Reliabel Fastighetsförmedling AB

Reliabel Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Herrgårdsvägen 97, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Herrgårdsvägen 97

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Reliabel Fastighetsförmedling AB
1 195 000 kr
20 m²
1 rum
vån 1/2
1 987 kr/mån
59 750 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna väldisponerade och praktiskt designade etta med en utmärkt placering i kommunen. Belägen på första våningen, erbjuder denna lägenhet generöst med naturligt ljus genom sina stora fönster. Det moderna och fräscha duschrummet är fullt utrustat. Allrummet, med en smart placerad sovalkov, har gott om plats för en matgrupp för 2-3 personer för trevliga måltider samt en soffgrupp för avkoppling. Denna bostad är idealisk för dig som söker ditt första egna boende eller behöver en bekväm övernattning med närhet till kollektivtrafik. Belägen i en av Upplands Väsbys äldsta och mest stabila HSB-föreningar, med låg belåningsgrad för ökad trygghet för dig som köpare. Gångavstånd till butiker och kollektivtrafik gör detta till en attraktiv plats med närhet till grönområden och natur, samt det livliga centrumet, Väsby Centrum. Här finns all tänkbar service med butiker, banker och restauranger, samt Vilunda badet, elljusspår, skolor och förskolor i området. Varmt välkommen på visningen!

Parkvägen 3, null, Vallentuna kommun
  • Sön 5 maj
Parkvägen 3, null, Vallentuna kommun, bild 2
Parkvägen 3, null, Vallentuna kommun, bild 3

Parkvägen 3

Lägenhet
Vallentuna kommun
Reliabel Fastighetsförmedling AB
995 000 kr
24 m²
2 rum
vån 1/3
2 665 kr/mån
41 458 kr/m²

*** ACCEPTERAT PRIS**** Kontakta mäklaren för visning! Sanan Dehvari - 073-501 40 26 Denna unika bostadsrätt erbjuder dig enastående boende som utmärker sig med sin smarta planlösning, som skapar en ljus och öppen atmosfär mellan kök, matplats och vardagsrum. Moderna materialval och en solig uteplats ger en extra touch till denna noggrant utformade och väl underhållna lägenhet. Här har du möjlighet att göra detta till ditt nya hem, och det är även tillåtet med uthyrning för juridiska personer. När du kliver in i hallen möts du av generöst utrymme för att hänga av dina ytterkläder, där parkettgolv möter vita väggar. På vänster sida finns det ljusa och helkaklade badrummet. Från hallen går vägen vidare till vardagsrummet med genomgående parkettgolv och vita väggar. Här är det enkelt att skapa en harmonisk inredning tack vare den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet, och du har även tillgång till en härlig uteplats. Köket är utrustat med vita skåpluckor, svart kakel som stänkskydd, integrerad kyl, spishäll med rostfri fläkt och inbyggd mikro. Sovrummet erbjuder parkettgolv, ljusa väggar och gott om förvaringsmöjligheter. Oavsett om du är student, i behov av en egen deltids bostad eller letar efter en investeringsmöjlighet med potential för lönsam uthyrning, så är denna lägenhet det perfekta valet. Belägen bara en kort promenad bort finner du Vallentuna Centrum med dess mångfald av butiker, caféer, stenugnsbageri, simhall, gym, bibliotek samt utmärkta buss- och tågförbindelser via Roslagsbanan, som tar dig till Stockholm på mindre än 30 minuter. Dessutom har du vacker natur och Vallentunasjön inom bekvämt avstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kavallerigatan 95, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Idag
Kavallerigatan 95, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Kavallerigatan 95, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Kavallerigatan 95

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Reliabel Fastighetsförmedling AB
2 395 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/2
4 979 kr/mån
28 512 kr/m²

Missade inte chansen att förvärva denna påkostat renoverade 3-rumslägenhet, där varje detalj har genomgått noggrann omsorg. Lägenheten är det perfekta valet för den som söker en centralt belägen, trevlig och eftertraktad bostad med hög materialstandard och en genomtänkt layout. Med en genomgående stilren interiör och ljusa ytskikt erbjuder lägenheten väldisponerade kvadratmeter genom alla rum, samt ett fantastiskt ljusinsläpp genom hela bostaden. Vid entrén välkomnas du av en rymlig hall som inte bara ger ett varmt mottagande utan även erbjuder gott om förvaringsutrymme för att hålla ordning och reda. På vänster sida finner du det nyligen renoverade badrummet, komplett helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Köket har genomgått en totalrenovering och erbjuder smarta förvaringslösningar samt generösa arbetsytor för matlagning. Här finns det utrymme för matbord med plats ägnat till 6-8 personer. När det är dags att koppla av och umgås finns gott om utrymme i det rymliga vardagsrummet, perfekt för stora soffgrupper och matbord för att välkomna dina gäster. Varje detalj har beaktats för att skapa en trivsam och funktionell atmosfär. Lägenheten rymmer två rymliga sovrum, varav ett har tillgång till en inglasad balkong. Båda sovrummen rymmer dubbelsängar och har tillräckligt med plats för garderober. För ytterligare förvaring finns en praktisk klädkammare samt ett förråd vid entrédörren. Bostaden är belägen bara en kort promenad från Väsby Centrum, där all tänkbar service som butiker, banker, restauranger och kommunikation finns tillgänglig. I området finns också Vilunda badet, elljusspår, skolor och förskolor. Varmt välkomna på visningen

  • Premium
  • Balkong
Paradisvägen 4, Runby, Upplands Väsby kommun
Paradisvägen 4, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Paradisvägen 4, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Paradisvägen 4

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Reliabel Fastighetsförmedling AB
2 195 000 kr
60 m²
3 rum
vån 2/2
4 357 kr/mån
36 583 kr/m²

I ett lugnt och trevligt villaområde finner du denna fastighet, som består av fem lägenheter och utgör Brf Backsippan Nr 1. Den här bostaden är perfekt för den som söker en boendemiljö med delat ansvar för underhåll och skötsel. Gemensamma utrymmen inkluderar entréhall, syrum, ett gästrum, tvättstuga, förråd, bastu, bubbelbad, ett garage som används som hobbyrum/verkstad, samt ett stort allrum med braskamin som lämpar sig för middagar med många gäster. Trädgården är en fridfull oas med blomstrande rabatter, fruktträd och buskar. En gemensam altan där man kan njuta av utsikten över Edssjön. Föreningen har installerat solceller och i avgiften ingår även elen! Bostaden har blivit omvandlad från en fyrarumslägenhet till en trea, men det är enkelt att återigen göra om den till en fyrarumslägenhet. Köket är utrustat med golvvärme, smarta förvaringslösningar och erbjuder gott om plats för matlagning. Här finns även en kombinerad vardagsrum och matplats, tre sovrum samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Lägenheten har genomgående fina parkettgolv och ljusa väggar. Från matplatsen finns utgång till den härliga trädgården, där en inglasad del möjliggör solnjutning från tidig vår till sen höst. Här bor du nära bussar, natursköna strövområden och barnomsorg. Badplats vid Mälaren och pendeltågsstationen finns inom cykelavstånd. Varmt välkomna på visningen!

  • Premium
  • Balkong
Centralvägen 3B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Centralvägen 3B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Centralvägen 3B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Centralvägen 3B

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Reliabel Fastighetsförmedling AB
3 450 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/2
6 267 kr/mån
33 824 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning - Sanan Dehvari - 073-501 40 26 Belägen på Centralvägen 3B erbjuder denna ljusa etagelägenhet generösa och öppna ytor som skapar en känsla av rymd och frihet. Med 102 välplanerade kvadratmeter fördelade på fyra rum och kök, är detta hem optimerat för att skapa en trivsam och behaglig atmosfär med inslag av radhus-känsla. Välkomnande hall möter dig när du kliver in genom dörren och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Från hallen leds du in i det rymliga köket, utrustat med smarta förvaringslösningar och generösa arbetsytor. Det stilrena och moderna köket blir en perfekt plats för matlagning och förberedelser. Här finns även utrymme för en trevlig matplats där du kan njuta av härliga måltider. På första våningen finner du ett helkaklat badrum med bubbelbadkar samt plats för tvättmaskin. Vardagsrummet bredvid erbjuder gott om plats för bekväma soffgrupper, perfekt för avkoppling och social samvaro. Från vardagsrummet har du också direkt tillgång till en trevlig terrass, där du kan njuta av sommarkvällarna. På övervåningen finns ett rymligt badrum med dusch och tvättmaskin samt tre sovrum, varav ett av dem har en praktisk klädkammare. Dessa utrymmen ger dig gott om plats för avkoppling, förvaring och möjligheten att skapa en personlig atmosfär. Dessutom har du förmånen att bo i ett attraktivt läge, bara ett stenkast från Väsby pendeltågsstation med täta avgångar till Märsta, Arlanda, Uppsala och Stockholm C. På endast 5 minuters promenadavstånd hittar du Väsby Centrum med ett brett utbud av butiker, inklusive stora varuhus och specialaffärer, som tillfredsställer dina behov och önskemål, från dagligvaror till mode och skönhet. Varmt välkomna på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Holmvägen 17, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
  • Idag
Holmvägen 17, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun, bild 2
Holmvägen 17, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun, bild 3

Holmvägen 17

Lägenhet
Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
Reliabel Fastighetsförmedling AB
1 695 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/5
5 571 kr/mån
24 214 kr/m²

Missa inte chansen att äga denna charmiga tvårumslägenhet, strategiskt belägen både centralt och nära naturen i det eftertraktade området Apoteksskogen. Här erbjuds en noggrant planerad och rymlig bostad med generösa ytor och stora fönster som fyller rummen med naturligt ljus. Enkelt parkeringsalternativ i garaget och bekväm åtkomst med hissen till denna fantastiska bostad på över 70 kvadratmeter, utformad med en öppen och ljus planlösning. Vid ingången välkomnas du av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Till höger finns ett väl tilltaget badrum med plats för tvättmaskin. Vardagsrummet, ljust och luftigt med sina stora fönster, skapar en perfekt atmosfär för matplats, stora soffgrupper och sociala sammankomster. Glid ut på den inglasade balkongen från vardagsrummet och njut av det extra utrymmet. Bostaden har ett rymligt sovrum med gott om plats för förvaring. Köket är utrustat med smarta förvaringslösningar och har gott om plats för matlagning samt en stor matsal som enkelt kan förvandlas till ett extra sovrum. Här bor du på en unik plats mitt i naturen med närhet till alla bekvämligheter i vardagen. Med enkel tillgång till friluftsliv och skogspromenader samt endast 10 minuters promenad till Väsby centrum, där du finner ett komplett utbud av butiker och restauranger.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kruthornsvägen 56B, Edsberg, Sollentuna kommun
Kruthornsvägen 56B, Edsberg, Sollentuna kommun, bild 2
Kruthornsvägen 56B, Edsberg, Sollentuna kommun, bild 3

Kruthornsvägen 56B

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
Reliabel Fastighetsförmedling AB
2 195 000 kr
58 m²
3 rum
vån 5/8
4 438 kr/mån
37 845 kr/m²

Här ges du möjligheten att förvärva denna fantastiska bostad med en genomtänkt layout i en trivsam boendemiljö. Lägenheten har ett centralt läge och ligger bara en kort promenad från Edsbergs Centrum med nära anslutning till kollektivtrafiken. Denna bostad sträcker sig över 58 kvadratmeter som är effektivt fördelade på 3 rum och ett kök. Varje kvadratmeter är noggrant utformat för optimal funktionalitet. När du kliver in möts du av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. På höger sida finns det nyrenoverade köket med smarta förvaringslösningar och gott om arbetsytor för matlagning. Här har man valt att göra ett extra rum som kan användas som matsal eller sovrum. Bostaden har även ett ytterligare sovrum, rymligt med plats för generösa förvaringsmöjligheter. I vardagsrummet strömmar naturligt ljus in genom generösa fönster och en fantastisk utsikt, och här finns tillräckligt med utrymme för stora soffgrupper. Det är en perfekt plats för att umgås socialt med familj och vänner. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen där du kan njuta av solen hela dagen och en fantastisk utsikt. Området är omtyckt för sin närhet till naturen vid Rösjön och det vackra Edsbergs Slott. Här finns badplatser och fina promenadstråk. Edsbergs Centrum är lätt att nå till fots och det finns bra kommunikationer. Brf Solhjulet består av flera byggnader från 1960-talet som har renoverats och hålls i gott skick. Föreningen sköts väl och har en stabil ekonomi med låg skuldsättning, vilket ger trygghet åt medlemmarna. Varmt välkomna till visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Centralvägen 2E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Idag
Centralvägen 2E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Centralvägen 2E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Centralvägen 2E

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Reliabel Fastighetsförmedling AB
2 595 000 kr
57 m²
2 rum
vån 7/14
3 786 kr/mån
45 526 kr/m²

Med sin enhetligt stilrena inredning och ljusa ytskikt erbjuder denna lägenhet välplanerade kvadratmeter i varje rum och en imponerande naturlig ljusinsläpp genom hela bostaden. Vid entrén möts du av en rymlig hall som inte bara ger dig ett varmt välkomnande utan även erbjuder generöst med förvaringsutrymme för att hålla ordning och reda. På vänster sida hittar du en praktisk klädkammare som ytterligare förstärker möjligheterna till ordnad förvaring. Bostaden har ett stilrent helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är rymligt med tillräckligt med plats för en dubbelsäng och flera garderober. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning som skapar en härlig atmosfär, perfekt för mysiga middagar och sociala tillställningar. Det finns gott om utrymme för ett matbord som rymmer 6-8 personer, och köket är utrustat med generösa förvaringsmöjligheter och ytor för matlagning. I vardagsrummet kan du njuta av fantastiskt ljusinsläpp från rymliga fönster och generösa sällskapsytor som erbjuder gott om plats för stora soffgrupper. Den underbara balkongen i optimalt sydvästläge nås direkt från vardagsrummet och erbjuder en imponerande panoramautsikt. Föreningen imponerar med sina förstklassiga faciliteter, där medlemmarna fritt kan nyttja gym, relaxavdelning med bastu, hobbyrum, samt barnvagns- och cykelförråd. En gemensam takterrass på närmare 100 kvm, komplett med gasolgrill och utekök i västerläge, erbjuder en fantastisk plats för grillmiddagar eller att fira speciella tillfällen med nära och kära. Denna bostad ger en känsla av bekvämlighet med dubbla hissar, garage under huset och pendeltågsstationen bara ett stenkast bort, vilket ger smidig och snabb åtkomst till Stockholm, Arlanda och Uppsala inom 30 minuter. Längs hela Centralvägen finns ett brett utbud av restauranger och caféer, och Väsby Centrums butiker är lätta att nå med en kort promenad.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Timotejgatan 17, Runby, Upplands Väsby kommun
  • Tis 30 apr kl 17:00
Timotejgatan 17, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Timotejgatan 17, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Timotejgatan 17

Radhus
Runby, Upplands Väsby kommun
Reliabel Fastighetsförmedling AB
5 195 000 kr
131 + 11 m²
5 rum
5 164 kr/mån
39 656 kr/m²

Här finns möjligheten att förvärva denna fantastiska kedjehus i en trivsam boendemiljö. När du stiger in möts du av en ljus hall med en praktisk skjutdörrsgarderob och vackert klinkergolv. Ett välplanerat kök öppnar upp mot två möjliga matplatser, och intill finns ett stilfullt badrum med badkar och helkaklade väggar. En separat tvättstuga, komplett med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och värmepump, gränsar till badrummet. Det rymliga vardagsrummet har plats för både matbord och soffgrupp och leder ut till träterrassen, som erbjuder generöst utrymme för utemöbler och grillkvällar. På övervåningen välkomnar dig tre välutformade sovrum, ett allrum, klädkammare och ett modernt duschrum. Det största sovrummet inkluderar en praktisk walk-in closet, medan de andra två sovrummen har gott om förvaringsutrymme genom garderober. Allrummet, med extra takhöjd, är en flexibel plats som rymmer både soffgrupp och TV-möbel, och kan även användas som ett extra sovrum. Duschrummet är stilrent helkaklat med klinkergolv. Här hittar du även ett loft om 11 kvm, tillgängligt via lofttrappa från allrummet. Förutom detta erbjuder boendet en bekväm parkeringslösning med en asfalterad carport om ca 9 kvm, sammanfogad med huset. Carporten inkluderar även ett utbyggt förråd för praktisk förvaring av utemöbler och annat. Altanen är lättillgänglig från vardagsrummet och leder till en av grannskapets gemensamma lekparker, dold bakom grönskande häckar. Här finns också plats för ytterligare två bilar på uppfarten, samt ett kallförråd som angränsar till carporten. Ditt nya hem är optimalt planerat och nyproducerat i det populära området Brf Eds Ängar i Eds Allé, Upplands Väsby. Det är ett ljust radhus i två plan med modern arkitektur, och den trevligt planerade tomten inkluderar gräsmatta, trädäckad uteplats, ett förråd om 4 kvm och en sammanhängande carport om 9 kvm. Ett drömboende med en lättskött tomt och närhet till Mälaren samt lekparker. Välkommen till ditt optimalt planerade hem i en trivsam och växande del av Upplands Väsby! Här, bland Väsbys sjöar och åkrar, växer ett nytt område fram. Cirka en kilometer från Eds Ängar finner du Väsbys station, vilket ger dig möjlighet att nå huvudstaden på ca 30 minuter med pendeltåget. Åker du åt andra hållet når du Uppsala på bara 25 minuter. Runt stationen finns allt som familjen kan tänkas behöva, inklusive gymnasieskolor, gym, bibliotek, ishall och Väsby centrum med över 80 butiker av olika slag. Dessutom har du Arlanda endast 10 minuter bort!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hammarbyvägen 68, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun

Hammarbyvägen 68

Lägenhet
Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
Reliabel Fastighetsförmedling AB
2 395 000 kr
98 m²
4 rum
vån 7/8
7 524 kr/mån
24 439 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Sanan Dehvari - 073 501 40 26 Välkommen till Apoteksskogen – en eftertraktad plats som kombinerar närhet till naturen, smidiga kommunikationer och stadens centrum. Den här ljusa och rymliga bostaden är en perfekt match för en stor familj. Nu har du möjligheten att äga denna smart planerade fyrarumslägenhet som sträcker sig över 98 kvadratmeter och effektivt utnyttjar ytan med sina fyra rum och kök. Här bor ni högt upp i huset med gott om plats för den större familjen, med tre rymliga sovrum, en entréhall med generösa garderober samt ett stort förråd/klädkammare. När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall med generöst med förvaringsutrymme. Här hittar du även en praktisk toalett och ett stort helkaklat badrum, samt en tvättstuga som är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Det nyligen renoverade köket erbjuder gott om utrymme för en större matgrupp och är välutrustat med smarta förvaringslösningar och arbetsytor som är idealiska för matlagning. Det generösa vardagsrummet rymmer en stor soffgrupp och ett matbord för upp till åtta personer. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till den rymliga inglasade balkongen, där du kan koppla av och njuta av omgivningen med en härlig utsikt. Denna bostad har tre rymliga sovrum med gott om förvaringsutrymme och en praktisk klädkammare/förråd inne i lägenheten för extra förvaringsmöjligheter. Här bor du på en unik plats mitt i naturens hjärta, samtidigt som du har nära till allt du behöver i vardagen. Du har enkel tillgång till friluftsliv och skogspromenader och bara tio minuters gångavstånd till Väsby centrum, där du hittar ett brett utbud av butiker och restauranger. Varmt välkomna på visningen!.

  • Balkong
  • Hiss
Holmvägen 5, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
  • Idag

Holmvägen 5

Lägenhet
Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
Reliabel Fastighetsförmedling AB
1 895 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/5
3 744 kr/mån
27 071 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Sanan Dehvari - 073 501 40 26 Missa inte chansen att äga denna underbara lägenhet med tre rum och kök, som ligger både centralt och nära naturen i det omtyckta området Apoteksskogen. Här har du en genomtänkt och rymlig bostad med generösa ytor och stora fönster som fyller rummen med härligt ljus. Parkera smidigt i garaget och ta hissen upp till denna fantastiska lägenhet med sina 70 kvadratmeter och en öppen, ljus planlösning. När du kliver in möts du av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Till höger finns ett stort badrum med plats för tvättmaskin. Vardagsrummets generösa naturliga ljus genom de stora fönstren skapar en perfekt plats för matbord, stora soffgrupper och sociala sammankomster. Glid ut till den inglasade balkongen från vardagsrummet och njut av det extra utrymmet. I köket finns smarta lösningar för förvaring och gott om plats för matlagning. Dessutom har bostaden två rymliga sovrum med generöst med förvaringsmöjligheter. Här bor du på ett unikt läge mitt i hjärtat av naturen med närhet till allt du behöver i vardagen. Du har enkel tillgång till friluftsliv och promenader i skogen samtidigt som du har 10 min gångavstånd till Väsby centrum där du hittar all tänkbar service så som butiker och restauranger. Varmt välkomna på visningen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Starkmansgatan 3H, Fresta, Upplands Väsby kommun
  • Idag

Starkmansgatan 3H

Lägenhet
Fresta, Upplands Väsby kommun
Reliabel Fastighetsförmedling AB
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 620 kr/mån
36 273 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Sanan Dehvari - 073-501 40 26 Välkommen till denna underbara 2:a i det eftertraktade och natursköna området Fresta. Här har du nu möjlighet att förvärva en modern och välplanerad bostad på 55 kvadratmeter. Redan i den rymliga entrén möts du av gott om plats att hänga av dig och en praktisk klädkammare för optimal förvaring. Intill hallen finns ett stort badrum utrustat med dusch, torktumlare och tvättmaskin. Det moderna köket erbjuder gott om utrymme för en stor matgrupp och har smarta förvaringslösningar samt arbetsytor för den matlagningsintresserade. Det öppna sambandet mellan köket och vardagsrummet ger generösa sällskapsytor med gott om plats för stora soffgrupper. Det rymliga vardagsrummet är ljust tack vare stora fönster och gavelläget, samt ger dig även tillgång till en underbar balkong i sydvästläge. Bostaden har även ett rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter. Varje lägenhet har en tilldelad p-plats som man får ta över när man flyttar in. Här bor du i ett lugnt och naturskönt område, perfekt för den som söker en fridfull tillvaro. Du kan njuta av den avkopplande miljön och den vackra naturen som omger dig. Fresta, beläget i östra delen av Upplands Väsby, erbjuder en fridfull atmosfär och vacker omgivning. Det är det perfekta området för dig som längtar efter lugn och ro. Här kan du trivas i denna harmoniska miljö och samtidigt ha bekvämt gångavstånd till olika faciliteter och bekvämligheter som gör vardagen enkel och bekväm. Varmt välkomna till visningen!

  • Plus
  • Balkong
Ryttargatan 293, Smedby, Upplands Väsby kommun

Ryttargatan 293

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Reliabel Fastighetsförmedling AB
1 850 000 kr
84 m²
3 rum
8 112 kr/mån
22 024 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS*** Kontakta mäklaren för visning! Sanan Dehvari - 073-501 40 26 Här är din chans att förvärva en välplanerad bostad på 84 kvadratmeter med två uteplatser, inklusive en fantastisk terrass. Denna bostad har tre rymliga rum och ett kök som är utrustat med gott om förvaringsmöjligheter och matlagningsutrymme, perfekt för att rymma upp till 6-8 personer vid matbordet. På första våningen finner du även ett stort badrum med dusch och tvättmaskin, och ett rymligt sovrum. På andra sidan av huset väntar en mysig altan med gott om plats för grillning och utemöbler, idealiskt för sommarmånaderna. Gå upp till övervåningen där du möts av ett rymligt vardagsrum med utrymme för stora soffgrupper, ett till stort sovrum, och en WC. Den stora terrassen på övervåningen är en perfekt plats att njuta av sommarkvällarna. Denna bostad har två förråd - ett intill altanen för extra förvaring såsom utemöbler och cyklar, och ett vid entrén. Belägen i ett harmoniskt och lugnt område med utmärkt tillgänglighet till kollektivtrafik, har du närhet till förskolor, lekparker och andra bekvämligheter. Det är ett mycket barnvänligt område med närhet till natursköna områden, skolor, förskolor och lekplatser. Här kan du också njuta av naturpromenader i skogsmiljö med elljusspår och besöka vikingabyn Gunnes Gård. Dessutom är det bara en kort cykeltur till Upplands Väsby Centrum, där du hittar ett brett utbud av service och butiker. Varmt välkomna på visningen!

  • Uteplats
Ryttargatan 303B, Smedby, Upplands Väsby kommun

Ryttargatan 303B

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Reliabel Fastighetsförmedling AB
1 995 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/3
9 105 kr/mån
20 567 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Sanan Dehvari - 073-501 40 26 Nu har du möjligheten att förvärva denna fräscha etagelägenhet på populära Ryttargatan. Här bor ni med härlig radhuskänsla med all bekvämlighet som det innebär med att bo i bostadsrätt. Denna lägenhet som är på 97 välplanerade kvadratmeter fördelat på 2 våningar, erbjuder allt du behöver för en bekvämt boende. Första våningen består av ett rymligt sovrum, ett fullt utrustat kök med plats för stor matgrupp och ett rymligt vardagsrum med bra förvaringsmöjligheter. Badrummet finns på nedre våningen. På övre våningen hittar du den soliga terrassen med insynsskydd, samt två till sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Det ena sovrummet kan också splittras i två för att förvandla denna lägenhet till en femrummare. Övre våningen har också en toalett. Här bor du alldeles intill förskola, lekparker och bra kommunikationer. Mycket barnvänligt läge med närhet till naturskönt område såväl skola och förskola samt lekplatser. Strövområde i skogsmiljö med elljusspår och vikingabyn Gunnes Gård. Cykelavstånd till Upplands Väsby Centrum med all dess service. Varmt välkomna på visningen!

  • Balkong
Kavallerigatan 40, Centrala Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun

Kavallerigatan 40

Lägenhet
Centrala Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Reliabel Fastighetsförmedling AB
2 175 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
5 010 kr/mån
27 532 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Sanan Dehvari 073-501 40 26 Nu har du möjligheten att förvärva denna härliga bostad med en välplanerad planlösning i en trevlig boendemiljö. Denna lägenhet är belägen i centrala områden och ligger bara en kort promenad från Väsby Centrum och kommunikationsmöjligheter. Välkommen till Kavallerigatan 40! Denna bostad har en yta på 79 kvadratmeter som är effektivt utnyttjad över tre rum och ett kök. Det är uppenbart att varje kvadratmeter har varit genomtänkt när man befinner sig här. När du kliver in i denna bostad så möts du av en stor hall med goda förvaringsmöjligheter. På vänstra sidan har du ett stort badrum med badkar och tvättmaskin. Ett rymligt kök med plats för en större matgrupp, bra förvaringslösningar och bra arbetsytor när det kommer till matlagning. I vardagsrummet njuter du av riktigt bra ljusinsläpp från stora fönster i två olika väderstreck, tack vare att det är beläget i ett gavelläge. Dessutom har rummet generösa sällskapsytor där du kan koppla av och umgås med familj och vänner. Lägenheten har två rymliga sovrum, varav en har tillgång till en inglasad balkong. För ytterligare förvaring finns en praktisk klädkammare samt ett stort förråd vid entrédörren. Bostaden ligger bara en kort promenad från Väsby Centrum med all tillgänglig service som butiker, banker, restauranger och närhet till kommunikationer. I omgivningen finns också Vilunda badet, elljusspår, skolor och förskolor. Varmt välkomna på visningen!

  • Balkong

Visar alla 15