Mäklare Michaela Holmgren

Michaela Holmgren

Om mig

I över 10 år har jag varit fastighetsmäklare i Järfälla och kan med handen på hjärtat säga att jag fortfarande tycker att det är lika kul. Idag hittar du mig i Viksjö, där jag också är uppvuxen. Jag har genom åren byggt upp en gedigen kunskap och erfarenhet samt varit aktiv i både uppåt-och nedåtgående marknader, något som verkligen gör skillnad och är en styrka. Min hängivenhet och mitt engagemang är grunden i mitt arbete där jag ser varje kund och affär som unik.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ferievägen 25, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 29 sep kl 13:00
Ferievägen 25, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Ferievägen 25, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Ferievägen 25

Villa
Jakobsberg, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
8 995 000 kr
247 + 19 m²
9 rum
1 316 m² tomt

Stor representativ villa till salu. Med en totalarea på 247kvm får även den större familjen plats. Tomten är stor och privat med skogen som granne, här finns dessutom en separat uthyrningsdel om 45kvm med egen ingång. Här finns idag rymliga 5 sovrum (möjlighet till fler finns), ett stort kök med matplats, två badrum, stor tvättstuga, vardagsrum på nedre plan samt ett allrum på övre plan. Även om den rymliga interiören på detta hus verkligen är fantastisk, är det tomten och dess läge som verkligen särskiljer huset. Baksidan vetter mot det stora skogsområdet och du kan inte bo mer centralt men samtidigt så nära naturen på samma gång. Låt barnen gå på upptäcktsfärd upp i skogen bakom huset, eller dra på dig löparskorna och stick ut. *Dubbla eldstäder *Nya golv (ekparkett) och ytskikt i stora delar av huset 2022/23 *Generösa utrymmen *Praktisk grovéntre med tvättstuga *Garage och förrådsbyggnad Uthyrningsdelen är 2 rum och kök med ordentligt kök samt badrum. Separat ingång från sidan av huset, vilket ger en bra avskildhet. Utmärkt möjlighet till en extra inkomst varje månad på runt 10 000 kr för att reducera din egen boendekostnad eller en perfekt möjlighet till generationsboende eller företagsverksamhet. För den cykelintresserade finns även mountainbike-spår i skogen. Skogen mynnar ut det fina området vid Görväln, med Görvälns slott, badplatser och skidbacke. Den stora tomten inbjuder till spring och lek och det finns gott om plats på den soldränkta altanen för dom vuxna att samtidigt stå vid grillen och förbereda middagen medan barnen leker runtomkring under full uppsikt. På tomten finns ett förråd för trädgårdsverktyg samt en matkällare. Villan är belägen i ett barnvänligt område med gångavstånd till skolor och även Jakobsberg centrum (1,5km). Det finns även buss ca 400m från bostaden som tar dig till Jakobsberg centrum. Jakobsberg har ett stort affärsutbud och även restauranger, vårdcentral, frisörer, systembolag, matbutik m.m. Där går också flertalet bussar till bland annat Kista, samt pendeltåget som tar dig till Stockholm City på endast 22 minuter.

  • Premium
Flintvägen 22, Skälby, Järfälla kommun
  • Sön 29 sep kl 15:00
Flintvägen 22, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Flintvägen 22, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Flintvägen 22

Villa
Skälby, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
6 190 000 kr
105 + 104 m²
6 rum
910 m² tomt

I hjärtat av barnvänliga Skälby finner vi denna oerhört charmiga 50-talsvilla som senaste åren genomgått flertalet renoveringar. Den fina tegelvillan har ett utmärkt läge i barnvänliga och populära Skälby. Den stora gräsmattan inbjuder till lek och spring för barnen eller hunden. Tomten har sol hela dagen och uteplatsen vetter i soligt sydvästläge. Vid entrén ett garage samt uppfart för flertalet bilar, varav en plats med dragen el för att kunna installera laddstolpe. I altanen finns indragen belysning för att avnjuta mysiga höstkvällar i loungen. I gräsmattan finns begränsningskabel nedgrävd för robotgräsklippare. Vatten har också dragits i gräsmattan med ett infällt automatiskt bevattningssystem som styrs av väder (och app på telefonen) - här blir skötseln av trädgården verkligen enkel! All el är omdragen i hela huset och här finns det modernaste ventilationssystemet FTX, en mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning. Huset har blivit omdränerat 2019 och ca hälften av alla fönster har bytts ut. Fiber finns indraget i huset. Invändigt erbjuds ett entréplan med 3 bra sovrum, ett stort nyrenoverat badrum, ett nyrenoverat kök, en stor matplats med öppen spis samt ett vardagsrum med fina fönsterpartier ut mot trädgården. Det stora renoverade badrummet är lyxigt inrett och har kvalitetsdokument. Köket är stilrent designat och inrett med kvalitets-vitvaror; side by side kyl/frys uppkopplad med touchskärm samt vatten och isdispenser, induktionshäll kopplad till fläkten som startar automatiskt när hällen startas, en ugn som är uppkopplad och kan delas i 2 delar och en vinkyl med 2 zoner för vitt och rött. Här bor en teknik-fantast, det mesta är uppkopplat och ingenting i renoveringen av huset har lämnats åt slumpen. I källarplanet har det påbörjats en renovering för att kunna ha en uthyrningsdel, en hall har upptagits med ingång från baksidan av huset, ett badrum har byggts och ett stort allrum har renoverats med bland annat ventilerat golv. Utrymmet används idag som kontor och passar givetvis även utmärkt för dig som jobbar hemifrån, eller har eget företag där du vill kunna ha en egen ingång för dina kunder. Läs husets samtliga renoveringar under rubriken "Fakta/Rumsbekrivning"

  • Premium
Maskinistvägen 16, Bolinder Strand - Kallhäll, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 11:00
Maskinistvägen 16, Bolinder Strand - Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Maskinistvägen 16, Bolinder Strand - Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Maskinistvägen 16

Lägenhet
Bolinder Strand - Kallhäll, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
3 390 000 kr
95 m²
4 rum
vån 2/9
5 371 kr/mån
35 684 kr/m²

Det finns vanliga lägenheter och så finns det lägenheter med charm.. Denna otroligt välvårdade lägenhet är verkligen det sistnämnda - med en planlösning utöver det vanliga! Den här lägenheten är gjord för att vardagen ska bli så enkel som möjligt. Utvändigt finner du en innergård med lekmöjligheter, och bredvid huset har du hela skogen med promenadstråk och utegym, och givetvis inte att förglömma: Hela Bolinders strand fina strandkant med badmöjligheter. Huset är placerat med bra gångavstånd till all denna natur: men även till centrum med pendeltåg och matbutiker. Invändigt hjälper lägenheten också till att förenkla livet: I köket blir det en fröjd att laga mat, tack vare mycket förvaring samt bardisken mot vardagsrummet, här har du bra överblick från köket medan barnen leker i vardagsrummet, eller en naturlig umgängesyta när vännerna är över. I badrummet blir det en fröjd att tvätta, ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finns yta för att vika handdukarna och sedan lägga in dom i skåpet ovanför, en dröm för den som gillar förvaring. Dessutom finns en separat gäst-wc. I största sovrummet finns en stor walk-in-closet, och dom 2 andra sovrummen är av bra storlek. Pricken över i:t är givetvis den inglasade balkongen som förlänger utelivet tidig vår och sen höst. Till Bolinder strand flyttar den som söker ett luftigt och kvalitativt boende. Den som önskar att hemmet ska vara bekymmersfritt och underlätta vardagen. När man åker under bron in i Bolinder strand infinner sig en alldeles särskild känsla. Ett lugn och en harmoni som är unikt för bara Bolinder strand. Dom som flyttar dit stannar generellt där väldigt länge, och det är just för att det är en livsstil. Naturen, närheten till vattnet, badet, samt Kallhäll centrum gör att du aldrig behöver sakna något. Området Bolinder är beläget i Kallhäll med direktväg in till Stockholm C med pendeltåget på endast 23 minuter. För den bilburne tar du dig snabbt ut på E18. I Kallhäll finns allt du kan tänkas behöva, och endast några fotsteg från bostaden finns en lång promenadväg längs med Mälaren. Så hur blir det efter arbetsdagen, ska du ta med dig badkläderna till badet, picknickkorgen till klipporna vid vattnet eller ska du gå till Bolinder krog och ta en bit mat? Eller kanske åka ut en sväng med båten eller kanoten? + Väldigt bra skick, välvårdad lägenhet under många år! + Ett badrum och en separat WC + Ett stenkast från naturen och badplats + Kort promenad till centrum, pendeltåg och matbutik + Utegym i närheten + Friskis och Svettis i närheten + Bolinder krog ett stenkast från bostaden för dagen då matlagning inte står på schemat + Fin innergård md lekytor + Bra parkeringsmöjligheter till lågt pris - även för elbil!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Agrarvägen 10, Viksjö, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 12:00
Agrarvägen 10, Viksjö, Järfälla kommun, bild 2
Agrarvägen 10, Viksjö, Järfälla kommun, bild 3

Agrarvägen 10

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
1 890 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/7
4 312 kr/mån
37 059 kr/m²

Äntligen en lägenhet till salu på populära Agrarvägen. Det är lätt att förstå varför många väntar på att en lägenhet i detta hus ska bli till salu. Inte bara är det en bra förening med god ekonomi, huset har också hiss, samt ligger med bekvämt gångavstånd till Viksjö centrum och kommunikationer. Huset är beläget på en lugn återvändsgata och invid skogsparti som gör det lugnt och avskilt trots det nära avståndet till centrum. Denna välplanerade 2:a fullkomligt badar i ljus tack vare dom stora fönsterpartierna. Tack vare läget är den också helt insynsskyddad och har fin utsikt över grönska. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum, matplats och kök gör att det blir enkelt att bjuda över vännerna på middagar. Badrummet är rymligt och har badkar. Sovrummet är också av bra storlek och rymmer dubbelsäng, samt har förvaring i platsbyggda garderober. Pricken över i:t i denna lägenhet är verkligen den stora balkongen. Balkongen är utan insyn och har utrymme för loungesoffa och övrigt möblemang. Här kan du njuta av kaffet i morgonsolen. + Förråd medföljer bostaden + Stor tvättstuga i huset + Huset är rullstolsanpassat + Grönska utanför lägenheten + Ingen insyn + Stor balkong med morgon - och förmiddagssol + Modernt hus från 2006

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Novagränd 21, Skälby, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 14:00
Novagränd 21, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Novagränd 21, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Novagränd 21

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
3 590 000 kr
99 m²
4 rum
5 666 kr/mån
36 263 kr/m²

Mysigt och hemtrevligt radhus i trygg BR-form. Här får du det bästa av två världar - att bo i radhus men utan det enorma ansvaret som ett friköpt hus innebär. Huset är beläget i ett mysigt och barnvänligt område. Här bor du tryggt och lugnt med närhet till bussar och natur. I området finns två fina lekplatser, och det är kort gångavstånd till både skola och förskola. Huset har en mysig framsida med trädäckad altan och ett förråd om 7kvm. Här kan du avnjuta morgonkaffet i solen i loungegruppen. På eftermiddagen rör du dig till baksidan som har kvällssol. På baksidan finns en trädäckad altan samt en lagom stor gräsplätt för att inte skötseln ska ta över. Invändigt finner vi en välplanerad planlösning på både nedre plan och övre plan. På nedre plan finns hall, kök med plats för matbord, vardagsrum med utgång till baksidan, ett förråd samt ett badrum med dusch. På övre plan finns 3 sovrum av bra storlek, varav master bedroom har en stor angränsande klädkammare, och ett badrum med badkar. I avgiften ingår grundutbud av TV, bredband (100/100) och IP-telefoni via Telenor, samt sophämtning och parkering med elstolpe för motorvärmare (elen inkluderad). Föreningen kommer under kommande månader att installera laddstolpar för elbil. Föreningen står för kostnaden, och sedan får den boende betala för sin förbrukning.

  • Premium
  • Uteplats
Kvarnvägen 22, Jakobsberg, Järfälla kommun
Kvarnvägen 22, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Kvarnvägen 22, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Kvarnvägen 22

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
1 290 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/8
4 399 kr/mån
33 077 kr/m²

Välkommen till denna fina 1:a om 39kvm i populära Brf Kvarnen. Här bor du i en stabil förening med alla dom stora renoveringarna gjorda: stambyte, fönsterbyte, takrenovering, hissrenovering och utbyggnad av samtliga balkonger och uteplatser. Här är det bara att flytta in och börja bo! Bostadens 39 välplanerade kvadratmetrar erbjuder ett stort kök med matplats, ett superfint nyrenoverat badrum i samband med föreningens stambyte, och ett stort allrum med plats för säng, soffa och övrigt möblemang. Från det stora rummet når du den fina nyrenoverade trädäckade altanen med förmiddagssol. På 3-5 minuters gångavstånd når du till Jakobsbergs centrum som är ett populärt centrum. Där hittar du allt du kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. I centrum finns också flera restauranger, konditori, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis. Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Kapp Ahl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet. Till Pendeltågsstationen samt bussar är det ca 4 minuter gångtid. Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Pendeltåg från Jakobsberg går 4-8 ggr per timme. Tåget tar 21 minuter till Stockholm central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Till Stockholm city är det ca 20 km, och det är smidigt att ta sig ut på E18 för den bilburne.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Blåeldsvägen 120, Skälby, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 15:00
Blåeldsvägen 120, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Blåeldsvägen 120, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Blåeldsvägen 120

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
3 990 000 kr
124 m²
5 rum
207 m² tomt

Att nuvarande ägare har bott i huset i 39 år visar att det här verkligen är ett hus att trivas i! Nu är det dags för denna familj som har trivts så bra i huset att med varm hand lämna över det till nästa familj. Huset är välskött och många av dom större renoveringarna är redan gjorda. Den lummiga baksidan är en oas av grönska och helt insynsskyddad. Den vetter dessutom i soldränkt sydvästläge med sol från eftermiddag till dom sista solstrålarna. På framsidan erbjuds en mysig uteplats där du kan avnjuta morgonkaffet i solens strålar. Invändigt erbjuder huset en välkomnande hall med ett stort kök med plats för matbord invid fönster. Vardagsrummet fullkomligt flödar i ljus tack vare dom stora fönsterpartierna, som både skänker fint ljusinsläpp men också bjuder in till grönskan utanför. På nedre plan finns också en gäst-wc samt en separat tvättstuga. På övre plan finns 4 st sovrum, ett badrum och en rymlig klädkammare. Huset är beläget på en återvändsgata, och vid en kulle som erbjuder rika tillfällen till lek, både sommar och vinter. Innergården erbjuder verkligen en trygg miljö för barn. Läs "säljaren berättar" för en fin historia och bra med information om huset. + Fönster bytta till 3-glasfönster i hela huset + Nytt yttertak 2012 + Oerhört barnvänligt område! + Värme och vatten (m.m) ingår i samfällighetsavgiften! + Garage i länga + Badrum renoverat 2018 + 4 sovrum på övre plan + Nära till skolor och förskolor

  • Premium
Utsädesgränd 16, Viksjö, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 13:00

Utsädesgränd 16

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
4 690 000 kr
117 + 17 m²
5 rum
460 m² tomt

FILM finns att se! I idylliska och barnvänliga Viksjö finner vi detta unika parhus, som sällan är till salu! Det finns bara 16st av denna hustyp, så missa inte den här möjligheten. Huset har den näst största tomten av alla. På baksidan har säljaren lagt ner en stor investering för att jämna ut marken för att göra tomten plan och stor, då den innan sluttade rejält neråt. Här finns nu gott om lekytor för barnen. Invid den stora fina gräsmattan finns ett stort inglasat uterum, samt en trädäckad altan. Här är det bara att tända grillen och vänta på middagen medan du har full uppsikt över barnen i trädgården. Trädgården är inhägnad med staket så även hunden kan springa fritt! Baksidan vetter mot ett skogsområde så det finns ingen insyn alls. Invid huset finns ett separat garage, samt att uppfarten rymmer 2st bilar. Invändigt finns totalt 4 sovrum, kök med stor matplats, vardagsrum, samt 2st badrum. Inom gångavstånd når du allt du kan tänkas behöva! Förskola (Traktor förskola) finns bara 200m från bostaden. Inom 250m når du Lundskolan som har låg-mellanstadie. Högstadiet Viksjöskolan finns ca 450m bort. Viksjö centrum är endast 400m bort och där finns en välsorterad Ica, apotek, vårdcentral, systembolaget, restauranger m.m. Fasaden är ommålad 2024. - Sällan till salu - 2 badrum - Rymlig trädgårdsomt, den näst största i området - Garage intill huset och uppfart för 2st bilar - Fasad ommålad 2024 - Promenadavstånd till Viksjö C - Nära till förskolor och skolor - Nära till Mälarens glittrande vatten

  • Plus
Ynglingavägen 20c, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 16:00
Ynglingavägen 20c, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Ynglingavägen 20c, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Ynglingavägen 20c

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
1 190 000 kr
27 m²
1 rum
vån 5/6
1 780 kr/mån
44 074 kr/m²

Mer välplanerat och prisvärt boende får du leta länge efter! Lägenhetens 27kvm är perfekt planerade för att rymma det möblemang du önskar, och du får dessutom ett stort badrum samt ett ordentligt kök. Lägenheten är belägen i en förening med god ekonomi och har därför en väldigt låg avgift. Direkt när du kliver in på föreningens mysiga och omhändertagna innergård märks det centrala läget inte av, här är det lugnt och tyst. Från lägenheten har du dessutom fri utsikt över den grönskande gården och ingen insyn alls. När du vill bjuda över vännerna på en grillkväll är det bara att låna föreningens grill och njuta av kvällen i solen på innergården. Föreningen har installerat bergvärme för att få ner största kostnaden som föreningar har: uppvärmningen. Delvis tack vare detta så kan avgiften hållas låg. Här bor du med bara några minuters gångavstånd från den lite nyare pendeltågsingången, och pendeltåget tar dig in till City på 18 minuter. Det är dessutom lika nära till centrum med stort affärsutbud, restauranger och matbutik.

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 9