Helmfeldtsgatan

Centrum, Halmstad Se på karta

2 690 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²
Balkong
Ja
Byggår
2019
Avgift
5 411 kr/mån
Pris/m²
31 279 kr/m²
Nyproduktion 

Inflyttning våren 2020!
Vid Resecentrum i Halmstad växer Nya Stationsstaden fram. Det blir en levande stadsdel med bostäder, service, hotell och strålande kommunikationer. Stadens centrum finns på nära promenadavstånd och vackra Tylösand bara en busstur bort.

Här bygger Magnolia Bostad "Brf Piccolo" med välplanerade och ljusa 2–5:or med planerad inflyttning våren 2020. Alla lägenheter har genomtänkta planlösningar, hög grundstandard och egen balkong eller fransk balkong. Bor du längst upp har du en egen privat takterrass och intill finner du även den gemensamma takterassen i soligt söderläge.

Lägenhet 1102 ligger på våning 2 av 6 i huset med två bra sovrum och härlig gemensamhetsyta mellan kök och vardagsrummet. Från vardagsrummet når du balkongen som har söderläge och inbjuder till härliga stunder.

Piccolo har lånat inspiration från det nya hotellet som byggs strax intill. Det är inte bara namnet som för tankarna till ett finare hotell, utan även inredningen i husets gemensamma delar. Golvet i trapphuset ger en känsla av en matta, precis som i en hotellkorridor. Väggarna får en dov och stilren färg med tidningshållare och dörrskyltar i mässing.

Just nu pågår försäljningen för fullt. Kom in på en kopp kaffe så berättar vi mer... :)

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad