Oskarstorget 16B

Central Öster, Örebro kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggår
1985
Förening
HSB BRF Loet i Örebro
Om föreningen
Avgift
5 174 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
32 365 kr/m²

Bo centralt på Öster med närhet till det mesta!
Välkomna till en mycket trevlig lägenhet fördelad på tre rum och kök med fönster och balkong som vetter mot föreningens lugna innergård. Genomgående rymliga ytor med stilsäkra färgval. Ett modernt och rymligt kök med god arbetsyta och gott om utrymme för matplats. Ett stort sovrum i trendigt blått med utgång till balkong i soligt österläge. Badrum utrustat med egen tvättmaskin och torktumlare. Föreningen erbjuder även tvättstuga i källaren, hit tar du dig enkelt ner via hiss. Här får du en ljus och modern lägenhet med ett oslagbart läge på populära Öster!

I månadsavgiften ingår, Värme, vatten, bredband samt bostadsrättstillägg. Fast elkostnad om endast 250/kr mån!

Allt detta i en lugn och stabil förening med god ekonomi, som dessutom tar sitt miljöansvar genom bland annat installera solceller. Du har också en lummig och fin innergård med flertalet fruktträd, Passar utmärkt att nyttja vår- och sommartid när balkongen inte räcker till!

Här bor ni med närhet till allt som kan tänkas behövas. Bostaden ligger i ett populärt område med närhet till affärer, restauranger, parkområden och sportevenemang vid Behrn Arena. Gångavstånd till citypulsen, naturområden intill Hjälmaren samt bra gång/cykelväg till Universitetet.

Välkommen hem.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Örebro

Kontakta mäklaren

Max Bergquist

SkandiaMäklarna Örebro
Mäklare Max Bergquist, SkandiaMäklarna Örebro
070-750 09 99

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.