Mäklare Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Follingbogatan 6, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
 • Ons 22 maj kl 17:15
Follingbogatan 6, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun, bild 2
Follingbogatan 6, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun, bild 3

Follingbogatan 6

Lägenhet
Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
6 495 000 kr
109 m²
4 rum
5 782 kr/mån
59 587 kr/m²

Äntligen får jag presentera denna fantastiska fyra där 30-tal möter nytt på bästa möjliga vis. Bevarad takhöjd om ca 3,15 m, stora fönster i två väderstreck som ger ett fantastiskt ljusinsläpp, samt toppmoderna materialval och ytskikt. Generösa sällskapsytor, tre väl tilltagna sovrum, uteplats i västerläge mot vackra Klockhusparken, modernt kök, och ett stort lyxigt badrum är bara några av bostadens guldkorn. Gott om förvaring i hela lägenheten, samt ett tillhörande vindsförråd. Beckomberga är ett familjevänligt område som uppskattas tack vare sin lugna puls, varierade arkitektur och grönskande omgivning. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik samt en ICA-nära. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt nyöppnade "Mille Lire" som erbjuder stenugnsbakade pizzor. I området öppnas nu flera nya restauranger och caféer kring sjukhuset. Goda kommunikationer med promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje, samt buss som tar er vidare till Brommaplan och Sundbyberg på endast 10 minuter. Cykla året om, in till city på ca 25 minuter, på sopsaltade cykelvägar. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk, bland annat Kyrksjön och Judarn. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och förhandsvisning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Beckombergavägen 215, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
 • Tor 23 maj kl 18:00

Beckombergavägen 215

Lägenhet
Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
5 095 000 kr
93 m²
4 rum
vån 4/5
6 496 kr/mån
54 785 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska fyra som bjuder in till ett kompromisslöst boende i toppmodernt utförande. Två badrum, tre väl tilltagna sovrum, kök med lyxiga materialval samt en stor balkong i soligt västerläge (sol från förmiddag till sen kväll). Här bor ni ljust och högt upp i huset med himlen som närmsta granne. Därtill får ni ett genomgående ljusinsläpp och harmonisk känsla! Brf Tilia är en välskött föreningen som bildades 2013 och innehar tre fastigheter med totalt 57 lägenheter. Fastigheten uppfördes under 2014 och byggherre var NCC. På entréplanet i föreningens fastigheter finns tillgång till barnvagnsrum och på vinden finns lägenhetens vindsförråd. På gården finns också cykelförråd, lekplats, grillplats och miljöstation. Föreningen har även i dagsläget lediga parkeringsplatser till en kostnad av 450 kr/mån. Bostaden är belägen nära till förskolor, skolor, matbutiker, simhallen, kolonilotterna, kommunikationer & grönområden. De som bor i Beckombergaområdet uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt restaurang Astrids som både serverar lunch och middag . Goda kommunikationer med busshållplats endast några minuters gång från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 10-12 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 10 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. I området går bussarna 113,115,117 frekvent för enkel transport till bl.a. Sundbyberg, Solna, Vällingby och Brommaplan. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Beckombergavägen 215, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
 • Tor 23 maj kl 17:15

Beckombergavägen 215

Lägenhet
Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
3 495 000 kr
71 m²
3 rum
vån 4/5
5 328 kr/mån
49 225 kr/m²

Högt upp i huset finner ni denna ljusa lägenhet som innefattar en stor balkong i söderläge, ett rymligt vardagsrum med plats för en större soffgrupp samt två väl tilltagna sovrum med gott om förvaring (det större med garderobsvägg). Utöver det har bostaden ett modernt kök med matplats som nås via vardagsrummet, och gör att hela lägenheten blir social och optimal för större härliga tillställningar med familj och vänner. Lägenheten har genomgående ekparkett och ljusa fräscha ytskikt. Det helkaklade badrummet är stort och modernt och har både tvättmaskin och torktumlare, nu slipper du alla jobbiga turer till tvättstugan! Till bostaden hör även ett vindsförråd. Beckomberga är ett familjevänligt område som uppskattas tack vare sin lugna puls, varierade arkitektur och grönskande omgivning. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik samt en ICA-nära. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt nyöppnade "Mille Lire" som erbjuder stenugnsbakade pizzor. I området öppnas nu flera nya restauranger och caféer kring sjukhuset. Goda kommunikationer med promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje, samt buss som tar er vidare till Brommaplan och Sundbyberg på endast 10 minuter. Cykla året om, in till city på ca 25 minuter, på cykelvägar med värmeslingor. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk, bland annat Kyrksjön och Judarn.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Beckomberga skogsväg 4, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun

Beckomberga skogsväg 4

Lägenhet
Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
3 250 000 kr
71 m²
3 rum
5 652 kr/mån
45 775 kr/m²

På en lugn återvändsgata, finner ni denna välplanerade 3 rok med stor uteplats i söderläge. Ett toppmodernt boende med två välplanerade sovrum, helkaklat badrum samt ett modernt kök från Marbodal. Utöver det har bostaden genomgående stora fönsterpartier samt gott om förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober, klädkammare, samt ett separat förråd. Solid förening med parkeringsplatser för 400 kr/mån och där bredband och TV ingår i avgiften. Beckomberga är ett familjevänligt område som uppskattas tack vare sin lugna puls, varierade arkitektur och grönskande omgivning. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik samt en ICA-nära. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt nyöppnade "Mille Lire" som erbjuder stenugnsbakade pizzor. I området öppnas nu flera nya restauranger och caféer kring sjukhuset. Goda kommunikationer med promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje, samt buss som tar er vidare till Brommaplan och Sundbyberg på endast 10 minuter. Cykla året om, in till city på ca 25 minuter, på sopsaltade cykelvägar. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk, bland annat Kyrksjön och Judarn. Missa nu inte denna underbara bostad som måste upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare vid intresse av förhandsvisning.

 • Uteplats
 • Hiss
Follingbogatan 24, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 18:30
Follingbogatan 24, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun, bild 2
Follingbogatan 24, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun, bild 3

Follingbogatan 24

Lägenhet
Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
2 650 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 232 kr/mån
63 095 kr/m²

Varmt välkomna till denna perfekt planerade bostad med wow-känsla! I denna vackra 30-tals fastighet finner du detta toppmoderna och påkostade boende disponerad på 1,5 rum och kök. Här erbjuds ca 3,10 m i takhöjd, stora vackra fönster, ett fantastiskt ljusinsläpp samt en sovalkov med snygga industriglasväggar. Därtill en fantastisk balkong i västerläge (sol från lunch till kväll). Genomgående påkostade och smakfulla materialval ger en hög standard och till utseendet dras tankarna snabbt till ett inredningsmagasin. Här bor ni i en välskött förening med lummiga Klockhusparken direkt utanför entrén! Beckomberga är ett familjevänligt område som uppskattas tack vare sin lugna puls, varierade arkitektur och grönskande omgivning. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik samt en ICA-nära. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt nyöppnade "Mille Lire" som erbjuder stenugnsbakade pizzor. I området öppnas nu flera nya restauranger och caféer kring sjukhuset. Goda kommunikationer med promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje, samt buss som tar er vidare till Brommaplan och Sundbyberg på endast 10 minuter. Cykla året om, in till city på ca 25 minuter, på sopsaltade cykelvägar. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk, bland annat Kyrksjön och Judarn.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Johan Tillanders väg 39, Bromma / Blackeberg, Stockholms kommun
 • Tis 21 maj kl 17:30

Johan Tillanders väg 39

Lägenhet
Bromma / Blackeberg, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
3 850 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 714 kr/mån
52 381 kr/m²

Varmt välkommen till denna otroligt välplanerade trerummare, belägen i populära Ängby Park! Här möts du av en öppen planlösning med generösa sällskapsytor, rymlig balkong, två välplanerade sovrum och smakfulla färg- och materialval. Köket och vardagsrummet förenas i en social yta med stora fönsterpartier och utgång till en underbar balkong. Det stilrena köket är fullt utrustat och erbjuder gott om arbetsytor. Badrummet är helkaklat med alla moderna bekvämligheter så som komfortvärme på golv och handdukstork. Förvaringen är genomgående god med både klädkammare i bostaden och ett separat tillhörande vindsförråd. Detta populära område är omgivet av grönska och erbjuder närhet till Mälarens vatten, vackra promenadstråk och naturreservaten Grimsta och Judarskogen. Med sina lugna, lummiga omgivningar är det en perfekt plats för avkoppling, motion och friluftsliv. Här finns även goda kommunikationer till centrala Stockholm och ett brett utbud av skolor, förskolor och närservice. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och förhandsvisning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Styresman Sanders väg 19, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
Styresman Sanders väg 19, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun, bild 2
Styresman Sanders väg 19, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun, bild 3

Styresman Sanders väg 19

Lägenhet
Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
2 995 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 901 kr/mån
53 964 kr/m²

På eftertraktat läge i vacker fastighet från 1930-talet ligger denna mycket väldisponerade 2 rok med balkong! Här möts tidstypsiska detaljer från byggåret såsom generös takhöjd och djupa fönsternischer med moderna materialval. Genomgående fina ytskikt med ljus färgsättning på väggarna, vitlaserad parkett på golv, samt ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i fil! Elegant kök med öppen planlösning mot vardagsrummet gör denna lägenhet perfekt för sociala tillställningar! På sommaren öppnas de vackra dubbeldörrarna till balkongen upp mot baksidans återvändsgata som då är fylld med grönska. Lägenheten har ett rymligt sovrum, ett helkaklat badrum med golvvärme och praktisk tvättavdelning, samt genomgående goda förvaringsmöjligheter genom flertalet inbyggda garderober samt ett separat vindsförråd. Direkt utanför entrén har ni lummiga Klockhusparken med flera grillplatser! Beckomberga är ett familjevänligt område som uppskattas tack vare sin lugna puls, varierade arkitektur och grönskande omgivning. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik samt en ICA-nära. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt nyöppnade "Mille Lire" som erbjuder stenugnsbakade pizzor. I området öppnas nu flera nya restauranger och caféer kring sjukhuset. Goda kommunikationer med promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje, samt buss som tar er vidare till Brommaplan och Sundbyberg på endast 10 minuter. Cykla året om, in till city på ca 25 minuter, på sopsaltade cykelvägar. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk, bland annat Kyrksjön och Judarn. Missa inte denna unika möjlighet att förvärva en svårslagen bostad som sällan är ute till försäljning. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Follingbogatan 24, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun

Follingbogatan 24

Lägenhet
Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
2 600 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
3 548 kr/mån
53 061 kr/m²

Accepterat pris! - På eftertraktat läge i vacker fastighet från 1930-talet ligger denna mycket väldisponerade 2 rok! Här möts tidstypsiska detaljer från byggåret såsom generös takhöjd och djupa fönsternischer med moderna materialval. Genomgående fina ytskikt med ljus färgsättning på väggarna, ekparkett på golv, samt ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i fil! Elegant kök med öppen planlösning mot vardagsrummet gör denna lägenhet perfekt för sociala tillställningar! På sommaren öppnas de vackra fönsterna upp mot baksidans återvändsgata som då är fylld med grönska. Lägenheten har ett rymligt sovrum, ett helkaklat badrum med golvvärme och praktisk tvättavdelning, samt genomgående goda förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober samt ett separat vindsförråd. Genomgående dimbar belysning med smartsystem (Plejd) som styrs via telefonen. Direkt utanför entrén har ni lummiga Klockhusparken med flera grillplatser! Beckomberga är ett familjevänligt område som uppskattas tack vare sin lugna puls, varierade arkitektur och grönskande omgivning. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik samt en ICA-nära. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt nyöppnade "Mille Lire" som erbjuder stenugnsbakade pizzor. I området öppnas nu flera nya restauranger och caféer kring sjukhuset. Goda kommunikationer med promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje, samt buss som tar er vidare till Brommaplan och Sundbyberg på endast 10 minuter. Cykla året om, in till city på ca 25 minuter, på sopsaltade cykelvägar. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk, bland annat Kyrksjön och Judarn. Missa inte denna unika möjlighet att förvärva en svårslagen bostad som sällan är ute till försäljning. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

 • Plus
 • Hiss

Visar alla 8