Rosengatan 1B

CENTRALT/ RAMSHÄLL, Linköping Se på karta

3 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
88 m²
Balkong
Ja
Byggår
2018
Förening
Riksbyggen BRF Rosenhäll
Om föreningen
Avgift
4 690 kr/mån
Driftkostnad
5 100 kr/år
Pris/m²
44 261 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en unik bostad belägen i ett av Linköpings attraktivaste områden. På tredje våningen i fastigheten på Rosengatan 1B presenteras en nyproducerad trea från 2018 med balkong. Bostaden är i nyskick och har en välplanerad boyta med två sovrum och sociala ytor i öppen planlösning. Till lägenheten hör ett förråd, vilket nås smidigt via hiss.

Välkomna till Rosengatan och trivsamma Ramshäll, som är ett lugnt område nära såväl naturområden som centrum. Linköpings rika serviceutbud nås smidigast med en kort promenad eller cykel. Lägenheten är belägen på våning tre i en fastighet med hiss. Bostaden har genomgående ljusa väggar, vilket gör det enkelt att sätta egen prägel. Den sobra designen kompletteras med golv i parkett respektive klinker. Välplanerat kök med köksö som ligger i fil mot vardagsrummet för ökad trivselkänsla. Från vardagsrummet nås den stora balkongen. När småtimmarna kommer smygandes står två sovrum till ert förfogande. Det största sovrummet är strategiskt avskilt från det andra sovrummet. Bostaden erbjuder även ett helkaklat badrum med egen tvättsektion för den som önskar högsta vardagskomfort.

I föreningen på entréplan (Rosengatan 1C) finns en övernattningslägenhet och en generös relaxavdelning innehållande spabad, bastu, duschar och uteplats för avkopplande stunder. Relaxavdelningen kan bokas via husets digitala system. Föreningen erbjuder även 25 parkeringsplatser, varav 9 stycken med laddningsstolpar för elbilar.

Varm välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Linköping