Sandbacksgatan 1

Bymarken, Jönköpings kommun Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2019
Förening
BRF Skålen
Om föreningen
Avgift
4 279 kr/mån
Driftkostnad
8 760 kr/år
Pris/m²
42 294 kr/m²

På Sandbacksgatan 1, Bymarken, finns denna nyproducerade trea om 85 kvadratmeter.

Lägenheten är belägen på första plan med stora fönsterpartier från vardagsrummet mot ett glittrande Vättern. Planlösningen är exemplarisk med luftiga ytor mellan kök och vardagsrum. Här finns det gott om plats för vänner och familj att umgås tillsammans.
Invändigt finns det ett stilrent kök från HTH med rostfri maskinpark, helkaklat badrum med spotlights, golvvärme och tvättsektion samt två stora sovrum. Goda förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober och klädkammare. Från det stora sovrummet finns en inglasad balkong som vetter mot föreningens lugna innergård, här tittar solen in under lunchtid och följer med några timmar.

Bostadsrättsföreningen Skålen och dess 36 lägenheter stod klart hösten 2021 och här finns nu möjlighet att flytta in i en nyproducerad trea.
Genomgående hög standard och god kvalité. Läget på Bymarken innebär ett skönt lugn med närhet till många fina naturmiljöer men också närhet till stadskärnan.

Månadsavgiften är 4279 kr inkluderande förvaltning och bostadsrättstillägg. Separat mätning för värme, vatten och hushålls-el, ca 730 kr/mån.
Bostadsrättsföreningen sänkte månadsavgifterna i samband med inflyttning vilket tyder på god ekonomi. Parkeringsplatser hanteras av föreningen (kö), finns carport/öppen p-plats med kostnad från 500 kr/mån.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Habo

Kontakta mäklaren

Ramsin Warda

Svensk Fastighetsförmedling Habo
Mäklare Ramsin Warda, Svensk Fastighetsförmedling Habo
+46708228330