Kommande

Styresman Sanders Väg 4

Bromma / Beckomberga, Stockholm Se på karta

3 400 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns
Byggår
2007
Förening
BRF Becknabergha
Om föreningen
Avgift
4 680 kr/mån
Driftkostnad
4 150 kr/år
Pris/m²
44 737 kr/m²
Kommande

Varmt välkommen till Styresman Sanders väg 4!
Luftig och ljus 3rok med trivsamt gavelläge och välplanerade kvadratmeter. Här erbjuds ett modernt och bekvämt boende med hiss i fastigheten, stort badrum, stilrena materialval samt en stor balkong om ca 9kvm.

Du välkomnas av en inbjudande och rymlig hall, som tar dig till den delvis öppna planlösningen mellan det smakfulla köket och det stora vardagsrummet. Från köket nås den stora balkongen, där man kan njuta av solen på förmiddagen. Helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Två rymliga sovrum skilda från varandra, det ena något större och med garderobsvägg och skjutdörrar. Bra förvaring i hela bostaden, samt ett förråd beläget på vindsplan.

Välskött och stabil förening med god ekonomi och friköpt mark. Föreningens byggnader ligger i lugna kvarter i trivsamma Beckomberga. Området kring bostaden präglas av en tydlig parkkaraktär där stora grönytor och sparsamt med trafik blir tongivande. Goda förbindelser med buss endast två minuter gångväg från lägenheten, samt lokal butik och restauranger i närområdet.

Kontakta gärna mig för mer information och visning!
Mvh, Linnea Ragnevad, 0707868889
Svenska Mäklarhuset Bromma

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Bromma

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.