Nyproduktion

Alnarpsvägen 4C

Burlöv Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84 m²
Balkong
Ja
Avgift
5 247 kr/mån
Pris/m²
34 464 kr/m²
Nyproduktion

Ljus 3:a för dig som fyllt 55 år, balkong och möjlighet att göra om till en rymlig 2:a. Inflyttning vintern 2021/2022. Här bor du med ett stort sovrum med gott om garderober och ett mindre sovrum. Här har du också ett badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-WC.

Busshållplats finns precis utanför och för dig med bil finns det även parkeringsplats att hyra. Föreningen har även en gemensamhetslokal och en gästlägenhet för dina långväga gäster.

I Åkarp är det lätt att sköta det vardagliga på nära håll. De flesta av dina inköp kan du sköta i närbelägna Åkarps centrum på ICA Nära med generösa öppettider. I samma byggnad finns också en trevlig kvarterskrog. Drygt två kilometer från lägenheten ligger Burlöv Center med stormarknad och ett 70-tal butiker och restauranger. Här finns vardagsservice som apotek och systembolag. Intill handelsplatsen ligger också Burlövsbadet med bassänger för motionssim och vattengympa.

För golfaren finns det många bra banor att välja på i närområdet. Vallgårdens golfklubb är en niohåls Pay & Play bana som ligger bara ett stenkast från bostadsrättsföreningen. Åkarp-Burlövs Tennisklubb erbjuder verksamhet för stora som små.

Riksbyggens trygghetsfilosofi ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening