Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Elin Stigell

Elin Stigell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mandelblomsvägen 49, Hårstorp, Finspångs kommun

Mandelblomsvägen 49

Radhus
Hårstorp, Finspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 400 000 kr
126 m²
4 rum
7 218 kr/mån
11 111 kr/m²

Välkomna till Mandelblomsvägen 49 och ett av de större bostadsrättsradhusen om hela 126 kvm, bland "Danskhusen". Bostaden har en unik planlösning och disponerar två plan bestående av ett entréplan med sociala ytor i form av ett rymligt vardagsrum och matplats intill de karaktäristiska burspråken samt ett av sitt slag, inbyggt kök med matplats. Utgång till den egna uteplatsen i fint sydostläge. Praktiskt duschrum med med tvättmaskin och torktumlare. En trapp upp finns tre sovrum varav två med utgång till den längsgående balkongen, perfekt för en kopp morgonkaffe och ger enkel vädring. Dessutom finns ett badrum samt en rymlig klädkammare utöver god förvaring i rummen. Till bostaden hör som nämnt den egna uteplatsen och en mindre gräsyta samt kallförråd. Garageplats med förråd i länga tillhör bostaden och det finns möjlighet att hyra ytterligare parkeringsplats, kösystem tillämpas. Välskött förening med god sammanhållning, Riksbyggen Finspångshus Nr 8, om 47 lägenheter från 1991. I avgifterna ingår vatten, tv (basutbud), bredband, garage samt den fasta delen av hushållselen. Föreningen erbjuder sina medlemmar Fellehuset- kvarterslokal, som kan hyras för övernattning eller sammankomster, förråd med praktisk skötselutrustning exempelvis stegar, verktyg och gräsklippare samt en trevlig innergård med lekplatser. I området finner du vackra promenadstråk, badplats samt närhet till all form av service. På kort avstånd finns för- och grundskolor samt bra kommunikation till Norrköping, precis utanför dörren. Dessutom ligger Arena Grosvad och Actic med alla dess utbud endast ett kort promenad bort. Välkomna!

  • Balkong
  • Uteplats
Furingstadsvägen 8, Ljunga, Norrköpings kommun

Furingstadsvägen 8

Villa
Ljunga, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 650 000 kr
95 + 80 m²
6 rum
2 802 m² tomt

UTAN MOTSTYCKE- AVSKILD FASTIGHET I LJUNGA MED GARAGE CA 60 KVM OCH INTILLIGGANDE OBEBYGGD TOMT Välkomna till Ljungas idyll och fastigheten "Rosenlund" med fördelaktig avskild belägenhet och vidsträckt utsikt över de öppna åkrarna samtidigt som det endast är några kilometer till Norrköpings centrum, goda kommunikationer. Fastighetsägaren innehar idag de två fastigheterna intill varandra Styrstad 7:14 och Styrstad 7:15, obebyggd tomt, som tillsammans omfattar dryga 2 800 kvm, vilka nu säljs tillsammans. Detta ger fördelar i form av avskildhet, möjlighet för tillbyggnad/verksamhet (ej byggnader med krav på bullernivåer pga flygplatsens verksamhet) eller för att ta upp de tidigare odlingsstorlekarna. Under åren har det funnits större odlingar av både potatis och jordgubbar samt flera fruktträd och både syren- och fläderhäck. På fastigheten finns utöver bostadshuset även ett garage om ca 60 kvm med både smörjgrop och en äldre billlyft. Möjligheterna öppnas upp för exempelvis den motorintresserades hobby, för att bedriva företaget hemifrån eller ger gott om utrymme till uppställning av bilar/fordon alternativt verkstad eller lokal. Dessutom finns också ett växthus, en användbar bod, förråd och jordkällare. Detta har varit familjens hem sedan 1957 och bostadshuset, 1 ½ plans hus med källare, omfattar idag 95+80 kvm efter en tillbyggnad 1973. Huset stod från början placerat intill Furingstadsvägen men flyttades 1967 för ett bättre läge en bit från vägen. Bostaden är i behov av renovering, se bifogat besiktningsprotokoll. Ni finner bland annat på entréplanet kök och ett rymligt vardagsrum med ett intilliggande matrum/tvrum alternativt sovrum samt en möblerbar hall och wc. En trapp upp finns två sovrum med möjlighet att ändra planlösningen för annat nyttjande. På källarplan finns fler rum som tidigare nyttjas till både sovrum och hobbyrum samt ett större duschrum och separat tvättstuga. Dessutom finns goda förvaringsutrymmen såsom ventilerad matkällare och pannrum med groventré. Uppvärmning via en luft/vatten värmepump från 2008. Kommunalt vatten och avlopp via gemensamhetsanläggning, Norrköping Styrstad GA:12 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning. Installerat på fastigheten finns LPS 2000 - avloppspumpstation för enstaka fastigheter där avloppet ska pumpas vidare. Här lever ni i en charmig småskalig jordbruksbygd med åkrar och skogspartier runt knuten och har dessutom inom samhället, både för- och grundskola till årskurs tre samt bjuds det in till idrottsaktivitet. På promenadavstånd finns Ljunga samhälle, dryga 2 km till Dagsbergs skolan och ca 1,5 km till Skogsgläntan förskola, in till Norrköping är det endast dryga 5 km. VÄLKOMNA att höra av Er vid intresse.

Jacob Ekbohmsgatan 14, Söder, Norrköpings kommun

Jacob Ekbohmsgatan 14

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 350 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 698 kr/mån
29 348 kr/m²

LYCKLIGA GATAN, FINA YTSKIKT OM 46 KVM, RENOVERAT DUSCHRUM OCH BALKONG PÅ SÖDER. SÄNKT PRIS! Detta är ett hem med genomgående fina ytskikt, där charmen från ursprunget framträder genom byggnadens karaktär och i bostaden den tilltagna takhöjden, marmorbänkar i fönstren och de förhöjda golvlisterna. Öppen planlösning med ett genomgående trälaminatgolv -21 mellan kök och vardagsrum, ger rymd och ett socialt hjärta i bostaden. Sovalkov intill vardagsrummet med förvaringsmöjlighet. Renoverat duschrum -18. Hall och en inre hall ger plats för möbel och ytterligare förvaring. Till lägenheten hör dessutom två vindsförråd samt källarförråd där också en praktisk tvättstuga och cykelrum finns. Privat mindre förening, BRF Södergården, med ordning och reda både ekonomiskt och i de gemensamma utrymmena. Föreningen har en fin innergård med flera uteplatser. Utmärkt boende för dig som vill ha lugn och samtidigt bekväm central närhet. Här bor du med smidigt gångavstånd till kommunikationer och aktiva Vasaparken samt finns Campus, vårdcentral och Norrköpings centrum med ett tilltalande utbud på gångavstånd. I området finns både närbutik, Halvars Glass och Nelins konditori. Låter detta som ett lyckat boende för dig? Välkommen att boka visning.

  • Plus
  • Balkong
Slottsgatan 122, Centralt, Norrköpings kommun
  • Budgivning pågår

Slottsgatan 122

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
995 000 kr
31 m²
1 rum
vån 5/8
2 034 kr/mån
32 097 kr/m²

"PERFEKT & PRAKTISK FÖR PENDLING, PLUGG OCH PARTY" För dig som värdesätter närhet till centrum och centralstation för pendling, har vi en mycket tilltalande etta med låg månadsavgift, belägen på låst innergård. Lägenheten är genomtänkt renoverad vilket har öppnat upp ytor och skapat rymd. Genomgående laminatgolv och större fönsterpartier som ger ett trevligt ljusinsläpp. Rummet har plats för både soffgrupp och en avdelad hörna för sängen. Det är öppet till det nyrenoverade köket från -22 med väggfast matbord och integrerad kyl/frys samt bra med förvaring och tilltänkta lösningar. Rymlig hall med garderober och badrum inrett med våtrumsinredning. Stabil Riksbyggenförening utan nettoskuldsättning och med låga månadsavgifter där både el, tv och bredband ingår. Dessutom finns garage inom föreningen med möjlighet till en plats direkt! Här bor du som sagt avskilt men ändå mycket centralt. Närheten till buss -och tågstation, praktiskt taget utanför dörren, underlättar mycket i vardagen. Du når Stockholm inom timmen eller Linköping inom ca 25 minuter, vilket är perfekt för dig som pendlar. Dessutom finns både Campus och citykärnan med affärer, restauranger och uteställen på kort gångavstånd. Inom närområdet finns också mysiga Strömsholmen, nya häftiga satsningen Inre Hamnen med badmöjligheter och härliga promenadstråk längs Motala Ström. Välkommen att boka visning!

  • Hiss

Visar alla 4