Nyproduktion

Mats Knuts väg 200

Borlänge kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Avgift
3 420 kr/mån
Pris/m²
20 987 kr/m²
Nyproduktion

Bygget är igång snart slutsålt endast några få nya lägenheter kvar! NYA FINA LÄGENHETER MED BRA LÄGE, HÅLLBART OCH PÅKOSTAT MATERIAL OCH ETT FANTASTISKT PRIS!
SUCCÉ FÖR ETAPP 1 SOM SÅLDES DIREKT! TOTALT ÄR 34 AV 40 LÄGENHETER SÅLDA!
Strax sydväst cirka 2 km om Borlänge centrum kommer Widén & Erikson Bygg AB tillsammans med Faluhus att bygga ett helt nytt bostadsområde som smälter in fint och harmoniserar med den nuvarande karaktären och den charmiga bykänslan i Mats Knuts.

Hållbara bostäder med påkostade materialval till ett attraktivt pris i marknaden. I populära stadsdelen Mats Knuts bor du centralt med gång- eller cykelavstånd till det mesta i en rogivande och lantlig miljö.

Totalt 20 st lägenheter om 3 - 4 rum & kök och pris från 1 595 000 kr som säljs i en etapp. 8 st 4 rum & kök, 12 st 3 rum & kök.

3 st 2 planshus med 4 lägenheter i varje och 4 st enplans parhus.

Du bor bekvämt på ett plan, antingen med markläge eller en liten trappa upp.

Om lägenheterna
Bostäderna är ljusa och välplanerade med öppen planlösning i kök och vardagsrum, moderna kök från Vedum, vitvaror från Siemens, härliga badrum från Vedum med golvvärme och kakel och klinker som standard med både tvättmaskin och torktumlare, rymliga sovrum, gott om förvaring i klädkammare och garderober.

Vattenburen golvvärme både i markplan och på övervåning.

Genomgående ekparkett i hela lägenheten frånsett entréhall där valet föll på klinkergolv vilket är både snyggt och praktiskt.

I markplan har du en egen uteplats med trätrall alternativt markplattor. Övervåning har istället en fin och rymlig balkong.

Separat förråd ingår till varje lägenhet, samt parkeringsplats.

På den gemensamma gården blir det sociala ytor med plats för lek, sittplatser och odling.

Mats Knuts ligger ca 2 km från Borlänge centrum. Det här nya fina området som nu ska byggas omges av äldre bebyggelse med bykaraktär och anor redan från 1600-talet då man tror att området fick sitt namn, samt ett nytt villaområde i Skräddarbackens by.

Området ligger med direkt närhet till all service i Norra Backa och Kupolens handelsområde som har ett stort utbud av butiker och service.

På sommaren går det utmärkt att ta cykeln till Dammyran för ett svalkande bad, du springer eller åker skidor på vintern i Skräddarbackens elljusspår. Gångavstånd till skola årskurs 1-6 och flera förskolor. Bra kommunikationer med buss ligger 100 meter från din lägenhet.

Romme Alpin som de senaste åren haft en fantastisk utveckling ligger endast 10 minuter med bil från din ytterdörr!

Här bor du bekvämt i en ny bostad med närhet till all service Borlänge har att erbjuda.

Den som köper en lägenhet kommer att kunna göra tillval om så önskas, dessa tillhandahålls av byggherren. Dock är det som beskrivs ovan hög klass på standardutförandet och det som ingår.

Observera att bilderna är visualiseringar och kan skilja sig mot slutresultatet.

För att läsa mer om projektet gå in på https://www.svenskfast.se

För mer info om försäljningen ta kontakt med ansvarig mäklare Niklas Sandberg tel. 0702755443 eller [email protected]

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Kontakt

Niklas Sandberg

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Mäklare Niklas Sandberg, Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
+46702755443