Kungsgatan 55

Centralt, Lysekil Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Våning
3, hiss finns ej
Avgift
4 609 kr/mån
Pris/m²
31 706 kr/m²
Antal besök
1 667
Dagar på Hemnet
10

Varmt välkommen till denna vackra sekelskiftestrea på Kungsgatan 55 i Lysekil.

Lägenheten erbjuder vackra materialval med all tidsenlig charm bevarad. Ett hem som karaktäriseras av ljus och rymd, samt mötet med de moderna och stilrena materialvalen vilket gör bostaden komplett.

Bostaden har genomgående ljusgrå väggar, vitlaserad tre stavs parkett i ek, helkaklade badrum i naturinspirerande natursten i grått utförande samt fullutrustade kök. Materialen och färgskalan för den fasta inredningen är valda för att skapa en vilsam miljö, till vilken du kan addera din personliga stil. Tak, dörrar, socklar och lister är vitmålade, där listerna kommer framhäva sekelskiftscharmen framtagna av arkitekt.
Kök och vitvaror i god kvalitet med 5 års garanti och miljö klassning A eller bättre. Vitvarorna är integrerade i inredningen. Köken är planerade med praktiska arbetsytor och smarta förvaringslösningar.
Badrummen går i harmoniska färger med ljusgrå kakel och klinkers i naturinspirerad natursten för att passa in på västkusten.
Lägenheten går att köpa för att inneha som fritidsboende, eller permanentbostad. Det går även att köpa som juridisk person. Föreningen tillåter uthyrning.

Det centrala läget, erbjuder allt vad man kan önska! Mysiga butiker, trevliga restauranger, Bank, Livs, sjukvård och barnomsorg samt nära till kollektivtrafik.

Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.