Nyproduktion

Brf Utsikten - lgh 1204

Borgholms kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF Utsikten i Borgholm
Om föreningen
Avgift
4 536 kr/mån
Pris/m²
41 597 kr/m²
Nyproduktion

Fantastisk 3:a med stor balkong över hörn i härligt solläge!

Vid ett attraktivt läge i centrala Borgholm, ett stenkast från sandstrand och badbrygga, planeras nu för 19 st smakfulla bostadsrätter. Brf Utsikten erbjuder välplanerade lägenheter i storlekar mellan 2-4 rok med moderna planlösningar och generösa balkonger eller terrasser. Öppet mellan kök och allrum ger fina sociala ytor, som gör det smidigt att umgås med familj och vänner samtidigt som middagen står på spisen. Uppskattar du härlig eftermiddagssol på din balkong, eller kanske magnifik utsikt mot havet? 4:orna längst upp i huset får utöver en stor balkong i två väderstreck, även en privat takterrass. Alla boende får dessutom nyttja den gemensamma takterrassen med milsvid utsikt över småstadsidyllen och havet. I föreningen finns även gästlägenhet och parkeringsplatser.

Här skapas kvalitativa bostäder för dig som söker något alldeles extra, där smakfulla detaljer i hög standard gör bostäderna till något speciellt att längta hem till. Grundutförandet är sobert och stilrent med inredning som håller god kvalitet redan i standardutförandet. Samtidigt kommer det finnas möjlighet att sätta egen prägel genom vissa tillval i den nya bostaden.

Här bor du med promenadavstånd till det mesta. Havet och naturen bidrar till ett varierat friluftsliv, träning och platser för rekreation. I stadskärnan finns ett rikt utbud av små lokala butiker, livsmedelsaffärer samt restauranger och caféer med trivsamma uteserveringar. Varför inte ta på dig badkläderna och promenera de 350 metrarna bort till Sjöstugan för ett svalkande dopp?

Läs mer om bostäderna och föreningen under Dokument nedan.

Varmt välkommen till Brf Utsikten i Borgholm!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

Kontakt

Per-Henric Olsson

Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Mäklare Per-Henric Olsson, Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
+46701499963