Svensk Fastighetsförmedling Habo

Svensk Fastighetsförmedling Habo

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rastad fritidsby 32, Rastad Fritidsby, Vaggeryds kommun

Rastad fritidsby 32

Fritidshus
Rastad Fritidsby, Vaggeryds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Habo
1 575 000 kr
47 m²
3 rum
1 636 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska sommaridyll belägen i Rastad fritidsby! En perfekt oas att komma till för att koppla av och njuta av naturens lugn och skönhet med närhet till både badplats och båtplats. Naturen är din granne här, med möjligheter till bär- och svampplockning in på knuten. Ge dig ut på utflykter och upptäck allt det vackra som omgärdar denna fridfulla plats. Detta sommarparadis innefattar 2 sovrum, allrum, kök & badrum. Allrummet har utgång till altanen och gott om fönster där ljuset flödar in. På den stora hörntomten finns även ett gästhus, perfekt när släkten kommer på besök. Inom kort kommer alla i området erbjudas möjlighet att koppla på sig till kommunalt vatten och avlopp. Närmaste service finns i Vaggeryd endast 10km bort, här finns matvarubutiker, apotek, shopping, vårdcentral mm. Missa inte chansen att förvärva denna drömlika sommarstuga i Rastad fritidsby - en plats där du kan skapa minnen för livet! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Johan Agnesund på 072- 666 94 17 för mer information.

Skeppslyktan 3, Sjogarp, Habo kommun
  • Imorgon kl 13:30
Skeppslyktan 3, Sjogarp, Habo kommun, bild 2
Skeppslyktan 3, Sjogarp, Habo kommun, bild 3

Skeppslyktan 3

Lägenhet
Sjogarp, Habo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Habo
1 800 000 kr
78 m²
2 rum
vån 1/6
4 321 kr/mån
23 077 kr/m²

Passa på att förvärva denna härliga 2ROK lägenhet i markplan på det trevliga Sjogarp! Denna fräscha lägenhet erbjuder härlig rymd och mycket ljusinsläpp, samt ett trevligt uterum där du kan njuta av den vackra omgivningen och en underbar Vätterutsikt. Bo i en stabil förening med närhet till både bokskogen och Vättern, perfekt för dig som älskar naturen. Dessutom har du även närhet till nya Kärnekulla med bland annat matvarubutik, konditori och restauranger, vilket ger dig bekvämligheten av stadslivet samtidigt som du bor på en lugn och fridfull plats. Ett unikt tillfälle att förvärva denna fantastiska lägenhet, så tveka inte att kontakta oss ansvarig mäklare Johan Agnesund på 072-666 94 17 för mer information och visning. Välkommen till ditt nya drömboende!

  • Premium
  • Hiss
Gamla landsvägen 21, Mullsjö, Mullsjö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Gamla landsvägen 21, Mullsjö, Mullsjö kommun, bild 2
Gamla landsvägen 21, Mullsjö, Mullsjö kommun, bild 3

Gamla landsvägen 21

Villa
Mullsjö, Mullsjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Habo
1 575 000 kr
86 + 86 m²
4 rum
791 m² tomt

Med sina 172 kvadratmeter i totalyta (86+86) skapas det ytor som är svåra att ana när man ser denna villa utifrån. Med sitt fria och mycket uppskattade hörnläge blir detta det perfekta boendet för både paret eller familjen som behöver möjligheter till flera rum. Genomgående är villan i ett ljust och trivsamt skick vilket gör att projekten kan göras i rätt ordning. Förläng våren och hösten i uterummet och njut av solen på det inbjudande soldäcket i söder. Uppvärmningen sker via bergvärme vilket skapar en attraktiv boendekostnad. Här bor Ni med gång och cykelavstånd till skola, badhus, vackra naturstråk, apotek restaurang samt resecentrum med goda tåg och bussförbindelse in till Jönköping. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Lybäcksvägen 21, Kyrkeryd, Habo kommun
  • Imorgon kl 11:30
Lybäcksvägen 21, Kyrkeryd, Habo kommun, bild 2
Lybäcksvägen 21, Kyrkeryd, Habo kommun, bild 3

Lybäcksvägen 21

Villa
Kyrkeryd, Habo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Habo
4 495 000 kr
137 + 53 m²
4 rum
853 m² tomt

Välkommen till Lybäcksvägen 21 och denna fantastiska 1-plansvilla på hörntomt! Här finner du en öppen planlösning med vattenburen golvvärme genom hela huset inkl garaget. En riktig pärla för den som värdesätter bekväm och modern boendekomfort. Det stora dubbelgaraget rymmer inte bara två bilar utan är även utrustat med en elbilsladdare och elektriska garageportar. Uteplatsen är en dröm med ett härligt uterum, en stor altan med SPA-bad och utedusch för sköna sommarkvällar. Inne i huset finner du ett ljust vardagsrum med öppen planlösning till köket och öppet till nock, där en mysig braskamin sprider värme och atmosfär. I Vardagsrummet finns också inbyggda spotlights och högtalare för extra stil och komfort. Vidare så finner vi också tre rymliga sovrum, ett badrum med både dusch och bubbelbadkar samt en praktisk gäst wc. Den smarta tvättstugan har gott om förvaringsmöjligheter och en smidig utgång till garaget. Välkommen hem till ett modernt och bekvämt boende i en trivsam miljö! För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Johan Agnesund på 072-666 94 17.

  • Premium
Killinggränd 3, Bränninge, Habo kommun
  • Imorgon kl 12:45
Killinggränd 3, Bränninge, Habo kommun, bild 2
Killinggränd 3, Bränninge, Habo kommun, bild 3

Killinggränd 3

Radhus
Bränninge, Habo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Habo
2 250 000 kr
107 m²
4 rum
5 975 kr/mån
21 028 kr/m²

Välkommen till detta attraktiva parhus i form av en bostadsrätt som erbjuder ett av de bästa lägena för dig och din familj. Ett smidigt boende väntar er då bostadsrättsföreningen tar hand om allt utvändigt underhåll. Ni kan helt enkelt luta er tillbaka och njuta av ert hem utan att behöva oroa er för yttre skötsel. När ni kliver in möts ni av en praktisk hall med klädavhängning till höger, vidare har vi ett trevligt vardagsrum med mycket ljusinsläpp och en öppen planlösning mot köket. Här kan ni umgås och njuta av gemenskapen samtidigt som ni har fin överblick över hela rummet. Från vardagsrummet har ni också utgång till den underbara uteplatsen. På entrévåningen finns också ett badrum kombinerat med tvättstuga. På övervåningen finner vi en läshörna/kontor direkt till höger, 3st sovrum, klädförvaring samt ytterligare ett badrum. Trädgården är lagom stor med plats för både lek o spel. Här finns också plats och möjlighet att odla för den med gröna fingrar. På baksidan finns en härlig uteplats i fritt läge, perfekt för avkoppling och sociala stunder med nära och kära. Vid entrén finns en egen carport med förråd, vilket ger er extra förvaringsmöjligheter och skydd för er bil. På uppfarten finns plats för ytterligare en bil. Läget är perfekt, här bor ni i lugnt kvarter och med närhet till skola/förskola, natur, motionsslingor, samt kortare avstånd in till Habos centrum med affärer och tågkommunikation. I Habo centrum finns shopping, restauranger, systembolag, vårdcentral, apotek, bibliotek med mera. Ni har allt ni behöver inom bekvämt avstånd. För er som vill ta er vidare till Jönköping finns det en busshållplats bara några hundrameter bort. Detta parhus erbjuder er en attraktivt boende med bästa läget och bekvämligheter som passar en aktiv och familjär livsstil. Sammanfattningsvis en perfekt hybrid mellan ett friköpt hus och en lägenhet, där du får ditt "egna" samtidigt som du slipper yttre underhåll - du sköter enbart trädgården och underhållet på insidan. Missa inte chansen att få uppleva allt detta! Välkommen till ett trivsamt hem på Killinggränd 3 Varmt välkomna att kontakt ansvarig mäklare Johan Agnesund på 072-666 94 17.

  • Premium
  • Energieffektiv
Näckrosvägen 1, Torestorp, Mullsjö kommun
  • Lör 4 maj kl 14:00
Näckrosvägen 1, Torestorp, Mullsjö kommun, bild 2
Näckrosvägen 1, Torestorp, Mullsjö kommun, bild 3

Näckrosvägen 1

Villa
Torestorp, Mullsjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Habo
2 850 000 kr
145,5 + 83,5 m²
7 rum
1 286 m² tomt

Välkommen till Näckrosvägen 1 i Mullsjö! Denna fantastiska funkisvilla är högt belägen på hörntomt och har ett perfekt läge nära förskola, centrum, tågstation och busshållplats. Men det bästa med detta underbara läge är att fastigheten har en del i en brygga och badplats som delas med ca 20 andra fastigheter. Här kan du njuta av sommardagar i vattnet och koppla av vid strandkanten. Väl inne i huset möts du av ett underbart vardagsrum med ljus från flera håll. Här finns tidstypiska detaljer som öppenspis, fiskbensparkett, skjutdörrar och en rymlig matsal i fil (möjligt sovrum). Köket är ett riktigt kvalitetskök från Vedum, stilrent i funkisstil med en praktisk köksö och gott om förvaring. Här är det generöst med ljusinsläpp, perfekt för både matlagning och sociala stunder. På entrévåningen finner vi också ett renoverat badrum med dusch & en praktisk klädgarderob. Övervåningen erbjuder 2st rymliga sovrum, ett stort allrum med utgång till balkong, en inredningsbar sidovind & badrum med badkar. En praktisk groventré ligger i anslutning till carporten vilket underlättar vardagen. I källarvåningen finns också ett rum(tonårsrum/kontor), en rymlig tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter. Dessutom finns både garage och elbilsladdare för den miljömedvetna köparen. Uteplatsen är fantastisk med ett utomhuskök och en vedeledad pizzaugn, perfekt för sommarens grillkvällar och festligheter. Dessutom finns både balkong och altan i söderläge, vilket ger många möjligheter till soliga dagar utomhus. Som grädden på moset finns även ett fristående uterum med braskamin och hög mysfaktor - perfekt för avkoppling och trevliga stunder under alla årstider. Sammanfattningsvis är detta en drömvilla med en perfekt placering och fantastiska utomhusmöjligheter. Låt oss visa dig allt som Näckrosvägen 1 har att erbjuda! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Johan Agnesund på 072-666 94 17 för bokning av privatvisning.

  • Premium
Stina Lottas gata 2, Solhöjden, Habo kommun
  • Imorgon kl 12:15
Stina Lottas gata 2, Solhöjden, Habo kommun, bild 2
Stina Lottas gata 2, Solhöjden, Habo kommun, bild 3

Stina Lottas gata 2

Villa
Solhöjden, Habo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Habo
4 200 000 kr
154 m²
5 rum
1 169 m² tomt

Välkomna till denna fantastiska bostad på Solhöjden i Habo, där du kan njuta av en trevlig och bra planlösning med gott om utrymme för att umgås och koppla av. Med hela 4 sovrum finns det gott om plats för alla. Ett särskilt utmärkande drag är masterbedroom med eget badrum och klädkammare, som ger dig lyx och komfort. Vardagsrummet har en imponerande och generös takhöjd och stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus och ger en öppen och luftig känsla. Här finns även en mysig braskamin som skapar en hemtrevlig atmosfär. Den öppna planlösningen mellan matplatsen och vardagsrummet gör det enkelt att umgås och socialisera, och de dubbla badrummen ger extra bekvämlighet i vardagen. Den praktiska groventrén med tvättstuga gör det lätt att hålla ordning och reda, och carporten ger skydd åt bilen. Tomten är belägen på ett hörnläge och har en trevlig altan i söderläge där du kan njuta av soliga dagar och härliga grillkvällar med familj och vänner. Här finns verkligen alla möjligheter att skapa ditt drömhem, välkommen till ditt nya paradis! Vänligen kontakta ansvarig mäklare Johan Agnesund på 072-666 94 17 för mer information.

  • Premium
Blåmesgatan 39, Kråkeryd, Habo kommun
Blåmesgatan 39, Kråkeryd, Habo kommun, bild 2
Blåmesgatan 39, Kråkeryd, Habo kommun, bild 3

Blåmesgatan 39

Lägenhet
Kråkeryd, Habo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Habo
1 200 000 kr
63,4 m²
2 rum
3 932 kr/mån
18 927 kr/m²

Miss inte chansen att skapa ditt perfekta hem i denna unika lägenhet på Blåmesgatan! Perfekt för både unga och äldre som letar efter en bekväm och lättskött bostad. Med 63,4 kvm fördelade på ett plan och ett vardagsrum som öppnar upp mot trädgården med inglasat uterum och uteplats, får du en känsla av en villa fast i lägenhetsformat. Beläget i det populära villaområdet Kråkeryd har du närhet till stadens puls samtidigt som du njuter av lugn och ro. Med bra kommunikationsmöjligheter och skola/förskola inom gångavstånd blir vardagen enkel för hela familjen. Dessutom finns Habos stora idrottsanläggning "slätten" med massor av aktiviteter för både stora och små precis runt hörnet. Om du drömmer om en enkel vardag i ett tryggt område är Blåmesgatan 39 platsen för dig! Kontakta ansvarig mäklare Johan Agnesund för mer information och anmäl er till visningen redan idag.

  • Premium
Barrgatan 31, Bosebygd, Mullsjö kommun
Barrgatan 31, Bosebygd, Mullsjö kommun, bild 2
Barrgatan 31, Bosebygd, Mullsjö kommun, bild 3

Barrgatan 31

Villa
Bosebygd, Mullsjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Habo
2 100 000 kr
120 m²
4 rum
875 m² tomt

Stig in genom entrédörren till denna trevliga bostad och låt dig genast välkomnas av en hall som fungerar som bostadens hjärta. Det renoverade köket är öppet och inbjudande, med plats för ett matbord och alla moderna vitvaror du kan önska dig. Det ljusa och luftiga vardagsrummet är perfekt för avkoppling, med direkt tillgång till bostadens uterum & trädgård med tralldäck. Nuvarande ägare har påbörjat en ombyggnad/renovering av badrum2, detta är inte färdigställt och går i dax läget inte att använda. Trädgården är lättskött och erbjuder både plats för grönsaksodling och lek, samt ett garage med förråd. För den aktiva finns Mullsjö MSOK nära till hands med olika motionsspår och möjlighet till längdskidåkning på vintern. Med närhet till allt du behöver i Mullsjö, inklusive mataffärer, skolor och förskolor, hittar du allt du behöver inom räckhåll. Den enkla och bekväma pendlingsmöjligheten till Jönköping med buss, tåg eller bil gör detta till det perfekta läget för både arbete och avkoppling. Missa inte chansen att äga denna underbara bostad på Barrgatan 31! Kontakta mäklaren Johan Agnesund för mer information.

  • Premium
Slåttergatan 25, Kärnekulla, Habo kommun
Slåttergatan 25, Kärnekulla, Habo kommun, bild 2
Slåttergatan 25, Kärnekulla, Habo kommun, bild 3

Slåttergatan 25

Lägenhet
Kärnekulla, Habo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Habo
2 495 000 kr
111 m²
4 rum
vån 1/10
6 280 kr/mån
22 477 kr/m²

Denna fantastiska, helt nya 4ROK-lägenhet i markplan erbjuder en imponerande bostadsupplevelse med en rad beundransvärda egenskaper. När du kliver in genom dörren möts du av ett kök och vardagsrum i öppen planlösning, beläget mot öster, med fönsterpartier som sträcker sig ända ner till golvet flödar ljuset in och skapar en otrolig trivsel. Du kommer att älska detta luftiga och ljusa rum där du kan njuta av både matlagning och sociala aktiviteter. Planlösningen är synnerligen väldisponerad och rymmer tre rymliga sovrum, samtliga med bra förvaring. Här finns gott om plats för hela familjen eller eventuella gäster. Dessutom erbjuds två stilrena badrum, båda utrustade med dusch. Ett av badrummen har även en praktisk tvättsektion för extra bekvämlighet. Köket är designat av HTH och utrustat med vit finish och rostfri maskinpark. Det ger en modern och elegant touch till bostaden. Med genomgående golvvärme kan du alltid hålla en behaglig temperatur i ditt nya hem. Ekparketten, som är vitpigmenterad, ger en harmonisk och tidlös känsla till hela lägenheten. Välkommen till Kärnekulla - Habos nya stadsdel, där allt du behöver finns inom räckhåll! Beläget precis vid södra infarten till Habo, är detta område perfekt för dig som söker en modern och levande miljö att bo och arbeta i. På Kärnekulla finns det ett brett utbud av bostäder för alla behov och önskemål. Oavsett om du är ute efter en lägenhet eller radhus, så kommer du att hitta något som passar dig perfekt. Vi erbjuder också en livsmedelsaffär där du kan handla dina dagliga behov utan att behöva åka långt. Förutom bostäder och livsmedelsaffär har Kärnekulla också investerat i att skapa en komplett infrastruktur för att möta behoven hos våra invånare. Här finner du en skola, förskola & idrottshall inom gångavstånd. Detta gör det enkelt för barnfamiljer att kombinera sina vardagsrutiner med arbete och fritid. För dig som söker en arbetsplats i inspirerande omgivningar finns "Mötesplats Kärnekulla". Här erbjuds flexibla kontorslösningar för din verksamhet. Du kan hyra ditt eget kontorsrum för bästa möjliga arbetsmiljö, eller sitta i vår lounge där du kan arbeta i en avslappnad och kreativ atmosfär. Kärnekulla är inte bara en plats att bo och arbeta på, utan är också ett perfekt ställe för social interaktion. Med restauranger och caféer i närheten kan du njuta av god mat och trevligt sällskap. Här finns det också gott om grönområden och promenadvänliga stråk där du kan ta en paus och njuta av naturen. Så varför vänta? Kärnekulla har allt du behöver och mer! Kom och upplev Habos nya stadsdel och bli en del av vårt växande samhälle. Du vill verkligen inte missa chansen att uppleva detta attraktiva boende med egna ögon samt göra en bra affär. Kontakta ansvarig mäklare Johan Agnesund på 072-666 94 17 redan idag för mer information och boka din visning! Vid en säljstart av bostadsrättsföreningar görs en ekonomisk prognos som är godkänd av bank och intygsgiven av oberoende intygsgivare. Detta för att ge köparen en uppskattning om vad boendekostnaden kommer att bli. Tosito väljer att gå in och stötta bostadsrättsföreningarna med en räntegaranti genom ett trygghetsavtal som innebär att effekten av avgiftshöjningen mildras. Tositos räntegaranti för föreningens lån innebär max 3,5% i ränta under tre år, med start från inflyttning av sista etappen. Erbjudandet innebär att en faktisk räntenivå över 3,5% inte behöver tas ut som högre månadsavgifter. * *Detaljer och villkor finns i bostadsrättsföreningens avtal.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Maskrosstigen 1, Bränninge, Habo kommun
Maskrosstigen 1, Bränninge, Habo kommun, bild 2
Maskrosstigen 1, Bränninge, Habo kommun, bild 3

Maskrosstigen 1

Lägenhet
Bränninge, Habo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Habo
1 995 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1/2
6 038 kr/mån
23 471 kr/m²

Nu finns möjligheten för er som letar efter ett smidigt boende, Brf BoKlok Västra Ängen erbjuder moderna och smarta lägenheter för dig som vill ha en enkel och bekväm vardag. Med sitt läge i ett lugnt och grönskande område, är det en perfekt plats för familjer att bo och trivas på. Brf BoKlok Västra Ängen är ett spännande projekt initierat av IKEA, där man fokuserat på smarta lösningar utan att trumma på kvalitén. IKEA är känt för att vara det ”självklara valet för smarta människor” och det genomsyrar även detta projekt. Till en låg boendekostnad har du möjlighet att få väldigt mycket! Bostaden i sig är välplanerad och kvadratmeterna har fördelats smart. I hallen finner vi en väl tilltagen klädkammare, ett badrum av storlek större med tvättmaskin & torktumlare, ett full utrustat kök med öppen planlösning till vardagsrummet som har utgång till en stor härlig altan i västerläge där ni kan njuta av långa soliga dagar. Bostaden har också tre sovrum. Till bostaden hör även ett förråd. Området bjuder på trevliga gemensamhetsutrymmen som tex. en mysig pergula. I avgiften ingår både värme och vatten, vilket ger dig en trygghet som boende. Så varför inte välja Brf BoKlok Västra Ängen som ditt nya hem och få ut det mesta av livet och njuta av ditt bekväma boendeliv? Från Maskrosstigen har ni gångavstånd till Habo centrums utbud av matvarubutiker, konditori, bibliotek, kläd och skobutiker, pizzeria, gym. etc. Bostaden är i mycket fint skick, bara att flytta in! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Johan Agnesund på 072-666 94 17 eller Ellen Nylén på 070-872 76 10

  • Premium
  • Energieffektiv
Slåttergatan 35, Kärnekulla, Habo kommun

Slåttergatan 35

Lägenhet
Kärnekulla, Habo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Habo
2 200 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/10
5 553 kr/mån
27 500 kr/m²

Välkommen till Kärnekulla - Habos nya stadsdel, där allt du behöver finns inom räckhåll! Beläget precis vid södra infarten till Habo, är detta område perfekt för dig som söker en modern och levande miljö att bo och arbeta i. Förutom bostäder och livsmedelsaffär har Kärnekulla också investerat i att skapa en komplett infrastruktur för att möta behoven hos våra invånare. Här finner du en skola, förskola & idrottshall inom gångavstånd. Detta gör det enkelt för barnfamiljer att kombinera sina vardagsrutiner med arbete och fritid. Planlösningen på denna bostad är synnerligen väldisponerad och rymmer två rymliga sovrum, samtliga med bra förvaring. Här finns gott om plats för hela familjen eller eventuella gäster. Dessutom erbjuds två stilrena badrum, båda utrustade med dusch. Ett av badrummen har även en praktisk tvättsektion för extra bekvämlighet. Köket är designat av HTH och utrustat med vit finish och rostfri maskinpark. Det ger en modern och elegant touch till bostaden. Med genomgående golvvärme kan du alltid hålla en behaglig temperatur i ditt nya hem. Ekparketten, som är vitpigmenterad, ger en harmonisk och tidlös känsla till hela lägenheten. Denna bostad har även en underbar inglasad balkong mot Vättern. Du vill verkligen inte missa chansen att uppleva detta attraktiva boende med egna ögon samt göra en bra affär. Kontakta ansvarig mäklare Johan Agnesund på 072-666 94 17 redan idag för mer information och boka din visning! Vid en säljstart av bostadsrättsföreningar görs en ekonomisk prognos som är godkänd av bank och intygsgiven av oberoende intygsgivare. Detta för att ge köparen en uppskattning om vad boendekostnaden kommer att bli. Tosito väljer att gå in och stötta bostadsrättsföreningarna med en räntegaranti genom ett trygghetsavtal som innebär att effekten av avgiftshöjningen mildras. Tositos räntegaranti för föreningens lån innebär max 3,5% i ränta under tre år, med start från inflyttning av sista etappen. Erbjudandet innebär att en faktisk räntenivå över 3,5% inte behöver tas ut som högre månadsavgifter. * *Detaljer och villkor finns i bostadsrättsföreningens avtal.

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hjovägen  29B, Lybäcksdalen, Habo kommun
Hjovägen  29B, Lybäcksdalen, Habo kommun, bild 2
Hjovägen  29B, Lybäcksdalen, Habo kommun, bild 3

Hjovägen 29B

Lägenhet
Lybäcksdalen, Habo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Habo
1 595 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
5 656 kr/mån
20 987 kr/m²

I den underbara och fridfulla Lybäcksdalen finns nu chansen att förvärva en drömbostad för er och er familj. Denna vackra 3 rum och kök i bostadsrättsform är nästan helt ny, vilket innebär att ni kan njuta av det bästa och mest moderna inom bostadsstandard. Ett stort plus med detta boende är dess närhet till både lekplats och natur. För er som har barn är detta verkligen en optimal plats att bo på. Här kan ni enkelt släppa ut barnen på lekplatsen och samtidigt hålla ett öga på dem från ert hem. De grönskande omgivningarna och naturen runt omkring kommer vara en ständig påminnelse om den underbara miljön ni har valt att bosätta er i. Att bo i Lybäcksdalen innebär inte bara en harmonisk tillvaro utan även ett praktiskt och bekvämt läge. Ni kommer att leva i ett lugnt och tryggt område med behagliga gång- och cykelavstånd till centrala Habo. På bara 10 minuters promenad genom det vackra naturreservatet, längs med en grillplats där ni kan avnjuta härliga sommarkvällar, når ni Habo centrum. Här finner ni ett brett utbud av butiker, restauranger och allt annat som kan behövas för en bekväm vardag. För er familjer med små barn finns närmaste förskola endast 300 m bort, vilket betyder att ni kan lämna och hämta barnen på ett smidigt sätt. För er med äldre barn finns det också en lösning i form av en skola som ligger bara 1 km bort. Ni kommer verkligen att ha allt ni behöver inom bekvämt avstånd. Så ta chansen att skapa ett underbart hem i mysiga Lybäcksdalen. Missa inte denna unika möjlighet att bo i ett nästan nytt boende med närhet till lekplats och naturen. Välkomna till Lybäcksdalen! Anmäl ert intresse redan idag! Kontakta ansvarig mäklare Johan Agnesund på 072-666 94 17 för mer information.

  • Premium
  • Energieffektiv
Vitsippsgatan 16, Havstenshult, Mullsjö kommun

Vitsippsgatan 16

Villa
Havstenshult, Mullsjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Habo
4 200 000 kr
159,7 + 17,5 m²
5 rum

Välkomna till denna energismarta lösvirkesvilla som uppförts för att nå maxad boendekvalité med låga driftskostnader. En välplanerad villa där hjärtat i huset är det härliga vardagsrummet med öppen planlösning mot köket med köksö. Här flödar verkligen ljuset in från alla fönsterpartier vilket ger en fantastisk känsla. Hela huset har byggts med stor noggrannhet och med bra materialval rakt igenom vilket ger en exklusiv känsla. Här har ni hela 4st sovrum, dubbla helkaklade badrum, rymlig kaklad tvättstuga med tvättmaskin & torktumlare, inbyggt garage med elektrisk garageport och praktisk groventré via garaget. Hela huset har vattenburen golvvärme (även i garaget) som kommer från en energieffektiv frånluftsvärmepump från Nibe F730, extra isolerade väggar och extra ljudisolering. I Mullsjö finns tex. matvarubutiker, skolor och förskolor, vårdcentral, systembolag, bank, badhus, körskola, pizzerior och konditori. För den som önskar pendla till Jönköping finns möjligheten både med buss och tåg. Den nya 2+1 vägen mellan Mullsjö-Jönköping ger dig med bil ytterligare ett alternativ. På Vitsippsgatan bor du med närhet till naturen och MSOK´s motionspår. Obs! pga. av nyproduktion så finns inga faktiska driftskostnader. Driftskostnader är därför endast uppskattade. Fler bilder kommer inom kort. Fastigheten är till salu redan nu, anmäl ert intresse idag! Kontakta ansvarig mäklare Johan Agnesund 072-666 94 17 för mer information samt möjlighet till privatvisning.

  • Nyproduktion
Kärnekulla Allé 9, Kärnekulla, Habo kommun

Kärnekulla Allé 9

Radhus
Kärnekulla, Habo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Habo
Pris saknas
126 m²
5 rum
7 403 kr/mån

Nu finns möjligheten att förvärva ett nästan helt nytt radhus med hörntomt på Kärnekulla Allé 9. Här hittar vi b.la dubbla helkaklade badrum, 3st rejäla sovrum (möjlighet till 4st) & rymligt vardagsrum med utgång till uteplats & trädgård. Påkostade materialval, optimal planlösning & vattenburen golvvärme (entrévåning), detta tillsammans med den generösa takhöjden på hela 2,7m ger känslan av rymd & vardagslyx. Uteplats i perfekt solläge för den som älskar njuta av solen och en stor plan hörntomt med plats för både lek & spel. Kan det bli bättre? Sammanfattningsvis en perfekt hybrid mellan ett friköpt hus och en lägenhet, där du får ditt "egna" samtidigt som du slipper yttre underhåll - du sköter enbart trädgården och underhållet på insidan. Välkomna till Kärnekulla Allé 9 Tag kontakt med ansvarig mäklare Johan Agnesund 072- 666 94 17 för bokning av visning.

  • Energieffektiv
Skeppslyktan 1, Sjogarp, Habo kommun

Skeppslyktan 1

Lägenhet
Sjogarp, Habo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Habo
3 975 000 kr
117 m²
3 rum
vån 6/6
5 932 kr/mån
33 974 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av privatvisning! Välkomna till underbara Skeppslyktan. Här finner vi ett boende som ni sent kommer att tröttna på, åtminstone inte vyerna, som paralyserar och lamslår - varje dag. Här vilar naturen alldeles utanför dörren, och Vättern flyttar aldrig på sig - den garantin kan vi lämna! Nu presenteras en av de åtråvärda lägenheterna på Sjogarp - denna gång en trerummare (ursprungligen en 4:a) på hela 117 kvm högst upp i huset och med en underbar terass på ca: 32 kvm. Här finner vi även ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning till köket, 2st sovrum, badrum med både bubbelbadkar och dusch, gäst WC och en egen praktisk tvättstuga. För den som önskar ett ytterligare sovrum, så går det enkelt att fixa då den ursprungliga planlösningen innehar 3st sovrum. Här flyter livet på och känns smidigt, men samtidigt är det lite lyxigt. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Johan Agnesund 072-666 94 17 för privatvisning.

  • Plus
  • Hiss
Figur 3 (Pre. Stommen 1:9), Bankeryd, Jönköpings kommun

Figur 3 (Pre. Stommen 1:9)

Tomt
Bankeryd, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Habo
2 300 000 kr
2 778 m² tomt

Det är en ynnest att få presentera denna byggklara tomt mitt i mot Bankeryd kyrka och i en lantlig idyll. Här har ni möjligheten att förverkliga drömmen om att bo bland grönska men samtidigt ha både promenad- och cykelavstånd till god service och kommunikation. Här bor paret lika bra som barnfamiljen. Närhet till skola/förskola, Attarpsbadet, Backamos Handelsträdgård och fantastisk natur med bland annat Bankerydsleden precis intill. Med två fina mataffärer, Coop och ICA, frisör, konditori, Vidablick samt kommunikation med buss och tåg, blir läget att bygga nytt oslagbart! I bifogade filer har ni tillgång till förhandsbesked gällande byggnation samt utkast på tilltänkt avstyckning som beräknas vara klar till tidig höst. Välkommen hem!

Visar alla 17