Nyproduktion

Alnarpsvägen 2A

Burlöv Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Uteplats
Ja
Planerat tillträde
Våren 2022
Avgift
4 883 kr/mån
Pris/m²
35 833 kr/m²
Nyproduktion

Genomgående med uteplats mot den gröna gården. Inflyttning i februari 2022.

För dig som fyllt 55 år finns denna rymliga 3:a med en härligt stor uteplats belägen mot den grönskande innergården. Lägenheten har ett ljust sovrum med gott om garderober och ett mindre sovrum bredvid. Här har du också ett badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-WC.

Busshållplats finns precis utanför och för dig med bil finns det även parkeringsplats att hyra.

I Åkarp är det lätt att sköta det vardagliga på nära håll. De flesta av dina inköp kan du sköta i närbelägna Åkarps centrum på ICA Nära med generösa öppettider. I samma byggnad finns också en trevlig kvarterskrog. Drygt två kilometer från lägenheten ligger Burlöv Center med stormarknad och ett 70-tal butiker och restauranger. Här finns vardagsservice som apotek och systembolag. Intill handelsplatsen ligger också Burlövsbadet med bassänger för motionssim och vattengympa.

För golfaren finns det många bra banor att välja på i närområdet. Vallgårdens golfklubb är en niohåls Pay & Play bana som ligger bara ett stenkast från bostadsrättsföreningen. Åkarp-Burlövs Tennisklubb erbjuder verksamhet för stora som små. Välkommen till din nya verklighet!

Riksbyggens trygghetsfilosofi ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets bostadsutvecklare

Guldhemmet 2019