Prästgatan 10

Centralt, Norrköpings kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81,2 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
2003
Förening
BRF Louis de Geer Norrköping
Om föreningen
Avgift
4 831 kr/mån
Driftkostnad
6 840 kr/år
Pris/m²
30 727 kr/m²

FULLSPÄCKAT MED FÖRDELAR
Välkomna till centralt belägna Brf Louis de Geer, där vi nu kan presentera denna rymliga 3:a med tilltalande planlösning och smakfulla arkitektoniska inslag!
Detta är ett hem där utformningen har planerats noga, vilket har resulterat i en genomgångslägenhet med inrättad social del, bestående av vardagsrum och kök, vilka har en naturlig uppdelning. Där finns plats för att bjuda in gäster. Vardagsrummets uttrycksfulla burspråk, med fönster från golv till tak, vetter ut mot den tilltalande Hörsalsparken och centrumlivets aktivitet och rörelse. Otroligt nära men ändå på avstånd!
De två sovrummen ligger praktiskt avskilda tillsammans med den inre hallen och badrummet, innehållande både tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar mycket i vardagen.
Bostaden har dessutom en uppskattad balkong mot den lugna innergården. Västerläget bjuder på skön eftermiddagssol!

Här kan du stå och titta ut mot Hörsalsparken och Gamla Rådstugugatans stråk, mer centralt kan det knappast bli, ändå upplevs ett lugn!
Utanför dörren finns ett utbud av både mataffärer, restauranger och butiker samt vackra promenadstråk vid exempelvis Strömmen, pittoreska Knäppingsborg och Campus Norrköping.
Goda kommunikationer från både Hörsalsparken och resecentrum i form av tåg, bussar och spårvagnar.

Brf Louis De Geer är en modern bostadsrättsförening från 2003 med ett 40-tal lägenheter. Här finns tillgång till en kombinerad förenings- och festlokal, tvättstuga, cykelförråd, miljöhus m.m. Dessutom finns möjlighet att hyra garage enligt separat kösystem. Till avgiften tillkommer endast kostnad för den egna elförbrukningen och hemförsäkring!

Sammanfattningsvis ett boende fullspäckat med fördelar för just Dig!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Elin Stigell

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Elin Stigell, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
0733-306657