan dess som fastighetsmäklare. Jag är född och uppvuxen i 
Västra Jakobsberg, nu boende i villa i Viksjö och har därmed mycket god lokalkännedom. Jag förmedlar försäljning av tomter, radhus, villor och lägenheter, men har också förmånen att ofta bli anlitad av dödsbon för försäljning av bostäder inom ramen för avveckling av dödsbon. Välkommen att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Siriusvägen 7, Skälby, Järfälla kommun
 • Sön 8 okt kl 14:15

Siriusvägen 7

Villa
Skälby, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
8 975 000 kr
215 + 187 m²
9 rum
1 642 m² tomt

Denna unika villa till såväl utseende som utformning är nu till salu. Huset lämpar sig till såväl större familj, generationsboende eller för uthyrning i entréplanet. Nuvarande ägare lät uppföra denna villa på 60-talet på den lugnt belägna och stora villatomten i Skälby. Ägarna har löpande under åren varsamt byggt ut och renoverat villan till vad den är idag. Huset har en mycket karaktärsskapande fasad med liggande timmerpanel, plåttak med solpaneler som tillsamman med bergvärme ger extremt låga driftkostnader och energiklass A. Huset rymmer på entréplan stort dubbelgarage med verkstad, helkaklat WC-/duschrum, arbets-/hobbyrum, pannrum, tvättstuga, gillestuga, TV-/allrum med pentry, gäst-WC. Övre plan erbjuder renoverat och smakfullt inrett kök i öppen planlösning med hall/passage och ett stort vardagsrum med kakelugn och i öppen planlösning, 4 sovrum, två WC-/duschrum, matsal, TV-rum och stort inglasat uterum om c:a 30 kvm. med mindre utomhus altan. Den insynsskyddade och lummiga trädgårdstomten på baksidan av huset, med stor trädäcksförsedd altan med uppvärm utomhuspool, separat bastu och lusthus, ger oanade möjligheter för att umgås med familj och vänner helt avskilt. Huset kommer att visas i början av september, men gör gärna intresseanmälan på www.husmanhagberg.se under den aktuella adressen redan nu. Interiörbilder och visningstider kommer att annonseras i början av september.

 • Plus
Travarvägen 65, Jakobsberg, Järfälla kommun
 • Sön 15 okt kl 15:00

Travarvägen 65

Radhus
Jakobsberg, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
5 195 000 kr
149 + 17 m²
6 rum
241 m² tomt

Perfekt radhus för såväl barn- som ungdomsfamilj, som på entréplan erbjuder smakfullt och välutrustat kök med matplats, gäst-WC, rymligt vardagsrum med murad öppen spis och med plats för såväl soffgrupp samt matgrupp och med utgång till utbyggd balkong/altan i soligt syd-/sydvästläge. Övre plan rymmer 3 sovrum, WC-/badrum och souterrängplan 2 sovrum, förråd, klädkammare, WC-/duschrum och tvättstuga. Trädäcksförsedd altan/uteplats och carport vid huset. Förskolor och skolor i området. Gångavstånd till centrum och pendeltågsstation.

 • Plus
Aspnäsvägen 32, 7 tr., Jakobsberg, Järfälla kommun
 • Imorgon kl 13:00

Aspnäsvägen 32, 7 tr.

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
2 395 000 kr
95 m²
4 rum
vån 7/11
5 582 kr/mån
25 211 kr/m²

Ljus och välhållen 4:a på 95 kvm. på våning 7 i Brf Aspnäs. Lägenheten erbjuder arbetskök med rymlig matplats i öppen planlösning, 3 sovrum, WC-/duschrum, sep. WC, rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong i västerläge in mot grönskande gård. Promenadavstånd till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstation, men busshållplats finns i nära anslutning till lägenheten. Flexibelt tillträdesdatum.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bergsringen 4, Jakobsberg, Järfälla kommun
 • Borttagen före visning

Bergsringen 4

Radhus
Jakobsberg, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
4 295 000 kr
130 m²
5 rum
677 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
Skälbyvägen 152, Skälby, Järfälla kommun
 • Sön 8 okt kl 13:15

Skälbyvägen 152

Villa
Skälby, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
6 195 000 kr
143 + 35 m²
5 rum
1 257 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva denna oerhört charmiga villa på högt belägen, södervänd och lummig trädgårdstomt, med extremt låga uppvärmningskostnader. Huset rymmer sammanlagt 178 kvm., med bl a kök med rymlig matplats med direkt utgång till stor, trädäcksförsedd och insynsskyddad uteplats/altan på baksidan med ett härligt och inglasat uterum. Huset erbjuder i övrigt 3-4 sovrum, vardagsrum, gillestuga med öppen spis, högt belägen och inglasad altan, helkaklat WC-/badrum, separat dusch, tvättstuga, pannrum och gott om förvaring. Tomten ger utrymme för den trädgårdsintresserade, men också med utrymme för barnfamiljen. Missa inte detta tillfälle. Huset har varit i samma familjs ägo sedan 1977.

 • Plus
Mäldgränd 3, 3 tr., Jakobsberg, Järfälla kommun
 • Imorgon kl 11:00

Mäldgränd 3, 3 tr.

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
1 995 000 kr
41 m²
2 rum
vån 4/6
2 987 kr/mån
48 659 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och smakfullt inredda lägenhet i Söderdalen vid Jakobsbergs C - väldisponerad 2:a på 41 kvm. med inglasad balkong, i trendiga Söderdalen, med stilrena materialval och i nyskick. Lägenheten erbjuder välutrustat kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet, sovrum med praktisk skjutgarderob, helkaklat WC-/duschrum med kombimaskin. Inglasad balkong med fri utsikt. Gångavstånd till all tänkbar service och kommunikationer (pendeltåg & bussar).

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6