Svensk Fastighetsförmedling Lysekil

Svensk Fastighetsförmedling Lysekil

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sjöbod: Rinkenäs 36, Lysekil, Lysekils kommun
 • Budgivning pågår
 • Mån 4 dec kl 15:00
Sjöbod: Rinkenäs 36, Lysekil, Lysekils kommun, bild 2
Sjöbod: Rinkenäs 36, Lysekil, Lysekils kommun, bild 3

Sjöbod: Rinkenäs 36

Övrigt
Lysekil, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
475 000 kr

Sjöbod på kommunalt arrende om 10 kvm i Rinkenäs i Lysekil är nu till salu! Sjöboden har ett tilltalande läge med utsikt över Norra Hamnen och ligger med promenadavstånd in till centrala Lysekil. Perfekt för dig med bostad i Lysekils kommun och som har behov av plats för förvaring av diverse båtutrustning och fiskeredskap. Lysekils Hamnkontor hyr ut båtplatser i närområdet. Alldeles bakom sjöboden ligger Galleberget, som är en del av det fantastiska Stångehuvuds Naturreservat, som sträcker sig ca 8 km utmed havet. Går man en bit förbi sjöboden längs promenadstråket, så kommer man till Rinkenäs Badplats. Där finns det trappor från klipporna ned till vattnet samt även ett hopptorn. Förutsättningarna för att få arrendera en tomt avsedd för sjöbod i Lysekil kommun, är att man antingen är folkbokförd i kommunen eller äger en fastighet, d v s en tomt med eller utan hus, inom Lysekil kommun. Då räknas man som kommunmedlem, vilket är kommunens villkor. Hur sjöboden får respektive inte får nyttjas regleras dels i kommunens Sjöbodspolicy och dels i Arrendeavtalet. I Arrendeavtalet står det bland annat om sjöbodens ändamål: ”En sjöbod skall brukas för förvaring av båtutrustning och fiskeredskap. Det är förbjudet att inreda och/eller nyttja sjöbod för övernattning eller boende”. En byggnad på ofri grund kan inte pantsättas och sjöboden kan därför inte utgöra någon tillgång att beakta vid en eventuell låneansökan. Det tillkommer inga andra kostnader utöver arrendekostnad samt medlemskap i Rinkenäs småbåtsägarförening. ÖVRIGT För ytterligare information hänvisas till Lysekil kommuns Sjöbodspolicy, som hittas under rubriken Dokument i denna annons, samt till Arrendeavtalet som finns att tillgå hos mäklaren. Tillträde snarast.

 • Premium
C G Bernhardsons väg 6B, Grundsund, Lysekils kommun

C G Bernhardsons väg 6B

Villa
Grundsund, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
6 900 000 kr
217 + 58 m²
6 rum
2 264 m² tomt

Med en återblick i historien fanns det bara stigar genom skogen fram till ursprungsbostaden, där som än idag stolt står på fastigheten vid namn C G Bernhardsons Väg 6. Boendet ägdes av Skaftökonstnären Carl Gustaf Bernhardson och hade varken WC eller ström på den tiden, utan det som utmärkte just detta fantastiska hus var dess karaktär, byggnadssätt interiör och målningarna i taket och på väggarna. Skaftö var då ett skeppar samhälle som präglades utav fiske, sjöfart och jordbruk, samt mytiska historier som idag finns i skrift och konst på museum runt om i Sverige. Idag finns det (som tur är) vägar fram till ett mycket större boende fördelat över en boarea på 217 kvm+36 kvm biarea, gårdshus om boarea 61+18 kvm biarea, samt ett rejält garage om74 kvm med övervåning om en yta på 51,5 kvm, där både båt och bil står varmt och tryggt i förvar. WC med jacuzzi, bergvärme och flertalet braskaminer värmer hemmet och får det att fungera så som vi vill att ett hem ska fungera idag. Det som får denna fastighet att sticka ut och vara så pass unik är att än idag har historiken bevarats i boendet. Karaktären, konsten och kulturen sitter kvar i väggarna, och känslan av den betydelsefulla passerade historian präglar än idag hemmet. Det finns goda förutsättningar att bedriva egen verksamhet samt någon form av uthyrning, eller varför inte ett mysigt och tilltalande B&B i vacker bohuslänsk anda. För den som vill utveckla en egen verksamhet och är behov av en större yta, så finns på fastigheten en ekonomi byggnad för snickeri, eller varför inte en mindre produktion av något slag. Byggnaden ger en hög takhöjd och förmånlig arbetsplats. Uppvärmning via luft/luft värmepump. Idag är Skaftö ett av Bohusläns mest eftertraktade område och just denna fastighet med dess kulturhistorik och ägandehistorik något för dig som vill ha ett boende med naturen som närmsta granne. Där solceller värmer ditt vatten, och en brasa får frusna kvällar att bli mysiga. En praktisk planlösning, och ett avskilt läge ger dig ett unikt boende med närhet till fantastiska Grundsund och Rågårdsvik. C G Bernhardsons Väg 6 måste kännas in och upplevas på plats. Här låter vi historian och Bohusläns kultur tala för sig själv. Brinner du för vår fantastiska historia om den berömde C G Bernhardsson och söker en större fastighet på genuina Skaftö? Vill du höra mer, och uppleva något nytt? Välkommen att följa med på visning, boka privat visning via mäklare Jenny Labecker 0701-074483

 • Uteplats
Einars väg 3, Brastad, Lysekils kommun

Einars väg 3

Tomt
Brastad, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
685 000 kr
1 968 m² tomt

Varmt välkommen till Einars väg 3 och möjligheten att bygga nytt boende efter dina behov och önskemål. Underbart lantligt läge med havsnära och generös yta, allt för att förverkliga din dröm om eget boende. Einars väg är beläget med närhet till både Lysekil och Uddevalla samt Kungshamn/Smögen. Du lever i en lugn och vacker miljö med havet och naturen som närmsta granne. Här kan du förverkliga dina drömmar om du har gröna fingrar, det finns yta för växthus, gästhus, alternativt snickarbod. För familjen finner man plats för studsmatta, lekstuga, sandlåda och gungor. Einars väg som ligger nära Lahälla och Govik i Lysekils kommun är ett rofyllt område med spridd bebyggelse. Strax nära ligger Lindevik med flertalet fritidsbostäder. Närheten till havet är påtaglig och du har gångavstånd till flera badplatser och salta bad från klippor. Tomten har ett godkänt förhandsbesked och uppfartsväg samt parkeringsplats är färdigställd av nuvarande ägare. Låt oss visa dig fördelarna av att bo lantligt, men ändå med närhet till allt du behöver! Välkommen att boka dig för visning av denna inbjudande tomt!

Skal 206, Lysekil, Lysekils kommun
Skal 206, Lysekil, Lysekils kommun, bild 2
Skal 206, Lysekil, Lysekils kommun, bild 3

Skal 206

Villa
Lysekil, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
3 500 000 kr
182 + 43 m²
8 rum
1 253 m² tomt

Välkommen till Skal 206 och denna rymliga tvåplansvilla i sutteräng belägen på en solrik tomt med fantastisk utsikt över Träbergskilen. Bostaden erbjuder hela sex sovrum varav fyra på entréplan och två på övre plan. Vidare erbjuds ett badrum, två förråd samt matkällare på entréplan. På övre plan finns kök, allrum, vardagsrum, badrum och tvättstuga. Exteriört finns balkong, två altaner, friggebod, garage i entréplan med vidbyggt förråd samt en fristående förrådsbyggnad. På Skal bor du lantligt med bekvämt avstånd till centrala Lysekil. Som närmsta granne ligger Skals gård, där möjlighet finns att köpa mjölk från gårdsbutiken. I närområdet finns det förskola och skola årskurs F-3. Sommartid finns närhet till flertalet badplatser för det dagliga doppet, du finner bland annat Kolleröd badplats, Norra Grundsund och Basteviksholmarna i närheten. Kolleröd erbjuder sandstrand, bad från klipporna, bryggan samt hopptorn. Sommartid är även glasskiosken öppen och simskola hålls årligen. I det pittoreska kustsamhället Norra Grundsund kan du köpa nyfångade skaldjur direkt från fiskebåten LL25 MiTina. I Norra Grundsund ligger även Skaldjursmagasinet som serverar mat och dryck med fokus på allt det goda havet utanför har att erbjuda i en hemtrevlig miljö med utsikt över hamnen. I Basteviksholmarna finns möjlighet till båtplats via Lysekils Marina, gästhamn för besökare som kommer med båt och ställplatser för de som reser med husbil. Här rekommenderas även ett besök på populära Bastevik Bar & Kök som serverar vällagad mat på närproducerade råvaror och till det något gott att dricka från baren. Trubaduraftnar varvas med quizkvällar och räkfrossa. Varmt välkommen med din intresseanmälan samt anmälan till visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Södra Rejdemyrsvägen 41, Lysekil, Lysekils kommun

Södra Rejdemyrsvägen 41

Tomt
Lysekil, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
1 475 000 kr
981 m² tomt

Gör slag i saken, och bygg dig ditt drömboende! I vackra Kolleröd på Södra Rejdemyrsvägen 41 har vi glädjen att presentera denna tomt om ca 980 kvm. Området är i dag bebyggt med både fritidshus och året runt boendeformer. Här lever man i lugn och ro, med skog och natur som närmsta granne. Trivs du med promenadskorna på, finns härliga vandringsstråk i rustikt kustklimat. Sommartid finns närhet till flertalet badplatser för det dagliga doppet, du finner bl.a. Kolleröd badplats samt Norra Grundsund och Basteviksholmarna. Kolleröd badplats, en barnvänlig badplats med egen badbrygga, bastu, toalett, kiosk och parkering. Badplatsens förening i området sköter stranden under sommaren så den ser trevlig ut. På Basteviksholmarna finns även möjlighet till båtplats via Lysekils marina, samt här finner man med glädje en mycket omtyckt restaurang, Bastevik Bar & Kök. Besök den gärna en ljum sommarkväll i glada vänners gemenskap. Detaljplan finns bifogat. Närhet in till Lysekils stad, ca 10km där du finner allt du behöver så som Livs, Bank, välsmakande restauranger, mysiga butiker samt caféer m.m. Varmt välkommen på visning!

ULSERÖD 1:233 , Lysekil, Lysekils kommun

ULSERÖD 1:233

Tomt
Lysekil, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
1 500 000 kr
3 948 m² tomt

Att bygga nytt är för många en dröm! Nu ger vi dig möjligheten att förverkliga ditt drömboende på denna generösa tomt om 3948 kvm. Tomtens belägenhet är något unik i sitt slag då den ligger nära Lysekils centrum, där du har det mesta som du behöver såsom mysiga caféer, restauranger och butiker och underbara strandpromenader samt nära till skola och barnomsorg m.m. Och på tomten får du en härlig känsla av frihet, rymd och avskildhet. Ytan på nästan 4000 kvm och lämnar tankarna att ströva fritt. Här kan barnen, som har benen fulla med spring, leka och bygga egengjorda kojor. Eller har du gröna fingrar, kan trädgårdsland med ett växthus gå i uppfyllelse. Tänk att få sitta på sin nylagda altan en tidig sommar morgon och njuta av nyskördade tomater och krispig sallad på frukostmackan, med en god kopp kaffe, mums! Har du ett motor intresse, finns plats för ett garage, där du gärna håller till och mekar med din bil eller hoj efter arbetstid. Vad du än har för behov, så har vi här en lösning på ett mycket vackert och tilltalande läge strax utanför Lysekil, vid vackra Ulseröd! Gång och cykelbana finns att tillgå, som leder dig ända fram till centrum av Lysekil. Vill du göra en avstickare med din cykel och är lite badsugen, finner du Gullmarsbaden inom räckhåll, om ca 10 min från tomten. Positivt förhandsbesked finns att tillgå hos mäklaren Jenny Labecker, samt ytterligare information Varmt välkommen på visning!

Lindvägen 3B, Lysekil, Lysekils kommun

Lindvägen 3B

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
1 030 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1
2 468 kr/mån
15 725 kr/m²

Söker du efter ett underhållsfritt och mycket fräscht fritidsboende i Lysekil inför en fantastisk sommar? Då har du hittat helt rätt! Lindvägen 3 erbjuder dig ett optimalt fritidsboende med närhet till det mesta i en lugn och fin miljö. Lägenheten har en genomgående ljus och modern inredning med helkaklat badrum och en öppen luftig planlösning samt balkong i ett sydvästligt läge. Här bor du i en omtyckt förening med en god ekonomi, anpassat för ett underhållsfritt och problemfritt boende för dig som medlem. Kom och gå som du vill med närhet till Gullmarsbaden, Coop samt centrum. I Lysekils centrum hittar du mysiga restauranger & caféer, pittoreska gator och genuina butiker samt vackra platser för ögats fröjd! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Åker 150, Lysekil, Lysekils kommun
Åker 150, Lysekil, Lysekils kommun, bild 2
Åker 150, Lysekil, Lysekils kommun, bild 3

Åker 150

Tomt
Lysekil, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
975 000 kr
4 172 m² tomt

Allt fler av vår befolkning letar boende med lantligt läge! Man vill bosätta sig i en lugn och skön miljö, utan stress och med en större yta för barn och familj. När vi dessutom får vara med och forma vårt boende efter våra behov, så ökar intresset och chansen att man rotar sig för en lång tid framöver är stor. På den här tomten, Åker 150, finner ni mycket av dessa möjligheter. Åker 150 är en stor tomt om 4100 kvm där den med intresse för att odla och plantera fruktträd kan förverkliga sin längtan om självhushåll. Har man tonåringar som gärna bor i egen lya, skapar du med enkelhet plats för dem i ett Attefalls hus, då bor ni nära men med avskildhet. Med en kuperad och plan mark i en fantastisk miljö välkomnar jag dig till Åker 150. Förslagen är lika många som det finns husdrömmar! Åker som ligger strax utanför Hallinden i Lysekils kommun är ett rofyllt område med spridd bebyggelse. Bakom berget ligger Gökeplatsen med flertalet bostäder. Närheten till havet är påtaglig och en cykelfärd på endast 10 minuter tar dig till salta bad från klippor. Tomten har ett godkänt förhandsbesked och möjlighet till vatten och fiber i närheten, även tillstånd för avlopp är godkänt. Med en kuperad och plan mark i en fantastisk miljö välkomnar jag dig till Åker 150. Närmaste matvaruhandel hittar du vid Brodalen som är ca 10 minuters bilfärd bort. Uddevalla nås på ca 20 minuter med bil, smidigt med närhet via E6:an, Lysekils centrum och kustpärlor som Smögen och Kungshamn nås på ca 30 minuter med bil. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
Ekgatan 4A, Fridhem, Lysekils kommun

Ekgatan 4A

Lägenhet
Fridhem, Lysekils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
1 425 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/2
2 391 kr/mån
18 387 kr/m²

På Ekgatan 4A, strax utanför centrala Lysekil, kan vi nu presentera denna trevliga bostadsrätt om 3 rok för fritidsboendebruk. Här finns både balkong och tillgång till uteplats på innergården. Bostaden om 77,5 kvm är väl planerad och erbjuder en rymlig hall med garderob och plats för förvaring, kök med matplats, två sovrum, klädkammare, vardagsrum samt badrum. Köket renoverades år 2012 och är utrustat med inbyggnadsugn samt mikrovågsugn, kombinerad kyl och frys, induktionshäll samt diskmaskin. De två sovrummen är väl tilltagna med gott om plats för dubbelsäng och ett av sovrummen har utgång till balkong. Helkaklat badrum med dusch, WC och handfat. Badrummet renoverades år 2011-2012 och då byttes all inredning ut. Alla innerdörrar byttes även ut år 2011. Ekgatan är ett perfekt område för dig som uppskattar närheten till centrum men föredrar att bo utanför stadskärnan. Här bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet till badplats, matbutik och centrala Lysekil. Närmsta badplats, Gullmarsbaden, ligger en kort promenad från bostaden och matbutiken Coop Extra finner du ett stenkast bort. Centrala Lysekil med ett utbud av butiker, restauranger, caféer och annan service når du på en kvarts promenad eller knappt fem minuter med bil. Bostadsrättsföreningen Gullmaren Lysekil 1 är en omtyckt förening som passar dig som önskar ett enkelt och lättskött fritids- eller alternativt boende med låga boendekostnader. Via föreningen har du tillgång till parkeringsplats, gemensam tvättstuga, cykelförråd samt två gästrum och en samlingslokal som går att boka av de boende. Fiber via Telia. Lägenheten säljs möblerad. Varmt välkommen med din intresseanmälan samt anmälan till visning!

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 9