Kavallerigatan 40

Centrala Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1969
Förening
BRF Brunkebergsgården
Om föreningen
Avgift
4 356 kr/mån
Driftkostnad
6 300 kr/år
Pris/m²
27 785 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva denna härliga bostad med en välplanerad planlösning i en trevlig boendemiljö. Denna lägenhet är belägen i centrala områden och ligger bara en kort promenad från Väsby Centrum och kommunikationsmöjligheter. Välkommen till Kavallerigatan 40!

Denna bostad har en yta på 79 kvadratmeter som är effektivt utnyttjad över tre rum och ett kök. Det är uppenbart att varje kvadratmeter har varit genomtänkt när man befinner sig här. När du kliver in i denna bostad så möts du av en stor hall med goda förvaringsmöjligheter.

På vänstra sidan har du ett stort badrum med badkar och tvättmaskin. Ett rymligt kök med plats för en större matgrupp, bra förvaringslösningar och bra arbetsytor när det kommer till matlagning.
I vardagsrummet njuter du av riktigt bra ljusinsläpp från stora fönster i två olika väderstreck, tack vare att det är beläget i ett gavelläge. Dessutom har rummet generösa sällskapsytor där du kan koppla av och umgås med familj och vänner.

Lägenheten har två rymliga sovrum, varav en har tillgång till en inglasad balkong. För ytterligare förvaring finns en praktisk klädkammare samt ett stort förråd vid entrédörren.

Bostaden ligger bara en kort promenad från Väsby Centrum med all tillgänglig service som butiker, banker, restauranger och närhet till kommunikationer. I omgivningen finns också Vilunda badet, elljusspår, skolor och förskolor.

Varmt välkomna på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Reliabel Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Sanan Dehvari

Reliabel Fastighetsförmedling AB
Mäklare Sanan Dehvari, Reliabel Fastighetsförmedling AB
0735014026