Mäklare Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Follingbogatan 24, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Follingbogatan 24, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun, bild 2
Follingbogatan 24, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun, bild 3

Follingbogatan 24

Lägenhet
Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
2 495 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
3 548 kr/mån
50 918 kr/m²

På eftertraktat läge i vacker fastighet från 1930-talet ligger denna mycket väldisponerade 2 rok! Här möts tidstypiska detaljer från byggåret såsom generös takhöjd och djupa fönsternischer med moderna materialval. Genomgående fina ytskikt med ljus färgsättning på väggarna, ekparkett på golv, samt ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i fil! Elegant kök med öppen planlösning mot vardagsrummet gör denna lägenhet perfekt för sociala tillställningar! På sommaren öppnas de vackra fönsterna upp mot baksidans återvändsgata som då är fylld med grönska. Lägenheten har ett rymligt sovrum, ett helkaklat badrum med golvvärme och praktisk tvättavdelning, samt genomgående goda förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober samt ett separat vindsförråd. Genomgående dimbar belysning med smartsystem (Plejd) som styrs via telefonen. Direkt utanför entrén har ni lummiga Klockhusparken med flera grillplatser! Beckomberga är ett familjevänligt område som uppskattas tack vare sin lugna puls, varierade arkitektur och grönskande omgivning. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik samt en ICA-nära. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt nyöppnade "Mille Lire" som erbjuder stenugnsbakade pizzor. I området öppnas nu flera nya restauranger och caféer kring sjukhuset. Goda kommunikationer med promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje, samt buss som tar er vidare till Brommaplan och Sundbyberg på endast 10 minuter. Cykla året om, in till city på ca 25 minuter, på sopsaltade cykelvägar. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk, bland annat Kyrksjön och Judarn. Missa inte denna unika möjlighet att förvärva en svårslagen bostad som sällan är ute till försäljning. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Hiss
Knypplerskevägen 12, Bromma / Åkeshov, Stockholms kommun
  • Mån 29 jul kl 19:00

Knypplerskevägen 12

Lägenhet
Bromma / Åkeshov, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
2 250 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2
3 937 kr/mån
53 571 kr/m²

Nu är en av områdets finaste lägenheter till salu i en omtyckt och välskött förening. Denna välplanerade 2:a på 42 kvm erbjuder ett generöst ljusinsläpp, härlig takhöjd, förvaringsmöjligheter utöver det vanliga och ett trevligt kök & badrum. Här bor ni i ett lugnt och ostört läge omgivet av grönska och nära till tunnelbanan. Välkommen till denna smakfulla och trevliga lägenhet! Här erbjuds en optimal planlösning där varje kvm nyttjas på bästa möjliga vis. Köket är rymligt, välplanerat och har all utrustning ni kan tänkas behöva. Fräscht och stambytt badrum från 2008, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och en stor klädkammare. Detta är helt enkelt ett hem att bara flytta in och trivas i! Här bor ni i perfekt läge mellan Åkeshov (5 min bort) och Brommaplan (10 min bort) som erbjuder goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje som tar er in till City på 20 minuter. Vid Åkeshov finns tillgång till flera olika naturområden, bland annat ett naturreservat med sjön Judarn centralt och ett nyligen färdigställt arboretum. Man har även nära till olika idrottsanläggningar, badhus och badplatser utomhus. Vid Brommaplan finns även restauranger, gym och matbutiker. Vidare bor ni här i en stabil och välskött förening som äger marken. Till lägenheten hör två rymliga förråd. Den här bostaden och möjligheten får ni inte missa. Varmt välkommen att höra av er till ansvarig mäklare för mer information och förhandsvisning!

  • Plus
Beckombergavägen 215, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun

Beckombergavägen 215

Lägenhet
Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
2 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 5/5
4 773 kr/mån
47 540 kr/m²

Högst upp i huset finner ni denna ljusa lägenhet som innefattar en stor balkong i söderläge, ett rymligt vardagsrum med plats för en större soffgrupp samt ett väl tilltaget sovrum med gott om förvaring (garderobsvägg). Utöver det har bostaden ett modernt kök med matplats som nås via vardagsrummet, och gör att hela lägenheten blir social och optimal för större härliga tillställningar med familj och vänner. Lägenheten har genomgående ekparkett och ljusa fräscha ytskikt. Det helkaklade badrummet är stort och modernt och har både tvättmaskin och torktumlare, nu slipper du alla jobbiga turer till tvättstugan! Till bostaden hör även ett vindsförråd. Parkeringsmöjligheterna är mycket goda, platser finns att hyra för enbart 450 kronor i månaden - Just nu finns dessutom lediga platser! Beckomberga är ett familjevänligt område som uppskattas tack vare sin lugna puls, varierade arkitektur och grönskande omgivning. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik samt en ICA-nära. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt nyöppnade "Mille Lire" som erbjuder stenugnsbakade pizzor. I området öppnas nu flera nya restauranger och caféer kring sjukhuset. Goda kommunikationer med promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje, samt buss som tar er vidare till Brommaplan och Sundbyberg på endast 10 minuter. Cykla året om, in till city på ca 25 minuter, på sopsaltade cykelvägar. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk, bland annat Kyrksjön och Judarn.

  • Balkong
  • Hiss
Beckomberga ängsväg 22, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun

Beckomberga ängsväg 22

Lägenhet
Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
3 895 000 kr
70 m²
3 rum
vån 4/4
4 908 kr/mån
55 643 kr/m²

Välkommen till denna toppmoderna lägenhet som genomgående erbjuder en väldigt hög standard. Bostaden präglas av ett genomgående ljusinsläpp, två rymliga sovrum samt en fantastisk balkong i lummigt läge (sol från morgon till lunch). Plats för stora sällskap i vardagsrum och kök, samt väldigt gott om förvaring via flertalet garderober och tillhörande vindsförråd. Stabil förening som äger marken. Föreningen har även ett fantastiskt orangeri med utemöbler och grill som föreningens medlemmar får hyra helt utan kostnad! Beckomberga är ett familjevänligt område som uppskattas tack vare sin lugna puls, varierade arkitektur och grönskande omgivning. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik samt en ICA-nära. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt nyöppnade "Mille Lire" som erbjuder stenugnsbakade pizzor. I området öppnas nu flera nya restauranger och caféer kring sjukhuset. Goda kommunikationer med promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje, samt buss som tar er vidare till Brommaplan och Sundbyberg på endast 10 minuter. Cykla året om, in till city på ca 25 minuter, på sopsaltade cykelvägar. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk, bland annat Kyrksjön och Judarn. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och förhandsvisning!

  • Balkong
  • Hiss
Beckomberga ängsväg 16, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30

Beckomberga ängsväg 16

Lägenhet
Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
2 850 000 kr
56 m²
2 rum
4 138 kr/mån
50 893 kr/m²

Radhuskänsla! Välkommen till denna otroligt välplanerade lägenhet som erbjuder vardagsrum och kök i öppen planlösning, stilfull köksö, plats för större matbord, ett rymligt sovrum från vilket man når en stor klädkammare, samt ett modernt badrum med golvvärme. Utöver det har bostaden en stor uteplats i nordvästläge! Bostaden präglas av ett härligt ljusinsläpp tack vare gavelläget samt flertalet stora fönsterpartier, genomgående ljusa väggar samt vackert parkettgolv. Här i hjärtat av Beckomberga bor ni med närhet till lekplats, skolor & förskolor och har naturen precis utanför. Välsorterade matbutiker, restauranger, kommunikationer och gym finns inom kort promenadavstånd. Föreningen är solid och välskött med trevliga grannar och god ekonomi. Det finns direkt tillgång till föreningens parkeringsplatser som hyrs för en liten kostnad om 400 kr/månad. Föreningen har även friköpt mark och till bostaden finns ett förråd som är beläget på vindsplan. Beckomberga är ett familjevänligt område som uppskattas tack vare sin lugna puls, varierade arkitektur och grönskande omgivning. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik samt en ICA-nära. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt nyöppnade "Mille Lire" som erbjuder stenugnsbakade pizzor. I området öppnas nu flera nya restauranger och caféer kring sjukhuset. Goda kommunikationer med promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje, samt buss som tar er vidare till Brommaplan och Sundbyberg på endast 10 minuter. Cykla året om, in till city på ca 25 minuter, på sopsaltade cykelvägar. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk, bland annat Kyrksjön och Judarn. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och förhandsvisning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 5